9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    It iz.
  • Cvd
    Nekem fel se tűnt, ami ezzel lehet kapcsolatban:
    "Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szmiát melyin serenrodbn vnanak a bte?k egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az esl? és az ultosó bte?k a hölyeükn lneegyek. A tböbi bte? lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bte?t mgaát, hneam a szót eszgébéen"
  • fifi
    olyan cucc ez mint a Redneck Zombies???
  • Jano
    Mi a franc az a sopiler?
  • Ramza
    akkor nézd meg, érdemes :D
  • fifi

így van
    OFF:
    ja és köztes vagy
  • fifi
    ez nekem megvan...
  • Cvd
    Nekem a From Hell-ben egy momentum nem tetszik, elindulnak a misztikum irányába, egy pillanatra át is billennek a "határon" (értem ezalatt Sir Ian Holm egy kis időra feketére váltó szemeit), aztán maradnak a normális befejezésnél. Bennem nagyon megmaradt ez a hiba, vagy lett volna valami természetfeletti befejezése, vagy hagyták volna ki azt az apróságot. Egyébként tényleg jó film volt.
  • Jano
    They Don't Cut the Grass Anymore

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd!

Nem hittem el a saját szememnek sem, hogy emberek képesek ilyet "művelni". Ennél szarabb filmet még nem láttam, de abszolút pozitív értelemben.

Sopiler
    Kikoponyázás roolz! Kár, hogy minden áldozatnak ugyanaz a fogatlan koponyája volt. :D
    A véreffektushoz csinált párnák... Nem hittem el. :D
    Totál fogalmam nem volt, hogy a maszkos figura (Jacab, nem tudom miért nem Jacob, imdb-n az, de a végefőcímben Jacab) miért kezdett el hányni az 50. kibelezés közben, de nagyon szép volt.
    A legüberebb a dinamitos jelenet, hozzáfűzni sem tudok semmit. Kész.
    /Spoiler

Mindenkinek ajánlom, remek története, a szereplők alakítása, a kiválóan megrajzolt karakterek (a főhösökkel való azonosulás elkerülhetetlen), és a rendkívüli speciális effektusok miatt!
  • fifi
    Igen. És hangulatban nekem nagyon egyezik az Álmosvölgy legendájával, amiben szintén ő a főszereplő.
    Ugyanolyan furcsa vágások, furcsa színek, baljós árnyak, titokzatos hangvétel...
  • Ramza
    Igen, szerintem sem rossz film, bár a sztori el lett már egyszer-kétszer durrantva.
  • TheBerzerker
    lattatok a From Hell cimu kepregenyadaptaciot johnny depp-el?
    en most neztem meg nagyon bejott.elegge durva es sajatsagos hangulata van a filmnek.mindenkeppen ajanlott.
  • Jano
    Ha úgy vesszük, igen, de most csak a keresőt használtam, ott alul. :)

[ÜGYES]
  • fifi
    Te elolvastad az egész topikot?
    Mert ugye 1579-re volt válasz...

