9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
The Amityville Horror (2005) filmről mit tudtok? -
annal szarabb idetlenebb bargyubb irritalobb filmet nem sokat lattam. -
hehe a 3 itt figyel a vinyon, de nem volt idom megnezni, pedig mar nagyon kivancsi vagyok... namajd hetfon :( -
-
Te jó ég...
-
Hmm...
Megnéztem a Penge 2-őt.
Az 1 nálam amolyan "elmegy" kategóriában van,de ez határozottan tetszett :o
Jöhet a 3. ^.^ -
Én ezt láttam :o -
oooizebigyo... igen 1.
ehh ize, regebbire szamitottam...
>>>LINK<<< -
flashX #2854 Lol, osztálytársam látta, csak jókat zengett róla :DD -
Muszáj ezt a témát feszegetni? :D
Egy teljesen felesleges "folytatás". Tv-film, ez sokmindent elárul. :) -
flashX #2852 Az Ómen 4 -ről mi a véleményetek? 
-
:)
Hogyhogy az 1-et? :o
Vagy ez már második rész volt?
Mert nem tünt fel
-
ehh az joo, en az 1et lattam meg anno amikor a videokorszak meno volt
de jo film volt, mert valszeg bennem maradt... "gazdag szeretnek lenni" meg "csak a testemen at"
-
:D
Az elöbbi :) -
Az most a Wishmaster, vagy Terminator alámondásosan? :D -
Megnéztem ezt a "Halálosztó"-t...
Jó volt
-
Cvd #2846 Node elmondtam már ezerszer nem adok arra amint mondasz. Szerinted a szárnyasbetét reklám is jó lenne ha kék tinta helyett paradicsomlével nyomatnák.:) -
Pedig többször hangosan felröhögtem, annyira idióták! :D Fasza kis vígjáték, vasárnap esti kikapcsolódás. :) -
mondtam neked hogy jó!!! -
Cvd #2843 Vazz ne mondd hogy az vígjáték!
Fifi rácsempészte egyszer a winyómra, de csak beletekergettem, annyira sz*r volt hogy nem is néztem meg. Ha tudom hogy vígjáték és nem egy brutálgagyi "komoly" film akkor megnéztem volna.:) -
Lammer at Work #2842 eheheee az ql nagyon, hugival meglestuk, nekunk is tecccettt nagyon!!! ;)
-
Bio Zombie
Jókat nevettem! Dawn of the Dead-paródia Japánból. Sok idiótaság, barom poénok, sík hülye szereplők, rettenet béna zombik, ótvar angol szinkron. Jó volt. :O))) -
Tescoban megtaláltam a Hellraiser 2-3-t az akciós dvd turkálóban...

-
amugy regen anubys es tenykedett a harvesteren. -
hat nem az enyem az oldal.
en csak a szarokat okadom ki magambol:) -
szerintem ANubys cimbit be kene fogni, meg innen esetleg par arccal kiegeszulve ujra frissek lehetnetek... ;) -
detto
-
Michael Jackson - LEGO-Thriller, kurvajó. :D -
Nesztek még egy oldal. -
pont most nézem :DDDD
+pont hogy jók a csajok! /amíg le nem nyomják nagy részüket/ -
szerintem se volt olyan gaz de olyan jo sem.olyan 5-6 pont. -
Én utáltam, mint a szart. Függetlenül bármítől. :D -
eltekintve a Wrong turn- Texas Chainsaw.... párhuzamtól; a Wrong Turn nem olyan rossz film... Nekem tetszett. -
ahha.nallam a nightmare city egy jo 7-es.kozepszerunel jobb olasz elegge trash beutesu mocsoksag.amugy nem is zombik vannak benne hanem inkabb ilyen vampir szeru rothado izek.ha jol remlik akkor vert isznak a sracok.aztan lehet tevedek mert regen lattam. -
Azt nem láttam még, engem pl. a Wrong Turn 8 pontja háborított fel, én (enyhén szólva) sokallom, gondolom a Nightmare Citynél fordított a helyzet, azt alulpontozottnak tartod. -
neha en sem ertek egyet a tobbiek velemenyevel:)pl a legutobb a nightmare city-vel nem ertettem egyutt. -
Hmmm, tenksz az infót.
Kár, mert szívesen olvasgatom a bemutatókat, mégha a pontozással kurvára nem is értek egyet sokszor. :D -
blizz kollega a fangorianal van.banshee csinalta az utolso frissitest de most nemtudom mi van.nemtudom ki a gore:)irtam mind2nek semmi valasz.johnny se tud semmit.szoval passz:)
rajtam eddig se mult soha a dolog. -
Vazz! :D
Mi van az oldallal/Veletek? Mostanában nem túl gyakoriak a frissítések. -
nallam a dawn of the deadÍ(1978) van az elso helyen.mint ahogyan a harvesteren fent is van a listam:)