Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ázsia önmagában viszi a piacot.
A 90-es évek közepén szinte csak amerikai, agyoncenzúrázott (ill. alapból "puha"), ötlettelen klónok jöttek ezerszámra, legalábbis én így éltem meg. Ma nem látom ennyire rossznak a helyzetet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
raimi carpenter meg peter jackson is nagyokat alkotott ekkortajt.
ami az elmult 5 evben egyikre sem volt jellemzo.
igaz nem is horrorokat csinaltak.
Szerencsétlen film abban az idõszakban született (1994), ami szerintem a horrorfilm-gyártás mélypontja. Ennek ellenére meglepõdtem egy-két jelenet keménységén.
Persze ettõl sem lesz több egy abszolút közepes filmnél.
5/10
valaki...?...help...help....!!:)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
egyedul az elso reszt adtak ki vagatlanul.a tobbit nem.meg a from crystal alke to manhattan is vagott es a "kivagott jelenetek" sem szerepelnek mind kulon a lemezen.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Friday The 13th Complete Collection 14DISC NTSC DVDR-IGUANA 58200 Mb
1 seederrel azt hiszem nem vágok neki az 58 gigának :)
\"Never say never!\" W Churchill
Vannak jók, de vannak gyatrábbak is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A DotD, bár tényleg közelébe sem ér az eredetinek, de a mai horror-kínálatot (fõleg zombi-horrort) nézve szerintem egyáltalán nem rossz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
the thing
the fly
invaders from mars
de a dawn of the dead nallam kenyes pont...azt azert beken kellett volna hagyni.
így jó? :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudom hogy gáz de jobb mint a semmi...
en a dawn remake-et is elleneztem.ala is irtam a netes peticiot.
Azert van egy donnie darko vagy k-pax, ami amerikai. vannak ott jofilmek, de ezek a remake gagyisagok idegesitoek, szvsz. :)
az 1 2 3 5 amik jok szerintem.4as iszonyat fos 6os meg bonyallal elmegy.
4esben van nemi pozitivum mert kiderul a kocka multja.de ezen kivul...
Én a netrõl rángattam le az összest, szerintem is rohadt jó.
mellesleg en is imdaom a hellraisert nem hiaba virit a 18 incses pinhead a monitor mellett:)
sot meg az okadek magar vertexes elso 2 reszt is megvettem.
Egyértelmûen Clive Barker a horrorkirály!:)
voltak az olasz aztan a francia filmek remake-jei.aztan jottek a kepregenyfilmek most meg az azsiai es megindult a sajat filmek remake-elese is.amerikai filmgyartasbol manapsag annyi telik mint a vin dieselbol.
megjelent a space zombie bingo dvd!!!
rajta van az altalam legjobban keresett 5 filmet tartalmazo listan!!:)
http://www.imdb.com/title/tt0314713/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9c3BhY2Ugem9tYmllIGJpbmdvfGh0bWw9MXxubT1vbg__;fc=1;ft=11
talan mondanom sem kell hogy troma film:))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
sry
A cím megadása nem kötelezõ, de telefonszámra, mail-re a késõbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.:)
http://fangoria.hu/jatek.html
most szenvedek azzal hogy a Grudge-n legyen felirat a dvd-n..!
bele néztem...hát nem semmi film!!
Keresésnél figyel a helyesírásra! Grudge, White Noise! :)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Rá keresek..az Eye-re..!
Én most a The Gruthge..c filmet vadásztam le..!
Utánna meg a With Noise következik..!