9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hallottatok már valami olyanról, hogy 1000 zombi háza, vagy valami ilyesmi? Rob Zombie rendezte asszem. -
en cxsak az elsovel de azt imadtam!! -
:D!
Tényleg, az is nagyon állat volt. A 2. résszel játszottam csak, nagyon jó volt.
[apro]iJedni, sry :o)) -
Cvd #3779 Nagyon tudom ajánlani az AVP szériát is. Fiatal, makkegészséges szervezettel is majdnem szívrohamot kaptam, mikor az első részben befordultam egy hosszú folyosóra, aminek a végén vibrált a meleg levegő. Közelebb érve megpillantottam a kis vörös fényt a tetejénél, asszem annyira még soha életemben nem ilyedtem meg. Jópár másodpercig nem mertem a billentyűzethez nyúlni, nehogy meghallja a leütés hangját és támadjon. Szerencsére a trigger még nem indult be így nem támadott, mert akkor lehet hogy tényleg leáll a szívem.:) -
Meg a Suffering-en is befostam itt-ott ...
-
dúm rulz :) -
hamá ezeknél a gémeknél tertunk én anno végigjáccottam az összes rezidentívölt pléjsztésönön így nem csoda hogy a belőle készült filmek neveccségesen rosszak lettek a gémhez képest az első rész meg rendesen unalmas a második már nézhető de a holtak hajnala jobban lett mekcsinálva
hmmm...az RE 1 et nem jáccottam végig mert kurva nehézvolt
-
Hú, az Alone 4 is megvan még, de kb. 10 percet játszottam vele. :/
Az első 2 rész alap, meg a Silent Hill 2, 3.
-
#3774 Az Obscure-t elkezdtem.Jónak tűnik!Az Alone in the dark 4.el játszottam,nem volt rossz,de a Resident Evil sokkal jobb.
-
Xtro-szerű? Hmmm... :) -
igen a borrower amolyan ideg megszallasos xtro alien szeru b kategorias csoda. szokta nyomni a film+. nekem egyebkent tetszett. abody snachers-t nem lattam csak a 78-as invasion of the body snachers-t de azt eleg gyengenek tartom. nekem nagyon nem tetszett. amugy az is ment nallunk tv-ben nem is olyan regen kb fel eve. -
Előbbit nem ismerem, utóbbit is csak névről, pedig klasszikusnak mondják (persze a '78-as verzióval együtt). :(
Horrorjátékok: Silent Hill 2-3 (
), Obscure, anno meg Alone in the Dark 1-2. :)
-
reanimator #3770 Mivel nincs most itt forgalom gondoltam offolok egyet( had legyen már nekem is egy :). Szoktatok horror játékokat nyomni? Én ritkán játszom de a Cold Fear,Doom3,Area 51 le tudnak ültetni a monitor elé és nyomkodom a WSAD-t. -
reanimator #3769 Ezek milyen filmek,ismeritek: The Borrower(1991) , Body Snatchers (1993) ? Úgy értem látta ezeket valaki? A Borrower-ről annyit tudok,hogy nálunk moziba nem jött,videóra viszont igen.És valami tök más cime volt talán Alien Killerként láttam a tékában.És úgy rémlik mintha szemtelen módon másolná a Bolygó nevét(ALIENS),mert műholdon annak idején részleteket láttam belőle.Már régóta kerestem ezt a filmet,csak nem tudtam,hogy Borrower az eredeti cime. -
tegnap megneztem a magyarorszagon is hamarosan megjelenlo (vagy lehet mar meg is jelent) bruiser cmu romero film magyar dvd verziojat. eddig bevallom oszinten eddig nem lattam a filmet de tok tetszett. az alapotlete jopofa volt es egy pillanatig sem lehetett komolyan venni. csakis romeronak juthat ilyen az eszebe:)
romero rulz!! -
Tehát Sziget, TV2 Moziverzum sátor Augusztus 13 szombat, 1:15-kor. Oldboy
(dél-koreai thriller, 120 perc, 2003, r: Chan-wook Park, sz: Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang, Dae-han Ji)
-
Aki megy szigetre, annak mondom: Valamelyik nap lesz Oldboy vetítés. Mindjárt mondom bővebb infót. -
reanimator #3765 hú a Gacy elég béna film. amúgy megtörtént story. viszont a képvilága(70 es évek+ruha+frizura) félelmetesen autentikus,igazából lenyűgöző talán sokkoló is.áradt a monitorból a retro amíg néztem.érdemes megnézni egyszer.A Frankenfish jó iparosmunka kb.De azért azt nem tudtuk az elején,hogy a főszereplőnek induló csaj meghal.Végül néhány szó David Lynchről: ZSENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII -
???
