Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Mi Ramzával nagyon egyetértünk az ilyen filmek világában, kivéve az ótvarnál is szarabb Suspiria-ban, amit Õ ajánlott, és a Nekromantik-ban, amit ÉNE ajánlottam Neki, de annyit hájpoltam, hogy másra számított a kizsgyerek, és így sajnos nem tetszett neki.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ehh, beteg faszság 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Akkor imádkozzál, hogy ne Guinea Pig-et hozzon legközelebb 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dehogynem. Szombaton is csináltam két olyan izét, meg a helyére tettem azt a kis szines bigyót. De aztán elfogyott a lelkesedés.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A fõ gond az hogy mikor fifi beállít hogy megint hozott valami irtózatos mestemûvet amit mindenképp látnom kell mielõtt meghalok akkor minden egyes alkalommal hiszek neki, dacára a folyamatos csalódásoknak.😊 De hiszem hogy egyszer tényleg beesik valami ami tetszeni fog. Ez a Dellamorte egyébként úgy a feléig esélyes volt, de a második fele, és különösen a vége nagyon nem tetszett.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Sose dolgoztál, ne fogd a filmekre!!! 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ha Dellamorte nem tetszett, akkor talán nem is kell többet ebbe a topikba írni 😊

"Meg ráerõltetem Cvd-re had szokja 😊"
Tökömet! Péntek-szombaton két általad mestemûnek titulált alkotást is megnéztem (Dellamorte, Ginger Snaps 2) munkahelyen, hát utólag belegondolva inkább dolgoztam volna...😊

fifi
így van! Én is az 1 valami halvány utánérzésére számítottam, de nagyon kellemes meglepetést okozott! És van benne pár nagyon ijesztõ rész!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Te meg nézd meg az án hozzászólásom végén a jelet...
meg most is 😊
Ja mára megvan 6-ig!

Jano
Jó.

Nézd meg majd a második részt is!
Az általában kevésbé szokott tetszeni az embereknek, pedig szerintem az alapötlet (nem a már sokszor látott "halottlátás", hanem ami azon túl van) zseniális, bár maga a film talán egy kicsivel tényleg halványabb, viszont legalább nem ismétli az elsõ részt

Jano
The Eye

Tetszett! Néha a hideg is kirázott, ami manapság elég ritka. Bejött a film háromnegyedénél fordulatot vett sztori, addig eléggé a Hatodik Érzék-re hajaz a film. Ami viszont ezután történik, az eléggé feldobja az összhatást.
10 pontot azért nem adnék rá, mint amennyit a Harvester-en kapott, de egy 8-ast megérdemel.

Nem vetlek meg, mert a Guinea nem valódi, hanem beállított.
Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat 😊

fifi
Ja a digit trükkökre sem volt túl sok zseton, mert egy karambol és még egy-két hasbaszúrás-fejbelövés olyan loálul néz ki hogy hihetetlen...

Jano
Volt 1-2 jelenet, ami rohadtul tetszett, abszolút nem értem, miért hagyták ki, és a másik befejezés is úgy teljes, ha elõtte látod a kivágott szkeccseket.

fifi
Csak a véget...Tizenvalahány mega. Megéri a kihagyottakkal is tökölni?
Mondjuk meg kéne megint nézni a filmet, mert elég régen láttam.

Jano
Jut szmbe, láttad a kihagyott jeleneteket is, vagy csak az alternatív véget?

fifi
Nagyon nagy türelem kell hogy ne lõdd ki menet közben! Ezt most nagyon komolyan mondom!

Jano
Hmmm, kiírva figyel valamelyik lemezen, szal...

fifi
Most akkor megvetsz? Mert nekem az 1-2 KIFEJEZETTEN tetszik. És örülök, hogy azon kevesek között vagyok akik megnézték 😉

A többit meg folyamatosan adjusztálom lefelé/ha lassan is/

fifi
Közben még leírnám rövid véleményemet a Cradle of fear címû borzalomról.
Oké, hogy Dani Filth/Cradle of filth-hörgõ/ annyira keménynek érzi magát, hogy úgy gondolja megeszi a macsak belét/!/.Ez egy dolog. De hogy ilyen kusza-értelmetlen-zagyvaságra ki áldozott pénzt én nem tudom. Meg mi köze volt az elején kinyírt/egyébként nagyon jó/ 2csajnak, meg a féllábú csávõnak a kurvával, ahoz az öreghez akihez betörnek....És akkor még képbe jön a sitten az õrült faszi...Na szóval sokmindenre nem jöttem rá. Mint kuriózum megtartom.
Meg ráerõltetem Cvd-re had szokja 😊

Igen, jól mondja a Félelem nélküli, a különbség "csupán" annyi, hogy nem sikerül megmenteni a fõszereplõ életét.

Guinea pig? Nekem elég erõs gyomrom van ilyen szempontból, már sokszor szemeztem a sorozat valamelyik tagjával, de még soha nem szedtem le.
Egyszer meg fogom nézni, mert ami nem igazi, azt bírom. Viszont nem bírok semmit, a valódi, és a legszomorúbb az, hogy több tucatnyi horror-dokumentum létezik, és állandóan belebotlok valamelyikbe. Egyébként utálom, amikor lebetegeznek azért, mert szeretem a horrorokat, és mindig fel szoktam hozni, hogy szerintem inkább azok a betegek, akiknek az ilyen filmekre áll fel.

