9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
szerintem tokeletesen ugyanaza tema most is.lasd amit egyel lentebb irtam. -
eloszor is a dawn-hoz nem art ismerni akkori politikai es tarsadalmi helyzetet.
a dawn of the dead az egyik legidotallobb film.zsenialitasa pontosan abban rejlik hogy minden korra ra lehez huzni.olyan altalanos emberi sajatossagokat es tulajdonsagokat vonultat fel ami nem csak kori de embereisegi jellemzo.itt jon a mesteri benne.egy minden korra rahuzhato kokemeny tarsadalmi kis fricska!
abban a filmben mindennek megvan a miertje.arrol nem is beszelve hogy romero olyan dolgokat csinalt ami abban az idoben senki sem mert megtenni.
tudud hany ember tuntetett a film ellen?este es nappal is 100ak alltak a bevasarlo kozpont elott es oriasi tunteteseket szerveztek a film betiltasaert.
az osszes egyhazi szervezet is tiltakozott.a krisnas es apaca zombi se volt veletlen a filmben.ez volt romero uzenete a vallasoknak:) (ezt tobbszor is elmondta:) )
a helyszin sem veletlen.nem veletlenul lett egy bevasarlokozpont szinhelynek valasztva.a film 1978-as es nezd meg hol tartunk most is...a bevasarlokozpontoknal.idiota trendet es divatot hajszolo zombik vagyunk akik az aruhazakban elnek (mar aki).ez az amit romero meglatott abban a filmben, es az az egyik amirol a dawn szol (sok mas mellett)
jo lehet elfogult vagyok mert a dawn a kedvenc filmem!!de ez a film tenyleg merfoldko es nem a belezesei miatt:) -
Jieáh, most töltöttem le!
A #3170-et nem láttam, csak az imdb-s rövid sztorira néztem rá. :) -
Sok embernek a kedvence, de azt áruljátok már el hogy mi az ami megfogott benne, csak kíváncsiságból kérdezem. Egyébként tisztelem a véleményedet. -
hulladék... -
Lammer at Work #3177
nekem a szivem csucske(megvan magyar gonodzasban megjelent Directors cut eredeti dvdn, kincsem
) ... hatigen amugy mai szemmel mar mas a tema, deakkoris a kedvenc...
-
Lammer at Work #3176 

Lenne!!!
uristen lovoldozo Zombik...
-

-
Megnéztem a 78' DODet...hát nem tudom mit mondjak, de nem jött be. Mai szemmel nézve egyszerűen csak "gagyinak" tudnám nevezni, persze ez érthető mert nem mai film. Egy-két "paráztatós" jeleneten meg jól elmosolyogtam :). Kaphatna egy komédia besorolást az IMDBn.
5/10, lehet hogy még nem vagyok túl érett egy ilyen filmhez
-
Láttad? :D -
:Oo

-
Szűzanyám... Az amcsi muay-thai harcos kirúgdossa a vámpírok fogait. :) -
Van egy ilyen film,hogy "Vampires-The turning"
link
3.4-en áll
Vélemény esetleg? -
Land of the dead uncut trailer

-
megneztem a hellraiser 7-et.csodalatosan szar egy lakotas ez.nagyobb rakat szar mint a 4 meg a 6 egyutt.bar a 4es azert fonos resze a sorozatnak akarmilyen szar.de ez...oszinten megmondom sokat nem vartam ricka bota-tol.1 jo filmet nem lattam meg tole.
hatha a 8as jobb lett.arrol azert jobbak a velemenyek.
nemhiaba az utolso jo hellraiser film az inferno volt ez ketsegtelen. -
deicide #3167 Madhouse (2004) -
már megmondtam, hogy ANGOL címet mondj... :DDD
én pl nem tartom fejben a sok kretén magyar félrefordított címet...
sry -
deicide #3165 Sziasztok!
Valaki látta már az Őrültekháza c.horrort?Most jött ki! -
Lammer at Work #3164 /mar emelne a kovet 
vegulis... vegulis...
csak kar, hogy Andy extraja ezerszer feelingesebb, mint maga a film...
ha nem lattatok nezzetek meg... -
az is dee
nekem tetszett
[kövezzetek meg érte] -
A DoD remake-re mondtam. :)
-
pontosan.
eleg ha csak megnezzuk todd sheets munkassagat:) -
na deee
gagyi not equal szar...
gagyi lehet a korlátozott lehetőségek miatt is...
sry -
Na neeee! :)
-
ezekben érzem a bizonyítani akarást/ a jó filmet akarok csinálni feelinget/
nem pedig azt hogy Magyarorszuág 10éves költségvetéséből csinálunk egy kétes kinézetű CGI monsztát...
Egyedüli kivétel a DOD remake... az elmegy. -
en is csatlakozom, sokkal feelingesebbek a felprofi/amator Zombis alkotasok...
-

B-Z kategória... :DDDD
nem moziba kell menni a jó horrorért... -
miert ne lennenek?
imadom az amator szutok horrort:) -
deicide #3154 csak hát az a gond hogy nincsenek mostanába olyan igazi jó kis horror...! -
:D
THX ^o^ -
enmar cirka 20 eve tulvagyok ezen a felfedezesen, de welcome to the club! (vagy hogyhiijja'k?!)
-
-
grudge 1-2
curse 1-2
de valamelyik rész eleje egyenlő az előző rész végével, vagy valami hasonló, már régen láttam őket... átfedés van ez a lényeg... -
Jesszus...4 részes 
[nem ért hozzá] [kezdő] :D
De asszem így 23 évesen jövök rá,hogy kurvára imádom a horrort ^J^ -
deicide #3148 ez tényleg igy van...)) -
fasza
megmutatják a keleti kollegák hogyan lehet egy kisgyerek arcát fény-árnyék játékkal KIB@SZOTT ijesztően bemutatni például... sztem egyik legkeményebb legijesztőbb keleti film a One missed call mellett...
Nekem nagyon tetszett mind a 4rész /átfedések ellenére/ -
Hmmm...thx! -
deicide #3145 Nos mivel ez az eredeti...szerintem elég jó lett...!
A különös ház és annak szelleme kinyir mindenkit..!
Nekem a remake jobban tetszett...!
Viszont érdemes megnézni a Ju-On 2 jó kis folytatás lett belölle...)) -
deicide #3144 Volt szerencsém látni az eredeti Dark Watert..!
Szerintem elég jó lett...!
Sok mindenki nem örül annak amit most irok...de szerintem sok "remake" jobb mint az eredeti...!
Igy volt szerintem a Kör és The Grudge is...!
Ha abbol indulok ki hogy jó volt az eredeti D.W. akkor a remake még jobb lesz..! -
Na ez értelmesre sikerült