9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • sweech
    tesco? ott én is láttam akciósan de nem vettem meg...:DD
  • winnie
    vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff

mér? sz*r kecskeméti mozi több hónappal a magyar premier előtti filmeket szokott adni???
  • Iori
    tölcsed le
  • flashX
    vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff
  • fifi
    nekem is...
  • Ramza
    Őszintén szólva szerintem az eredeti nagyon gyenge volt.
    A remake-et nem láttam.
  • Glpetyus
    Én tegnap megbüntettem magam a 2-vel
    (érdekes ez jobban teccet,mint az 1.)
  • fifi
    ahogy nekem lejött, nem akart ez semmi "korszakalkotót", semmi extrát... Megmaradt egy kicsit régivágású, normál, megszokott vonalvezetésű horrornak. És ebből nagyon kevés van manapság...

összességében nekem hibátlan
  • grebber
    Amityville Horror nekem is tetszett.
  • fifi
    Amityville horror /remake/
    sajnos az eredetihez nem volt még szerencsém, de anno olvastam a történetet...
    EZ etalon horrorfilm nekem. Egy perc üresjáratot nem találtam benne. Nagyon jól meg van csinálva, hihetetlen hangulatot áraszt...
    Nekem ez 10/10, nem lehet mit hozzátenni! nagyon jó volt
    OFF:
    a fsz Ryan Reynolds meg nekem eleve szimpi, emlékeztet magamra/mielőtt nem kezdtem el a Sztojka Dzsémire hasonlítani testalkatilag :D/
  • fifi
    Hellraiser7
    nem akarom nagyon fikázni, mert megtették már előttem elegen. Ha egy kicsit visszavesznek a populáris vonalból, nem lett volna ez olyan rossz film/kuszaságától IS eltekintve/. Mert azért valljuk be, ennél sokkal sz@rabb horrorfilmeket is kiadnak :)
    bár lehet csak azért beszélek így az egészről mert az eddigi részek mindig is szívem csücskei voltak.
    SPOILER
    pl amikor elébred a csaj, hogy át van szúrva és a fürdőszobában agonizál.... na azt a jelenetet 5X nézem végig

de így összeségében NEM Hellraiser fan szemszögéből kifejezetten gatya film volt...
  • PetruZ
    Tudathasadok. :)
  • Jano
    Jano = PetruZ
  • PetruZ
    Én az 1-2-3-mat vettem meg így akciósan. :) (Volt már itt szó róla.)
  • Glpetyus
    :)
    Amit sikerült letöltenem,az is vmi vhs-rip :C
  • PetruZ
    Oké, meggyőztél. :)
  • Jano
    Jól kiveséztem a témát. :D
  • Jano
  • Jano
    Láttam, és bizony ajánlottam is, mert jó. :)
  • PetruZ
    Hoppá, hoppá, ezt látta már valaki?
  • fifi
    Hellraiser 2-t és 3-t én meg megvettem 999-ért akciósan... annyit megért. az 1 meg még original VHS-en van meg a hőskorból :)
  • Glpetyus
    Tegnap horror napot tartottam :P
    3 filmet is megnéztem o.O
    (máskor 2 hét alatt sem nézek meg ennyit :S)

Ju-On....Hát nem volt rossz :D
    (ehhh...ezeket a japán lánykákat nagyon meg.... :P)

Fűrész
    Ezt láttam moziban,de így dvdn tán még jobban teccett :)

Hellraiser 1
    Hát....
    Olyan szeretlek is meg nem is. Nem untam,nem kapcsoltam le,de át sem karcoltam magamnak. Ez nem az én stílusom,legalább tudom :)
  • Glpetyus
  • Iori
    mé nem az? :)
  • Jano
    Nekem tetszettek az eddigi részek - mint vígjáték. :)
  • Lammer at Work
    luketmájnikk
  • Iori
    öhhh, hol is van ez? én nem mehetek? :D
  • Lammer at Work
    bocsika...
    bájdövéj: ma este fogom megnezni az uj chucky-t, fenntartasaim vannak a filmmel kapcsolatosan, nekem sosem tetszett ez a babagyilkolaszos style... dehat egy 1,5 orat meger, foleg ha fizetnek is erte...
  • Loál János #3194
    Amúgy is Oprah Noodlemantra az igazi neve. -.-
  • Loál János #3193
    Nightmare on Elm Street?

:o)))
  • Ramza
    Ez így van.
  • TheBerzerker
    igaz nem elsore de megertettem:)
  • TheBerzerker
    en meg nem lattam olyan filmet amiben johnny depp szar lett volna megjegyzem:)
  • Ramza
    Hát bazz, próbáld elképzelni életed legzsibbasztóbb sztoriját, szorozd meg öttel, tegyél hozzá a végén néhány óriási közhelyet, és megkapod a Plan 9-t :)
  • Iori
    nem azt mondom hogy a sok CGI a majer, de azt nem lehet letagadni hogy egyes dolgokat sokkal realisabban abrazolja a vaszonon...persze nem ettol fugg hogy egy jo film jo vagy rossz

egyebkent meg nem Lori hanem Iori
  • Loál János #3187
    Kurvajó film, Johnny Depp nagyon nagy Ed Wood-ként. :o)))
    Plan 9-t még nem néztem meg.
  • Ramza
    Megnéztem az Ed Wood-ot, és nagyon tetszett. Ezután azonnal kedvet kaptam a Plan 9 megnézéséhez is, ami tulajdonképpen kellemes meglepetés volt, mert sokkal rosszabbra számítottam :)
  • Lammer at Work
    BOCS! en a temat, nem a temara ertettem!!!! hanem a megvalositasra,,, ma mar persze amatornek laccik meg midnen, hanem en Lorival probaltam azonosulni es gondolom legfokebb neki(mint minden trendy arcnak altalaban, jajj bocs Lori most nem akarlak megbantgani telleg ;)) a robbanasok a sok CGI meg a majer bállittájm a nyero style jon be, ezert irtam ugy,hogy a tema nem az a tema, nah remelem ertheto voltam...
  • Lammer at Work
    KOSZI! lertad helyettem THNX!
  • Iori
    Hmmm, ok értem már. Kösz a felvílágosítást, bár csak visszatudnék utazni 78ba :) és akkor mindent értenék. Na mind1, megnézzem a 2004est, hátha az segít vmennyit ;)