Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
nekem is csak annyi van az emlékeimben, hogy elmennek a fiatalok a múviba. Az épület elõtt áll egy motor, és a kormányára egy maszk van akasztva. Az egyik tsákó felveszi, de a maszk megcsikarja az arcát...Nézik a filmet. valami horror izé. A csikart gyereknek fáj az arca, kimegy a mosdóba. Közben bent a filmen kiderül, hogy azé vannak a démonok a filmben, mert valaki felvett egy maszkot és az megcsikarta...a csikart gyerek haverjaiban gyanú ébred és kimennek utána. A cs.csákó közben nyomkodja az arcát és egy csomó trutyi folyik ki belõle...ebbõl a csókából lesz ez elsõ gyémon...a többit a feledés homályába burkolta az idõ...
Jano
A Démonokról mostanában találtam írást a neten, és azt hiszem láttam, de azt is baromi régen, és abból semmire sem emlékszem. :/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

shaba23
Ezt én csak olvastam...

Nekem az elsõ horror filmem a zero boys volt, de már csak egy kép van bennem, amikor a palytában találnak koponyákból egy halmot...

anno a Démonok c. filmet láttátok?
Jano
Ja, nekem is kb a Lifeforce-szal egy szinten tetszett!

hu azt nagyon komáltam 😊)))) Mikor látja a jó csajokat és azoknak mind ufófeje van 😊) ownzzzz

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jano
Jajaja!

az meg amikor csak vmi szamüveggel látják az alieneket mi???

Jano
Plusz kb. ezzel egykaliberû (számomra legalábbis) John Carpenter They Live! c. filmje!

Jano
Hohó, alapfilm, jó régen láttam ezt is! 😊

Ez az 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ez amikor elszivják az életerõt ???

Ezt ki ne hagyd! Nem tudom, emlékszel-e még rá, szerintem biztosan láttad, mert a nyolcvanas évek közepe-vége felé nagyon ment a videó aranykorában:

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Asszem otthon összeírom amiket meg akarok szerezni, mert lassan csak kavarognak a fejemben a címek, azt kituggyamilesz!

Ugyanígy vagyok vele, én is láttam (sõt, a második részt is, úgy rémlik), de nagyon régen, és nagyon haloványak az emlékeim.
Viszont alapvetõen jó filmként emlékszem rá, hajtom is rendületlenül, de eddig sehol nem sikerült ráakadnom. Mondjuk néztem az imdb-n, meglehetõsen rossz pontszáma van (míg mondjuk a 80 körüli olasz zombifilmeknek meglepõen magas), így lehet, hogy csak az idõ szépítette meg az emlékeket 😊

Ami még régrõl eszembe jutott:
- Without warning - itt is valamiféle ûrlény terrorizálta az embereket, valami tapadókorongos biszbaszt dobálgatott, ebbõl is elég sok jelenet megmaradt a fejemben, pedig utánaszámoltam, és 16-17 éve láttam 😊
- Turkey shoot - tipikus embervadászós film, nem annyira horror, de a nagyon naturalisztikus ábrázolásnak köszönhetõen egy kicsit mégis az. Itt rabokat (?) engednek szabadon egy szigeten (?), és az õrök vadászni kezdenek rájuk, aztán persze fordul a kocka.

Ha eszembe jutnak még ilyenek, akkor szólok 😊

Jano
Figyi má! Az X-tro c. sci-fi horrort láttad/ismered? Én kb. 14 éve láttam, és már nagyon halványan emlékszem rá (mint a Beyondra), de tudom, hogy eléggé agyrém jellegû volt. Megnézném szívesen újra.
Voltak benne idegen tojások, életre kelt játékkatonák, érdekes lények, és nagyon nyomasztó volt a hangulata.

Jano
Íííííszonyat jó az a film! 😄

KaZaA search-engine-ével kicsit kivan a tököm, elég nagy lol.

Az jó, mert leszedtem én is már korábban, de egyelõre még nem tudtam megnézni.
Kiváncsian várom ezek után.
The beyond - én fulci+beyond keresésre találtam még hét elején egy 700 megás verziót, de sajnos csak egy embernél volt meg, 1-es bandwidth-el 😞
El se kezdte tölteni, még Kazaa download acceleratorral se. Na azért még próbálkozok tovább, hátha.

Jano
Péntek 13 HBO-n.

Jano
Tévedtem! A legdurvább jelenet, mikor egy csaj a kocsiban ül a csávójával, megjelenik neki egy vízióban a pap, erre elõször vérd kezd könnyezni, aztán szépen lassan kihányja a beleit! 😄

Faszának hangzik.
Jano
Sikerült találnom nagy nehezen (KaZaA-n) egy The Beyond-ot, de sajnos össz-vissz 115MB, tehát nem várok túl sokat.
(Lucio Fulci-val kerestem, úgy leltem rá.)

