Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem a Contamination rémlik, lehet hogy az?
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
az lenne a gondom h nem találok egy bizonyos filmet. nem tudok belõle szereplõket és persze a címét sem, történet alapján pedig az imdb-n sem lelem. Többen is látták tehát nagy valószínûség szerint létezik is és magyar felirattal tehát viszonylag ismeretebbnek kell lennie. Egy kisfiú van benne akiben van valami(ördög?) és van egy kutyája(állítólag kaukázusi, ami fekete) és amely a film 2/3ánál fekete kutyává változik(ördög kutya, pokol kutya, barghest, black shuck, sátán kutyája- sok neve van). Ez a kutyi tüzes lábnoymokat hagy meg tüzes szeme van, szarva. Namost állítólag több ilyen kuty is megjelenik, akik el akarják vinni a kölköt, de a másik nem hagyja. És a film vége felé vmi szobrokból átváltozott mini sárkányok(gargoyles?) is támadnak. ja és nem a devil dog filmrõl van szó. Ennyit tudtam a filmrõl. Nagyon megköszönném ha tudnátok vmit segíteni, v hogy hol, kinél kérdezõsködhetnék. Elõre is kösz
karom
Egy kérdésem lenne: lenne igény a Mesék a Kriptából címû sorozat elsõ két évadjának szinkronjaira? 90 százalékban megvannak VHS-en, csak néhány rész hiányzik, de nagyon szívesen bedigizem, csak valakire szükség volna, aki profin megszûri és a DVDRip alá beteszi a szinket.
Tudom, hogy sokan szerették ezt a sorozatot, nagyon szívesen közkincsé teszem a rajongók számára!
Ha van rá igény, és jelentkezõ a közös munkához, akkor jelezzétek!
Üdv, jcvd
az elsõ rész állat volt.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
tudja valaki,hogy az Ultrafilmes Re-Animator jó verzió rendelhetõ -e? Mert úgy tudom elsõ kiadással technikai problem volt.
Mostanában eltûntél a Horrorfreak fórumról 😞
28 nappal késõbb
Újranézve talán jobb, mint az elsõre. Kicsit lassú, de erõs horror. Én kicsit több vért tudtam volna belepakolni, és kicsit a tempón is lehetett volna növelni.
Elõször nem tudom hogyan értékeltem, most egy 6/10
28 héttel késõbb
EZ AZ! Így kell ezt csinálni! Az éven nem nagyon látom horrort, amire azt tudtam mondani, hogy ez igen, ez már valami!
De ez a film... Ez most mindent visz!
Az elsõ rész feelingje visszajön, és amiket abból hiányoltam, itt megkaptam.
Véres, brutális, gyors, izgalmas! Nem tudok mást hozzáfûzni, egy új kedvenc született, ami alaposan felborította a horrorfilmes top 10-em!
10/10
az elsõ rész után nem okoz csalódást?
(mint a sziklák remake?....)
a Fulci féle Zombie Flesh Eaters.
a.k.a.
Island of the Flesh-Eaters
Island of the Living Dead (Europe: English title) (informal title)
Ultimi zombi, Gli (Italy)
Zombie (USA)
Zombie ...The Dead Are Among Us! (USA) (poster title)
Zombie Flesh Eaters (UK)
Szóval van pár címe. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
meg van fent egy raklap giallo,érdemes szedni õket!
A japán Pókembert meg sem említem. -.-
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Éedemes megnézni, de tényleg.
De jó újra itthon! 😄
szinkronosan van pár itthoni oldal ahol fent van, de oda meghívó nélkül nem jutsz be, én meg tuti nem adok neked, azt sem tudom ki vagy...
majd mond más okosabbat...
A Spirál (1998)
Ringu-A kör (1998)
Ringu 2-A félelem (1999)
Ringu 0-A születés (2000)
Légyszike!!
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case
alig ismert B-film volt B kategóriás szereplõkkel.