Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem akarok kioktató lenni nem azzal a céllal javítalak 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
kibaszott idegesító az a figura 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
bizonyos tekintetben a film egy nagy null, mert tulajdonképpen minden egyes másodperce óriási klisédurrogtatás, és láttunk már mindent 1000X, viszont másik oldalrtól nézve a dolgot, ha tudja az ember hogy mire készüljön, egy elég korrekten megcsinált, ámbár felejthetõ film...
azt mondanám 6/10 és inkább kevesebb lesz, ha megnézem még párszor, mivel az ilyen kretén idióta befejezésnek én semmi értelmét nem látom
amúgy ezek az embervadászatos dolgok nekem mindig is bejöttek, és külön kis poén, hogy az elején az operatõr gyereken egy Battle Royale logos póló van...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ismét Szlovákia a helyszín, és ismét sikerült elég rossz színben feltüntetni az országot. Jó kis negatív reklám a film által.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem a Hostel II sokkal jobban tetszett, mint az elso resze(lehet utni!)...
valahogy jobban atjott ez a normal emberben ott lakozik a gonosz, beteg style... ^^
btw ami tenyleg durva volt az a Bathory grofnos kaszas style scene vóót^^ yaayyy az total allat volt <#zavart1>#zavart1> kicsit shockolt 😄
bepótolom a bepótolnivalót! 😄
és nekem még fasza mûtermi jelenetek is rémlenek mint jópár SB filmben hasonlóan
betmen,szupermen,mi az?
alap 😊
ha jól emléxem ez vmi kosztümökkel megheggesztett film....nagyon birom 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ez mekkora LOAL volt<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
keeeeeeeesz <#buck>#buck>
annak bevásárlós hülye-picsa szerep való 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A csaj benne Jessica Alba lesz 😄
Next PC upgrade: 2022
Az Origo.hu a Horrorfreak csapatot kérte fel, hogy az oldalukra megszavazzuk a Valaha készült 5 legjobb horrorfilm és 5 legjobb zombis horror toplistáját.
Ebben a topikban tudjátok leadni a toplistát a kedvenc filmjeitekrõl!
A szavazatokat összegezzük, és küldjük az Origo.hu-nak.
Ezen kívûl egy szavazáshoz kellene még a szerintünk legjobb horrorszínészek listája is.
Ha van idõtök segítsetek elkészíteni a listát!
Köszi!
Beletekertem kicsit:
sazlé Billy Connolly-t annyira jol elmaszkiroztak, hogy fel sem tunt, hogy o" Fido 😄
BAROMI... .... JOOOOOOOOO VOLT!!4 <#vigyor3>#vigyor3>
btw kicsit morci voltam, hogy kisse "meggyalazzak" a zonbiag temat... de ennyi aldozatot megert... hisz akkora gyomrost, fricskat kapott az 50es evek minden (latszat)perfect nyalas millioje, hogy csak lestem! igy megerte! 😄
NAGYON TUTIag volt! 9/10*
*csakhogykotekedjek-> hogyan lettek "hirtelen" annyira ertelmesek, hogy a parancsokat elfogadjak a verengzo fenevadak??? voltak olyan scenek amikben vegeztek olyan munkat ami azert kisse bonyibb volt, mint bamban tartani az esernyot a "gazdi" mellett style... nyakorvtol??? kicsit jobban megmagyaraz6tak voooona... szerintem a szelidseg=/=intelligenciaval... jojo en lihegem tul a tamat, lehet<#vigyor3>#vigyor3>
A töksötét és/vagy tényleg iszonyatosan össze-vissza rángatott kamerás jeleneteket leszámítva rendben volt. Hangulat korrekt, Robert Carlyle jó, a kisgyerektõl se másztam falra.
PSN ID.: Beegabor
en nem merek velemenyt mondani, mert beteges vonzalmam a zonbiagok irant... 😄😄
a vege biztato... igy lehet folytatasa es a "tortenet" nem lesz "bezarva" egy repulore^^
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ramadamammy rapidrandi
de igaza van én is jobbat vártam a filmtõl...
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
sokkal többet vártam....aztem fasza kis szadista horror..
kiszámítható jelenetek ,nem igazán ragadott magával a film..
egyedül a mobiltelefonos jelenet,az még nem szerepelt általam látott filmekben.
ez az egy pozitívum amit tudok mondani róla!
www.horrorfreak.hu