9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Ramza #3262 Zombi vs. Ninja
Azt hittem a Kung-fu Cannibals-nál nem lehet szarabb filmet csinálni, de tévedtem.
Worst.Film.Ever.
Mondjuk a Robot Ninját még nem néztem meg, az is hasonlóan király lehet, elképzelhető, hogy átveszi a minden idők legrosszabb filmje posztot. -
Creep (Borzongás) filmet látta már valaki?
Mi a véleményetek róla? -
Jay Leno lelövéséért piros pont a srácnak :) -
DOD(2004): Pár perce fejeztem be, sztem nem volt annyira rossz. Pörgős volt, a zombik nem néztek ki rosszul és az akció jelenetek is odavágtak. De 1 dolog ami nagyon irritált: A zombik mióta futnak? És mióta dobják vissza a gázpalackot ? Meg maga a zombik mozgása sem volt "zombis", sokkal inkább vadállathoz hasonlítható volt. -

(+ sok sikert a nősüléshez) :) -
Király logóak!!3 -
én meg ma jól megvettem/esküvőre készülés közepedte a Tescoban :D/ a Piranha című klasszikus kreténséget... jó kis 2.0 hanggal :)
király lesz, még emléxem a filmre a f@sza VHS korszakból alámondással :) -
The.Lost.Boys.Az.Elveszett.Fiuk(Extra.Valtozat).1987.DVDRiP.XviD.HunSub.5.1-fikli
Ismeritek ezt a filmet?Szerintem nagyon jó volt. -
Ramza #3254 Ugye? :( -
Még mindig milyen kirekesztők a négerekkel. :( -
Köszi srácok akkor ezeket végigböngészem. Személy szerint nagy Péntek 13 rajongó vagyok Voorhees bácsi rulez :) láttam itthon valami netes boltban a dvd kollekciót nem is díszdobozban csak simán 54000Ft-ért. Szerintem ezt rohadtul elírhatták annyiba nem kerülhet. -
Ramza #3251 Nem az 1500 forintról van szó, hanem arról, hogy a feltételeknek nem tudok megfelelni, ha megfeszülök, akkor sem :( -
igen igen ez az!!!
itt volt dawn of the dead 2004 magyar szinkronnal!!! kb 3000ert:)
mondjuk nallam aza film max 200 forintot er tobbet nem:) -
winnie #3249 meg van egy ausztral oldal aminek nem jut eszembe a cime..
www.ezydvd.com.au - nagyon ajánlatos. postaköltséggel is lehet magyar feliratos eredeti dvd-t olcsóbban venni, mint itthon. -
azt hiszem a 2 legjobb oldal ilyen teren a kovetkezo...
www.pokerindustries.com
www.xploitedcinema.com
ezek kifejezetten horror es kult filmekkel foglalkoznak.
de vannak meg altalanos oldalak is
www.amazon.com
www.sendit.com (ok angolok itt vannak magyar feliratos cuccok is)
meg van egy ausztral oldal aminek nem jut eszembe a cime...itt is vannak magyar feliratos cuccok is. (pl egy idoben lehetett ott kapni majmok bolygolya diszdobozt ugyanazt mint itthon posakoltseggel egyutt feleannyiert mint itthon) -
Hát akko sry. Kár. :/ -
regen rendeltem innen.eleg dragak.rendesen megvarjak az embert. -
Nem szoktam külföldről rendelni, úgyhogy érdemben nem tudok hozzászólni a témához, viszont a múltkor felfigyeltem erre. Iszonyatosan nagy a listájuk, és az árajánlatkérés még nem kötelez vásárlásra. Nem tudom milyen árakkal hoznak be lemezeket, de szerintem egy próbát megér. -
TheBerzerker: Esetleg konkrét oldalt tudsz mondani ahonnan szoktál rendelni? Végigböngészném a listájukat. :) -
winnie #3243 tényleg van pár banknak netes kártyája, de szerintem egy dombornyomott simén megéri. 1500 forint éves költséget mindenki kiköhög, szerintem.
btw, én a múltkor próbálkoztam, de még mindig nem láttam magyaroszágot a paypal rendszerben. tuti az infó? -
en rendszeresen rendelek mondjuk nekem van privat forrasom.
