9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Iori
    Hamár felhoztam a One missed callt, akkor megragadom az alkalmat és tovább boncolom ezt a filmet. SPOILER!!!

Az utolsó 10 perc a filmnek eléggé zavaros volt nekem, utána olvastam és most se vagyok teljesen tiszta

én ezt a teóriát tartom valószínűnek: a kórház egy menny Mimiko (a gyilkos) számára és Ő is odaakarta vinni a kis húgát, de ez ugye nem sikerült.---> ezért van az utolsó jelenet a kórházban. Ebben az esetben Yuki(de Mimiko lelke még mindig a testében van!) is hallott (Mimiko öli meg) és ott van Yamashitaval(a csávó) vagy Yuki viszont csak egy utolsó emlék és ezért fogja a kezében a kést. A cukort meg azért adja oda hogy jobban érzi magát (Mimikor is ezért adott a húgának). A végén az eges jelenet meg azt jelzi hogy mennyországban van, ahogyan a Yamashita huga is mondta, mindenkinek megvan a saját mennyországa. VÉGE

Mindenesetre sokat lehet vitázni hogy mi a vége, de sztem a rendező nem tett egyértelmű pontot az I-re.

Mi a vélmenyetek?
  • Loál János #2941
    Tenksz.
    Engem az Oldboy csengőhangjával nyaggattak, de már nem aktuális. :)
  • Iori
    egy samsungos telefon honlapról szedtem le
  • Loál János #2939
    Én is ugyanígy éreztem a filmmel kapcsolatban.
    Csengőhang honnan?
  • Iori
    megnéztem az One missed callt, nekem nagyon tetszett. Egy szinte teljesen lehuzott sztorit (Ring,Phone) sikerült nagyon jól feldolgozni...persze az amcsik egyből le is csaptak rá, de a Takeshi(takashi?) Mike marad a székben. Nagyon tetszett végén a zene amit a főhős nő énekelt vkinek megvan esetleg?

A csengőhang már megvan :) ha kell vkinek az írjon (samsungosok)
  • Cvd
    Megvan nekem Divx-ben ha előre meg akarod nézni. Ez készült a Stephen King regényből, ha úgy már mond valamit a téma (fickó kómába esik, évekkel később felébred egy kis extra tulajdonsággal). A megvalósítás a kornak megfelelő, de Conenbergből semmit sem érezni benne. Ha miatta érdekel akkor ne vedd meg.
  • deicide
    én amikor az Oment kerestem akkor kivánságot teljesitettem...!

és akinek kellett az arra kérd hogy magyar hangja legyen..!

szerintem azért mert diszlexiások..!:)

osztom a véleményedet mert szerintem sokkal jobban kijön a film cselekménye és a történet eredeti hanggal..!

jó példa még erre a Kedvencek Temetője..a maga kis 5+1 hangjábal tiszta besz...ás volt..Magyarul meg csak Mono volt...!
    Ég és föl..

és ha lehet sokszor választom a feliratos és eredeti nyelven a filmeket..!
    más teljesen más..néha nagyon gyenge a szinkron...!:(
  • Loál János #2935
    Ááá! D:
    Énisénis!
  • fifi
    Corában van 1ezredesért...
    ha legközelebb arra járok, megveszem.
  • Loál János #2933
    Azt még nem láttam, bazzuzsguldzs, de mindenhol dícsérik, klasszikusnak mondják.
  • fifi
    Cronenbertől a Holtsáv az milyen?
  • Loál János #2931
    Igen? Ezt nem tudtam. :/

14-én az Intersonic gondozásában megjelenik a Ju-on: The Curse első, és második része, állítólag tök olcsón. :)
  • TheBerzerker
    videodrome-nak egy baja van...hogy a haza megjelenes vagott:(
  • Loál János #2929
    Alien, és Aliens extrás DVD-k

Örökzöldek, ütősek, nagyon jók, izgalmasak, nem feleslegesen túlpörgetett CGI-szarok, hanem komótosan megkomponált, de ennek ellenére folyamatosan feszültségben tartó remekművek. Nekem. :)

Videodrome

Ezt is megvettem (1000é), David Cronenberg egyik sokat dícsért műve. '78-as a film, és ma is érdekes témát feszeget. Ajánlom a topik olvasóinak, hátha elgondolkodnak egy kicsit :D, James Woods-ot meg csípem, szal jó kombináció, jó film, nem bántam meg.

Omen (Pang testvérek)

Ez viszont gyengusz volt.
  • Glpetyus
    Felirattal sokkal jobb szvsz.
    Amúgy nekem van rajta szinkron,de sz.rúl szól.
  • fifi
    sztem nagyon is jó felirattal...
    nekem legalábbis.
  • deicide
    nem egyeszű megkersni mert jellemzően tékákban mind a 3 rész feliratos..!

de van olyan változat amihez ksézült 2.0 Magyar hang..!

eredeti a történet tekintve hogy 1978 irtak amikor az első rész készült jó az alap történetet!és a folytatás is elég jó lett..!:)
  • fifi
    jó az összes... de nem kemény...
  • SASboy
    Ok. Kössz.
  • TheBerzerker
    egyaltalan nem.de jo a tortenet es jo az atmoszfera.
  • SASboy
    OMEN kemény horror film ?
  • TheBerzerker
    igen ezt a remake-et mar jo regota tervezik.varjuk ki a veget mert az assault on precinct 13-ban en pozitivan csalodtam.az egsz jo film lett.nekem tok tetszett.leszamitva a vegen egy jelenetet.
  • Jano
    Igen, ő roolz, de ettől a riméktől félek, és nem azért, mert azt hiszem, hogy félelmetes lesz... :/
  • flashX
    John Carpenter
  • Loál János #2918
    Újabb klasszikusrimék. Eltinihorrorosítás. Jajdevárom.
  • Lammer
    ez jo ez tetszik... idiotak... akkor velem mi van? en antiamcsi vagyok, most is az araboknak szurkolok viszont siman imadom a horrort, akkor en szimplan ABBER vagyok?
  • deicide
    de ilyen gyengécske a Gyerekjátékok 5 akrmi is...(

egyedül talán a Jenire Tilly melle ami jó:(

pörpög a gépem nézem mindig mit érdemes megnézni vagy letölteni..és vannak amik nagyon silányak:((
  • Glpetyus
    Köszi,hogy szóltál.Kihagyom asszem :)
  • deicide
    tényleg nem fikázni akarok bármit is...de nagyon gyengécske..valami..!:(
  • Glpetyus
    Jóvanmá'....Lhiszem na
  • deicide
    CCCCCCcccccccc....?

Mert...?

idő feleslegas arra hogy megnézd...!

nem feled...nem lehet minden jó...mert kell néha szar film is..!

na ez az..!:(

• fifi
    nem olyan nagyon rossz...

zene is jó benne
  • Ramza
    Én kérek elnézést :)
  • Glpetyus
    :C
  • deicide
    unalmas szar:(
  • Glpetyus
    A "Kárhozottak királynője" milyen?
  • Glpetyus
    Hát nem tudom,...inkább néztem meg volna sokadszorra egy kedvencet,mint ezt :S
    Na,mind1...azért ha annyira szar lett volna,kikapcsoltam volna :)
    Csak bámultam,Lszívtam 2 cigit+ittam egy Kv-t,és még mindig csak 40 perc ment L a filmből :I
  • Glpetyus
    np :)
  • Loál János #2904
    Én jót röhögtem rajta, pont egy slashermentes időszak után néztem meg.
  • Loál János #2903
    Bocsesz.