9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • ForzaInter
    isohunt
  • kocsisgabor9999
    A [REC] filmet honnan tudom letölteni pls valaki segítsen...
  • El Brujo
    kösz. hátha fellelhető valahol még
    Antropophagus 2
  • El Brujo
    hátha vki ráismer. '86 +- egy év táján láttam. a történet utolsó 2/3-a egy házban játszódik, előtte menekülés a házba. pap üldözi a főgonoszt, aki kerítésen átmászik de előtte a pap belehúzza a kerítés szuronyaiba. becsenget a házba kifolyó belekkel, kisgyerek nyit ajtót. még pár jelenet amire emlékszem: arc sebészfúróval homlokon fúrja a nővért, körfúrésszel a vágóhídon fejcsúcsot vág le, gázsütőben égő fej, a végén pedig egy vak/béna kiscsaj tevékenyen besegít a gonosz írtásába többek között ollóval. ha bárki felismerni véli jelezze. köszönöm.
  • grebber
    Ilyen filmet nem tlaálta sehol de The Ultimate Fighter sorozatot azt igen :D
  • Jano
    Hn.
  • Davidus
    hm EZ jó lehet:D
    mennyiree durva szereplőgárda már!
  • sydonai
    Alig váárom az új Péntek 13-mT.
  • sydonai
    Valaki látta a Texasi Láncfűrésszes mészárlást a Kezdetet? És valaki tud egy honlapot ahol van hozzá angol felirat?????????
  • fifi
    ne gyengézz, az korrekt felirat, a film nyelvezete direkt ilyen...
  • booyaa
    A mechanikus narancshoz asszongyák van valami korrekt felirat, mert amit bátyámnál néztem eléggé butított volt (ugyanis elég furcsán beszélnek abban a filmben) Azt a filmet pedig, hogy audition mindenki figyelmébe ajánlanám... Az alső 1 óra rettenetesen unalmas de ha nem nézitek végig az elejétől nem lesz érthető, hogy mi is van valójában.
  • huiner
    Sziasztok! Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni nekem: van egy régi film (talán fekete-fehér) ahol ilyen gyilkos játékok v. babák életre kelltek és kinyirtak brutálisan pár embert! Aki ismeri a címét az kérem segítsen előre is köszi!!!
  • fifi
    hoppá:
    a #8973-ban nagy SPOILEREK vannak!
  • fifi
    Severance

nekem annyira erőltetettnek tűnt, és ezt a "gyógyíthatatlanul idióta háborús bűnösök késsel hadonásznak az erdőben" alapkoncepciót csak én érzem nevetségesnek?

4/10
  • Lammer
    ott a pont!444

btw!

2 filmet neztem meg az utobbi 2 napban, mindketto ofkorsz zonbiagos vót^^^^^^ (aki ismer, annak nem ujdonsag)
    -Day of the Dead 2008 rimék (friss elmeny, kb 10 perces)
    -Rec (2 napos elmeny)

velemenyek? en ma' nem merek semmit sem irni, mert jon a leoltas :D
    ...
    szerk: najo nembirom ki...
    -Day of the Dead 2008 rimék: mi f@szt keresnek falonmaszo meg golyo elol evasionbe styleolo zonbik egy ilyen filmben? basszuskulcs mar-mar kezdem megszokni(najo nem, de! :D), hogy rohannak a feelingek... :CCccccccccc
    keeeeeeeeeeeesz :C

Rec: ...meg szimplan joagos volt roviden -> >>>ATMOSZFERA <<<
  • geri486
    B horrorban nálam a Planet Terror az abszolút első 9.99/10
  • guardian hero
    Szerintem simán 8/10. Többször is megnéztem már, és ez elég ritka nálam.
  • fifi

azért ír valalki kritikát, hogy a lehető legszélesebb néprétegek felé nyisson a véleményével egy filmre, de sztem objektívan. Hogy ha szar, akkor írja le, hogy szar, ha ha jó, akkor az... De sosem értettem azt, amikor attól jó kritikus valaki, hogy szép szóvirágokkal lehúz valamit, de csak azért, hogy ettől hozzáértőnek látszódjon.

jöhet az anyázás
  • mistermiskolcz
    Nálam közepesnél is rosszabb.

Egyébként igen haldoklik ez a topic, miért?
  • fifi
    nem tudom milyen új mókusok írkálnak a Harvasterre mostanában, de a Shaun of the dead-et 6/10-re nyomni kicsit nekem csúnyának tűnik...
    tudom, hogy ízlések és pofonok, de akármennyire is szigorú kritikus szemmel nézzük azt a filmet, nem hiszem, hogy közepes kategóriájú...
  • guardian hero
    A kisfilm érdekelne, sajna nincs meg DVD-n, csak moziban láttam.
  • Lammer
    nekem is tetszettek ez nem vitas... de................
    az eredeti dawn merfoldekkel hangulatosabb, sokkal inkabb kihegyezodik Romero eredeti elkepzelese(fogyi tarsadalom kritika, feszultseg a tulelok kozott, osszefogas, emberi bihévör stb) ^^
    jojo tudom ha analogiaban beszelunk, akkor a dawn dájrektix3 nagyon joindulattal az uj dawn meg dx10.1 :D de hukerz?
    Landnak tetszik az otlete, hogy kepesek evolvalodni a zonbiagok... de valahogy nemtom... lehet envagyok szemellenzos, de valahogy nem az igazi Romero sztájl :C bar megvan term. mindegyik eredeti DVDn es vegignezve az extrakat szomoruan konstataltam, hogy pl a dawn remake(ugye ami nem is Romero mezster rendezese) Andys extra kisfilmje* korbeveri 66X az egesz filmet feeling szempontjabol... ugyanezt tapasztaltam a landnel is, az extrak feelingesebbek a filmnel :D

