Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/most jö a New York Ripper
/Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
szvsz jó
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
csak igy tovább....csak ne azon kapjam magam,hogy pálcikával egyek és ...........😊))))
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tényleg jó kis film.
Mondjuk azon mindig röhögni szoktam, hogy az embereket általában két méter mélyre, koporsóban temetik el, de a zonbik mégis mindig 10 centivel a föld felszíne alól bújnak ki (felülnek), koporsó pedig sehol 😊
(mondjuk ebben az esetben ez nem gáz, mert ugye a hódítókat aligha így temették, de a modern zonbiknál már érdekes)
Még egy nagyon jó jelenet volt benne: az õsi spanyol temetõ, amikor a dicsõ konkvisztádorok, pontosabban a mumifikálódott maradványaik újra elõbújtak a sírokból. 😊
87-88 táján láttam elõszõr, tavaly pedig alig vártam, hogy újranézzem.
(Lucio Fulci, 1980)
Nem gyenge film, bár mondjuk a The Beyond szintjét nem éri el. Ebben a filmben a zombik nem ördögi megszállottság okán támadnak fel, hanem voodoo mágia miatt. Bár a pontos ok nem igazán derül ki (nekem legalábbis nem jött le, hogy mi köze a Moreau-ba oltott dokinak az egészhez, mire célozgatott a felesége), azért néhány jelenet megérdemli a figyelmet. Mint pl. az általam elõször látott víz alatti zombi, ami szétszaggat egy fehér cápát 😮... Ja, és tetszett, hogy ismét amolyan "fulcisan" ér véget: mindenki meghal és jön a világvége, a zombik elözönlenek mindent. 😊
6/10
Vajon merre lehet mostanában?
Az ilyen filmek rendezõit nem csukják le?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nagyon jó mindkét rész, szentségtörés a másodikat elõbb nézni, és kell hozzá az elsõ részbõl 1-2 info, hogy minden világos legyen. Nem azért, mert bonyolult lenne, hanem a második továbbviszi az elsõben "elvarrt" szálat. 😄
a showmûsorokat dolgozza fel "Szûletett gyilkosok stilusban"
nagyon beeeteeegggg.nem kellene kihagyni senkinek sem...

Elmegyek mûholdnak 😞
(egy perc horror chanellért odaadnám az összes magyar kereskedelmi adót)
MÛHOLDAS HORRORCSATORNA
Május 3.-án indul mûholdon a Horror Channel angolul, kódolatlanul, cenzúrázatlanul (ami mondjuk egy angliai cstornánál nagy szó). Az egyetlen negatívum, hogy lesznek rajta reklámok, de csak így tudnak kódolatlanul adni. A mûsoron angol, európai és amerikai horrorfilmek és sorozatok fognak szerepelni. A csatorna a 28.5 Keleten található Eurobird 1 mûholdról lesz fogható, úgyhogy akinek van digitális beltérije, és tudja fogni ezt a mûholdpozíciót az májustól feltétlenül állítsa be a csatornát.
Az adó mûszaki paraméterei a következõk: Mûhold: EuroBird 1 (28.5°E) Frekvencia: 11224 MHz Polarizáció: Horizontális Symbol Rate: 27500 FEC: 2/3 Az adó internetcíme:
A sokkmagazinon olvastam.......<
URL www.horrorchannel.co.uk="www.horrorchannel.co.uk">
URL>www.horrorchannel.co.uk
Olyan kretén film volt hogy hihetetlen, lehetett röhögni is szerencsére, mert ha ezt komolyan gondolták volna, hát asszem Peter bácsi max. a sittrõl forgathatta volna a Gyûrûk urát...sztem jobb mint a Hullajó, meg egy-két helyen durvább is 😊
220 user/15 TB anyag....néhány LAN-os is van....ja,és még 1 hub:kisahubben.home-ip.org..de idáig nem jutottam el a rules-ig😞((((...........mindenkitöl sorry!!!!!!DE nem keverem össze a topicot a dc topiccal!!!!sajna ezek nem nagyon favorizált infok,igy szvsz mindenki jol jár...