9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Lammer at Work

basszus mintha en isrtam volna!!!
    Mester!
    detto!
  • Jano
    Én is utálom a kifejezést, de pl. a Grudge itthoni közönségének átlagéletkorát tekintve sajnos van létjogosultsága. :(
  • fifi
    jajó...
  • Gorvik #3099
    tinihorror... ez jó. Miket nem tanul az ember :)
  • Jano
    Tinikről szól, tiniknek! :DD
  • fifi
    mitől tinihorror a "tinihorror"?

sztem azért annyira nem volt katasztrofális a 2...
  • Jano
    Nem tudom, azt nem láttam, de jól emlékszem a bemutatóra, eltinihorrorosították. :/
  • Gorvik #3095
    Egyetértek.

Bár engem nagyon zavart, hogy hamar vége volt. Legalábbis ez volt az érzésem. Valamint a végén hiányérzetem volt, de szvsz így volt jó.

A második rész is ilyen?
  • Jano
    A nagy vitákat kavart Ideglelés. :)

Szerintem szenzációs ötlet, a legtöbben csak azért hánytak rá, mert várták a csúnya szörnyet/gonosz boszorkányt/rettenetes szellemet, és ők tényleg nem kaptak semmit. Nekem is nagyon tetszett, akinek nincs saját fantáziája, azt biztos csak idegesíti, számomra egy igen kellemes utazás volt a saját félelmeiben, amit nem rontottak el azzal, hogy mutatnak egy béna gumibábut, vagy CGI-kísértetet. :D
  • Jano
    A japán horrorokat minden mennyiségben ajánlom, mostanában szvsz majdhogynem csak azokon lehet rosni egy rendeset.
  • Gorvik #3092
    Érdekes, nekem nagyon tetszett az Ideglelés. Sajnos a barátom mesélt előtte róla, hogy nincsen benne semmi lény, így elrontotta az egészet, de ha nem tette volna meg, akkor paráztam volna igazán.
  • Jano
    Ilyen filmet én sem láttam még, maximum olyat, aminél nagyon sűrűn volt gyomoridegem.
    A 28 nappal később például ilyen volt (moziban), viszont a legtöbb ismerősöm, akinek ajánlottam, igencsak lefikázta.
    A Poltergeist azért nagy kedvencem, mert gyermekkoromban láttam először, akkor persze iszonyatosan féltem, és ha ma megnézem, felidéződnek az akkori emlékek. :D
    Ugyanez érvényes a Beyond-ra is.
  • Jano
    Loál, télleg, sorry.
    Akkor lehet, hogy egy kölcsönzői verzió az, ami szinkronos? Fogalmam sincs, mindenesetre magyarul láttam. :D
  • PetruZ
    Olvass vissza itt pár oldalt, volt úgy egy-két hónapja 2-3 oldal linkje, ahol efféle filmek review-jei voltak, meg beszéltünk is ilyesmikről a többiekkel.
  • Gorvik #3088
    Pl-t tudsz mondani?
  • Gorvik #3087
    Nem mondom paráztam alatta egy kicsit, de utána rájöttem, hogy paraügyileg egy nagy shit. :(
  • PetruZ
    Én ilyet még nem láttam. Gyomorforgatót igen, többször is, de igazán fosatósat nem. :)
  • deicide
    Nekem az etalon még mindig a The Grudge...!
  • deicide
    de itt azt irják hogy...hol van itt Magyar szinkron...?

Stúdió/Forgalmazó: Columbia-TriStar/Warner Home Video
    Hang: angol (DD 5.1), olasz (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)
    Kép : 1,85:1 (16:9)
    Felirat nyelv: magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, görög, hindi, holland, lengyel, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török
    Régiókód: 2
    Hossza: 87 perc
  • Gorvik #3083
    Midegyiktől szoktam félni, ugyanakkor semelyiktől (utólag visszagondolva).

Igazán még nem láttam olyan horrort, legyen zombis/trancsirózós/szellemes/stb ami alatt igazán féltem volna végig.

Tehát nekem mindegy milyen horror, az a lényeg, hogy "a budi a hónom alatt legyen" a film teljes hossza alatt.
  • LezLee
    Az elcserélt gyermek (1980)

Nagyon ötletes old school horror. Szellemes, nagy házas, beköltözős, paráztatós. Bár én igazán egyszer sem ijedtem meg rajta, de ennek ellenére tetszett. Ahogy el kezdenek nyomozni, és lépésről lépésre derül ki az igazság, meg a szeánszos rész is tetszett. Lehet, hogy annak idején ez fosatós film volt, de aki parázni akar, inkább hagyja ki. Bár érzésem szerint a vége kicsit összecsapott és enyhén zagyvaság, de még így is pozitív az összhatás.

Legyen olyan 7/10
  • Jano
    Az első mondatban írt tény miatt igen nehéz a kérdésre válaszolni.
    Milyen jellegű horrorfilmektől szoktál félni? Szörnyek/zombik, szellemek/túlvilági?
  • Gorvik #3080
    Látom megoszlanak a véleménynek, hogy melyik horror jó.

Tudtok ajánlani valami igazán paráztatós filmet? De olyat, amitől még egy erős idegzetü ember is minimum beleszar a gatyójába.
  • Jano
    Ez is tuti belejátszik természetesen. :)
  • Jano
    Én kérek elnézést. -.-
    :D
  • Jano
    Igen, itt van pl. Én privát ftp-n leltem rá.
  • fifi
    lenne rá tíz ezresem, hogy ha az a kéró nem a kukoricásban van/valóságban különben Románia/ nem mondtad volna a Kukorica gyermekei hasonlatot... :)
  • Lammer at Work
    jajjj neeeeeee, istenkaromlas, hittipras... AAAAA kesz vege... menjetek haza...
  • deicide
    mejelent szinkronosan...?
  • Jano
    Dead Birds

Megnéztem szinkronosan. Semmi extra, kb. olyasmi, mint egy Kukorica Gyermekei rész. Kizárólag egyszer nézhető kategória, 12 egy tucat, voltmár, stb., de még a jobbik fajtából.

Ez az E.T.-s Elliott fijú hogy megnőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Jano
    Hellraiser VII - Deader

Kár érte, foskazal. 1-2 csúnya arcon kívül SEMMI érdekes/izgalmas/értékelhető nincs benne. Szerintem az eddigi leggányabb rész. :( A trancsír minimális, és még Pinhead bácsi sem mond semmi ütőset. Egyedül a Dacia-kon röhögtem. :C
  • grebber
    Akkor jól gondoltam.KÖSZ!!!!!!!
  • fifi
    miért véleményed szerint ki volt?

SPOILER SPOILER SPOILER
    [saját maga volt. skizofrén volt emberünk]
  • grebber
    Akkor légyszvíves mond el ki volt az a faszi akit mindig látott de mégsem volt ott?!
  • deicide
    Sziasztok..))

Olvastam volahol a Borzongás c. filmröl..!

Azt irták hogy kintvan dvd és videokazin..!

de én sehol nem láttam..semilyen forgalmazónál...!

ti mit tudtok erreöl a filmröl...?
  • fifi
    bizony

nagyon jó volt
    ütős!
  • grebber
    A gépész filmet látta már valaki?
  • Jano
    Le is jött, valamikor meg is nézem.
  • Loál János #3064
    Vááá, jajdevárom, jajdeletöltöm!
  • fifi