9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Éljen az ifjú pár. :O)))2 -
Hi!
163 új üzenet...
:DDD -
nekem bejott a wrong turn. amolyan texas chainsaw klon. de eleg jo. -
Azt hiszem csak az első 2 részt láttam, de azok sem hagytak mély nyomot bennem. :) -
A mai napig se tudtam megnézni.Milyen volt? -
KaNpókéz 3 -
ja meg ittlenne mélg a Halálos kitérő cimü film is,bár erről azt olvastam,hogy szokásos tinihorror,jó sok vérrel 

-
hi,rég voltam itt 
szeretném kérni a véleményeteket a következő filmekről :)
-Lény3 (azt tudom,hogy a második részhez hasonloan bukás..)
-Kampókéz3 (erről nem is találtam semmi leirást...)
-Holló3 -
alien warning -
reanimator #3493 Ezt ismeri valaki:Abominable (2004,Jeffrey Combs benne van :).Szóljon már valaki ha tudja honnét lehet letölteni please.Meg Alien filmklónokat ha tudtok a Forbidden World-on kívül lécci mondjatok,mert nagyon karmolom azt a témát. -
Mer elaludtam, és nem néztem tovább a kazit.
-
:o
:( -
Ramza #3490 Nem, mert akkor ismernéd a Visiting Hours-t, ami utána volt, de nem ismered ;) -
Szerintem 1x nézhető, de sokkal többet vártam tőle (naívan).
[NAÍV] -
A Fehéz zaj jó ?
-
Hülyéje. Én adtam oda a VHS hajnalán. -.- -
Ramza #3486 Olyasmi, bár szerintem sokkal jobb sorozat. A végére kicsit kifullad, de szvsz korrekt. -
Ramza #3485 Nem, a Beyond nekem volt az első.
Rosszul emlékszel :) -
:DDD -
na, latom beinditottam a nosztalgia delutant :ÐÐÐ hatigen skacok, azok voltak az igazi feelingek ;) -
Köszi a Mocserenbör infókat, sajnos nem ezt keresem, ez meg is van már, csak nem tudtam, hogy ilyen magyar címen ment. (Sry, no fantázia left. :)) -
persze en is szeretem azt a filmet de lassuk be nem olyan jo mint a reanimator vagy ami nekem nagyon tetszett a castle freak. -

-
Azé' vannak benne jó részek, pl. az agyevés, szemkiszívás, vagy a szado-mazo jelenet. :)
-
from beyond nem rossz. nekem persze az is tetszett (megis csak jeffrey combs van benne aki egy felisten, na meg persze ken foree) de ha valasztani kellene ezt jelolnem meg a leggyengebb lovecraft adaptacionak. -
wes craven egyetlen jo es ertekelheto filmje (szerintem persze). egy elegge hires kepregenysorozatbol keszitette (dc berkein belul SWAMP THING cimmel, alan moore rulz!!:) ).keszult folytatasa is return of the swamp thing cimmel az mar gyengebb vol de az is nagyon tutko. es hat a noi foszereploje hedor loklir:) -
reanimator #3476 From Beyond (1986) milyen film? -
reanimator #3475 Hellótok ! Alámondásos VHS videók zsír :))))) Egyébként az akkori 2 hang közül az egyik ma a Forma 1 es közvetítéseknél a végén tolmácsolja a dobogósok nyilatkozatait.Komolyan annak a faszinak a hangja jobban bevésődött mint a szüleimé:) Megismerem 100 méterről ellenszélben.Mekkora poén lehetett amikor a sarki zöldségesnél vette reggel a paradicsomot pl és a zöldséges a hangra fejét felkapva :-Csak nem a...? -De... jelenet lemegy.....Látom sokaknak tetszik a Carpenter's THING....zsír nálam is ezüstérmes. Leszorította őt egy fájóan tökéletes film,a Proteus(nálunk Cápaember). -
A Mocsárember volt talán az első öko-horrorfilm, amelyben a csúnya szörny - aki korábban vmi tudósféle volt, és biológiával foglalkozott - inkább foglalkozik a zöldségeivel, mint fiatal sikoltozó leányzók rémisztgetésével. :) Ehun e. :)
-
Hűha, a Mocsárember mi volt? Lehet, hogy azt a filmet keresem évek óta. Tudsz mondani róla valami jellegzetest?
Nekem a Beyond volt az első.
-
Egyik kedvenc vígjátékom, a Top Secret pl. a mai napig megvan ilyen verzióban, de ott a nőnek női "szinkron"hangja volt, szóval az már advanced alámondásos. :D -
nallam is a return volt az elso olyan 6-7 evesen. nekem meg mindig van eredeti alamondasos filmem. ilyenek hogy harapas, vagy night of the living dead, utolso csillagharcos, mocsarember stb stb.
istenem...annak a korszaknak hangulata volt!!! -
Ahh, amikor még ugyanaz a 4-5 hang köszönt vissza egy-egy film minden szereplőjének "szinkron"-hangjaként, ugyanabban a monoton hangtónusban. :)
Nekem egyébként a Freddy 1 volt az "első", akkor nem aludtam egy éjszakán át. Pár hét múlva az Evil Dead 1-et már "rutinos" nézőként izgultam végig. :)
-
fiatalsag, bohosag 
akkor te rendesen kimaradtal GLpetyus altal emlitett 346Ezerzer atvett alamondasos VHS feelingekbol...
Nem is modnom, hogy potold be, mert ma marcsak mosolyognal azon a feelingen, amig "mi" majd be toljtunk anno a horrorfilmektol.... najo nalam az elso horror film a ROTLD elso resze volt amit csempesz illetve alamondasosan lattam kb 86ban... :DDDD akkor nem tudtam tole egy ejszakat aludni, onnantol fordulopont, imadom a horror/Zombis temat!!! es nem felek tole, inkabb olyasmi "flash" feeling tor ram ha Zombis filmet(joot) latok, kb ...
-
na most találtam egy jó kis hubot,nagyon kevesen vannak,de megtaláltam benne ami kell nekem :)
pl. elkezdtem szedni a Ju-On 1-ethogy viszaolvastam csak jókat irtatok róla
amugy ez olyasmi mint a kör? -
A legfutyibb rész. :D
Egy rimékkel egész kellemes múvit lehetne belőle kihozni szvsz. -
na jön elöször az xtro3 :D -
köszi -
Nekem mindegyik megvan.
A 2 folytatásnak nem sok köze van az elsőhöz, és igencsak Zs-kategóriásak (a méltán elismert és nagyhírű Jan-Michael Vincent játszik a másodikban például :D), de egy ilyen jellegű gyűjteményből nem hiányozhatnak. :) -
ha jól látom az Xtro c. filmnek itt 3része van.
na most szerintetek melyiket érdemes megszerezni?