ezt is megtudtam...
nem Gothica-ra gondolsz??? mert az kicsit más téma/enyhén/ -
akik homofobiában szenvednek és szeretik a 70es éveket thrillerrel megspékelve azoknak a következőt ajánlom : GACY
-
Tegnap este David Lynch rövid filmjei.
A néhány, a filmekhez fűzött kommentár alatt megerősítést nyer az az állítás, hogy DL nem egészen normális, van olyan, hogy egy gondolatmenet közepén, egy egyszerű tőmondat előtt fél percig a semmibe mered, aztán hirtelen észbekap, és rendkívül rossz beszédkészségével folytatja mondókáját. Zseni.
A filmek (animációk) eszméletlenek egytől egyig. Az a látásmód, amit DL az animációival képvisel, a furcsa szóval igencsak gyengén jellemezhető. Eszünkbe juthat róluk Terry Gilliam Monty Python-os munkássága, de persze nem egy kategória. :) Kár, hogy csak ennyi kisfilm van bemutatva, sajnáltam, amikor vége volt. Erősen ajánlott.
Előtte a Frankenfish-t volt szerencsém megtekinteni. Igazi B-film, totál kiszámítható, már az első pár perc után meg lehet mondani, hogy ki(k) éli(k) túl a kalandot a génmanipulált halacskával. Béna CGI, illetve nagyon futyi gumihal egy esetben, 1-2 egész jó gyilkolással, hullákkal, leszbikus szereplő, jó kis ebonigörli a mandíner udvarlójával, magabiztos néger főhős, egy (illetve kettő) elszánt vadász, kevés túlélő, elmaradhatatlan (és persze előre tudott) slusszpoén. Mégis jól szórakoztam. :)
(Rendezője készítette a Spawn-t is.) -
Az a Gothica. -
Én nagyokat röhögtem rajta, főleg az AIDS-es megel bácsin. :D -
az inkább thriller -
Nekem viszont teszik. :)
-
reanimator #3757 Fúj ez a Gorotica de szutyok film volt.Gusztustalan figurák meg beteges hangulat.Volt már olyan,hogy ez elég volt de ahogy Pély Barna mondaná: " ez most nekem nem jött át". -
na akkor én kérek elnézést.... -
reanimator #3755 Ja elég béna még Boldrick is gáz (Khai lealázza).És inkább ne férjen ide mert az egy sorozat és nem is "B" kategóriás mert BBC vagy valamelyik nagy adójuk a producer. -
aza sorozat szerintem szornyu!! bar en nagyon csippantom az angol humort de a fekete vipera katasztrofalis! -
nemtom belefér-e a B filmek közé, de itthon idáig a részeg vendégekkel Fekete Viperát néztünk...
ejj de súlyos, pláne a világháborús részek :DDDDDD
[jó nálunk vendégségben lenni]
[sör-bor-pálinka]
thx Cvd! -
akkor nemtom nekem miért jön egy normális otrrent 150kb/s-al:D -
meg kell tanuni a torrentet. Szvsz sokkal gyorsabb és biztosabb mint a DC. -
torrentet utálom... töltök 4k-val tőlem meg 15el szednek:O Meg lehet kérdezni hogy melyik DC hub?:P -
+ torrent. -
is -
Honnan szeded ezeket a filmeket? DC? -
Organ pedig kurv@ jó film... -
Á, semmi különös, időutazgatás, mekdöglés, ilyesmi :D -
:DD! Mizu? -
- Horror- és B-film topik (2658 új üzenet)
I'm back