Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Tudom hogy az ide írkáló embereknek nem újdonság ez: Fulci-The Beyond. Nekem csak most sikerült megnéznem. És felkerült az általam látott 10-es listára a legjobb horrorfilmek közé. Nekem nagyon tetszett. Mikor a fickót elleptáé a pókok és kicsit kikezdték...na akkor a hideg futkosott a hátamon. és ezt is számítógépek meg milliós költségvetés nélkül...Kár hogy nem oktatták ezek a mai "menõ" rendezõket, hogy hogyan is kell filmet csinálni.
/most jö a New York Ripper /

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

És az hol van?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

I.C.ram
Nem tud valaki a Maximum Overdrive (Totális Túlhajtás) c. filmhez magyar feliratot szerezni? a www.feliratok.hu-n nincsen sajna. 😞
Jano
Elvont filmek topikba írtam.

Az elsõ két rész jó volt, de a harmadikra már nem maradt ötlet :o(

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Mi va' ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ams
hát igen, a szemöldökcsipesszel bellbimbó tépegetõ gyilkos... száksz 😞

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jano
A trancsír jó volt benne, csak a sztori... :/

Ams
láttátok a Csöpögõ szemlé és mellbimbõ pörkölt pürével 3at?
szvsz jó

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ryleh
Kedves forumozo Társaim jovoltábol végigélvezhettem,végigokádhattam néhány filmet ázsiábol....:ICHI-uuááááá😊),Save the Green Planet-jujjj😊),Visitor Q:na ezen bemozdult az ebéd a beleimben😊)
csak igy tovább....csak ne azon kapjam magam,hogy pálcikával egyek és ...........😊))))

fifi
Átverekedterm magamat a Nekromantik1-en. Eddig a 2-re még nem volt energiám 😊. Hát hogyismondjam elég érdekes/megrázó a csávó meg a csaj aberráltsága. Kemény film, azt tekintve, hogy ugye ilyen emberek a valóságban is léteznek. A vége viszont korrekt...

fifi
Ahogy egy haverom mondaná:Mindenki meghal a többiek megsebesülnek...
Tényleg jó kis film.

PetruZ
Hát, a koporsók elvileg 3-6 hét alatt berogynak, de a felülés akkor is tényleg gázos, de végülis mindegy, éppen az efféle jelenetekért (is) szeretem ezeket a filmeket. 😊
Igen, az is rendben volt.
Mondjuk azon mindig röhögni szoktam, hogy az embereket általában két méter mélyre, koporsóban temetik el, de a zonbik mégis mindig 10 centivel a föld felszíne alól bújnak ki (felülnek), koporsó pedig sehol 😊
(mondjuk ebben az esetben ez nem gáz, mert ugye a hódítókat aligha így temették, de a modern zonbiknál már érdekes)

PetruZ
Hát, elsõ pöccre azt hittem, a zombi megkapkodja a búvárcsajt, aztán a cápák szétszedik, de valahogy nem így történt. Amikor leszakította az uszonyát, meg beleharapott, hát kicsit néztem nagyokat. Mondjuk az látszott, hogy amikor a cápa leszakította a zombi karját, nem voltak fogai. Visszanéztem ugyan, de nem tudtam eldönteni, hogy ez most tényleg igazi állat volt-e, vagy sem. Azért durva volt.
Még egy nagyon jó jelenet volt benne: az õsi spanyol temetõ, amikor a dicsõ konkvisztádorok, pontosabban a mumifikálódott maradványaik újra elõbújtak a sírokból. 😊
Igen, a cápás jelenet nekem is nagy kedvencem.
87-88 táján láttam elõszõr, tavaly pedig alig vártam, hogy újranézzem.

PetruZ
Zombie Flesh Eaters (aka Zombie 2)
(Lucio Fulci, 1980)

Nem gyenge film, bár mondjuk a The Beyond szintjét nem éri el. Ebben a filmben a zombik nem ördögi megszállottság okán támadnak fel, hanem voodoo mágia miatt. Bár a pontos ok nem igazán derül ki (nekem legalábbis nem jött le, hogy mi köze a Moreau-ba oltott dokinak az egészhez, mire célozgatott a felesége), azért néhány jelenet megérdemli a figyelmet. Mint pl. az általam elõször látott víz alatti zombi, ami szétszaggat egy fehér cápát 😮... Ja, és tetszett, hogy ismét amolyan "fulcisan" ér véget: mindenki meghal és jön a világvége, a zombik elözönlenek mindent. 😊

6/10
fifi
Jó már mindegy is!

fifi
Mondjatok már egy pontos filenevet a Beyond-hoz /divx/ mert annyi megtévesztõ nevû tetû verziót látok hogy botrányos...

Dzsénó Buttregeit azóta is szabadlábon van.
Vajon merre lehet mostanában?

Jano
Szerencsére nem! 😄

fifi
Hûha! Belenéztem a Nekromantik1-be, csak így részleteket. Hát elég komoly lesz. Holnap van csak idõm végig sajnos!
Az ilyen filmek rendezõit nem csukják le?

Jano
Fú, azt én is megnézem!

