9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • newil
    Hello,valaki tudja mi a címe annak a filmnek amiben 1 házaspár felfogad 1 babyszittert,de ő az éjszaka kellős közepén véráztatva elfut a házból.A "gyereket" a bemutató alatt nemmutatták,de mikor az ő szemével látjuka világot akkor csak hörgést lehet hallani.A "gyerek" az ajtó alatt kicsúsztatva egy papírra leírva adja az utasításokat a babyszitternek.Nemtudom mi a címe mertarról már lecsúsztam,mostani film.
  • fifi
    flém asszem más miatt volt. Az irgalmatlan gatya minőség, és a stáblista utáni fitnessvideó/!/ miatt...

de lehet én tévedek.
  • Ramza
    xpress.hu
    irgalmatlan nagy cirkusz volt, azt hiszem a kiadó egyik fő embere jött osztani az észt, és még neki állt feljebb
  • Jano
    És mekkora flém ment a kiadó egyik emberével a mittoménmámelyik honlapon... :D
  • I.C.ram
    Jaja lopott felirat :D

www.feliratok.hu-n az egyik felirathoz ez van írva: (valami ilyesmi) kurva anyád, aki ellopta a hellraiser feliratomat... stb... nagyot röhögtem mikor megláttam :)
  • winnie
    angol+magyar hanggal és felirattal.

szegény ember vízzel főz alapon egy warezoldalról loptt felirattal:) az első rész kivitelezése még igénytelen lett, később a kiadó szerencsére javított.
  • Loál János #2736
    Én is megvettem pár hete őket, semmi extra semmilyen szinten, de megvan. :) Bár a magyar szinkron extrasilány. :D
  • Loál János #2735
    www.imdb.com - a legnagyobb mozis oldal (Internet Mozi Adatbázis), érdemes berakni a kedvencekbe.
  • PetruZ
    Tegnapelőtt a kekszárdi tekkóban megvettem a Hellraiser 1-3 DVD-ket, darabja 990 volt. :) Láttam már ugyan őket, de nem voltak meg, és ennyit megértek. :) Még nem csekkoltam, milyen minőségűek, a dobozok szerint vágatlan, 16:9 verziók angol+magyar hanggal és felirattal.
  • deicide
    "imdb-n" ez mi lenne mire gondoltál..?

De valaki látta már ezt a filmet...?

vagy miröl szól pontosan...?

Magyar oldalt se nagyon találtam sehol erröl a filmröl...((!
  • Lammer at Work
    huhhh, ok, plot outline meg infoban nem esik szo Zombikrol ? dekar...
    najo idokozben a komment irasa kozben megneztem... hattelleg...
  • Jano
    Szellemes/természetfelettinek írják.
  • Lammer at Work
    nemmerek beleolvasni a plotokba, mert soxor Spoileresek... ez Zombis film???? meg az elso outlinet is inkabb letakarom a monitoron...
  • Jano
    Itt van. Eltérő vélemények az imdb-n, összpontszáma nyolc tizeddel nagyobb a Kör 2-énél, huszadannyi szavazat alapján.
  • fifi
    akkor nem...
  • deicide
    hát nem tudom most jelent meg a film..!

és ennyi a címe...!

a boritóján egy eltorzult emberi arcszerű valami van...aki olyan mint ha segitséget kérne..

a film olyan mint ha 1800 években játszodna...!
  • fifi
    nem lehet hogy annak az alcíme az hogy Zombie flesh eaters???
  • deicide
    Sziasztok:)

valaki láttam már vagy halott valamit a Dead Birds c. filmröl...?
  • I.C.ram
    Meglestem újra a Hullajót :) Filmtörténet egyik legbárgyúbb filmje, de mégis olyan jóóó :D
  • JackDaniels #2723
    Lehet olvasott róla valahol.:))))
    Vagy látta az első 3részt.:)))
  • I.C.ram
    Meglestem a Hellraiser 4-et. Tényleg más volt mint az eddigiek. Tetszett, hogy többet foglalkozott a kocka múltjával, de az nem hogy ezzel újabb rejtélyek születtek.

Volt benne pár bukta is. Pl. mikor a csajszi bemenekült a tárgyalóba a kutya elöl, és a csaj rögtön elkezdte tekergetni a kockat, mintha tudná, hogy ezzel meglehet szivatni. De a csaj még csak nem isl átta ezt a kockát azelött, nemhogy kapasbóé tudja, hogy kell kinyitni.
  • fifi
    olyan szinten van köze hogy itt az ember a tengeri malac/?/

javítson ki vki ha tévedek. állatkínzást én sem néznék...
  • I.C.ram
    Minden jöhet, csak állatokat ne nagyon szadizzanak benne, már ha a címnek van valami köze a tengeri malachoz :)
  • Ramza
    gyépés fasz
  • fifi
    Ice from the sun

ha meg ütőset akarsz én van gyomrod akkor: Guinea pig összes
  • Loál János #2717
    Én is abba a hibába estem (a gyiló Ramza miatt!!!4), hogy baromi sok filmem van, és a felüket se láttam. De mit tegyek, dánlódfüggő vagyok! :O)))
  • I.C.ram
    Gyűjtögetem rendesen a filmeket, csak győzzem megnézni őket.
  • PetruZ
    Bocsesz, elgépeltem. De nem bántó szándékból, hanem csak figyelmetlenségből! Remélem, ettől még megúszom a hétvégét (egy kies, elfeledett vidéki házikó helyett egy lakótelepi tömbház legfelső emeletén leszek, de az majdnem ugyanaz)... :)
  • Loál János #2714
    Igaz, sry. :D
    De akkor már nagybetűs Isten! :)
  • PetruZ
    Tudod jól, hogy ezt úgy szabad csak mondani, hogy "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az ő prófétája". :)
  • I.C.ram
    Akkor jó :)
  • Loál János #2711
    Loál. :D
  • Loál János #2710
    Alapmű az egész trilógia.
  • I.C.ram
    Leszedem mind a hármat, abból baj nem lehet :)
  • I.C.ram
    Ez az Evil Dead 2 elég jónak tűnik. Vélemény róla?
  • I.C.ram
    Köszi!
  • Loál János #2706
    Így.

Nézzé Nekromantik-ot! Örökzöld, szép, és jó! :D
  • PetruZ
    Ehun'e: imdb kategóriák :)
  • I.C.ram
    Nekem most valami nagyon elvont horrorhoz lenne gusztusom :) Nem tudtok valami jót?

IMDB-n nem nagyon tudok keresni, mert a címeket nem tudom, és nem tudom, hogy lehet-e kategorizált listában kutatni, amin csak horrorok vannak. Lehet ilyet?
  • Loál János #2703
    Én mindig belenézek AVIpreview-val az éppen csordogáló filmbe. A populárisabbja meg hamar lejön DC-n, a ritkaságokra viszont nem sajnálom az időt. :)