9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#9027 Most láttam jeleneteket a Halál 1000 arca címü filmből, nem igen tudok szóhoz jutni, egyrészt, a látványtól, másrészt, hogy hogy lehet ilyen filmet készíteni. Azt mondják, ez nem horror, ez a valóság, de számomra ez nem az, számomra ez jelenti a botrányfilm kategóriát. Aminél a "csak erős idegzetűeknek" jelző nem átugorandó.. -
#9026 Hát, én nem bírtam végignézni...
Viszont a Doomsday nem rossz, bár másra számítottam az elején, nem gondoltam, hogy átmegy Mad Maxbe... Tipikus élvezhető B-movie szerintem, annak minden kellékével (Bob Hoskins, Malcom McDowell, pofátlan nyúlások kultfilmekből, stb...) -
#9025 ja meg a kurva is tetszett benne... -
#9024 oké
mai:
Demon knight
nemtom kinek volt az a kretén ötlete, hogy a kriptaőrt beteszi valós személynek, jelen esetben filmrendezőnek egy történetbe...
Mindegy ez csak mellékszál, az operatőr Rick Bota akinek Hellraiser epizódokat is ksözönhetnek egyesek, én speciel leverném értük: )
A történet annyi, hogy a gonosznak megvan hat kulcs a hétből, és az utoló emberünknél van, és ezért megy a gyilok. a zombiknak/?/ ennek hevéban pl a szemét kell kilőni... Csodálatos...
nem értem miért lenne ez akkora kultfilm, mint amekkorának egyesek beállítják, bár azért meg lehet nézni...
Hozzáteszem sztem anno maga a tales from the crypt is gagyi volt...
mindensetre pár végtagletépés, fejbelövés szétharapás nem volt olyan rossz, meg amúgy is jó volt a kis útszéli szálloda hangulata, de nekem ez kb.: 5/10 -
#9023 Há na. -
#9022 Most talaltam ra erre a gyongyszemre!4444!
THE ZOMBIE DIARIES Trailer!!!!!444NEGZ
-
#9021 ja: ámen
-
#9020 tegnap este berúgtam itthon, és elterveztem, hogy felélesztem ezt a topikot...
úgy gondoltam, hogy hétfőtől, mert most hétvégén nem leszek itthon mert megyek berúgós dzsihádra vidékre, de utána feltétlenül...
áman -
#9019 Mirrors trailer büntet, tuti nézős lesz. -
#9018 nincs meg valakinek az Európa kemping bármilyen formátumban? fizetek is érte akár... -
#9017 bár különböző teendőim miatt horror/trash mentes időket élek, végignyomtam a Machine girl-t.
nemtudom mit modndjak...
aki ismer, tudja, hogy nekem nagyon bejön a gagyi trash feeling, az igénytelen rendezés és seggfej színészek, de ez a film nekem akkor sem jött be valami miatt...
hogy Péló Barnát idézzem: "nem jött át"
4/10 mert van pár jó jelenet azért, meg a fsz. pina is király... -
#9016 The Strangers trailer ez is tetszetősnek ígérkezik...
megnéztem a the Signal-t és egy 10/7est adok is rá, a története naon fasza, a megvalósítás is király, poénok is voltak benne(és jók), de a vége nekem zavaros, nem nagyon vágom... -
#9015 Hunting grounds!
enivan? szerintem joaknak tunik^^
ahhoz kepest, hogy lobádzsit, szerintem tok korrekt!44!44 -
#9014 Ejha,de rég jártam erre.
Üdv :)
Mivel egy ideje nem követem a friss megjelenéseket,előzetesek sem néztem,nem valami nagy lelkesedéssel ültem le a pár nappal azelött kapott [REC] dvd elé.
Na mondom újabb szar,szétunom az agyam,stb...szokásos pesszimizmussal vágtam bele,de KURVA NAGYOT csalódtam persze pozitívan!
Ez mekkora film
A menün már láttam hogy nekem való lesz (frankón,addig azt se tudtam mit fogok látni,haver csak annyit mondott "egész jó" -és odaadta)
A szereplők,a hangulat,a hangok odab@sznak!
