Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Akkor beszállok én is a fikázók közé <#vigyor1>
A két rész 180 percének két értékelhetõ momentuma van:
- az elsõ film nyitó 10 perce okés volt
- a második részben Ray Wise kisisten szereplése

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Netpiacról rendeltem.

Az 1-et láttam, de pocsék. Tényleg repülõ madárijesztõ... <#vigyor1>

Careful what you look for. You just might find it.

Glpetyus
Csak a kettõt láttam,az kurva szar volt.... :/

TheBerzerker
nekem sincs tul jo velemenyem rola.jellegtelen unalmas pocsek alkotas.

Jano
Csodálkozom, hogy Coppola a nevét adta hozzá (producerként). :\
Fostenger, rágógumi-horror.
A második részt nem láttam, nem is nagyon félek tõle, hogy ez megtörténne.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ALCATELGOD
Aki bújt aki nem 1
Aki bújt aki nem 2

NAh ezekrõl mi a véleményetek

Sok embernek tettszet, nekem nem nagyon max a második rész de az is csak a jó csajok miatt meg az amerikai feeling miatt... de a film egyébként pocsék /repülõ madáríjesztõ ugyanmár LOL/

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

TheBerzerker
en ma egy igazi kokemeny B trash mocsokkal gazadodtam meg...meghozza az 1991-es captain america-val😊

TheBerzerker
hol vetted meg 990ert?
annyit siman meger nekem tetszett az elso resz.

Jano
Én is rossznak emlékszem rá pedig.

Jano
Sima ügy, bármikor!

Húvazz, kell!!! 😊
Amúgy megnéztem a Wishmastert, ha már megvettem 990-ért, annyira nem is rossz, mint ahogy emlékeztem rá.

fifi
Nem akarod megosztani, pl nekem a kultúrára éhes filmrajongónak???
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Megnéztem, úgy hívják, hogy Gorotica.

Spoilerz
2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetõben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetõlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élõkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!

Alig hiszem el, hogy ez a film létezik, ismételten le a kalappal a színészek elõtt, hogy szerepet vállalnak egy ilyen mûben, ami egyébként Anthony Perkins emlékére dedikálódott... ¦😉

Ramzának ajánlom! 😮)))))))5

TheBerzerker
majd utanna nezek

az en mai napom nagy szenzacioja egy kibaszott kult es ritka film lesz...a fantastic four aminek a producere a legendas roger corman

fifi
Annyit az imdb-rõl hogy ugye a Dead Friend sem volt rajta tudod...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
A Nekro-ról. Csak simán Nekro. Imdb-n ne keresd.

TheBerzerker
oooo most meik filmrol is van szo mert kisse nem vagom mi van.

Jano
<#gonosz1>

Küldök má egy listát má, ha má adsz címet, aztán hátha megtetszik valami.

fifi
Majd megint ha beszélünk adok neked még sok szép filmet...

Jano
(Errõl eszembe jutott egy nóta: "Hej-hó, hej-hó, hullákat dugni jó, pararampampam-pararampampam, hej-hó, hej-hó!", és elképzeltem, ahogy egy véres törpe (mondjuk Morgó) énekli, Hófehérke aszott teteme mellett, kielégült arckifejezéssel.)

Jano
Ték.

Hát nemtom. A Nekromantik-on szarrá röhögöm magam, ezen inkább elszomorodtam, amint lentebb is írtam. Sajnos ezt a filmet vérkomolyan gondolták, azért éri meg megnézni, mert 18 perc össz-vissz. Ebbõl még lejön 1 másik film trailere, és a végén egy metálvideoklipp, ami színvonalasan annyiból áll, hogy elkezdik a zene alatt a nézõ szeme elé varázsolni a filmet, ahogy kezdõdik.
De azért nézd meg, vagy majd elcsereberéljük, 151MB-ról van szó.

fifi
Ennyire

Upsz.
Ennyivel sokkolóbb a Nekromantiknál? (utóbbit most viszem hétvégi vidéki ivótúránkra, várhatóan a társaság vasárnap reggelre kitagad majd miatta)

Jano
Na, megnéztem.

Számomra olyan értelemben volt sok, hogy egyszerûen szánom ezeket a barmokat, akik csinálták. 2 unatkozó amerikai fiatal, akik valószínûleg túl sok Death Metalt hallgattak, és nem szerették õket a szüleik...
Szerencse, hogy viszonylag amatõr a munka, és rövid a film. Ha élethûbb, és részletesebb lenne, akkor egy mozdulattal letöröltem volna.

