9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    Hong-kongi.
    Az imbd-n jókat írnak róla, gondolom nem sokan látták innen sem, én beraktam a queue-ba, majd valamikor lejön. :)
  • Lammer at Work
    Naigen! Land of the Dead, vaaaaa full bevagyok ra allva(csakhogy trendi szohasznalattal eljek), konyorgom ne bassza el Romero bacsi!!!! plíííííz!!! nekem amugy nincs csomorom a zombi filmektol, barmiylen mas tematol elojon az a bizonyos "csomor"... de miota eszemet tudom 20 eve imadom a stilust(kb 7 eves korom ota :Ð)
    MO.ra mikor jon ki, szerintetek??? amcsiba ugye jun24, dvd valtozat amcsiban??? mert az azt jelenti, hogy ugye a melyen tisztelt forditourak(ugye Berzerker, Anubys) ;) leforditjak, es akkor mar nezheto a subbed DVD... AAAAAAAA legyen mar jun24 illetve megkesobb!!!!
  • deicide
    ez mit jelent hogy HK-i...?

ettöl egy kicsit bövebben nem lehetne....?!
  • Jano
    Affene, Gozu csúszik, szerelnem kell.
  • Iori
    HK-i
  • deicide
    most jelent meg a Koma 2004 es film úgy láttam a borítóját hogy Japcsi vagy valami távolkeleti..!

Látta már valaki..?

vélemény...?
  • TheBerzerker
    igen a megcsomorles elo szokott folrdulni.en pl mar vagy 2 honapja nem nagyon neztem semmit.mondjuk ez nem a megcsomorles miatt van hanem idohiany.
  • fifi
    és ezt feltétlenül nyilvánosságra kell hozni? :DDDD

mostanában különben is Columbot, Sherlock Holmes-t meg Poirotot nézek ezt te is tudod... :)
  • Cvd
    Mondjuk te meg is értél a pszichológusra szépen, ugyancsak nem ma..:)
  • Jano
    Nemrég volt egy időszak, amikor megcsömörlöttem, de pár hét szünet után ismét visszanyertem az erőmet, és folytattam a mazsolázást a gyűjteményben. :) Ramza barátunk is számolt már be hasonlóról. :)

Fifi: Hát bizony figyelni, és agyalni kellett, én sem sajnáltam, hogy levezették. :D
  • Iori
    kicsi koromban fullra paráztam az X aktáktól, szerencsére már túl vagyok az X-akták phobián :)
  • fifi
    na hát azért mi nem tegnap kezdtük! :D túlvagyunk már ezen-azon...

Jano: a Dead friend nekem tetszett, de ha a végén nem vágják be a megoldást, én kajakra nem értettem volna a végén :)
  • Iori
    az jó :), egyébként a Gozut is remakelni fogják az amcsik minap olvastam :D

az egyik ismerősöm öccse egész nyár alatt szinte csak horror filmeket nézett aztán pszichológushoz kellett mennie :D, szal vigyázz ezekkel a filmekkel :)
  • Jano
    2óránként. :D

Kivettem egy kis szabadságot, és erre is szakítok némi időt. :) Holnapra a Gozu (Takashi Miike) van betervezve, bár elég sűrű lesz a program.
  • Iori
    Te naponta csak horrorfilmeket nézzel? :D
  • Jano
    Dead Friend

A 87. halottlányszellemebosszútáll típusú klón, jelen esetben koreából, egész jó tekeréssel a végén, abszolút nézhető, sőt, egész jó.
  • fifi
    azt csinálom

htx
  • Iori
    torrenttel szed
  • Jano
    Nem ez a verzió van meg nekem. :/
  • fifi
    695,56 MB
  • Jano
    Ha megmondod hány bájt, akkor elárulom.