Na, csak ennyit akartam mondani 😊

fifi
Tényleg, de hülye vagyok, csak a két csaj van itt!

Jano
Ha jobban megnézed, akkor Jim nem szerepel abban a jelenetben, ugyanis a haslövés végez vele.

Guinea Pig? "Enyhén beteg"? 😄 Finoman fogalmaztál. 😄

fifi
Sikerült elcsípnem/leszednem/ egy Alternative Endinget a 28 days later-hez...De nem értem mi ebben a poén, semmi különös nincs benne, uú. jön a vadászgép, ki van téve a HELLO felirat...
Mindemellett elkezdtem foglalkozni a The guinea pig címû csodálatos sorozattal! Hát inkább nem mondok semmi, de várom ide a "tapasztalatokat" véleményeket az enyhén beteg sorozatról...

Jano

Jano

repro
megtudjuk majd a STALKERbõl

N0 TXT TLK PLZ!4!

Loál János
Csernobil egy szándékos robbantás áldozata lett, egy kísérlet része. Nem is tudtátok???

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Ja! Ki tudja mit rejt ott még Csernobil!

Ezzel kivételesen nem fogok majd viccelõdni, hogy megtörtént sztori alapján, mert ki tudja 😊

fifi
Ez jónak ígérkezik!

fifi

Loál János
Jajó, egyszer talán fel is fogom, amit írsz. 😄

Sajnos nem túl populáris, nagyon nehéz lehet beszerezni, ha egyáltalán lehet. Keress horrorHUB-okat a DC-listákon kitartással, csak ennyit tudok mondani. :/

serious
De megjelent mer én anno magyarul láttam több részét is a videotékábol kölcsönöztem ki. Aztán most ugy megnézném. De jo lenne nekem angolul is de a dc-n se láttam.

Loál János
Magyarul szerintem meg sem jelent, én soha nem hallottam róla. Eredeti nyelven talán DC-n, vagy Bittorente-n.

serious
Kösz! Azt nemtudod hogy honnan tudnám megszerezni magyarul? Régen voltak a tékákba de már nincsenek.

Loál János
Anno én is láttam a PRO7-en, a Goosebumps címû sorozat egyik része volt. Link.

serious
Régen láttam pár filmet ami egy maszkról szólt amit ha felvett vki akkor az arcára nõtt és nem tudta levenni.(Egy tini lány játszott benne) Ennek több része is volt, asszem vmilyen libabõr sorozat. Nem tudja vki megmondani a filmnek a címét?

fifi
No délelõtt sikerült megnéznem a Dagont!!! Nagy film volt! Sztem nagyon jól visszaadta Lovecraft eredeti atmoszféráját!
Azt hiszem méltó megemlékezés az író elõtt!
///régen láttam ilyen kiszámíthatatlanul/megmagyarázhatatlanul FÉLELMETES filmet!///

Fizetõs ftp-ken csak kommersz, mai horrort talál az ember, azok semmit nem érnek.
Én bittorrentézek, "Igen, nincs félelem" pedig dc-zik.

Shan
Hali!

Bocsi, hogy idepofátlankodok, de érdekel a téma, és csak csodálkozom, mennyi film van, amirõl még életemben nem hallottam , de szeretném megnézni õket. Ti honnan szediktek õket? (beleértve a japán horrort-is).

Adjatok lécci linket! (Jöhet fizetõs/nem fizetõs is)

Jano
A Ginger Snaps tényleg jó film, viszont azért egy kicsit túllihegik a tengerentúlon szvsz. De megnézem a folytatást is, ha lesz rá módom.

Ha ezt megszerzik nekem valaki, annak kezet csókolok.

fifi
Hmmm. Ide is rég írtam...Szabin voltam egy hétig, néztem sok okosságot 😊
Eddig különösebben nem szerettem a farkasemberes filmeket, de a Ginger Snaps nekem nagyon kellemes csalódás volt /1-2/ Ajánlom mindenkinek.
Most következik a Ju-on és a Ju-on The grudge címû japán eposz amire már régen kíváncsi vagyok!
+++mondja már meg nekem vki, hogy a Dagon címû filmhez meglévõ magyar felirat melyik verzióhoz stimmel???

a kedvencem. a zenék is megvannak cédén (a muzsikáért oscart kapott jerry goldsmith, pár napja hunyt el, so egy néma fejhatás...).

a 4. bizony egy tévéfilm volt, el kell felejteni, nem szerves része a sorozatnak.
Ne haldokoljon már ez a topik, vazz!
Írok is bele. Végignéztem az Ómen sorozatot, kb. 15 év után hatalmas élmény volt! Egyébként szerintem a legjobb horror-zenék ezekben a filmekben vannak.

1 - ez a legjobb véleményem szerint, egy percét nem untam (8/10)

2-3 nagyjából egy szinten vannak nálam, mind a kettõn jól szórakoztam, a másodikat csak egyszer láttam korábban, a harmadikat vagy ötször, ez utóbbit sokan szidják, pedig szerintem teljesen jó lezárása a trilógiának (6/10)

4 - teljesen felesleges faszság, nagyon rossz film, az utolsó öt percben elejtett mondatokon kívül semmilyen szempontból nincs semmi köze az eddigi részekhez, unalmas (3/10)

Köszi! Mindjárt megtekintem a leveleimet, azután majd jelentkezem valamikor.😊

Az loál lenne 😄

fifi
Megfilmesítjük?