9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hello,valaki tudja mi a címe annak a filmnek amiben 1 házaspár felfogad 1 babyszittert,de ő az éjszaka kellős közepén véráztatva elfut a házból.A "gyereket" a bemutató alatt nemmutatták,de mikor az ő szemével látjuka világot akkor csak hörgést lehet hallani.A "gyerek" az ajtó alatt kicsúsztatva egy papírra leírva adja az utasításokat a babyszitternek.Nemtudom mi a címe mertarról már lecsúsztam,mostani film. -
flém asszem más miatt volt. Az irgalmatlan gatya minőség, és a stáblista utáni fitnessvideó/!/ miatt...
de lehet én tévedek. -
Ramza #2740 xpress.hu
irgalmatlan nagy cirkusz volt, azt hiszem a kiadó egyik fő embere jött osztani az észt, és még neki állt feljebb -
És mekkora flém ment a kiadó egyik emberével a mittoménmámelyik honlapon... :D -
Jaja lopott felirat :D
www.feliratok.hu-n az egyik felirathoz ez van írva: (valami ilyesmi) kurva anyád, aki ellopta a hellraiser feliratomat... stb... nagyot röhögtem mikor megláttam :) -
winnie #2737 angol+magyar hanggal és felirattal.
szegény ember vízzel főz alapon egy warezoldalról loptt felirattal:) az első rész kivitelezése még igénytelen lett, később a kiadó szerencsére javított. -
Én is megvettem pár hete őket, semmi extra semmilyen szinten, de megvan. :) Bár a magyar szinkron extrasilány. :D -
www.imdb.com - a legnagyobb mozis oldal (Internet Mozi Adatbázis), érdemes berakni a kedvencekbe. -
Tegnapelőtt a kekszárdi tekkóban megvettem a Hellraiser 1-3 DVD-ket, darabja 990 volt. :) Láttam már ugyan őket, de nem voltak meg, és ennyit megértek. :) Még nem csekkoltam, milyen minőségűek, a dobozok szerint vágatlan, 16:9 verziók angol+magyar hanggal és felirattal.
-
deicide #2733 "imdb-n" ez mi lenne mire gondoltál..?
De valaki látta már ezt a filmet...?
vagy miröl szól pontosan...?
Magyar oldalt se nagyon találtam sehol erröl a filmröl...((! -
Lammer at Work #2732 huhhh, ok, plot outline meg infoban nem esik szo Zombikrol ? dekar... 
najo idokozben a komment irasa kozben megneztem... hattelleg...
-
Szellemes/természetfelettinek írják. -
Lammer at Work #2730 nemmerek beleolvasni a plotokba, mert soxor Spoileresek... ez Zombis film???? meg az elso outlinet is inkabb letakarom a monitoron...
-
Itt van. Eltérő vélemények az imdb-n, összpontszáma nyolc tizeddel nagyobb a Kör 2-énél, huszadannyi szavazat alapján. -
akkor nem... -
deicide #2727 hát nem tudom most jelent meg a film..!
és ennyi a címe...!
a boritóján egy eltorzult emberi arcszerű valami van...aki olyan mint ha segitséget kérne..
a film olyan mint ha 1800 években játszodna...! -
nem lehet hogy annak az alcíme az hogy Zombie flesh eaters??? -
deicide #2725 Sziasztok:)
valaki láttam már vagy halott valamit a Dead Birds c. filmröl...? -
Meglestem újra a Hullajót :) Filmtörténet egyik legbárgyúbb filmje, de mégis olyan jóóó :D -
Lehet olvasott róla valahol.:))))
Vagy látta az első 3részt.:))) -
Meglestem a Hellraiser 4-et. Tényleg más volt mint az eddigiek. Tetszett, hogy többet foglalkozott a kocka múltjával, de az nem hogy ezzel újabb rejtélyek születtek.
Volt benne pár bukta is. Pl. mikor a csajszi bemenekült a tárgyalóba a kutya elöl, és a csaj rögtön elkezdte tekergetni a kockat, mintha tudná, hogy ezzel meglehet szivatni. De a csaj még csak nem isl átta ezt a kockát azelött, nemhogy kapasbóé tudja, hogy kell kinyitni. -
olyan szinten van köze hogy itt az ember a tengeri malac/?/
javítson ki vki ha tévedek. állatkínzást én sem néznék... -
Minden jöhet, csak állatokat ne nagyon szadizzanak benne, már ha a címnek van valami köze a tengeri malachoz :) -
Ramza #2719 gyépés fasz -
Ice from the sun
ha meg ütőset akarsz én van gyomrod akkor: Guinea pig összes -
Én is abba a hibába estem (a gyiló Ramza miatt!!!4), hogy baromi sok filmem van, és a felüket se láttam. De mit tegyek, dánlódfüggő vagyok! :O))) -
Gyűjtögetem rendesen a filmeket, csak győzzem megnézni őket. -
Bocsesz, elgépeltem. De nem bántó szándékból, hanem csak figyelmetlenségből! Remélem, ettől még megúszom a hétvégét (egy kies, elfeledett vidéki házikó helyett egy lakótelepi tömbház legfelső emeletén leszek, de az majdnem ugyanaz)... :)
-
Igaz, sry. :D
De akkor már nagybetűs Isten! :) -
Tudod jól, hogy ezt úgy szabad csak mondani, hogy "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az ő prófétája". :)
-
Akkor jó :) -
Loál. :D -
Alapmű az egész trilógia. -
Leszedem mind a hármat, abból baj nem lehet :) -
Ez az Evil Dead 2 elég jónak tűnik. Vélemény róla? -
Köszi! -
Így.
Nézzé Nekromantik-ot! Örökzöld, szép, és jó! :D -
Ehun'e: imdb kategóriák :)
-
Nekem most valami nagyon elvont horrorhoz lenne gusztusom :) Nem tudtok valami jót?
IMDB-n nem nagyon tudok keresni, mert a címeket nem tudom, és nem tudom, hogy lehet-e kategorizált listában kutatni, amin csak horrorok vannak. Lehet ilyet? -
Én mindig belenézek AVIpreview-val az éppen csordogáló filmbe. A populárisabbja meg hamar lejön DC-n, a ritkaságokra viszont nem sajnálom az időt. :)