mik vannak...
  • Ramza
    Hát már kurvára ideje lesz :)
  • Loál János #2487
    Ok, most hétvégén megnézem!
  • JackDaniels #2486
    Nagyonmegköszönném:) Nem vagyok én olyan türelmetlen.:))
  • Loál János #2485
    Hát, fejből nem megy, és csak holnap este leszek otthon, de ha akkor is jó, akkor majd elküldöm privátban.
  • JackDaniels #2484
    Elárulnád nekem azt a 2hub címet?:) Nagyon megköszönném.
  • Loál János #2483
    Az Alien Warning-ot nekem eddig nem sikerült, pedig keresgetem szerte a neten. Egyébként DC-t használok leginkább, 2 svéd horror-hub-ot.
  • JackDaniels #2482
    Honnan lehet ezeket beszerezni, egyébként?
  • Loál János #2481
    Még nem, nem szereztem még be, de must-see kategória nálam. :)
  • Cvd
    Ha már a B-film kategória is ide tartozik, ki látta a Team America World Police című "filmet"? Sajna laposabb lett mint vártam, de az mindenképp érezhető piszosul törekedtek arra hogy egyetlen klisémentes másodperc se legyen a filmben. Ráadásul van benne pár fejletépés/szétlövés is, plusz egy +18-as szexjelenet, kemény!:)
  • Loál János #2479
    np! :O)))
  • MrSpock
    Húú de gyors voltál!!
    Köszike,igen ez lesz az!
    Haver görcsölt minden netes külföldi fórumon,bár páran látták nemtudták,mondtam neki majd én elintézem,és lám köszönet neked!
    THX!!!
  • Loál János #2477
    Talán ez?
  • MrSpock
    Hali!Egy kérdésem lenne:Volt valamikor egy film,80-as ébek.
    arra emlékszem egy szörny volt benne,és olyan kis tapadókorongokat dobált,az rátapadt az áldozatra és úgy pulzálva szívta kis a vérét.
    mi lenne a címe,mert az egyik haverral sehogyansem emléxünk ö aztmondta valami nádasból,vagy mocsaras részrQl indul,meg az elején valami lakókocsis jelenet.Ezt kellene kinyomozni,hátha valaki látta köszike a segítséget!
  • WTH
    Kétségtelenül, bár ez engem nem vigasztalt.
  • Ramza
    Viszont van benne Ray Wise :)
  • WTH
    Megnéztem ezt a Jeepers creepers 2-t. Az 1 nem tetszett, de azt olvastam, hogy a 2 jobb, eseménydúsabb, stb. Hát... Ez a 2 semmivel sem jobb, mint az 1. Kiszámítható, unalmas, és túl hosszú. Mondjuk több esemény van benne, mint az 1-ben, viszont az 1-nek az eleje, az autós "üldözés", a rejtekhely felfedezése egész jó volt (utána lett gagyi). A 2-ben nincsenek ilyen hullámzások, egységesen rossz.
  • Ramza
    Ja, a szemét! :)
  • Jano
    Há kell azt is! :D
  • fifi
    elég sokat csajozol az utóbbi időben... :D
  • Jano
    !!!

Megnéztük a Lyánnyal az Oldboy-t a Toldiban.
    Másodjára megnézve talán még egy kicsit jobban is tetszett. Kedvesem is csípte nagyon, bár mimóza lelkének elég durva volt 1-2 jelenet, de összességében Neki is nagyon bejött.
    Nem voltak sokan a moziban, úgyhogy párszor egyedül röhögtem (de azért benne lehet az is, hogy már láttam a filmet), nagyon jó múvi.
  • Ramza
    Nagyjából ugyanezt gondoltam, amikor megnéztem, csak én kicsit szigorúbb voltam.
    Szuerintem a film rossz, és a kisgyerek a legrondább kölyök, akit életemben látaam, egyszerűen elindul az ember zsebében a láncfűrész, ha meglátja.
  • Lammer at Work
    csunya rossz dolog meloban filmet nezni...
    hova is tettem a 28 days later iso-t?
  • fifi
    húúú pont éjfélkor...
    húúúúú....
    ez jel kell hogy legyen!

• fifi
    Melóban megnéztem ma a House by the cemetery című Fulci klasszikust/meg egy Poirot részt, de az nem ide tarotik/...
    Én zombis dolgokat vártam, ezzelszemben ez inkább misztikus/titokzatos film volt. BÁr a végén az agresszív bácsit nevezhetjük zombinak is. :D
    Annak idején biztos nagyot ütött ez a film, nekem meg már a belőle áradó old school hangulat és képi világ miatt alapvetően tetszik.
    Viszont a szőke kisgyerek nekem nagyon irritáló kis köcsög volt.
    sry
  • Ramza
    az = ez
  • Ramza
    Texasi láncfűrészes 2 - nem igazán vagyok nagy rajongója a sorozatnak, de az öt próbálkozásból az még hiányzott.
    40-50 percig még itt-ott élveztem is, de utána olyan volt, mint a harmadik-negyedik rész, illetve a remake utolsó fél órája.
    Az első részt elismerem, de valahol ott kellett volna befejezni...