Loál János
Elkezdtem az Electric Dragon 80.000V-t. A fõszereplõ Kakihara, az Ichi-bõl. Fekete-fehér, alig van szöveg benne. Rég láttam ennyire szépen fényképezett filmet, gyönyörû képek vannak benne. Ma este befejezem, és írok még róla.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ryleh
525 MB-nál tert a cucc(upload)......azzzé jobb magyarul,ma mire regisztráltattam magam a chinatown-on majd leszoptam magam...1 cseh faszi tolta a reges infot nekem...hát legyaláztuk az inglist rendesen...😊))))

Tessék angolul nézni 😊

Ryleh
hi....sajna mind1ik srt,sub csuszik aZ ICHI-n......de tettek fel az ftp-re subjavito progit...nagyon okos,beépitett moziablakkal+magyar menûvel...

Jano
Ment! 😄

fifi
Jó akkor postázd az 1-et 😊 !

Jano
Neeeee!

Nagyon jó mindkét rész, szentségtörés a másodikat elõbb nézni, és kell hozzá az elsõ részbõl 1-2 info, hogy minden világos legyen. Nem azért, mert bonyolult lenne, hanem a második továbbviszi az elsõben "elvarrt" szálat. 😄

fifi
Az itt szereplõ szagértõ bácsik szerint nagy gáz ha én elõször a Nekromantik 2-t csekkolom meg és csak utána az 1-et? Mert ez most sajnos kb. így fog kijönni!

Jano
Htx az infot!

Ryleh
NEXT.......magyar film,ûbersulyos.....éjjel a tv2-ön.....
a showmûsorokat dolgozza fel "Szûletett gyilkosok stilusban"
nagyon beeeteeegggg.nem kellene kihagyni senkinek sem...

Elmegyek mûholdnak 😞
(egy perc horror chanellért odaadnám az összes magyar kereskedelmi adót)

fifi
Rátájolom én a videómat vhogy...Csak beltéri egységet fûre cseréltük régebben azt még be kell szereznem.

Ryleh
na aztán majd told az infot ,ha sikerûlt rátájolodni...lehet hogy 1 tv-karit is megérne.......

fifi
No ez jónak ígérkezik és ingyé' van....Megyek elõkerítem a parabolát 😊/ha még öcsém nem adta el/

Ryleh
ha valakit esetleg érdekelne:
MÛHOLDAS HORRORCSATORNA

Május 3.-án indul mûholdon a Horror Channel angolul, kódolatlanul, cenzúrázatlanul (ami mondjuk egy angliai cstornánál nagy szó). Az egyetlen negatívum, hogy lesznek rajta reklámok, de csak így tudnak kódolatlanul adni. A mûsoron angol, európai és amerikai horrorfilmek és sorozatok fognak szerepelni. A csatorna a 28.5 Keleten található Eurobird 1 mûholdról lesz fogható, úgyhogy akinek van digitális beltérije, és tudja fogni ezt a mûholdpozíciót az májustól feltétlenül állítsa be a csatornát.

Az adó mûszaki paraméterei a következõk: Mûhold: EuroBird 1 (28.5°E) Frekvencia: 11224 MHz Polarizáció: Horizontális Symbol Rate: 27500 FEC: 2/3 Az adó internetcíme:
A sokkmagazinon olvastam.......<

URL www.horrorchannel.co.uk="www.horrorchannel.co.uk">
URL>www.horrorchannel.co.uk

Ryleh
Ha valaki szereti az EMule-t akkot itt a reg után naon sok link van....http://www.acfmovies.com/board.....jo kis kecsöppös movie-k

Ryleh
okok...közben rájöttem.....

Ryleh
hi.....milyen formátum a köv?: .ogm

Loál János
Alapmû! 😄

Loál János
Otthon megy a gép, talán már felért a 2. cd is (remélem)!

Ryleh
adig begyüjtök 1db bkv-ellenört,1 db máv-ost,2db olyat aki nem szereti a palesztinokat😊))))csak hogy legyen kiken gyakorolni..😊))

fifi
Nem igazán szeretem a veitkongokat de az egy kurv@ jó film volt...

Ryleh
és délután letöltöm az ICHI-t + a koreai bolygomentö szadista betegséget....YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

fifi
Végre valahára sikerült megszereznem normális minõségben a Bad Taste-t/Peter Jackson/.
Olyan kretén film volt hogy hihetetlen, lehetett röhögni is szerencsére, mert ha ezt komolyan gondolták volna, hát asszem Peter bácsi max. a sittrõl forgathatta volna a Gyûrûk urát...sztem jobb mint a Hullajó, meg egy-két helyen durvább is 😊

Loál János
Akkor lehet, hogy keverem a KungFuFlix-szel?

Ryleh
reg nélkül most is simán töltök rola!!!!!!!!..a szokásos nick alatt vagyok fenn/My wife is gangster 1./kb 1 ora és lenn van...
220 user/15 TB anyag....néhány LAN-os is van....ja,és még 1 hub:kisahubben.home-ip.org..de idáig nem jutottam el a rules-ig😞((((...........mindenkitöl sorry!!!!!!DE nem keverem össze a topicot a dc topiccal!!!!sajna ezek nem nagyon favorizált infok,igy szvsz mindenki jol jár...