9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#3822 Én is most töltöm.Képek alapján nem lehet rossz,de ki tudja.
A Punisherben elakadtam.A főellenséget nem bírom az istennek se kinyírni.Mire odaérek már nagyon kevés az erőm:(És lusta vagyok előbbre lépni,mert akkor megint sok időt venne igénybe. -
ez jo cucc?
erdemes leszedni?
nem nagyon vagyok kepbe a jatekok teren.
en csak a punisherrel jatszom amiota megjelent folyamatosan:) -
#3820 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=mutat&x_id=905
Hellforces!Ez se semmi.Zombihentelés.... -
#3819 Csak vicceltem:) -
Hát én azt is egyformán nem csípem.
De azért megvan. :) -
ez egy par eves fellangolasa volt a tesztafoldi filmiparnak. nem volt tul jelentos (legalabbis szerintem) de a korites annal nagyobb port vert fel. a ferox a ginisz rekordok konyvebe is bekerult. 31 orszagban tiltottak be. -
steweee #3816 igen, én is erre a véleményre jutottam. sajnos az állatok leölése azért "kellett" mert az meg lehetett tenni büntetlenül, és úgy hihetőbb a film embergyilkosságos része is.a teknőst sajnáltam a legjobban.kurva anyjukat!a benszülöttek szaros rakását éppen egy az egybe agyonlőhették volna a hitelesség kedvéért, de a péniszlevágós, és emberdarabolós részek meg a karóba húzott nő egyértelműen trükkfelvétel, habár tegyük hozzá hogy vagy 30 éves lehet a film, és ahhoz képest igen jól megcsináltak, ha szkeptikusan állunk a dologhoz és a film nézése közben a hitelességet megingató hibákat keressük, csak akkor jönnek elő a dolgok. -
egesz pontosan 25 eves (vagy 26 tobb datummal is fut)
en nagyon nem komazom azt a filmet. ha kannibal filmekrol van szo akkor inkabb a cannibal ferox. azt viszont nagyon szeretem. -
azert a legodabaszosabb horror jatek (resident 1 2on kivul) a siren. az valami nagyon kemeny!!! -
Ifjú titánként bedőltem annak a filmnek, kb. 2 éve világosítottak fel róla, hogy rendkívül profin kivitelezett átcseszés. :D
Érdekes alkotás, az biztos, de az állatöléses jelenetek igaziak, ezért nem csípem én sem. Akkortájt nagy divat lett az ilyet bemutatni, van vagy 3 filmem, ami hasonló témájú, és mindegyikben kinyírnak valami aranyos kis állakát is. :/ -
Sz*r.
Engem spéci csak felidegesített... -
steweee #3811 nem akartam új topicot nyitni ennek, de látta vki a kannibál holokauszt című filmet ? már elég régi, vagy 25 éves lehet, de nagyon brutális. vélemény ? -
Megnéztem ezt a Rob zombie-s filmet... háááát. Nem volt olyan nagy durranás. -
Én is így vagyok vele
-
meg Rob Zombie eleve marha nagy arc :DDDD -
reanimator #3807 House of 1000 corpses nekem tetszett.Nagyon jó a film látványvilága.Meg van benne egy jó kis csaj(pluszpont hogy gonosz). -
Nekem mindegy, csak sok zonbi legyen benne!!!!!!!!4
-
Ld. pl. itt vagy itt. -
(LotD) Olvastam sajtóvetítésről cikket, eléggé lehangoló volt, állítólag nagy csin-bumm-ratata, meg robbanás az egész, a szocio-horror rész elég gyengus. :(
-
Ó, persze, nem vagyok az. Tényleg. Nézz már körül... :)
-
Az nagyon jó! -
Csak rosszat olvastam róla, és nem is Miike rendezte. :/
Azt bizony már nagyon várom, szemezgettem valami TS, vagy mittomén milyen verzióval, de inkább várok még. :) -
#3800 Úgy tudom van második része is.Az milyen?
Más:Nemsokára augusztus 11. és jön a Land of the dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
A Kör-höz hasonló (vagy épp majdnem ugyanolyan :)) filek közül nekem eddig az tetszett a legjobban. Takashi Miike roolz. -
Azért az első mondat igencsak erős. :)
A játék Neki nem jön be, van ilyen. :/ (Tudná, mitől fosztja meg magát.
)
-
#3797 Nem volt rossz film.A második részét már régóta meg akarom nézni,de szerintem helyette megnézem végre a One missed call-t. -
Szép film.
Ha eddig nem tetted, akkor nézd meg a második részt is. :) -
Félni nem féltem, totál más ez, mint egy film, de a Silent Hill 2-be egész beleéltem magam, pár napig lekötött, az AvP pedig párszor megijesztett. -
#3794 Akkor nem vagy horror-fan.
Az undying-on kajak be lehet szarni.A Silent Hill se kutya.Igaz a Resident evil nem egy rémiszgetős fajta,de a többi game jó. -
Megnéztem a The Eye című filmet, igazából dráma szerintem, de jó kis film volt. Amikor ott a végén az emberek lelkei ott sétálnak, akkor nem értettem még mi fog történni, de miután bevillant a régi kép, rögtön beugrott. :) -
Háááát... ti ezeken a játékokon féltek? Engem vhogy egyik sem tudott megfogni, sem megrémíteni - sem lekötni. :(
-
#3791 Játékok között még a Cold fear is elég jó!
A Blair witch projekt játékok annyira nem kötöttek le,de Clive Barker Undying-ja nagyon jó volt.Azt kétszer is végigtoltam. -
Jó lenne, ha megjelenne a teljes sorozat, és azt egyben meg lehetne venni.
Valszeg én is rászánnám magam. :) -
Be kéne ruházni rá... Gyerek koromban ment ez a sorozat a tévében és annyi maradt meg belőle hogy isten hangulata van és hogy nagyon féltem tőle:P
Ennyivel tartozom a filmiparnak a sok warez után hogy ezt megveszem:D -
Az első évad jelent meg eddig, 4-lemezes, szép dobozban.
Kölcsönben volt nálam, szerintem korrekt kiadvány. Magyar szinkron nincs rajta. 15 rongy körül volt (van) asszem. -
tudja valaki hogy a Twin Peaks kijött é magyarországon DVD-n? -
nekem tetszett... -
Én nem láttam, úgy emlékszem többen is dícsérték itt. Elmebetegség. :)
Szigetre sajnos nem megyek, de már úgyis láttam a filmet moziban is. Na nem mintha nem sokszorújranézős film lenne. :) -
Ja csak azért mert ma nézem meg :) és jó?
Apropó szigetre jön valaki oldboyt nézni? :D -
Igen, volt róla szó többször is. House of 1000 Corpses.
Nyomass egy témábankeresést alul.