Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezeket tényleg könnyû megvenni 😊

Most kijött a Return of the living dead 2, az Evil Deadbõl talán a 2-3, ezeket érdemes.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

es ezeket hol lehet elerni? nembaj ha fizetos, privatba leirhatnad ha megtennel nekem ennyit megkoszonnem 😊 (dc+-t ne is irj mert nalam az nemmegy )

fifi
Shaun of the dead
Ju on

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tenyleg tudtok mondani valami jo horror filmet amit erdemes lenne mostansag megvenni😛 ?

na en most neztem meg a sokat emlegetett the Thing cimu filmet nekem tetszett bar egy kicsit erdekes befejezese volt es ahoz kepest ogy 82es a film hat nemsemmi 😊 1-2 filmet meg ma is lekoroz efektek teren

Jano
Azé, mer szegény menyasszonyodat ilyen helyekre viszed!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Most miért?
Ha valóságsós szóval akarok élni, akkor "õk csak magukat adják" 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
VOÁV!!!
Haverom nem messze dolgozik onnan, egy másik étteremben (de az normál), ha legközelebb arra megyek, akkor meghesszölöm. És iszok egy agylékólát!!!!4

Ui.: Te milyen egy perverz állat vagy, beszarok! 😄DDDD

A Vígszinháztól nem messze az ötödik Hugó utcában 😊
Bélt? Csak azt lehet!!!
Zonbik szolgálnak fel.
Magukból!

Jano
Ez holvanez? Lehet enni bélt is???

Jano
😮)))))

Most hazajöttem, mert nincs hangom , úgyhogy asszem megint nézek valamiket. Elkezdtem a Santa Sangre-t, az viszont elég érdekes eddig. Mingyá folytatom is.

Ja, egyébként had ajánljam figyelmetekbe a Horror-éttermet 😊
A menyasszonyommal pénteken ott vacsoráztunk, és nagyon tetszett! A foglalt asztalnál pl. ült egy csontváz 😄, de a berendezés amúgy is rendben van, a kaja is finom és a pincérek is nagyon kedvesen.
Rulez hely, na.

Helyes, nézzél csak jó sok horrort, ha már én nem teszem.
Éjszaka elkezdtem nézni a Children shouldn't play with dead things-et, a feléig bírtam, aztán elaludtam.
Eddig nem tetszik, pedig iszonyatos kultról van szó.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a színészek nem mindennapiak.

Jano
Mivel nem volt netem, megnéztem néhány filmet. (De azért a "mélyentisztelt" szolgáltatónak.

Buttcrack
A rettentõnél is szarabb, de sajnos - a végét kivéve - nem jó értelemben. A fõszereplõk figurái (Seggcsík™, és borzalmasanbénabéla Brian) iszonyat idegesítõek, az utolsó tíz percen röhögtem csak (azon mondjuk nagyon), a többi inkább idegesítõ volt.

Castle Freak
Netszerte elég jókat lehet róla olvasni, nem rossz, de az ég világon semmi extra. Combs bácsinak is jobban állnak a Re-Animator-szerû szerepek, mint egy lúzer családapa szerepe. A "szörnyet" meg inkább kurvára sajnáltam, minthogy szurkoltam volna ellene. :/

Legion of the Dead
Egyszer-kétszer elámultam, ugyanis vannak annyira jó pillantai a filmnek, hogy kezdtem azt hinni, új favoritot avathatok a mai fostengerben. Sajnos nem így lett. A vége üres, és zavaros, hasonlít az Alkonyattól Pirkadatig-ra, de mintha fél órát kivágtak volna belõle. A 2 "toborzón", és a kikattant fickón beszartam néha.

Cronos
Érdekes. Pedig az elcsépelt örök kérdésrõl szól. De meglehetõsen tartalmas, és van benne valami magávalragadó. Fokozottan ajánlott. 😊

fifi
néha nekem is sz@rakszik a szolgáltatóm, kilövöm a proxyt és akkor megy.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Pedig néztem, és nem jött be.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
De ment, de ment...

Loál János
Tegnap nem ment.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
dehogynem...

Engem már ki is tiltottak. :-))

Egyébként:

www.sokkmagazin.hu

friss SOKK

új filmkritikák:

SCHRAMM
BLACK CHRISTMAS

új képregénykritikák:

GOON 7, ASHES TO ASHES 1, REAPER

Jano
Krétimészi egyáltalán nem megy mostanában. :C

fifi
Nekem is több újranézés után állt csak össze 😊

Shan
Szesz mindenkinek!

Tudnátok nekem adni egy direkt linket a krézimézire, ahol regisztrálni lehet? (az istennek sem találom a lapon...)

thx
PetruZ
Nem mondhatnám, hogy 100%-ig sikerült összeraknom a filmet. 😊 Pont az elõbb néztem, de azt hiszem, még kell neki pár újranézés. Ja, és a magyar felirat nem is kicsit hiányos itt-ott, javaslom az angolt...
Naná hogy!

fifi
No lejött a Ju-on2000 /The Curse/ Csak pár kockát néztem bele, hogy stimmel -e a sub, és hogy milyen minõség de már most látom, hogy irgalmatlanul kemény film!!!

Be fogok róla számolni/Ramza ha még érdekel/

Jó nagy itt a csend...

Akkó' most hangoskodom picit...😊
Tegnap zombis estet tartottam. Kiszemelt példányaim: Shaun/House of the dead (végre eljutottam eddig, hogy végignézzem).

