9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
téyn...de már meglett! -
booyaa #2461 igen igen igen!!!Nyomjon mindenki pisztolyt FIFI fejéhez megérdemli!!!
-
Ramza #2460 Na ha megvolt a bemutatkozó, akkor elmész arra a linkre, amit először elküldtél nekem, belogolsz, és ott lesz minden.
Hülyén van megcsinálva, at tény. -
Ha pisztolyt nyomsz a fejemhez sem tudom hol van ott tracker, vagy bármi használható...Bemutatkozó megvolt. Bár a felület a jó öreg krézi, mégsem vágom.
Sorry hogy zavarlak. -
ja -
blani #2457 van itt vki?
-
Ramza #2456 Vajon sokat fognak benne beszélni? Egyik oldal sem az a beszédes fajta ;) -
írtam még egy privit... -
Ramza #2454 Megy a Crazymazey ismét, elég szigorú szabályozással.
Jön is le a Zombie vs. ninja, remélem nagyon szar lesz. -
deicide #2453 Na valaki...?:)
Tud valami jó kis jó Horror filmet....?:)) -
WTH #2452 > ez felelmetesen nagy baromsag....
Ha te mondod...
-
ez felelmetesen nagy baromsag....
nem az eroszaktol lesz egy horror vagy egy film jo hanem attol hogy vagy mozgalmas vagy lebilincseloen stilusos vagy hatasos vagy akrmi mas ami miatt lekoti az embert.ha nem kot le es faradt vagyok elalszom ennyi.de ezt az argentot vegigszenvedtem:)
standhal syndrome egyik sem volt.meg eroszakos sem. -
most szereztem pont Poirot felügyelő filmeket... -
Persze, így van, csak párhuzam miatt írtam. :) Amúgy szívesen nézem a bunyókat is teljes hosszukban, de néha jó olyan összeállítást látni, ahol csak a lényeg van kiemelve. :)
Ha mindenáron csak trancsírt akarok látni, akkor Faces of Death/Gore, vagy Guinea Pig valamelyik része.
-
WTH #2448 OFF
Én meg a fociösszefoglalókat nézem és a legritkább esetben egy teljes meccset. De egy film azért más! Szvsz egyesek az Agatha Christie krimikből is csak a gyilkosságokat néznék meg. Mert ami közben van, az nyúlós és uncsi... Tudom, ez horror topik, de eme műfajban is vannak (de még mennyire) olyan filmek, amelyeknek jó története van. -
Én bunyós KO-összeállításokat szoktam nézni. Elvégre minek fárasszam magam a meccsek unalmas perceivel, amikor megtekinthetem a lényeget összesűríve? :O))) -
WTH #2446 > nyult mint a takony felslegesen
> Ne nézze meg senki, aki minden második filmkommentjét úgy kezdi, hogy elaludt a filmen, illetve akinek csak a durvulásokra áll fel :)
Ez jópofa így, egymás után...
OFF
Számomra meglepő egyébként, hogy milyen sok az "elaludtam rajta", meg "csak nyújtják, nyújtják" típusú vélemény. (Mindenféle fórumokon.) Egyeseknek talán nem filmeket kellene nézniük, hanem több film durva részeiből összevágott mix-eket. -
Ramza #2445 6,5/10 -
Ramza #2444 Cronos
Hát, meglepődtem. Hiányzott már egy ilyen film, bár én nem sorolnám a horror kategóriába, ott meghagynám a szívemnek oly kedves belezős zombis finomságokat.
Ha nagyon muszáj kategorizálni, inkább nevezném művészfilmnek, olyannak, ami nélkülözi a stílus negatívumait (igaz, a komolyabb mélységét is).
Ne nézze meg senki, aki minden második filmkommentjét úgy kezdi, hogy elaludt a filmen, illetve akinek csak a durvulásokra áll fel :)
Ja, van benne Ron Pearlman is, eleve jópont nálam a majomarcú srác szereplése. -
felvettem tegnap az europa europa cimu csatornalrol a the standhal syndrome-ot (argento).es a mai napon megneztem....hat elegge mellenyult argento bacsi.az rendeben van hogy asia argento a foszereplo de ez is keves volt.nyult mint a takony felslegesen.alig vartam hogy lekapcsolhassam a videot... -
:D -
Ramza #2441 Decoys
Egy újabb "nagyszerű" tinihorror.
Szerintem ők sem tudták eldönteni, hogy komoly vagy vicces filmet csináljanak. az előbbi lett végül, ami érthető, viccnek durvalett volna...
4/10 -
Ne nézzé!!!!5! -
Ramza #2439 Egyetértek.
Viszont az elsőt meg kellene nézni megint, kedvet kaptam hozzá. -
Battle Royle II (RIP Fukasaku)
Végre egy japán film, ami szar volt! :D
Spoilerlehetőség
Sehol nincs az elsőhöz képest. Tököm kivolt az érzelgős részekkel, meg azzal, hogy a felnőtteket tekintik ellenségnek ezek a barmok. Szar volt. Sajnos. :( Lehetett volna jó. Nem az. :( Nanahara elkeseredett, szótlanul kussoló figurája meg olyannyira idegesítő volt, hogy rettenet, azt meg nem igazán értettem, hogy ő miért lett "terrorista"... A másik meg a kikattant tanár, aki olyan szinten el volt túlozva, hogy rettentő béna lett, sírtam is rajta két évig. A harcjelenetek abszolút a Ryan közlegény-t idézték, az elején volt pár tetszetős megoldás, szép elhalálozások, de ennyi. Ezért kap 3 pontot.
