9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ehhh...
Megnéztem a Darkness Falls cimű "remekművet"...
De minek?
Ha régebben megkézdezték volna melyik horror a rossz horror,nem biztos,hogy tudtam volna indokot mondani. Mostmár tudok.
Repkedő fogtündér,húúúááá...Dögunalom.
Legalább ha jó hent lett volna.... -
-
na ma lesz a nagy nap!!! Megnézem ma az Erdő szelleme I.-et és, ha minden jól megy, akkor a II.-t is. -
ez a Dead birds nem is volt olyan gatya, min gondoltam...
kellemes meglepetés -
ITT is megvan -
Ebayen van -
szvsz tiltólistán van -
deicide #3015 szerintem ez inkább csak ritkaság nem más..!
mivel úgy tudom hogy dokumentális jellegű..! -
deicide #3014 én is halványan emléxem ezekre gyerek korombol..annyit tudtam hogy bevolt tiltva..!
és volt ebbe minden a boncolás a majom agyvelő kiszedés meg minden..!
láttam egy oldalon a 4 borítót de azok mind magyar nyelvű volt..!
arra lenénk kiváncsi hogy honnan lehetne megkeríteni dvd-n...?! -
semmi értelem sincs egyiknek sem... -
Faces of Death, volt annak vagy 6 része. Néhányat láttam gyerekkoromban, és megálltam a fejlődésben.
Sokat vitatottak a filmekben bemutatott dolgok, évekkel később is vizsgálgatták, hogy hitelesek-e, de úgy néz ki, hogy nagyrészt igen. Erős gyomrúaknak kizárólag.
És van egy újabb hasonló széria is, a Faces of Gore, ennek 3 része van. -
deicide #3011 Sziasztok...)!
Tud valaki valamit a Halál Ezer Arca c. dok. filmröl...?
úgy tudom hogy ez eredetileg 4 részes lenne..! -
egy xvidet meger... (vagy azt se???)
-
Lance Mungia filmje, a Six-String Samurai egy k*rvajó B-múvi, úgyhogy talán még egy kellemes filmecske is kisülhet ebből, de engem sem érint. :) -
há" me érdekel...
na azért nem kell félreérteni, nem vagyok akkora fan, de ha kijön, biztos megnézem :) -
Hát, a 2. és 3. rész szvsz elég botrányosan rossz volt (egyiket sem néztem 20 percnél tovább), szóval miért is eme izgalom? :)
-
ezt_várom -
Hmmm..................... -
Dead Birds
Vannak benne számomra új, eredetinek tűnő ötletek. Így most nem igazán tudnám mihez hasonlítani, talán az Átokra (The Haunting) egy picit. Némely jelenetek egészen parásak, a kamerabeállítások, meg a ház hangulata nagyon sejtelmesek, érződik a feszültség. A szellemek/démonok kinézete nekem bejött, volt emellett 1-2 gyomorra ható jelenet is.
A végén pedig horrorra nem nagyon jellemző csavaros, elgondolkodtató csattanó.
Horrorfanoknak erősen ajánlott!
7/10 -
soha nem szoktam azt mondani hogy ne nézzétek meg, mert lehet másnak tetszeni fog, de ez így most nekem értékelhetetlen volt... -
Lammer at Work #3002 oooh igy meg se merem nezni! :( -
Vampires the turning
nagyon-nagyon semmirekellő film...
fizikai fájdalmat okozott a nézése a vége felé... -
TÉK
-
Lammer at Work #2999 btw: masik kiszemelt!
Vampires the turning... hmmm namajd lehet aztis este meglesem!
-
Lammer at Work #2998 kozben enis... ehh eleg amator... namajd meglassuk ;) -
Megvan valakinek a The Return of the Living Dead filmzenéje?
tracklist -
Én is most szedtem le, cask beletekergettem, hát nemtom.
-
Lammer at Work #2995 Exhumed??? hmmm most szedtem le, este megcsekkolom, mert ilyenkor nezni Horror filmet szentsegtores...
-
deicide #2994 igaz én kérdeztem...választ nem kaptam...!
megnéztem a Koma c. Kinai filmet..!
érdekes és a szerelmi háromszög..na meg aki szedegeti a veséket..!
és persze a végén derül ki minden..vagy is már a felénél lehet tudni mi újság a faliújságon:)! -
Lammer at Work #2993 no ez engem is izgat, mondjatok velemenyt!!! -
Dead birds jó film? -
mingyart vege a pentek 13-nak a cool tv-n.meg jo hogy kiszurtam tegnap az ujsagban.igaz dvdn is megvan:) -
Gozu
Hát, először is:
.
Aztán még vagy 5 ilyen.
Komplett elmebetegség. Kb. olyan, mintha valaki tiszta fejjel elkezdett volna összerakni egy filmet, aztán az első 5 perc után kipróbált volna valami drogot, először kis dózisban, vigyázva, de már ez is hagyott egy kis nyomot a munkájában. Aztán megint tiszta pillanatok, utána nagyobb adag, és ez így tovább, felváltva, mígnem a kábszer uralja az egész produkciót.
Rettenet. Néha nagyon röhögtem, néha csak néztem, néha szétuntam magam. Érdekes élmény, ajánlom mindenkinek. :o))))2) -
ja jo igy mar ertem:)
hat majd kiderul... -
Lammer at Work #2988 hat arrol, ha nem esett volna le, hogy meg sem kozeliti a nagy elodot, es felek attol, hogy az uj film is egy DOD2004 lesz... (amugy nem volt rossz, deugye az eredeti az a legjobb)
-
te mirol beszelsz? -
:DDD -
Lammer at Work #2985 ehhh hatigen, csaknehogy beterdejl, DOD2004 mondd valamit??? :D -
szerintem nem hozzak be hozzank.
bar vegulis edes mind1 mert en tuti megnezem es tuti megveszem eredetiben a filmet. -
:D!
Jó lenne, ha jó lenne, nemsokára meglátjuk. :)