hat attol fugg honnan rendelsz (en foleg az usbol).elvileg nem kell hozza dombornyomott kartya.van kifejezetten netes vasarlashoz is kartya.vagy ahogy tudom par hete nallunk is mukodik mar a paypal rendszer amit mindenutt elfoganak es az usaban fokeppen azt is hasznalja mindneki. -
Még egy kérdés eredeti dvd vásárlással kapcsolatban. Nem olvastam végig az egész fórumot,de gondolom van köztetek olyan aki szokott kult filmeket dvd-n venni. Netröl a vásárlás hogy történik? Fizetéshez dombornyomott bankkártya szükséges vagy megoldható máshogyan is a dolog? Netröl milyen oldalakról érdemes vásárolni?
Prypiat -
Vannak eredeti filmjeim is kazin pl az evil dead 1 része valamint a Creepshow,na és megvan eredeti dvd-n a 67?-es dawn of the dead. :) A letöltést csak azért kérdeztem mert vannak filmek amiket csak megnéznék,de az igazi kedvenceket eredeti dvd-n szeretném valahogy egy eredeti horrorgyüjtemény faszább mint egy könyvtárnyi divx. :) Ezt a torrent nevü progit nem nagyon használtam még,bonyolult a használata? Ez a piratebay dolgot hol tudom elérni?
Köszönöm előre is újfent! :)
Prypiat -
vasarolj eredeti filmeket!!aza tuti:)
semmi sem szebb a 4 lemezes dawn of the dead doboznal!! -
winnie #3238 vagy leresel egy jó horrohubot, vagy torrentről szeded le (szinte minden mostani vagy klasszikus fent van) (próbáld a piratebay-t, vagy bármelyik torrentkeresőt) -
Sziasztok!
Jómagam is nagy horrorrajongó vagyok,Friday the 13Th,The Fog... :) Nemrég kötötték be hozzánk a szélessávú netet és szeretnék érdeklődni a többi "profitól",hogy a netröl honnan lehet kult horrorfilmeket szedni? ftp,web,esetleg dc-hub?
Köszi előre is! :)
Prypiat -
-
Ramza #3235 Tudom. Ezt szerettem mindig is benned :) -
Mindig utáltalak. -
Ramza #3233 Szerintem nem jó ötlet.
Azért Berlin felett az ég és Élőholtak éjszakája...
Maradjon inkább minden a régiben.
Te meg ne buzulj be, írd szépen a művészfilm kritikákat a filmes topikba.
Na csszd szét ezt :) -
[PRÓBÁLGAT] -
Alakítsunk valamit a topik nevén?
Mondjuk alcímcsere nem ártana, rühellem, amikor a rövid és hosszú cím megegyezik. -
Áz! :D
Azért ide, mert nem mai film, a filmes topikban úgyis csak a mertoszexuálisok írkálnak szupy trendy filmekről. :D -
Ramza #3229 "Horror- és B-film topik"
-
Der Himmel über Berlin
Jóformán semmi köze hozzá a City of Angels-nek, totál más a két film. A német verzió egy kőkomoly mű, az amerikai egy jóval könnyedebb szerelmesfilm, az eredeti háttértörténettel ellátva. Szerintem a "rimék" is teljességgel megállja a helyét, számomra nem rontott semmit rajta, hogy láttam az "eredetit", pont azért, mert szinte műfajbeli különbségek vannak a két film közt.
Nagyon sűrű, súlyos, ezernyi gondolattal teli alkotás, örökérvényű bölcsességekkel. Többször nézendő, aki nem szereti a lassú, hosszan mesélő filmeket, az ne merje megnézni. Depresszióban szenvedők szintúgy. -
flashX #3227 Jeee.aláírás..southpark rula :D -
Ramza #3226 Nem, szvsz a Riding the bullet-re gondol, annak a magyar címe Golyó. -
golyo??
nem a silver bullet-re gondolsz? -
flashX #3224 Nem mondtátok, hogy nem mozi, sazl...
Meg amúgyis amikor pesten már nyomták a bukást, utána két hónappal se nyomták még a kecskemétibe.. -
A golyó....egy stephen king film...7/10