A Shaun nagyon aranyos. Kifejezetten tetszett. A Queen dal alatt elõadott mutatványokon hatalmasakat nevettem. De a "Fulci étterme" is megmosolyogtatott.😊

House? Szomorú, hogy ennyire el lett cseszve. Az elején még reménykedtem. Szép képek, jó vágások. Azután egyre jobban elegem lett belõle. A végét már inkább tekertem (valahonnan onnantól, mikor megindulnak a ház felé és a kábé egy perces utat öt perc -vagy több- lövöldözéssel teszik meg, miközben a zombik ott szaladgálnak közöttük -persze nem bántják õket... neeeem-). Nagyon szánalmas. Ezek a játékból (értelmetlenül) bevágott jelenetek, meg a sok marhaság. Ááááá... kár miatta. Ilyen külsõvel, zombikkal sokkal jobbat is lehetett volna csinálni. Viszont tetszett a fõszereplõ Alicia.😊

No mindegy. A Shaun legalább nem lett csalódás. Majd meglátjuk, milyen extrákkal jön ki, talán még meg is veszem.

Az éjszakát folytattam egy Frankenstein játékaival (May). Jópofa, aranyos, elvont és nem is annyira horror, mint inkább dráma. De nagyon tetszett.

Reggel meg ráadásként Dellamorte Dellamore következett. Anno is tetszett, de most annál is jobban. Ez is elvont egy "kissé", ám pont az a jó benne, hogy nem a szokásos módon közelíti meg a zombis dolgokat. Soavi tud valamit...

Tegnap este megnéztem Kedvesemmel az Alvajárók címû klasszikust...
Régen nagyon imádtam. Háát... be kellett látnom, hogy ami 93-ban még tetszett, az nem biztos, hogy ma is elvarázsol. Sokszor nagyon idióta és nagyon béna. Valami még most is bejön a történet miatt, meg mert imádom a macskákat... de egyébként felejthetõ. Viszont az csak most tûnt fel a szereposztásnál, hogy King mellett (a béna temetõõr) Clive Barker és TObe Hooper is játszik benne. Azt a mindenit... nagy horror fan rendezhette...😊

Köszi a teljes csapat nevében!

Jano
Army of Darkness
Spoiler

Én eddig csak azt a befejezést ismertem, hogy Ash szépen visszamegy a saját idejébe, az áruház háztartási osztályára, és egy kedves vevõ átváltozik csúnya démonná, akit aztán barátunk jól agyonrúg, és szétlõ, aztán hepiend a csajjal smárolva.

serious
Nekem is ez a fajta van meg, de milyen más fajta befejezés van még?

htx, végül inkább Üvegtigris lesz, hogy jó legyen az éjszakám 😊

Jano
Egy könnyû Fulcit javasolnék.

Milyen filmre aludjak el?
Belekezdek valamibe, egy órán belül úgyis bealszom.

mét?

Jano
Akárcsak én, de a Guinea Pig-ekre kíváncsi lettem a látvány miatt, mégha nem is szolgál semmi értékkel (hmmm, ebben a mûfajban értékekrõl beszélni, loál).

Jano
Army of Darkness
Spoiler

Elbúcsúzik a csajtól, a kocsiját betolják egy barlangba, bemegy, magára robbantja a kijáratot (azaz totál elzárja magát a külvilágtól), elõveszi a varázsszert, amit a Bölcstõl kapott, és persze elbassza, hat helyet hét cseppet nyomat magába, elalszik, telik-múlik az idõ, szakálla nõ, belepi a porháló, felébred, örül, kiássa magát a barlangból, kint borzasztó látvány fogadja, romokban hever az egész világ, ugyanis a hülyéje a hét csepp szertõl túl sokáig aludt. 😄

fifi
Én meg b@sztam figyelni a ratiot így kinyomtak. Új reget csináltam, benyögtem pár okosat, és megy megint. Mivel cookie alapján azonosít minden megy rendben, csak naponta megnézem a ratiot!

Ja, amúgy vagy másfél hónapja nem töltök a krézimézirõl, és egyik nap felmentem, nem fogadta el a jelszavamat és a felhasználónevemet...
Nem bannolva lettem, mert azt mindig figyeltem, hanem lehet, hogy az adatforgalom nélkülieket törlik egy hónap után.
Most megint szülhetek egy hozzászólást a fórumba 😊 (persze nem, mert nem töltök le mostanában)

Az egy dolog, hogy a látvány lenyûgöz (engem is), de egy kicsit jobban örülök, ha történetet is tesznek köré.

A Böjti csak takarító a szerkesztõségben 😉

fifi
Mi a vége úgy?
Lett egy olyan filmem hogy Ice from the sun. Tud errõl vki valamit? Nagyon gusztustalannak tûnik.
Nagyon tetszik a 2. Fangoria!!! Böjtös gratulálok , csak így tovább!

Jano
Én végre meghesszölöm az Army of Darkness Director's Cut-ot a mittoménmelyik befejezéssel.

fifi
Én most elkezdtem a Violent shit 4részét. 2már megvan.
Csodálatos....Lenyûgözõ...

Jano
😄 Gayniggers az elsõ DC-rõl beszerzett filmjeim között van, tetszett is. 😊))

fifi
Én igen.
Gay niggers from outer space...

No ki hogy áll a Ginger snaps-al? Mára nekem triológiára bõvült.

Jano
Mondatalkotásom a rosszról lehanyatlott ultrafosra.

Jano
Na ja, csak az ilyenfajta látvány engem eléggé lenyûgöz, vízuális típusom miatt, nem a fos CGI-k, azokat utálom. Ezeket viszont asszem megnézem, durvább, mint a Fulci-féle szemkinyomásos jelenetek (amik 20 évvel korábbról majdnem ilyen jók 😄).

Itt kiskanállal szedik ki a szemét...
De a lényeg ugyanaz.
Technikailag egyébként tökéletes a film. Csak éppen értelmetlen, azt pedig nem szeretem.