Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
KÛLÖNBÖZÖ ÁZSIAI HUB-CIMEK:
http://animeandasianmovies.de.vu hubok,bittorent link
KungFuFlix.no-ip.com
chinatown.no-ip.org !!!!!!!!Min 5 GB anime/asian film
AsianFlix.dyns.net - ezt már említette valaki:)Min 15BG shared
MartialArts.no-ip.com
asiamania.no-ip.com
asianavenue.serveftp.org
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Ryleh barátom nem túlzott. Iszonyat furcsa képi világ, gyermekmese szerû történet beteg köntösbe bújtatva, remekül választott szereplõk, néha, ahogy belegondoltam mit látok, sokkolva éreztem magam. Megint egy olyan film, ami után hülyén, vagy nem tudom, olyan furcsán érzem magam.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
És ami durva, hogy 20 év után is jól néznek ki a bábokkal megcsinált mogvájok - ezerszer jobban, mintha ma megcsinálnák animációként õket.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szeretem ezeket a filmeket...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És nem csalódtam, ami ritkaság ezekkel a filmekkel.
Fel kell hajtani a második részt is, nincs mese!

KELL!Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gondolom eléggé egzotikusnak tûnt a magyar név, amit valószínûleg kinézett egy könyvbõl vagy valahonnan :)
A teljes verziót állítólag élõ ember nem látta az elmúlt 20 évben, de vannak olyanok, akiknek egy ismerõsének egy rokonának egy munkatársa igen.
Ettõl függetlenül állítólag létezik, de legjobb esetben is talán csak egy vhs-rip fog elõkerülni valahonnan - valamikor. Azért én is rohadtul kiváncsi lennék!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kockázással delfvett szörnyjelenetekkel. :)
Talán egyszer majd....Ha meglesz jelentem itt az uraknak, de viszont is várom/ha nem bunkóság/.
A legenda szerint az eredeti film 3 órás, aztán ki tudja, hogy létezik-e egyáltalán.
erõsen elmebeteg film volt.
Jól láttam hogy magyar név szerepel az elején? "Directed by Victor Janos"
bár nekem ez csak 77perces keresem a director's cut-ot

Hát nem lettem jobban ettõl a filmtõl.
A grízes kép, és az idegtépõ zene megadja az alaphangulatot. Durvaság, könyörtelenség, beteg elmék, jó film! :D
Én ma láttam elõször és a kategóriáján belül tekintve eléggé bejött. Különösen azok az igen durva jelenetek, amelyek nagytotálban mentek (bár néhol azért nagyon látni lehetett, hogy mû az egész). A film is - kisebb inkoherenciáitól eltekintve - tetszett, a vége is jó volt, pláne, hogy semmi happy end nem történt. :)
8 / 10

Én sem amúgy.
A hétvégén nem néztem semmi horrort. Hát, mit ne mondjak... Szórakoztam már jobban is, de néha azért ilyen is kell!
10/5
Nagyon jó film volt. 10/10
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Azt viszont nem mondtátok, hogy ez egy mesefilm, semmi borzongás, félelem, brutalitás, ez utóbbi helyenként. Nem volt senki aki félelmet ébresztett volna bennem, a kislány már az elején egy jámbor barátságos léleknek tûnt pl.
Ez jó:)))
"léleknek tünt":))
A kapitány leül beszélgetni a csókával, a punci meg smárolgat a fekával:)
Valamit nagyon rosszul csináltak, mert a feszültségkeltés sem ment, pedig voltak ezt a célt szolgáló elemek, de belõlem nem hoztak ki semmit, pl. a becsapodó ajtók, a vér a medansziéban, a csilingelõ óra, a csaj éneke, meg a kislány szerepe is ezt szolgálta volna még a film elején. Néztem is furcsán amikor megjelent a Warner bros felirat, hogy ezektõl látok most igazi horrort?
2-3 jelenet volt ami horror elemnek nagyon beillett, és hatása is volt. A felakasztott kislány megjelenése, és az énekes picsa mikor elfordult és bezombult.
Jó film ez, csak nem az aminek gondoltam. Családi mozidélután Disney-vel, vagy ilyen barátnõs mozi, már ha a nõk megijednek ezen....bár a nõk még a pókoktól is félnek....akkor viszont igen...egy barátnõs mozi.
Nem tudom meghatározni a film mûfaját, mert horrornak akar látszani, de a Trillerekben is több a feszültség...
Minek nevezhetném?
SPOILER
abban ilyen csápos idióta monszta van a hajóban...
Full értelmetlen film...
Kisérlet - 9
28 nappal késõbb - 8
Gonosz halott - 7,5
A Dolog - 7
Underworld - 6
Texasi Láncfûrészes 2003 - 5,5
Gothika - 5,5
Félelem.com - 4
Szellemhajó - 3
Persze nyilván lehet vele vitatkozni, ez csak egy vélemény a sokból.
Akkor talán a 28 nappal késõbb lesz.
És mi a véleményetek a Ghost Shiprõl? (sose tudom a magyar cím az Szellem- avagy Kísértethajó)
Gondolom kiderült, hogy ezt még mind, nem láttam, a Kukorica Gyermekeit nagyon régen, de ahhoz még feliratom sincs.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Még a sorrend is jó!
A kísérlet nem kimondottan horror, de szintén erõsen jó film.
A Gothika-t ne nézd meg kétszer (2x van a listában)

Félelem.com
28 nappal késõbb
Szellemhajó
Texasi Láncfûrészes 2003
Gothika
Kukorica Gyermekei
Underworld (annyira talán nem is horror)
Gothika (ez se, bár bizonyos hanghatások nagyon jók)
A Dolog
Gonosz halott (Evil Dead)
meg van a Kisérlet(az paráztatós?)
Durva és gusztustalan. Egy rohadt vírus, amit egy elmebeteg hordoz, nagyon nagy dolgokra lehet képes. Nüanszokon múlhat az életed, ha összefutsz egy ilyennel. :O
A felirat tényleg komoly volt. :D