Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen beszartam 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként egy fokkal tényleg jobb az elsõ, már csak azért is, mert ugyebár az volt elõbb és a másodszorra elsütött poénok sosem olyan jók.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-FvsJ: Nem ezt mondtam. 😉 Azt mondtam: nekem az õ karaktere tetszik ebbõl a filmbõl. 😊
Nem igazán látok hatalmas minõség-különbséget közöttük.
Bár aki szerint a F vs J Jason-rõl szól, attól minden kitelik 😄
Lifeforce akkora durva jó film, hogy azt szavakkal el sem tudom mondani 😊
Amit nemrég néztem:
-Demons (Demoni): A Dario Argento-féle klasszikus uncut verziója. Nálam örök kedvenc. 😊 A borzalmas második résszel ellentétben. 😞
-Lifeforce: Egyszer valamikor régen láttam videón és tetszett, de manapság már szinte beszerezhetetlen. De végül sikerült. Megérte. 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Freddy Vs. János
Nem volt olyan rossz, kb. arra számítottam, amit nyújtott. Freddy bá fürgén ütötteverte Jánost, aki nemis hatyta magát!!!4 Sok volt a trancsír, ennek örültem, elszórakoztam rajta. De persze semmi több.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Talán még a második résznél is jobb volt. (bár az elsõt meg se közelíti)
Igencsak kellemes meglepetés. Nem gondoltam volna, hogy 2003-ban tudnak ilyen jó folytatást csinálni egy '85-ös klasszikusnak. Végig jól szórakoztam, a trükkök nagyon jók, Dr. West a szokásos formában, és nem lett belõle tinihorrorszarság. SPOILER: a patkány vs. pénisz csata a stáblista alatt loál.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Dead.Alive-Fully.Uncut.1992.DVDRip.XviD-KamuiX.avi
"This is the fully uncut 104 minute version of the film!! The time the file shows is shorter
because of PAL speedup. Also, the resolution is lower due to the quality of the DVD being
more like an un-mastered VHS tape than a DVD. The source for this rip is this DVD:
http://www.xploitedcinema.com/dvds/dvds.asp?title=611"
Egy ilyet találtam a gépemen.
Vajon ennek lehet valami köze hozzá???
Valami fasz horrorcuccnak tûnik, azokat pedig nem szeretem 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy egész kellemes idiótaság, csúnya bácsi monster truck-kal átmegy mindenkin. A másodlagos fõszereplõ enyhén idegesítõ, de van 1-2 jelenet, ami kiváló volt, sõt, vicces is. Több ilyen film kéne!
http://imdb.com/title/tt0103873/
Én a 97 percest láttam.
Triathlon for life
Jó?
Ott bizony szenvedni kell az Elvis-kiejtéssel 😊
Bubba ho-tep -hez tud nekem valaki magyar nyelvû feliratot adni? Nagyon megköszönném.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
jofilmvolt jo szomoru...es nemszeretem a szomoru filmeket..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Azt ne filmen keresd, hanem H.P Lovecraft mûvei közt nézz utána 😊
Van egy csomó novella, regény, szerepjáték és egy készülõ PC game is.
Ugy kell elképzelni a dolgot, mintha Sherlock Holmes világába szörnyeket pakolnának. Nem garázdálkodnak az utcákon, de ott vannak a háttérben. Semmi nem az aminek látszik.
Voltak benne nagyon vicces és nagyon gáz részek egyaránt, összességében abszolút közepes paródia
5/10
Sam Neill volt a fõszereplõ 😊
Tök jó volt a hangulata a múvinak 😊 tiszta Call of Cthulu
Ez a címe!
Szerintem erre gondolhattál. Magyarul Az Õrület Torkában címen futott, és ezt már nagyon régóta keresem, mert állatira tetszett. Már elkezdtem lehúzni dc-rõl, de 1 élet mire lejön onnan, mert nagyon ritka. A helyi tékában is érdeklõdtem utána, ott meg is van még videon. A legvésõ esetben kiveszem és azt másolom át, másolásvédelem egy ilyen idõs filmnék kizárva😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?