Áhh mit ragozzak,látni kell.Esküszöm az jár a legjobban,aki úgy nézi meg mint én,hogy nem számit semmire.
Nem is tudom,hogy mikor fostam annyira utoljára,hogy el kellett fordítanom a tekintetemet a képernyőről,amikor "várható" hogy beszaratják az embert.Ezer éve nem.Itt meg a végén,amikor a szobában vannak...hát,többször néztem a falat a képernyő helyett.
Az hogy este 10kor néztem,szinte tök sötétben,egyedűl még persze rátett egy lapáttal.
Annak idején az ideglelést is láttam,de azt nagyrészt untam.
Remélem beírja magát a horror-történelembe,megérdemelné.
Nálam beírta,előkelő helyre :)
-
#9013 detto... szanalom... (#8972) -
#9012 :-D
Day of the Dead 2008
Nem csoda, hogy csak videóra ment. Rimékként emlegetni erős túlzás, vajmi kevés köze van a lassan negyed százados remekműhöz.
Egyik szereplő sem szimpatikus, GI Jane kifejezetten irritáló, és irreális "karakter", a zombik szine már szokás szerint rohangálnak, és ami új, hogy felgyorsítva mászkálnak a plafonon (OMG). Ami pozitív: a relatíve kevés CGI, a maszkmesterek szép arcokat csináltak, az események pedig szépen, gördülékenyen követik egymást.
Megszállott zombirajongók biztos élvezik majd, nekem egy átlagnál gyengébb, nagy nevet felvett izé. :-| 4,5/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vega-poénon nevettem egyet. -
kocsisgabor9999 #9011 hát jó de horror comedi :) -
#9010 ha horror topikba írom be, akkor véleményed szerint még milyen elemek lehetnek benne?
:) -
kocsisgabor9999 #9009 ez egy comedi film nem? (Black Sheep) -
#9008 They don't cut the grass anymore...
amúgy most jött ki a Black sheep DVD-n, ami szerintem egy: kurvajófilm -
kocsisgabor9999 #9007 figy m,ár én ilyen filmet nem találtam xD -
kocsisgabor9999 #9006 thx:) -
#9005 A hétköznapi élet -
kocsisgabor9999 #9004 Hali! Melyik a legújabb és legjobb horror film? -
Hajnalcat #9003 Szívesen. -
#9002 Már be is mutatták, szépen áll az imdb-n is. :D -
#9001 mé' má' a Shutter-t is rimékelik az amcsik?
ezt nem is tudtam... -
#9000 A Shutter amerikai rimékje, vagy az eredeti film?
Az eredeti kellemes film, a riméket nem láttam, de sajnos eleve fenntartással kezelem. :) -
#8999 Én nem mertem megnézni.
Na nem a félelemtől. :D -
#8998 Kösz -
#8997 Van hozzá felirat:
http://horrorfreak.freeweb.hu/ -
#8996 a Shutter az egy nagyon jó fim, mondhatnám azt, hogy igen letaglózó befejezéssel... megnézése előtt ne nagyon olvasgass utána, beszarsz végszóra, garantálom :) -
#8995 ez az amcsi one missed call remake jó-e??? -
#8994 megnéztem tegnap a Day of the Dead-et, na nem a régit, hanem az új zombi-burleszket. Hát, érdekes volt... Azt hittem, hogy a réginek lesz a remake-je, mint a Dawn of the Dead esetében, de semmi köze nem volt az eredetihez. -
#8993 Frontiere(s)
hez csak normális feliratra :D -
#8992 Én most 3 filmet várok:
The Strangers
Shutter
Frontière(s) (2007)
-
kocsisgabor9999 #8991 köszi!! -
Hajnalcat #8990 Csak akkor találod, ha regisztráltad magad arra az oldalra, ami kábé 3 percbe kerül. Utána van egy letöltéses rész a fórumon belül, ott vannak filmek, köztük a Rec is. Beírsz, hogy szeretnéd letölteni és privátban már kapod is hozzá a linket a letöltéshez. Azután megköszönöd neki és kész. -
kocsisgabor9999 #8989 hát én itt nem találom =( -
Hajnalcat #8988 Innen is lehet magyar felirattal.