I.C.ram: szvsz az egyik legjobb dél-koreai film, amit valaha csináltak. Imdb, az amcsi rimék jövőre jön. D:
  • I.C.ram
    ki az/mi az? (nem)
  • fifi
    Oldboy-ból az Xvid-Ice al találkozott már valaki?
  • I.C.ram
    Baromi jó a Bullit bevezető zenéje, már 5x-re hallgatom meg.
  • TheBerzerker
    evil dead-et en s imadom.az egy olyan film amit szerintem kotelezo megvasarolni!!
  • I.C.ram
    na már csak pár hét, és végre megnézhetem az Evil Dead trilógiát. Meg a Bullitot is, ami bár nem hoarroar, de nagyon jó kis film a 60-as évek végéről!
  • TheBerzerker
    hat a land of the dead erdekes dolog.ha sikerul romeronak ugyanazt az atmoszferat megteremteni ami az elodokben megvolt akkor felteszi az i-re azt a bizonyos pontot.akkor senki sem ketelkedik tobbet a zsenialitasaban (mar ha valaki eddig ketelkedett).azert valljuk be 40 even keresztul egy adott temaval foglalkozni ugy hogy az az adott kor szellemi es kulturalis igenyeire fittyet hanyva megallja a helyet...az mar komoly dolog kerem.

• Glpetyus
    Ehhh...
    Hát én milyen qrva ideges lettem attól a rakász sz@rtól,azt elmondani nem tudom... :S
    Pedig már jópár éve volt...
  • Gorvik #2954
    Most néztem meg a Cannibal Holokausztot. Nem tudom, hogy itt milyen kategóriába soroltátok ezt a filmet, de mivel sokan kijelentik hogy horror, hát ku**ára nem az.
    Míg a horror a pszihologiai hadviselést helyezi előtérbe, itt szó sincs erről. Ki bírja tovább úgy, hogy nem lesz hányingere. Az egy dolog, hogy élő állatokat nyiffantanak ki, de hogy egy embert is szédszedjenek, az már durva. Persze nem élő embert, biztos szerváltak a hullaházból egy testet, és azt szedték szét.
    Noha utálom ha egy filmet betiltanak valahol, ezt meg tudom érteni, hogy mért.
  • PetruZ
    Talán az volt a baj, hogy az etalon '78-ast jóval korábban már láttam (és azóta is egynéhányszor :) ) és sokmindent hozzá (illetve a trilógiához) mérek - és e szerint elég elkeserítő a helyzet... A remake-ből sztem minden hiányzik, ami egyáltalán nézhetővé tenné ezt a selejtet, még csak minimális izgalom sincs benne.
    A minap láttam az új Land of the Dead trailer-t is. Hát, vegyesek az érzéseim. Egyrészt jó zombifejek vannak benne, meg érdekes - és a harmadik részben már érintett téma (ld. Bub "idomítása" :) ) miatt - logikus lépés a szerveződő, tervező zombik feltűnése (nem lennék meglepve, ha maga Bub lenne a főnök :) ), viszont a nagy, látványos robbanások, az itt-ott röhejes komoly nagymondatok, meg az átalakított "darálós" furgon már kissé súrolja "Z" kategória szélét is...
  • PetruZ
    Az Infernal Affairs amerikai remake-je valójában nem remake lesz, mivel csak az alapötletet - amit nem az IA "talált fel" :) - applikálják Boston ír negyedébe, de olyasmi rémlik, hogy még csak nem is gengszter vs rendőr, hanem gengszter vs gengszter alaptéma lesz a maffiás (1920-30-as évek) idejéből. Az viszont igaz, hogy Scorsese az IA megtekintése után döntötte el, hogy egy hasonlót ő is megcsinál. Tekintve a stábot és a rendezőt, azt hiszem, nem lesz panasz a végeredményt illetően. Legalábbis nagyon remélem. :)
  • Glpetyus
    Naigen,...én senem bánnám,ha egységesítenék mondjuk 2K-ra az árakat :)
    Mindenkinek jobb lenne :)
    (barátnőnek csak másolunk dvd-t,nem veszünk!!!!) :D
  • Jano
    Info: Pulse = Kaïro (#2866)

A Don't Look Up (aka Ghost Actress :D) nemrég jött le, valamikor megsasolom.

