9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Sztem meg mindkettő egy nagy kupac sz... :)
-
Ramza #3461 Igen, nálam is. -
akkor egyetértünk :D -
Nálam pont fordítva. -
szerintem a jason x egy tok jo film volt.tenyleg nem volt horror de nagyon kiraly volt.
a kort meg egy kupac szarnak tartom kb. -
:S -
Az pontosan az :) -
-
Megéri :)
Nekem nem sok eredeti DVD-m van (kb. az összes 5%-a),de mind a 4 közte van :)
-
De ha jol sejtem,akkor a Alien vs. predator is inkább akcio?! -
hát mire én megkeritem az előzö részeket....DDD -
-
Inkább kezd azokkal :D -
nem láttam még egy Alien filmet se

-
én eddig őszintén szolva nem láttam még egy Alien filmet se,pedig tudom vagy pár része :DD
Na mindegy megnézem,a sztorit olvasva nemrossz -
Hát én nagy Alien rajongó vok,ha te is az vagy,akkor ne nézd meg :P
Enyhén "szentségtörésnek" éreztem ezt az állatságot....
Még kellett volna bele X-men,Godzilla,Hulk,+ egy vámpír és akkor tök fasza lett volna

....olyan mint "A szövetség" című film...Abban is volt aztán minden
-
:DDDDD -
Alien vs. Predator milyen?
nem láttam még de nem sok jót halottam rola... -
-
24 vok :)
Sacc/kb úgy 92 környékén láttam az első részt,az akkoriban "divatos" alámondásos 13265465734 x átvett vhs-n
-
az tuti engem is rohadtul megfogott a film...csak sajna rohadt nehéz volt megszerezni,mert dc+-on sose jött le,állandóan megállt a letöltés nemvolt slot meg stb..
de végülis leszedtem torrentről,és tettem alá egy feliratot,és megnéztem,rohadt jó volt,megérte keresgélni :D
(ha valahol megtalálom boltba vagy máshol tuti megveszem eredetibe is ha még lehet kapni egyáltalán) -
te hány éves is vagy? :D
mert én 16,szal nem nagyon tudok viszamenni annyira az időbe hogy milyen filmek voltak :D
amugy még vagy 10éves lehettem,de emlékszem akkoriba ment a x-akták főmüsoridőbe :DD
na és szombatonként volt valami dokumentumfilm szerüség,aminek az elején mindig elmagyarázta egy pali nagyjából a történetet.....de ha jól emlékszem ezek általában bermuda háromszögös témárol szoltak...na azok rohadt jók voolltak,fostam is rendesen
-
Imádom a The Thinget,egyik kedvenc horrorom ^.^
Egyszerüen úgy leköt,hogy még rágyújtani is Lfelejtek :D
Freddy alatt + Lszívok 2 cigit,+ iszok 3 KV-t,+ úgy érzem mintha 4 órás múvi lenne.... -
Jujjjjj :D
Ezek az Elm street-i hülyeségek akkor kezdtek bejönni,amikor olyan 7.-8.-os lehettem.
Mindenki L volt szállva tőle (amúgy itt tényleg újdonságnak számított a Szomszédokon,meg Lindán nevelkedettek közt).
Én már akkor is =
Most megnéztem ezt a F. vs J.-t is,hát nem változott semmit :D -
de viszont van olyan ami kifejezetten tetszett: Kör.
vagy nemrég tudtam beszerezni a carpenter féle The Thing-et,ami lehet régi,de rátapadtam a képernyőre,rohadtul tetszett. -
:D
ezért mondom,én sose fogok tudni mondani egy filmről olyan igazi kritikát szerintem,mert minden film bejön :DD
najó van kivétel....ottvan pl. a freddy vs. jason...az egy szar,akciófilm egy az egybe kis henteléssel,de nemtom mi benne a horror,és egyáltalán nem élveztem....
akkor hogy megint ne menjek meszire Jason X....ez szintén egy szar szerintem :D
eleve semmi horror,és csak röhögni tudtam rajta -
Ja,nem volt rossz.
13 kisértet az nem nagyon tetszett,egyedűl talán az egyik szellem csaj melle fogott meg a filmből
-
de amugy tetszett? szal én ilyen nagy szellemes dolgokra számitottam,erre meg valami kannibálok lettek az emberekből...:DD
igen láttam,nekem kifejezetten tetszenek az ilyen elhagyatott hajós,vagy kastélyos dolgok....de legjobban az ufós témától parázok :D
ottvolt még a 13kisértet is,az se volt rossz :D
bár én ritkán mondom egy filmre hogy szar :D -
köszi a privit 
-
Jahh...én is másra számítottam :I
A Halálhajó-t láttad?
Az nekem nagyon teccet,pedig abba gyakorlatilag semmi nem volt :D -
Keresni sem kell: www.hublist.org. :)
-
amugy ez egy roppant egyszeru dolog.. rakeresel pl google-on a dc hub cimekre es kesz.kiad egy raklap cimet es kikeresed amit kell.van vagy 6 horrorral foglalkozo hub.
bar en mostanaban iszonat ritkan dc-zek. beszereztem egy raklapnyi filmet avi-ban mostansag inkabb maradnak az eredeti dvd-k.azok szebbek es hat egy hithu horror rajongo ugyebar...nem is folytatom:) -
ha kérhetem akkor privizz rám a hub cimmel :) -
Ja egyébként megnéztem tegnap vagy mikor a Mars szelleme c. filmet.
Hát én azért eléggé másra számitottam,mert ez jóval inkább akciófilm mint horror...mindenesetre nekem tetszett a film,mégha nem is lesz kedvencem,de bejött :) -
petyus·^ -
oké
-
Passz, sajnos nincs meg a film sem (még). -
Címeket max. privátban, ha kérhetem. -
reanimator #3424 Warning (Alien Warning) c. filmhez van valakinek magyar v. angol felirata ? -
reanimator #3423 Jó reggelt sportársak ! :) Jaja az igazi filmek amikkel MI foglalkozunk nem a populáris Hubokon vannak.Be lehet ide irni horror hub címeket?Mert ha igen majd beírnék párat.Pl külföldről mind a 3 Xtro lopható.....miért szeretem én a külföldieket? :)