9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
^.^ -
Köszi.
Akkor gondolom nem vmi "gagyi",ha ilyen "alapkő" :)
No mind1,3 lemezt megér,max elajándékozom ^^
Thx a helpet ^^ -
Nagyjából egyetértek. :)
(Nekem a maga módján a 4 is bejött, bár tény, hogy elüt a többi résztől, az 5, 6 meg szerintem átlagos. A 7-8-at már nagyon várom (június, szeptember)). -
Vááá, megszerzem! :DD -
a hellraiser 1 2 3 5 zsenilais.a 4 eleg fos a 6-os szodaval elmegy.de maga sorozat az egyik legnagyobb alapkove a horrornak mint filmes mufajnak. -

Ezek a Hellraiser filmek milyenek?
Úgy nagyvonalakban...
Egy haver kérdezte,hogy kell-e nekem,mert kölcsön kapta valakitől,de magának nem írja át.Én meg nem tudok átmenni,hogy belekukkantsak,mert melózom :S
Szal valaki egy pár mondatban plz,köszi.
-
naked blood egy zsenialis gusztustalan film.ha jol emlekszem arrol szol hogy feltalalnak egy gogyszert ami a fajdalmat elvezette alakitja at es tesztelik par emberken.csaj megsuti a sajat keze olajban, masik tele lovi magat lancokkal...es a kedvencem...a csaj kessel villaval kivag egy darabot a szemeremajkaibol es megeszi:)
kivallo alkotas mondanom sem kell:) -
flashX #2775 Persze persze.:P
Nem a hatásra gondoltam egyébként, na mind1. :) -
Marhaság. :) Ennyi erővel az első rész után már az emberiség egy részének ki kellett volna halni. ;) Hja, hogy filmen keresztül nem működik, meg nem volt egész, éééértem... :P
-
flashX #2773 Mármint úgy értem, hogy nem túl régen felröppent egy hozzászólásban az, hogy az egy igazi videó, meg sámánok, stb.
Ilyen szempontból? -
Ez egy tuti oldal, thanks. :)
-
Naked Blood-ot látta valaki?
Véletlenül akadtam rá valahol egy filmből kivágott jelenetre, amiben egy nő villával kiszedi, majd megeszi a saját szemét. Nos, ez az a film. Asszem beszerzem. :) (Remélem lehetséges.) -
Oldal. -
ezt tessek megnezni....
http://dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=56343
csorog a nyalam... -
nekem vobokban van meg és 84mega -
flashX #2767 Akkor most a Kör-ben az a videó milyen eredetű? -
Lammer at Work #2766 oooh ne is mond... ehhh en gyulolom a 80as eveket, mert roszz gyerekkori emlekeim vannak, de baszuskulacs majdhogynem a legjobb filmek ott szulettek... ;) -
Na jó, talán egy kicsivel jobb a helyzet, mint a 2000-es évek legelején, de valljuk meg, hogy a '80-asok voltak az igazi kánaán a magunkfajtáknak. :D -
nem olyan inseges azert ez az idoszak.meg a mozikba is tornek be a horrorok.igaz aolyanok amilyenek... -
Sosem láttam teljesen azt a filmet. :/
Ha régi filmekről akarsz beszélni, akkor tedd nyugodtan, ha kicsit visszábbolvasol, akkor láthatod, hogy az ős-klasszikus horrorfilmeket is (vagy leginkább azokat :)) imádjuk, azokhoz képest a Faculty egy újszülött. :D
Főleg ilyen ínséges időkben, mint manapság, muszáj elővenni a régi nagyokat. -
Freeze Me
Jó volt. Nyugtalan voltam, mialatt néztem, hatással volt rám. Kis költségvetés, szinte végig egyetlen helyszín, jól adagolt feszültség, rendkívül visszataszító figurák, néha szerencsétlenül béna főszereplőnő, néha viszont nagyon nem az... :)
Szomorú, zavaró film, japán-rajongóknak mindenképpen ajánlott. -
mochee #2761 Tudom hogy retro téma, de Faculty az inváziumot látta valaki? Most elevenítettem fel, és qrva jó volt. -
mochee #2760 Jaja, mondom, nekem is ez tűnt a valószínűbbnek csak teljesen nem voltam benne biztos. -
deicide #2759 Nos szerintem egyértelmü miért lesz öngyilkos a Pulman...!
Mivel mindenki meghal aki a házzal vagy annak lakóival kapcsolatba kerülnek...!
Igy neki is meg kell halni...!
De mint láttad meghal a rendőr...meghal a csaj a srác huga aki a házban lakik! -
flashX #2758 Megnéztem valahára a Kör-t. Jó film, főleg amikor kijön a tv-ből, és a csávó előtt terem, és a csávó hátraesik. Legjobb jelenet!
Ezenkívül a Haule Tension-t is (Magasfeszültség), és ezt psziho-horror kategóriába sorolnám, mert, az hogy a csaj skrizofrén, nagyot dob a filmen. -
Bizony, ő kikattant, méghozzá azért, mert (mint ahogy a végén lepereg a csajszi szeme előtt) rájön, hogy a család közvetett módon "miatta" halt meg, ugyanis a férj rájött, hogy a csaj belezúgott, és ezen feldühödve nyírta ki a kedves nejét, és kisfiát. Ezt a doki nem nagyon tudta feldolgozni - leugrott. -
wishmasterre gondolsz?
nekem is tetszett. -
abonyitomz #2755 Halálmester az egész jó kis film , valaki látta már ? -
mochee #2754 Constantine az nem horror, csak nagyon kis mennyiségben vannak a horror elemek benne. Valami akció-thriller démonokkal, de ha már mondod én nem nagyon rajongok az ilyenért. Egyszer megnéztem, nagyokat lőttek benne, de semmi maradandó. Én elbasztam rá a pénzem és így utólag nem érte meg. -
mochee #2753 Csá! 2x megnéztem az Átok filmet (az újat a félreértések elkerülése végett) Minden vili, kivéve azt hogy Bill Pullman miért halt meg. Lehet hogy elkerülte valami a figyelmemet? Mert vagy az átok fogott rajta is vagy öngyilkos lett a ferde csaj miatt. Én az utóbbit tartom valószínűnek de már idegesít hogy nem tudom biztosan szal ha valaki biztos benne az lenyugtatna ha elmondaná. -
tenyleg itt mik a velemenyek a constantine-rol?engem iszonyatosan felidegesitett aza film.ilyen egy raklap szart mar regen lattam.csak azt vigasztal hogy volt annyi eszem es nem neztem meg moziban es nem basztam el ra a penzemet. -
jaja azok a vertexesek voltak.es anubys hellraiser heliratat nyultak le.na meg kiadtak azt az okadek minosegu dvdt.
eleg nagy anyazs ment hozzateszem jogosan. -
Lammer at Work #2750 HEPPIBÖRSZDÉÉÉJ TÚJÚÚÚ!
-
Ejj, na mind1, mostmá megnézek valami fröcsögőset az egészségedre!
-
köszi.
bár érdekes a dolog, mivel én április 1-én születtem, és anno ezt is állítottam be...
na mind1 -
Lammer at Work #2747 LOOOOOOOOOL!
-
Ramza #2746 -
BSzN a fifibá!
-
Passz. :( -
A felirat és a minőség is a flém tárgya volt.