Szörnyû.

fifi
Nekem is sok volt. Ezért gondoltam, hogy másnak is jusson már ebbõl a csapásból...

Jano
De mindenképp megnézem.

(És úgyis ki fogom írni, mert mindent kiírok, amit leszedek. :C 😄)

Jano
htxvm, csak beltekergettem egy hangyányit, hátõõõ... lehet, hogy sok lesz ez! 😄

fifi
Jó vót'?

Jano
Rád is cuppantam, köszike!
Kicsit lassú vagyok, hárman húznak rólam, ráadásul az egyik OP. <#idiota>

Jano
htxvm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fifi
Megvan!!!!
Jano> Kisa-n fent vagyok Destroyah néven... a Cucc a Nekro mappában van a filmek között. De Krézimézin is megtalálod...0,5mbit kábel vagyok és passzív. Te döntöd el honnan szerrzed meg!

Jó szórakozást!

TheBerzerker
ajanlom a figyelmedbe az AFTERMATH-ot.nacho cerda (asszem igy irjak) rendezte.30 perces nekrofil moka.

Jano
Kérlek add ide elõtte!!!!!!!!!4

Jano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy azt hittem, hogy a Nekromantik-nál nincs barmabb film, de úgy tûnik mégis leltem egyet, remélem reggelre lejön, minden fontos infót majd akkor (illetve ha meg is néztem a filmet). <#gonosz1>

"kinek bejött a Nekromantik annak ez is be fog/Jano/."

Ezen beszartam 😊
Ááááá, Janot nem úgy ismerjük! 😄
(és látnád õt az életben 😊))

fifi
Nekro
Hu bazz életem legmegrázóbb filmélményén vagyok túl. Márha lehet nevezni filmnek egy 18perces idiotizmust. Csávó bekattan, úgy levágja a nõjét mint egy disznót idegbõl... Aztán kanos lesz...No comment. Akinek bejött a Nekromantik annak ez is be fog/Jano/.
Persze hogy megjátszott, de ilyesztõen élethûnek tûnik...Basszus lehet hogy letörlöm. Ha a nõm megtalálja nekem reszeltek.
Durva volt...

fifi
Csak az egy-kettõt láttam.
Nekem tetszett, öcsémnek az 1 minden idõk kedvenc vígjátéka/!/

Szégyellem magamat, de Toxic-ból csak az elsõt láttam, még gyerekkoromban.
Ellenben a Class of... megvolt nemrég, jópofa, nagyjából ugyanazok a szereplõk 😊

Az, hogy a Shaun -ra válasz, az OK. Ezt mondhatják. Mint ahogy Sabrina Salerno volt Olaszország válasza Samantha Fox -ra. <#vigyor0> Én csak azt mondom, hogy nem éri el a Shaun szintjét.

Toxic avenger sorozatról mi a szakvélemény? Sokakkal ellentétben nekem csak az 1 tetszett igazán, a 4 nem. A 3 egészen pocsék. A 2-ben legalább jó poénok vannak, Japánban.

Nem teljesen, az Ain't it cool news címû újság mondja 😊
Amúgy a Redneck valóban olyan szinten igénytelen film, hogy már-már gyönyörû trash 😄
annyira, de annyira reális az egész. Ha valaki nukleáris hulladékot talál, akkor biztosan el tudja adni fogyasztásra az egész településnek 😄

fifi
Redneck> hihetetlen igénytelen fantáziaátlan Toxic Avenger utánérzés...Tipikusan -annyira gáz hogy már szórakoztató- súlycsoport nálam.
D and B rõl nem én mondom hogy Shaunra való válasz hanem a film hivatalos oldala: EZ/url]

Loál film, tipikus Troma.
Könnyesre röhögtem magamat rajta.

The Omen: egyetértek, óriási, az a jelenet sem gyenge, amikor rájön Gregory Peck, hogy a gyerekét megölték.

D&B: szvsz túlzás, hogy egy súlycsoport a Shaun -nal. Egyszer nézhetõ, néha vicces film. A Shaun meg nagyon-nagyon jó, bár a végére egy kicsit leromlik.

Redneck zombies -t nem láttam, mi a pálya vele?

Arra esetleg nem gondoltál, hogy megnézed, beszámolsz róla, és majd akkor fog érdeklõdni a sok zonbi-hívõ?
Mert örülök nagyon, hogy leszedted, de ha szar, akkor nem 😊

Király, nyomhatod tovább!

fifi

PetruZ
A színészt David Carradine-nak hívják. 😊
Jano
😮))))9