Jano
Inkább itt folytassuk! 😊

Szóval belepörgettem a City of the Living Dead-be (u.a. Gates of Hell), nagggyon durva! Leginkább a fejátfúrás tetszett azokból a jelenetekbõl, amiket eddig láttam.
Amennyi kiderült eddig, hogy itt nem 'hagyományos' zombikra épül a film, hanem inkább természetfeletti alapokon nyugszik a holtak feltámadása.
Egy pap felakasztja magát a temetõben, és ezzel megnyit egy kaput a gonosz erõknek, a lelkek visszaszállnak elhunyt gazdatestjeikbe, és hát nem viselkednek túl szimpatikusan!
Kemény film, az tuti, kötelezõ darab!

KaZaA-n általam is megosztva mindenkinek!

Nekem a Félelem.com nagyon bejött
Evil
nem tud valaki linkeket Hellraiser 1,3,4 hez ,valamint Nightmare es egyeb regebbi horror filmekhez filecserelon kivul?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Ez szubjektív, szerintem nem.
Nem vagyok benne biztos, de mintha valaki szerint a Nightbreed is megjelent volna 😊 (én nem láttam)

PetruZ
A "Kárhozat" ezek szerint nem jobb, mint a "Korbács"? Szerintem igen. 😊

Factor_007:
Magyarul ezek jelentek meg (tudtommal): Kárhozat, Pokolkeltõ (az elsõ rész), Korbács, A Tudás Elsõ Könyve, A Tudás Második Könyve.
Pinhead rulz tényleg

Jelent meg még néhány könyve magyarul, de egyik sincs a korbács szintjén.
Ráadásul nagyon keveset lehet ma már kapni 😞

Factor_007
olvastam a Korbácsot állitolag aza legjobb könyve de van más hasonloan jo könyve?

Factor_007
aza csávo akinek szögek vannak a fejében elég brutálul néz ki, aza legjobb fej az egészben 😊)

PetruZ
A könyveket mindet õ írta. A filmek ezek alapján készültek, de tudtommal csak az elsõ 3-4 követi elég hûen az eredeti eseményeket. A filmek közül csak az elsõ néhányhoz adta a nevét biztosan (az elsõnek talán õ is írta a forgatókönyvét), a többit nem tudom.
És mindet Barker írta?
Meg mertem volna esküdni, hogy a második rész után már semmihez nem adta a nevét.

PetruZ
A könyvsorozat (Books of Blood), amibõl a filmek merítettek, tízrészes, az egyes részek a sorszámozással arányos módon vastagodtak. Az elsõ kijött magyarul is, az elég rövid, a nyolcadikról tudom, hogy több, mint 800 oldal. 😊
Az elsõ hármat láttam én is, azok nagyon jók, mindegyikben van valami egyedi.
cenobite
A 3-at még nézd meg! Ha fanatikus vagy, akkor a többit is. 😊
Szerintem az 1 és a 2 a legjobb. Ez a Barker egy zseni!

gamertag: kenobita

Factor_007
én is láttam HoD elõzetest borzalmasan szar de lehet ha oda nyomják a kezembe megnézem 😊

Factor_007
na megnéztem A Hellraiser 2t
ez is nagyon jo sõt még durvább mint az egy
többit valszeg nem nézem meg 😊

"Aaron Boone"

Egy újabb Clive Barker rajongó 😊

Factor_007
köszi 😊

Factor_007
az 1et láttam mondanom sem kell király volt. De a második résztnél késik a szöveg nem tom mér. Koalaval megprobáltan beállitani, tologatni a szöveget de sehogy sem stimmelt. Tom már ezerszer kérdezték de mi cime a felirat.hunak?

Sõt, lassan nyakunkon a hetedik, és jövõre a nyolcadik.
Ezek már olyan színvonalasak, hogy a negyedik rész óta moziban nem is játsszák õket, csak tékáknak és kereskedelmi adóknak gyártják a részeket 😞
Így megalázni egy Hellraiser 1-2-t 😞

Davidus
Megnéztem a trailert.... Ennél még a forró nyomon is félelmetesebb. Tipikus tini horror lesz csak most a freddy meg a jason kergeti a népet meg egymást is. Freddy látogatná meg álmában azt aki erre pénzt adott😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez vicc😊

V9ykn8_TZL0

Jah megnyerõ egyéniség, de mégis Jason bá-t választanám 😊))

Tikal
Pedig Freddy is joképû srác. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mert egy gyáva kis féreg😊)) Jason ezerszer jobb "arc" 😊
Freddy egyetlen elönye ó, hogy királyul boldogul a konyhában hisz mindig nála van a megfelelõ kés 😊)

Tikal
Miért neheztelsz rá? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát tuti nem a kisiskolás csíkos pulcsis Freddynek...

Nekem, én is szerepelni fogok benne :p

Tikal
És akkor most kinek kell majd szurkolni? 😊