9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Reggel láttam a Váci úti Tescoban a "Halálosztó" (:D) 1-2-t 800-é' ha valakit érdekel ^^ -
páttyó ^.^ -
Ramza #3420 Hát arra készülj fel, hogy az ebben a topikban ajánlott filmek jó része nem az 5000 useres hubokon van fent egy habkönnyű vígjáték és egy kúrós film között :) -
Jajo. -
mi is volt a conatamination magyar cime a fekete narratoros idoszakban...? astaron brutalis gyermekei vagy valami ilyesmi.hu de regen lattam azt eloszor...:) -
nem hiszem a mutant nekem pl dvdn van meg. contamination-t meg vagy 3-4 eve csereltem egy sraccal. -
köszi,de pl. ezt az Xtro-t sehol nem találom dc+-on.. :(
-
Nahát, ez mind megvan nekem is. :)
Gyanús vagy, nem Te szedegetted le rólam ezeket valamelyik HUBon? :) -
jaja az xtro nagyon jo cucc.
vagy en meg ajanlanam mindenkeppen a mutant-ot (forbidden world) vagy a contamination-t.
(bocs ezt neked akartam cimezni:) ) -
jaja az xtro nagyon jo cucc.
vagy en meg ajanlanam mindenkeppen a mutant-ot (forbidden world) vagy a contamination-t. -
valami mást nemtudtok mondani? 
-
Ma este lesz a gyilkos paradicsomok? :))) Akkor azt mindenképpen megnézem. :) -
jelek :DDD -
Ramza #3409 Xtro talán. -
mivel ti otthon vagytok a témába kérdezném:
tudtok moindani nekem valami ténleg fosatós ufo-s filmet? :DD
-
a 2dik resz nem olyan jo mint az elso. -
reanimator #3406 A feliratok lapon a Lost skeleton of Cadavra felirat megjegyzéséhez ezt írta a feltöltő: "Kellemes kikapcsolódás a család minden tagjának" ehehe fogom a fejem :) -
reanimator #3405 Tetszik a Reanimator film? Kewl! Igaz ma már mosolygok rajta,de kisgyerekként megbabonázott.Kb. 3 hétig nem aludtam rendesen és akkor találkoztam először pszichiaterrel :) Hú ez a Suspiria nekem kimaradt,úgyhogy megyek kutatok utána.Na meg is van 1977-es Argento film.Kb egy hét múlva meglesz,majd kikérdezhettek belőle :) -
:o)))))
Te vazz, ez a Cadavra csonti mindent üt. -
Ramza #3403 Igen, annál már csak a Suspiria jobb
-
Viszont a nikkneved egy hatalmas alkotásra utal, szerintem efelől _senkinek_ nincs kétsége! :) -
Hát, ez van. :)
Még a nagy klasszikusok között is van olyan film, ami valakinek nagyon tetszik, másnak meg nagyon nem. Ilyen volt pl. a Suspiria. Ramzának alapmű, nekem meg nihil. :) -
reanimator #3400 Hello János !Pont itt vagy online.Amikor a Wrong Turn-t bántod,nos olyan ez nekem mintha a szívembe egy tőrt döfködnél:) Ez az egyik kedvenc filmem.És ha sokáig beszélsz velem biztosíthatlak neked is a kedvenc filmed lesz :) Na jó nem csak vicceltem.Délután megnézem kritikus szemmel( nehéz lesz).És szólok ha valami hibát találtam :) -
Ááá, ezt felveszem! :D Sosem láttam, csak az első részt. -
reanimator #3398 Filmajánló blokkom következik:) :Ma este 19.40-kor a FILM+ on A Gyilkos paradicsomok visszatérnek című kihagyhatatlan film lesz.Óriási mű, 34 Oscar díjat nyert(nálam).És most elhúzom előttetek a mézesmadzagot,mert bevágom a trailerét:)
"Az emberek máig sem felejtették el a gyilkos paradicsomok invázióját, mely évekkel ezelőtt rengeteg áldozatot követelt. Az egész világon betiltották a paradicsom termesztését, ill. exportját. Már a "paradicsom" szó kiejtése is nagy félelmet kelt az emberekben. Még a pizzát is mustárral, majonézzel, vagy éppen lekvárral fogyasztják. Egy szép napon azonban a gonosz professzor, Gangreen (John Astin), újabb kísérletbe fog. Egy speciális kémiai folyamat során, zene hatására a paradicsomokat emberekké, az embereket pedig paradicsommá változtatja. Csak egy pizzafutár mentheti meg a világot az újabb katasztrófától... " -forrás Port.hu
-
Az elsőt láttam a maga idejében, akkor nagyon húzósnak tűnt, mai szemmel nem tudom milyen lenne. A másodikhoz nem volt szerencsém, szerintem nem is nagyon lesz. :)
Ja, és 2007-ben jön a rimék.
A Wrong turn számomra egy sima nulla. Sablonhalmaz, szerintem nagyon béna mutánsokkal, rendes kerettörténet nélkül, 1-2 jó gyilkolásjelenettel, rendkívül gyenge befejezéssel. Tucatfilm. -
reanimator #3396 A Wrong turn nekem tetszett,nem értem miért bántják olyan sokan ?Majdnem ugyanaz a story-ja mint a Texasinak ( elfajzott beltenyészet cigánykodik kb).Mindegy ,erről még beszélünk. A téma parlagon hever :) Kérdésem az lenne: The Hitcher 1-2 (nálunk Országút fantomja) kiféle miféle film,jó féle -e?(vagyis megéri e lelopnom?) -
-
KIB*SZOTT JO A LOGOD!!! 
-
Ramza #3393 Ja, tényleg :) -
Nem arra mondtam, hogy a "másodikat nem láttam", há hova figyelsz? :)
Nekem is jobban tetszik a Da Eye 2. -
Ramza #3391 Nekem a második bizonyos szempontból jobban tetszett, mint az első. -
Na ma jön a Mars szelleme
-
A Three... Extremes-ről hamarosan (pár nap/hét) referálok. :)
Bio-Zombie a másik topikban. :)
-
Nekem teccet a Wrong turn 
A többi
A JP 2 meg=

-
Wrong Turn, Jeepers Creepers, Long Time Dead
Nem is tudom eldönteni, hogy melyik a legszarabb.
-
:D -
Azt hiszem elég finoman fogalmaztál... :) -
Ezt a halálnak halálát láttam már.
Nem volt jó. -
Ja, volt ennek nagy hírverése, de nem láttam eddig.