Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kijött a Return of the living dead 2, az Evil Deadbõl talán a 2-3, ezeket érdemes.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ju on
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha valóságsós szóval akarok élni, akkor "õk csak magukat adják" 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Haverom nem messze dolgozik onnan, egy másik étteremben (de az normál), ha legközelebb arra megyek, akkor meghesszölöm. És iszok egy agylékólát!!!!4
Ui.: Te milyen egy perverz állat vagy, beszarok! 😄DDDD
Bélt? Csak azt lehet!!!
Zonbik szolgálnak fel.
Magukból!
Most hazajöttem, mert nincs hangom
A menyasszonyommal pénteken ott vacsoráztunk, és nagyon tetszett! A foglalt asztalnál pl. ült egy csontváz 😄, de a berendezés amúgy is rendben van, a kaja is finom és a pincérek is nagyon kedvesen.
Rulez hely, na.
Éjszaka elkezdtem nézni a Children shouldn't play with dead things-et, a feléig bírtam, aztán elaludtam.
Eddig nem tetszik, pedig iszonyatos kultról van szó.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a színészek nem mindennapiak.
a "mélyentisztelt" szolgáltatónak.
Buttcrack
A rettentõnél is szarabb, de sajnos - a végét kivéve - nem jó értelemben. A fõszereplõk figurái (Seggcsík™, és borzalmasanbénabéla Brian) iszonyat idegesítõek, az utolsó tíz percen röhögtem csak (azon mondjuk nagyon), a többi inkább idegesítõ volt.
Castle Freak
Netszerte elég jókat lehet róla olvasni, nem rossz, de az ég világon semmi extra. Combs bácsinak is jobban állnak a Re-Animator-szerû szerepek, mint egy lúzer családapa szerepe. A "szörnyet" meg inkább kurvára sajnáltam, minthogy szurkoltam volna ellene. :/
Legion of the Dead
Egyszer-kétszer elámultam, ugyanis vannak annyira jó pillantai a filmnek, hogy kezdtem azt hinni, új favoritot avathatok a mai fostengerben. Sajnos nem így lett. A vége üres, és zavaros, hasonlít az Alkonyattól Pirkadatig-ra, de mintha fél órát kivágtak volna belõle. A 2 "toborzón", és a kikattant fickón beszartam néha.
Cronos
Érdekes. Pedig az elcsépelt örök kérdésrõl szól. De meglehetõsen tartalmas, és van benne valami magávalragadó. Fokozottan ajánlott. 😊
néha nekem is sz@rakszik a szolgáltatóm, kilövöm a proxyt és akkor megy.Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként:
www.sokkmagazin.hu
friss SOKK
új filmkritikák:
SCHRAMM
BLACK CHRISTMAS
új képregénykritikák:
GOON 7, ASHES TO ASHES 1, REAPER
Tudnátok nekem adni egy direkt linket a krézimézire, ahol regisztrálni lehet? (az istennek sem találom a lapon...)
thx
Be fogok róla számolni/Ramza ha még érdekel/
Akkó' most hangoskodom picit...😊
Tegnap zombis estet tartottam. Kiszemelt példányaim: Shaun/House of the dead (végre eljutottam eddig, hogy végignézzem).
A Shaun nagyon aranyos. Kifejezetten tetszett. A Queen dal alatt elõadott mutatványokon hatalmasakat nevettem. De a "Fulci étterme" is megmosolyogtatott.😊
House? Szomorú, hogy ennyire el lett cseszve. Az elején még reménykedtem. Szép képek, jó vágások. Azután egyre jobban elegem lett belõle. A végét már inkább tekertem (valahonnan onnantól, mikor megindulnak a ház felé és a kábé egy perces utat öt perc -vagy több- lövöldözéssel teszik meg, miközben a zombik ott szaladgálnak közöttük -persze nem bántják õket... neeeem-). Nagyon szánalmas. Ezek a játékból (értelmetlenül) bevágott jelenetek, meg a sok marhaság. Ááááá... kár miatta. Ilyen külsõvel, zombikkal sokkal jobbat is lehetett volna csinálni. Viszont tetszett a fõszereplõ Alicia.😊
No mindegy. A Shaun legalább nem lett csalódás. Majd meglátjuk, milyen extrákkal jön ki, talán még meg is veszem.
Az éjszakát folytattam egy Frankenstein játékaival (May). Jópofa, aranyos, elvont és nem is annyira horror, mint inkább dráma. De nagyon tetszett.
Reggel meg ráadásként Dellamorte Dellamore következett. Anno is tetszett, de most annál is jobban. Ez is elvont egy "kissé", ám pont az a jó benne, hogy nem a szokásos módon közelíti meg a zombis dolgokat. Soavi tud valamit...
Régen nagyon imádtam. Háát... be kellett látnom, hogy ami 93-ban még tetszett, az nem biztos, hogy ma is elvarázsol. Sokszor nagyon idióta és nagyon béna. Valami még most is bejön a történet miatt, meg mert imádom a macskákat... de egyébként felejthetõ. Viszont az csak most tûnt fel a szereposztásnál, hogy King mellett (a béna temetõõr) Clive Barker és TObe Hooper is játszik benne. Azt a mindenit... nagy horror fan rendezhette...😊

Spoiler
Én eddig csak azt a befejezést ismertem, hogy Ash szépen visszamegy a saját idejébe, az áruház háztartási osztályára, és egy kedves vevõ átváltozik csúnya démonná, akit aztán barátunk jól agyonrúg, és szétlõ, aztán hepiend a csajjal smárolva.
Belekezdek valamibe, egy órán belül úgyis bealszom.
Spoiler
Elbúcsúzik a csajtól, a kocsiját betolják egy barlangba, bemegy, magára robbantja a kijáratot (azaz totál elzárja magát a külvilágtól), elõveszi a varázsszert, amit a Bölcstõl kapott, és persze elbassza, hat helyet hét cseppet nyomat magába, elalszik, telik-múlik az idõ, szakálla nõ, belepi a porháló, felébred, örül, kiássa magát a barlangból, kint borzasztó látvány fogadja, romokban hever az egész világ, ugyanis a hülyéje a hét csepp szertõl túl sokáig aludt. 😄
Nem bannolva lettem, mert azt mindig figyeltem, hanem lehet, hogy az adatforgalom nélkülieket törlik egy hónap után.
Most megint szülhetek egy hozzászólást a fórumba 😊 (persze nem, mert nem töltök le mostanában)
Lett egy olyan filmem hogy Ice from the sun. Tud errõl vki valamit? Nagyon gusztustalannak tûnik.
Nagyon tetszik a 2. Fangoria!!! Böjtös gratulálok , csak így tovább!
Csodálatos....Lenyûgözõ...
De a lényeg ugyanaz.
Technikailag egyébként tökéletes a film. Csak éppen értelmetlen, azt pedig nem szeretem.
Ez holvanez? Lehet enni bélt is???