najo lelovom magamat... mert hosszu leszek

*ha nincs meg, szivesen kivagom es felrakom valahova aviban, paszott joak^^
  • Jrex
    igen.
  • guardian hero
    Nekem tetszett a Dawn of Dead remake, és a Land... se volt rossz, kíváncsian várom az új Day of Dead-et, bár az eredeti alapszituja kevésbé tetszik, mint mondjuk a Dawn-é.
  • PetruZ
    Mivel nekem sem a legutóbbi remake (Dawn), sem a folytatás (Land) egyáltalán nem tetszett, ezt a részt már szinte tuti, hogy nem fogom megnézni. Nem vagyok kíváncsi rá, mit csináltak Bub-bal. :) (Amennyire láttam az imdb-n, nincs is benne(?))
  • Lammer
    inkabb arrol beszeljunk, hogy mennyire qrtak el a day of the dead remaket :C

trailert csekkoltam eddig, nem merem megnezni, mert szerintem sirvafakadnek es huppogve simogatnam meg az eredeti day of the deademet

(bazzeg ezek mar megint futnak )
  • PetruZ
    A nem horror és nem "B" szörnyfilmek a horror és "B" filmek úgy kb. 5%-át alkothatják, szerintem külön topiknak nem lett volna értelme. De mondom, ne engem cs*szegess érte, nem én zárattam be.

(Ha nagyon zavar, neveztesd át ezt a topikot "Horror-, szörny- és B-film topik"-ra. :) )
  • fifi
    ez lett volna a szörnyesfilmek topik?
  • Jrex
    Ami nem horror,de nem is B tipusú film ről is lett volna szó ott....
  • PetruZ
    Én írtam, hogy fölösleges, de nem én zárattam be, nem jeleztem külön senkinek. A moderátori indoklás sem az volt, hogy már van ilyen.
    Jelezd annak a moderátornak, aki bezárta, hogy nem értesz egyet vele, satöbbi. (Szerintem az a topik tartalmilag attól még bőven elfér itt is.)
  • Jrex
    Tegnap nyitottam 1 topic-ot,és valaki azt mondta , h fölösleges,mert bele illik ebbe a topic-ba és bezáratta,pedig itt sok másról is van szó és sok másról nincs,ami az én topicomba lett volna...
  • guardian hero
    Én egy kisfilmet keresek már régóta, gyerekkoromban láttam, és akkor eléggé beparáztatott a kissé bizarr hangulatával. Valami olyasmiről szólt, hogy az anya otthon van a kisgyerekével, és miközben végzi a házimunkát kiküldi a gyereket a kertbe játszani. A gyerek a kertben valami vicces kinézetű törpéket talál, elkezd velük játszani. Az anyának hirtelen valami rossz megérzése lesz, kimegy a kertbe, de nem látja sehol a gyereket, felnéz az égre, és még épp lát elszállni egy űrhajót. Tudom ez így nem túl sokatmondó, de hátha ráismer valaki...

Egyébként emlékszem egy másik kisfilmre is, ami ugyanebben az összeállításban volt: ebben egy bérgyilkost telefonon instruál valaki, hogy melyik szobába menjen stb... minden úgy van, ahogy a telefonban mondja. A végén megtalálja a leendő áldozatot, lelövi, majd ekkor mondd valami olyat a megbízó, ami nem passzol, és akkor kiderül, hogy tévedés történt (vagy valami ilyesmi).
  • gz8
    Igazán nincs mit :)
    Nekem is ismerős volt, de szerintem csak rövid részleteket láttam belőle anno.

(amúgy google v. polymeta, bepötyög, hogy leprechaun clover chest movie, aztán jó hajrá ^^ )
  • gercse
    ja és köszi :)
  • gercse
    :) igen ez az, na ettől kiskoromban úgy paráztam mint az állat :D (6-7 éves lehettem amikor láttam:D)
    most megnézem megint, ha megtalálom
  • gz8
    A Leprechaun című film lesz az :)
  • gercse
    csáó, keresem egy filmnek a címét,
    csak annyit tudok róla, hogy egy gonosz törpe játsza benne a főszerepet, aki be volt zárva egy ládába, és a tetejére egy négy levelű lóhere volt rakva, ez lekerült róla, és így elkezdett véregzeni :D, majdan a lóhere ölte meg a végén, kb. ennyi
    ha valaki tudja és le is írná, annak megköszönném.
  • grebber
    Szerintem egész jó film!
    Szerintem igen.