Petyus #2949: Jaja, onnan szoktam rendelni én is :), arra várok, hogy hátha lejjebb megy egy kicsit az ára. (Nálam 3 rugó egy dvd felső árhatára, ennél többet nagyon ritkán vagyok hajlandó áldozni érte. Kivéve: The Eye (ajándékba vettem barátnőnek (Ő azóta sajnos egy ex előtaggal gyarapodott :D), Alien, Aliens, Passió (Anyunak).)
  • Glpetyus
    Pl. itt megveheted DVD-n is.
  • Iori
    a 78as itthon megvan ezer éve DVDn meg az új is, lehet hogy vmelyik nap megnézzem mind2t :)
  • Iori
    az hogy a rendező bácsika ennyire gonosz és álmatlan éjszakákat hoz a nézői számára :D

Folytatása is van, még nem láttam, majd megnézzem vmikor. De nagy durranásra nem számítok. A befejező zene nagyon állat, le is szedtem azóta.

Úgy tűnik az amcsik kimerültek a horror forrásokból, most már szinte csak remakelnek. (na jó van 1-2 kivétel, de azok finoman szólva is gagyik [Hide and seek,Boogeyman,House of wax...]) A remakek meg korán sem jók mint az eredetiek (a Kör 1et leszámítva)

Egy két remake amit az elkövetkezendő 1-2-3 évben várható:

The Eye [Hideo Nakata]
    Dark Water [Hideo Nakata]
    One Missed Call [Takashi Miike(?)]
    Ju-On: The Grudge 2-3 [Takashi Shimizu]
    The Ring 3 [ugyan még nincs bejelentve, de biztos hogy lesz]
    A Tale of Two Sisters
    Pulse [Kiyoshi Kurosawa filmje és Wes Craven dolgozza majd fel]
    Don't Look Up [szintén Nakata film]
    Cure [Kiyoshi Kurosawa filmje]
    és végül az Infernal Affairst[Szigóruan piszkos ügyek] is remakelik ,a stábot is közre tették nem kis nevekkel [DiCaprio,Matt Damon,Mark Wahlberg,Jack Nicholson és Scorcese rendezi]

és az ázsiai rendezők is kezdenek betörni az amerikai piacra...
  • Jano
    Ugyan. :)

DotD nekem sem tetszett olyan nagyon, de azért jó lájtosan elszórakozgattam rajta. A minap láttam egy üzletben a '78-ast VHS-en, és a mostanit dvd-n, nagyjából azonos árkategóriát képviseltek. Ha az eredeti dvd-n lett volna ugyanannyiért, akkor bedobtam volna a kosárba. :)
    A rimék tényleg sehol sincs ahhoz képest. :/
  • Jano
    PetruZ elmondta a lényeget a #2943-ban. :)
    De már régen láttam (valamint láttam vagy 10 hasonló filmet), a napokban újranézem, és elmondom az én verziómat, mert rémlik, hogy más 'jött ki'. :D
  • PetruZ
    off: Privátot elvből nem olvasok (nagy kár, hogy nem lehet lelőni itt, az SG-n), de a jókívánságokat azért kösz. ;)

Az ígért Ichi animéval még a héten jelentkezem a szokott helyen. :) Meg lesz Tae Guk Gi (ötcsillagos), Tais-Toi, Akira (wow!), Steamboy, Appleseed, és talán Unleashed is (ha végre lesz feliratom hozzá :) ).
    Most csak említés szintjén szólnék - mivel többet nem érdemel - az új, tavalyi Dawn of the Dead-et (mivel tegnap este végigszenvedtem magam rajta) és csak annyit mondanék, hogy ez egy akkora überf*s, hogy csak na... :(
  • PetruZ
    Még nem láttam (de már megvan :) ), viszont kiindulva Miike más, általam látott filmjeinek (Izo, Ichi) a lehetséges értelmezéseknek tág határokat adó - vagy éppen tök értelmetlen zagyvalék és Miike papa csak röhög a markába az agyaskodókon (a nem megfelelő rész törlendő :) ) - befejezéseiből, nem tudom, mi a probléma? :)