9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • PetruZ
    Sztem meg mindkettő egy nagy kupac sz... :)
  • Ramza
    Igen, nálam is.
  • báttyó02
    akkor egyetértünk :D
  • Loál János #3459
    Nálam pont fordítva.
  • TheBerzerker
    szerintem a jason x egy tok jo film volt.tenyleg nem volt horror de nagyon kiraly volt.

a kort meg egy kupac szarnak tartom kb.
  • báttyó02
    :S
  • Glpetyus
    Az pontosan az :)
  • báttyó02
  • Glpetyus
    Megéri :)
    Nekem nem sok eredeti DVD-m van (kb. az összes 5%-a),de mind a 4 közte van :)
  • báttyó02
    De ha jol sejtem,akkor a Alien vs. predator is inkább akcio?!
  • báttyó02
    hát mire én megkeritem az előzö részeket....DDD
  • báttyó02
  • Glpetyus
    Inkább kezd azokkal :D
  • Glpetyus
    nem láttam még egy Alien filmet se

• báttyó02
    én eddig őszintén szolva nem láttam még egy Alien filmet se,pedig tudom vagy pár része :DD
    Na mindegy megnézem,a sztorit olvasva nemrossz
  • Glpetyus
    Hát én nagy Alien rajongó vok,ha te is az vagy,akkor ne nézd meg :P
    Enyhén "szentségtörésnek" éreztem ezt az állatságot....
    Még kellett volna bele X-men,Godzilla,Hulk,+ egy vámpír és akkor tök fasza lett volna

....olyan mint "A szövetség" című film...Abban is volt aztán minden
  • báttyó02
    :DDDDD
  • báttyó02
    Alien vs. Predator milyen?
    nem láttam még de nem sok jót halottam rola...
  • Glpetyus
  • Glpetyus

24 vok :)
    Sacc/kb úgy 92 környékén láttam az első részt,az akkoriban "divatos" alámondásos 13265465734 x átvett vhs-n
  • báttyó02
    az tuti engem is rohadtul megfogott a film...csak sajna rohadt nehéz volt megszerezni,mert dc+-on sose jött le,állandóan megállt a letöltés nemvolt slot meg stb..

de végülis leszedtem torrentről,és tettem alá egy feliratot,és megnéztem,rohadt jó volt,megérte keresgélni :D
    (ha valahol megtalálom boltba vagy máshol tuti megveszem eredetibe is ha még lehet kapni egyáltalán)
  • báttyó02
    te hány éves is vagy? :D
    mert én 16,szal nem nagyon tudok viszamenni annyira az időbe hogy milyen filmek voltak :D

amugy még vagy 10éves lehettem,de emlékszem akkoriba ment a x-akták főmüsoridőbe :DD
    na és szombatonként volt valami dokumentumfilm szerüség,aminek az elején mindig elmagyarázta egy pali nagyjából a történetet.....de ha jól emlékszem ezek általában bermuda háromszögös témárol szoltak...na azok rohadt jók voolltak,fostam is rendesen
  • Glpetyus

Imádom a The Thinget,egyik kedvenc horrorom ^.^
    Egyszerüen úgy leköt,hogy még rágyújtani is Lfelejtek :D
    Freddy alatt + Lszívok 2 cigit,+ iszok 3 KV-t,+ úgy érzem mintha 4 órás múvi lenne....
  • Glpetyus
    Jujjjjj :D

Ezek az Elm street-i hülyeségek akkor kezdtek bejönni,amikor olyan 7.-8.-os lehettem.
    Mindenki L volt szállva tőle (amúgy itt tényleg újdonságnak számított a Szomszédokon,meg Lindán nevelkedettek közt).
    Én már akkor is =
    Most megnéztem ezt a F. vs J.-t is,hát nem változott semmit :D
  • báttyó02
    de viszont van olyan ami kifejezetten tetszett: Kör.
    vagy nemrég tudtam beszerezni a carpenter féle The Thing-et,ami lehet régi,de rátapadtam a képernyőre,rohadtul tetszett.
  • báttyó02
    :D

ezért mondom,én sose fogok tudni mondani egy filmről olyan igazi kritikát szerintem,mert minden film bejön :DD

najó van kivétel....ottvan pl. a freddy vs. jason...az egy szar,akciófilm egy az egybe kis henteléssel,de nemtom mi benne a horror,és egyáltalán nem élveztem....

akkor hogy megint ne menjek meszire Jason X....ez szintén egy szar szerintem :D
    eleve semmi horror,és csak röhögni tudtam rajta
  • Glpetyus
    Ja,nem volt rossz.

13 kisértet az nem nagyon tetszett,egyedűl talán az egyik szellem csaj melle fogott meg a filmből
  • báttyó02
    de amugy tetszett? szal én ilyen nagy szellemes dolgokra számitottam,erre meg valami kannibálok lettek az emberekből...:DD

igen láttam,nekem kifejezetten tetszenek az ilyen elhagyatott hajós,vagy kastélyos dolgok....de legjobban az ufós témától parázok :D

ottvolt még a 13kisértet is,az se volt rossz :D
    bár én ritkán mondom egy filmre hogy szar :D
  • báttyó02
    köszi a privit
  • Glpetyus
    Jahh...én is másra számítottam :I

A Halálhajó-t láttad?
    Az nekem nagyon teccet,pedig abba gyakorlatilag semmi nem volt :D
  • PetruZ
    Keresni sem kell: www.hublist.org. :)
  • TheBerzerker
    amugy ez egy roppant egyszeru dolog.. rakeresel pl google-on a dc hub cimekre es kesz.kiad egy raklap cimet es kikeresed amit kell.van vagy 6 horrorral foglalkozo hub.
    bar en mostanaban iszonat ritkan dc-zek. beszereztem egy raklapnyi filmet avi-ban mostansag inkabb maradnak az eredeti dvd-k.azok szebbek es hat egy hithu horror rajongo ugyebar...nem is folytatom:)
  • báttyó02
    ha kérhetem akkor privizz rám a hub cimmel :)
  • báttyó02
    Ja egyébként megnéztem tegnap vagy mikor a Mars szelleme c. filmet.
    Hát én azért eléggé másra számitottam,mert ez jóval inkább akciófilm mint horror...mindenesetre nekem tetszett a film,mégha nem is lesz kedvencem,de bejött :)
  • báttyó02
    petyus·^
  • báttyó02
    oké
  • Jano
    Passz, sajnos nincs meg a film sem (még).
  • Jano
    Címeket max. privátban, ha kérhetem.
  • reanimator
    Warning (Alien Warning) c. filmhez van valakinek magyar v. angol felirata ?
  • reanimator
    Jó reggelt sportársak ! :) Jaja az igazi filmek amikkel MI foglalkozunk nem a populáris Hubokon vannak.Be lehet ide irni horror hub címeket?Mert ha igen majd beírnék párat.Pl külföldről mind a 3 Xtro lopható.....miért szeretem én a külföldieket? :)