De ez is emlékezetes marad, ld. első mondat. :O))) -
DC-ről. Sajnos elég lassan csordogál, ugyanis egyetlen embernek van csak meg, és valszeg nem túl nagy a feltöltési sebessége. :/ -
deicide #2436 torrentröl töltöd...vagy C++ rol jön....? -
Ja, elkezdtem lerángatni a Django-t, nemtom emlékeztek-e rá, Franco Nero egy koporsót vonszol magával a vadnyugaton, és mindenkit levadász, a koporsó tartalma meg igencsak érdekes. Kult-trash-fos-loál kategória! :D
-
Vazz, Re-Animator kimaradt! :) -
Természetesen a klasszikusok a legnagyobbak (Beyond, Dawn-Day-Night of Living Dead, Zombie Flesheaters, sőt, nekem a City of the Living Dead is nagyon bejön, Braindead :), stb.), de tetszett a 2003-as Undead, kicsit könnyedebb műfajban a Shaun of the Dead is jó volt, a Dawn remake is megfelelt. Az Evil Dead 1-2, és humorban a 3 pedig alapmű. :)
Bizony, már 8 rész jelent meg a Hellraiserből, változó sikerrel. Én nem olyan rég néztem meg a 6 eddigi részt, kíváncsi vagyok mit tudtak még kihozni a 7-8-ből. -
deicide #2432 már ilyen sok Hellraiser-t csináltak...?
Zombi...? na...! mondj egy jót...)))!!
Én még amire emléxem a régröl az erdő szelleme volt..!:) és az Evil Dead..! de az rég...vot már...!:) -
Na ja, ezért várok egy keveset ezekkel, addig zombifilmeket fogok hesszölni! C:
Jut eszembe, a Hellraiser 7-8-at látta már valaki elérhető formában? -
deicide #2430 Na igen..gondolom nem lep meg ha az mondom hogy a Kör 2 is ilyen kis hosszú hajú jánkára épül majd...!!
No de... keres rá The Grudge-ra...igaz a hosszú haj stimmel de semi képpen nem gyerek...!!....de van is is benne...!:)
Én innen vagyok okos...itt van pár előzetes a 2005 évre érdemes szétnézni...!!!
http://verfurdo.fw.hu/dvd.htm -
Melyikvoltaz!!!!!!!!!!!!
Egyetértek, a hosszú fekete hajú kislányokból nekem is elég volt egy időre. :)
Grudge-ból még egyet sem láttam, lassan beszerzem őket, de csak ráérősen, hagy ülepedjenek a mostanában látott szellemes filmek.
A Fűrész tényleg nagyon jó, remélem azért lesz még 1-2 ilyen fehér holló Hálivúdból, illetve kíváncsi leszek a második részre, mennyire kúrják el az első rész nagy sikere miatti agyilag elszállás okából kifolyólag. :D -
deicide #2428 Én korábban hasónlot irtam mint te most...!!
el kell hogy mondjam leugattak elég keményen...!!
én filmeket soroltam fel...amik vissza kösszönnek...ebbe is...!
ja és kicsit uncsi már ez a sok gyerek...!!
Az Amerikai nyáron kerül bemutatásra...!:)
van előzetes valahol ha rá keresel...gogléval...a Dark Water-ra..!!
Ami nekem most a tuti...a The Grudge...én az Amerikai változatott láttam és a Japánnak a 2. részét...!:)
Még a Fűrész ami üt...szerintem...!
Láttam moziban...és meglesz dvd-n is...! -
A japánt. De még nem jelent meg az amerikai, vagy? -
deicide #2426 te melyik változatott nézted meg....?
A Japánt...vagy az Amerikait...? -
Simon Pegg dekaaaar... :/
hat igen, jah...
nagy nevek nalam a mar bizonyitott elvont beteg filmek jo alakitasait ado pl: Billy Bob Thornton, James Spader, Jeremy Davies(kulonosen kedvenc), Jude Law(van nehany jobb elvontabb alakitasa is) NAszal ezek a szineszek jatszottak jo karaktereket, sajna becsuszik naluk is 1-2 trendy nagyobb szerep... dehat... ezvan...
amugy gondolom meg nincsenek Trailerek, mert mar iszonyat varom... vaaaa
-
Naaa, voltak azért csörték a filmstúdióval a tartalmat és a címet illetően, szóval annyira még nem lennék biztos a dologban...
-
Ramza #2423 Simon Peggnek néhány másodperces zombiszerepe lesz csak.
Nagy nevek miért kellenének?
Romero miért alázná meg saját korábbi filmjeit, és készíteni hollywodi fost? Öregkorára csak nem ment el az esze, ha már Night-ot és Dawn-t adott nekünk.