9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
tesco? ott én is láttam akciósan de nem vettem meg...:DD -
winnie #3221 vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff
mér? sz*r kecskeméti mozi több hónappal a magyar premier előtti filmeket szokott adni??? -
tölcsed le -
flashX #3219 vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff -
nekem is... -
Ramza #3217 Őszintén szólva szerintem az eredeti nagyon gyenge volt.
A remake-et nem láttam. -
Én tegnap megbüntettem magam a 2-vel 
(érdekes ez jobban teccet,mint az 1.) -
ahogy nekem lejött, nem akart ez semmi "korszakalkotót", semmi extrát... Megmaradt egy kicsit régivágású, normál, megszokott vonalvezetésű horrornak. És ebből nagyon kevés van manapság...
összességében nekem hibátlan -
Amityville Horror nekem is tetszett. -
Amityville horror /remake/
sajnos az eredetihez nem volt még szerencsém, de anno olvastam a történetet...
EZ etalon horrorfilm nekem. Egy perc üresjáratot nem találtam benne. Nagyon jól meg van csinálva, hihetetlen hangulatot áraszt...
Nekem ez 10/10, nem lehet mit hozzátenni! nagyon jó volt
OFF:
a fsz Ryan Reynolds meg nekem eleve szimpi, emlékeztet magamra/mielőtt nem kezdtem el a Sztojka Dzsémire hasonlítani testalkatilag :D/ -
Hellraiser7
nem akarom nagyon fikázni, mert megtették már előttem elegen. Ha egy kicsit visszavesznek a populáris vonalból, nem lett volna ez olyan rossz film/kuszaságától IS eltekintve/. Mert azért valljuk be, ennél sokkal sz@rabb horrorfilmeket is kiadnak :)
bár lehet csak azért beszélek így az egészről mert az eddigi részek mindig is szívem csücskei voltak.
SPOILER
pl amikor elébred a csaj, hogy át van szúrva és a fürdőszobában agonizál.... na azt a jelenetet 5X nézem végig
de így összeségében NEM Hellraiser fan szemszögéből kifejezetten gatya film volt... -
Tudathasadok. :)
-
Jano = PetruZ -
Én az 1-2-3-mat vettem meg így akciósan. :) (Volt már itt szó róla.)
-
:)
Amit sikerült letöltenem,az is vmi vhs-rip :C -
Oké, meggyőztél. :)
-
Jól kiveséztem a témát. :D -
#1828 -
Láttam, és bizony ajánlottam is, mert jó. :) -
Hoppá, hoppá, ezt látta már valaki?
-
Hellraiser 2-t és 3-t én meg megvettem 999-ért akciósan... annyit megért. az 1 meg még original VHS-en van meg a hőskorból :) -
Tegnap horror napot tartottam :P
3 filmet is megnéztem o.O
(máskor 2 hét alatt sem nézek meg ennyit :S)
Ju-On....Hát nem volt rossz :D
(ehhh...ezeket a japán lánykákat nagyon meg.... :P)
Fűrész
Ezt láttam moziban,de így dvdn tán még jobban teccett :)
Hellraiser 1
Hát....

Olyan szeretlek is meg nem is. Nem untam,nem kapcsoltam le,de át sem karcoltam magamnak. Ez nem az én stílusom,legalább tudom :)
-
-
mé nem az? :) -
Nekem tetszettek az eddigi részek - mint vígjáték. :) -
Lammer at Work #3197 luketmájnikk
-
öhhh, hol is van ez? én nem mehetek? :D -
Lammer at Work #3195 bocsika... 
bájdövéj: ma este fogom megnezni az uj chucky-t, fenntartasaim vannak a filmmel kapcsolatosan, nekem sosem tetszett ez a babagyilkolaszos style... dehat egy 1,5 orat meger, foleg ha fizetnek is erte...
-
Amúgy is Oprah Noodlemantra az igazi neve. -.- -
Nightmare on Elm Street?
:o))) -
Ramza #3192 Ez így van. -
igaz nem elsore de megertettem:) -
en meg nem lattam olyan filmet amiben johnny depp szar lett volna megjegyzem:) -
Ramza #3189 Hát bazz, próbáld elképzelni életed legzsibbasztóbb sztoriját, szorozd meg öttel, tegyél hozzá a végén néhány óriási közhelyet, és megkapod a Plan 9-t :) -
nem azt mondom hogy a sok CGI a majer, de azt nem lehet letagadni hogy egyes dolgokat sokkal realisabban abrazolja a vaszonon...persze nem ettol fugg hogy egy jo film jo vagy rossz
egyebkent meg nem Lori hanem Iori
-
Kurvajó film, Johnny Depp nagyon nagy Ed Wood-ként. :o)))
Plan 9-t még nem néztem meg.
-
Ramza #3186 Megnéztem az Ed Wood-ot, és nagyon tetszett. Ezután azonnal kedvet kaptam a Plan 9 megnézéséhez is, ami tulajdonképpen kellemes meglepetés volt, mert sokkal rosszabbra számítottam :) -
Lammer at Work #3185 BOCS! en a temat, nem a temara ertettem!!!! hanem a megvalositasra,,, ma mar persze amatornek laccik meg midnen, hanem en Lorival probaltam azonosulni es gondolom legfokebb neki(mint minden trendy arcnak altalaban, jajj bocs Lori most nem akarlak megbantgani telleg ;)) a robbanasok a sok CGI meg a majer bállittájm a nyero style jon be, ezert irtam ugy,hogy a tema nem az a tema, nah remelem ertheto voltam...
-
Lammer at Work #3184 KOSZI! lertad helyettem THNX!
-
Hmmm, ok értem már. Kösz a felvílágosítást, bár csak visszatudnék utazni 78ba :) és akkor mindent értenék. Na mind1, megnézzem a 2004est, hátha az segít vmennyit ;)