9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
fulci #2142 Lehet, hogy én értelmeztem félre, akkor tényleg bocsi, de nem arról van szó, hogy a horror műfaj B kategóriás, hanem a topik címe Horror ÉS B-film.
-
Nem tudom, hogy a jó horror mióta 'B' film?? 
Vegyük csak alapul a Hellraiser sorozatot! Kevés jobb horrort láttam! Asszem minden egyes része az alapfilmek közé sorolható!!
-
remelem nem
mar az elso is szornyu volt. -
horora akdva 4 lesz? -
Wishcraft
Sikoly és társaik sikerére/?/ építkező film. Bár nekem ez nagyságrendekkel jobban tetszett. Sőt gyakorlott horrornéző vagyok, de SPOILER végig tudtam hogy a szörny csak egy maszkos barom, de nem gondoltam volna hogy a tanár az>fizikuma miatt, bár ezt később megmagyarázzák. Egyébként tekegolyós halálnem rulez!!SPOILER VÉGE
Se füle se farka, hibákkal teli de mégis jó film volt. Ma jó napom van így 7/10
lehet ha máskor nézem csak 6-os :) -
Ramza #2137 Uhh, vigyázni kell ezzel, így sikerült a múltkor a haverral két üveg vodka mellett 15 perces filmet csinálni a Dawn remake-nél.
Beraktuk, néztük, és egyszer csak jött a vége. Fel sem tűnt. -
Te is... -
Cvd #2135 Pedig kb. a felénél volt az a rész amikor a halom fényképet mutogatták a tanárról és a feleségéről (meg a háttérről, hogy többet ne spoilerezzek), ott elárulták a megoldást nagy vonalakban. Csak te akkor éppen a "menjünk már töményezni a konyhába" vonallal voltál elfoglalva a film helyett.:) -
Szvsz kiszámíthatóság éppen NEM jellemzi ezt a filmet... -
-
Ramza #2132 Meglepődtél valamin? :)
-
#18106? -
nekem van egy raklap goblin lemezem.de azert fabio frizzi se volt gyenge.azert a zombie focime a valaha irt legtalalobb legfelelmetesebb es legzsenialisabb nota.
carpenter zenei munkassagarol nem is beszelve...assault on precinct 13 csak ennyit mondok. -
Ramza #2129 Megvan az OST is :)
A Goblins iszonyatosan királyul nyomja. -
Hmmm, akkor Neked az egész film egy orgazmus, ugyanis egyfolytában csak azt nyomják..... :D -
Ramza #2127 Én pedig a Suspiriára tszem a voksomat.
A zenéjétől elmegyek simán. -
Böjtös #2126 Ahogy azt Ramza kolléga mondja alattam.:)
Viszont számomra az Inferno a legjobb Argento cucc... Az valami hihetetlenül hangulatos. -
Ramza #2125 Mivel tőle másoltam a dvd-t, szerintem látta már párszor :) -
nezd meg a phenomena-t mellesleg.nemcsak argento (szerintem) legjobb filmje de dzsenifer neni is benne van.kis tinijanykent. -
Legyen! :O)))))5 -
Ramza #2122 Z = zombis? :) -
Kusé!
Nem néztem meg semmit a szünet alatt, csak belekezdtem a One Missed Call-ba, 10 percet láttam belőle, semmi extra nem történt ennyi idő alatt, de valahogy mégis ígéretesnek tűnik. A héten talán megsasolom.
ZÚÉG mindenkinek. -
hat igen dzsenifer elegge odabasz:)) -
Böjtös #2119 Ugye, milyen szép az a lány? Már akkor is 10 pontos volt, de a Dark city-ben szitne már fájdalmasan gyönyörű. A MEGFOGHATATLANUL TÖKÉLETES NŐ... legalábbis az én szememben.:) -
Böjtös #2118 Nekem nagyon bejött a hangulata, az utolsó öt perc pedig fenomenális (zene, monológok, satöbbi). Szerintem soha rosszabbat... -
Ghost lake című filmről hallot vki vmit?
jót-rosszat
-
Ramza #2116 Ez örök vita, szerintem elég korrekt lett a feldolgozás. Nem éri el az eredeti szintjét, de nekem bejött.
Ha már itt tartunk, nekem a Night of... remake-je tűnik nagyon haloványnak, Savini maradjon maszkmester, Sex Machine és epizódszereplő :) -
remakeelni szabad, max az eredetinél többet várni nem... :)
[szerintem] -
lehet hogy az extrak jok de a film tele van szonyu dolgokkal:)
egyetlen jo karakter van benne akivel szimpatizalni tudtam az andy volt.asszem igy hivtak a fegyverboltos urget szembe.
dawn of the dead 1978 megakultikus utanozhatatlan alkotas amit nem lett volna szabad remakeelni. -
Ramza #2113 Megnéztem az imént a 2004-es Dawn összes extráját, és le vagyok nyűgözve.
Egyrészt azért, mert valahogy így képzelek el manapság egy extrákkal telezsúfolt dvd-t, tökéletes!
Másrészt mert nem gondoltam volna, hogy ilyen iszonyatos mennyiségű munka van a film mögött, habár az eredetit továbbra is ezerszer jobban szeretem, le a kalappal a készítők előtt.
Végül pedig beszartam, hogy a kövér nőt valójában egy férfi játszotta :) -
The Grudge/amerikai/
Cvd hozta tegnap szilveszteri ivás előkészítéséhez. Buffy benne a főszereplő. Ezzel körülbelül el is mondtam mindent. Követi az eredeti történetet/remake/ pár olyan megoldással amitől az amcsi mozinézők számára is értehtő lesz. Nem ijesztőbb mint az japán. Őszintén szólva ilyen nevekkel hogy Sam Raimi, meg Simizu/nemtom hogy írják>ő az origi rendező guru/ azért vátam hogy vmit hozzátesznek, de nekem inkább szegényebb volt az egész. Ismerve az eredtit: 7/10
SPOILER
Az elején Bill Pullman szépen meghal 3mp alatt. Aggódtam hogy csak ennyi szerepet adtak neki, de jött még vissza :)
Végéből továbbgondolva fognak folytatást csinálni. -
Ramza #2111 Ha már fel lett hozva: megnéztem a Phenomena-t, tetszett.
15 éves Jennifer Connely rulez.
A Janonak persze nem tetszene, mint a Suspiria, nincs benne elég halott-erőszakolás és ilyesmi :) -
UP -
WTH #2109 > de nekem hiányoztt belőle valami, amit nem tudok megfogalmazni
Ahogy már írtam korábban, nekem a feszültség hiányzott. Az elején és a finisben volt, de a kettő között a sok flashback miatt elillant valahogy.
-
Saw
Mindenki ódákat zegett hogy ilyen-olyan jó. Most sikerült megnéznem. Befejezés tetszett a brutál/trükkös csavarral de mégis azt kell mondjam hogy valahol ez az egész nekem lapos volt. Pedig a sztori a helyén, az megvalósítás is oké, de még sem úgy álltam fel a végén hogy húúúúúúú ez odab*sz! Tévedés ne essék a film tetszett, meg is fogom még nézni biztos többször, de nekem hiányoztt belőle valami, amit nem tudok megfogalmazni, hátha megteszi helyettem valaki más... :) Emiatt nem is pontoznám, de jó film volt ez tény.
-
de nem am!!:)) -
Ramza #2106 Dolgozik keményen!!!44
-
Ramza #2105 Igen, imdb szerint legalábbis a Curse 2000-es azt hiszem (most lusta vagyok megnézni), Grudge-ok későbbiek.
-
Az. -
Miller.