9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Skacok!!!
most neztem meg a Land of the Dead (amit mar remegve varok, lehet ugyis fogalmazni, mint egy jo Zombi filmre kieheztetett freak
)szereposztasat imdb-n, es nagy meglepetesemre ott pozol Simon Pegg(aki a foszereplot alakitotta a Shaun of the Dead-ben) no es Denis Hopper, ehh orola nem gondoltam volna, hogy egy Zombie movie-ban latom viszont... szokasosan Tom Savini(rulez) is benne lesz... amugy nem dobtam hatast a szereposztastol... nincsenek igazi nagy nevek(ami tulajdonkeppen nem is nagy gaz, bar igy is felek kommersz fogyaszthato halivudi fost csinalnak belole, remelem nem...)
-
Dark Water
Inkább nagyon szomorú volt számomra, mint ijesztő. Mostanában több hasonlót láttam, így nem ütött különösebbet, de nem volt rossz. -
htx -
Én meg pont most olvastam ^^ -
Éppen most írtam erről a Filmek...-topikban! :O :) -
Htx, de ftp-m sajna nincs, és szerintem ma éjjel le is jön. :) -
Na megnéztük a Fűrészt... :)
Másra számitottam,többet nem fogok elörre olvasni filmről :)
(azt hittem brutálabb lesz)
Ettől eltekintve jó film volt,barátnőmnek is nagyon tetszett :)
(és csak néhányszor sikkantott :D)
-
Az tényleg jó film, bár mai szemmel azért elég sok old school vonással van megáldva...Talán pont ezért szeretem :) -
deicide #2414 Megnéztem újra de már dvd-n 5.1 hanggal házirozin a The Grudge c. filmet..nem tudom mikor láttam ilyen kis jó kis jót...)) -
living dead at manchester morgue (a.k.a. let sleeping corpses lie)
ebben a filmben igenis van valami felelmetes...egy sotet ejjel kint fuj a szel zorognek a falevelek es ez a film ut. -
ha gondolod amugy foltehetem FTPre, ha adsz egyet) ... :) -
ott a pont! udvariasabban nem is mondhattad volna...
-
Most hadd ne bocsátkozzam olyan eszmefuttatásokba, hogy mi-mitől-miért kemény/félelmetes, vagy miért nem az.
Ha te nem látál még, sajállak. Akkor neked ez a stílus zsákutca... -
NiGhTM4R3 #2409 Hát az, mert Én félelmetes zombis filmet nem láttam... -
Itt van egy pár.
Kiválasztod a dvd-coverst, aztán értelemszerűen. :) -
deicide #2407 Hello mindenkinek...))
Van valakinek valami ötlete...hogy honnan tudnénk keriteni egy
The Grudge dvd borítót....? -
WTH #2406 Akkor nálad 4-1-2-3, nálam 1-4-2-3 a sorrend. A 3 azért már bántóan rossz, erőltetett.
Ghost lake milyen, látta már valaki? És ez a White noise? -
ha troma akkor en azt mondom toxic avenger 1 es 4, terror firmer, redneck zombies.
toxicavenger 4 zsenialis!!!!!
az 1 kibaszott jo a 2 valamivel gyengebb 3 a leggyengebb a 4 a legjobb.kb igy lehetne roviden jellemezni oket. -
WTH #2404 > Toxic Avenger 4 meg sokak szerint a legjobb rész.
Ez igaz, mármint, hogy sokak szerint az a legjobb.
Én viszont azt mondom, hogy csak az 1 igazán jó, a 2-3-4 nem az igazi.
-
Ghost Lake-be csak belepörgettem, hát remélem lelkes amatőr munka! Ami tuti, hogy amatőr! :D
Toxic Avenger 4 meg sokak szerint a legjobb rész.
Én csak az elsőt láttam, majd ha megszerzem a többit, akkor zsinórban nézem meg őket inkább. -
Akkor valami szellemes horrort nézz. One Missed Call, Dark Water, Ju-On, Eye 1-2... -
Ma este Ghost lake, vagy Toxic Avenger 4?
ki mit mond?
-
"nyomi zombis"???
ez rossz hozzáállás
nálam rossz helyen kopogtatsz... :)
-
NiGhTM4R3 #2399 Hi
Tudtok ajánlani igényes horrort? (tehát nem ilyen nyomi zombisat, amik ovodásoknak készültek, olyan láma megoldásokkal van tele)
Hanem amin lehet parázni rendesen, és jól megvan csinálva. (vér helyett nem kecsap van pl. :) -
Köszi, már letöröltem, de lassan újra letöltődik. :) -
Lammer at Work #2397 Virtualdubot akartam irni, jah igen asszem Vdub megcsinalta jol. vagyis ott is tornaztam rajt egy kicsit es jo lett a pici... -

-
WTH #2395 Az a szám, ami a vége felé van... Spoiler!!! (Amikor öngyilkos lesz...) Az is nagyon jó szvsz. Persze az egész film felejthetetlen...
-
enis kissarol toltottem, es nekem fixel asszem mekkcsinalta, addig tornaztam rajt, mig valahogy sikerult, vagy mar Vdunbbal adtam neki nem tudom, nem emlexem... :Ð
amugy ost neztem meg vegre a DOD2K4(dehulyenhangzik
) extrajat... nos ha a filmbe beleteszik (nopersze nem ecerre, hanem szepen adagolva Andy vesszofutasat, megjobb lett volna... meg a tobbi extras reszt, a bemondo jelenteseit, bar erzodott, sot nagyon elutott a film "profi"(biztos?) hangulatatol, egy kicsit garagefeelingje volt a kisfilmeknek... bar jo volt tenleg...
-
Én nem mondom hogy töröld, de nekem a kliens nem folytatja a tiedből, ezért gondolom van vmi gáz vele... -
:O))))) -
Éppen hetvenötödjére hallgatom a Ménage a trois-t, Anyám kérdezi: Mi ez, új Clayderman? Nagyon jó!
:DDD Mondom, nem, ez egy "érdekes film" zenéje. -
Kösz, hogy szóltál, szar volt! :D
DivFix se tudta helyrehozni rendesen, letöltöm újra. :D -
-
most nem
de azért köszi
egyébként a Dead next door-od nem stimmel senkiével, pedig méretre ua.... -
Kisahubben-en vagyok most, ha gondolod berakom a megosztásba, bár egy LAN-os tagról szedtem jó gyorsan, szal... :) -
Nekem megérte, mivel a szeretkezős jelenet alatti Ménage a trois nagyon tetszetős zongoraszólam számomra. 
Amúgy 8 szám, tűrhető minőség. -
láttam én is vhol már...megéri tökölni vele? -
Letöltöttem a Nekromantik soundtrackjét, loál, verikúl, htx,
,
.
-
deicide #2383 nekem már be van húzva és töltöm le a hétvégén dvd-n a fürészt..!:)
úgy tünik hogy megyen már a felirat készités...igy a film 5.1 Angol hanggal és Magyar felirattal lesz:) hi:)