9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
    Én is most töltöm.Képek alapján nem lehet rossz,de ki tudja.
    A Punisherben elakadtam.A főellenséget nem bírom az istennek se kinyírni.Mire odaérek már nagyon kevés az erőm:(És lusta vagyok előbbre lépni,mert akkor megint sok időt venne igénybe.
  • TheBerzerker
    ez jo cucc?

erdemes leszedni?
    nem nagyon vagyok kepbe a jatekok teren.

en csak a punisherrel jatszom amiota megjelent folyamatosan:)
    http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=mutat&x_id=905

Hellforces!Ez se semmi.Zombihentelés....
    Csak vicceltem:)
  • Loál János #3818
    Hát én azt is egyformán nem csípem.
    De azért megvan. :)
  • TheBerzerker
    ez egy par eves fellangolasa volt a tesztafoldi filmiparnak. nem volt tul jelentos (legalabbis szerintem) de a korites annal nagyobb port vert fel. a ferox a ginisz rekordok konyvebe is bekerult. 31 orszagban tiltottak be.
  • steweee
    igen, én is erre a véleményre jutottam. sajnos az állatok leölése azért "kellett" mert az meg lehetett tenni büntetlenül, és úgy hihetőbb a film embergyilkosságos része is.a teknőst sajnáltam a legjobban.kurva anyjukat!a benszülöttek szaros rakását éppen egy az egybe agyonlőhették volna a hitelesség kedvéért, de a péniszlevágós, és emberdarabolós részek meg a karóba húzott nő egyértelműen trükkfelvétel, habár tegyük hozzá hogy vagy 30 éves lehet a film, és ahhoz képest igen jól megcsináltak, ha szkeptikusan állunk a dologhoz és a film nézése közben a hitelességet megingató hibákat keressük, csak akkor jönnek elő a dolgok.
  • TheBerzerker
    egesz pontosan 25 eves (vagy 26 tobb datummal is fut)
    en nagyon nem komazom azt a filmet. ha kannibal filmekrol van szo akkor inkabb a cannibal ferox. azt viszont nagyon szeretem.
  • TheBerzerker
    azert a legodabaszosabb horror jatek (resident 1 2on kivul) a siren. az valami nagyon kemeny!!!
  • Jano
    Ifjú titánként bedőltem annak a filmnek, kb. 2 éve világosítottak fel róla, hogy rendkívül profin kivitelezett átcseszés. :D
    Érdekes alkotás, az biztos, de az állatöléses jelenetek igaziak, ezért nem csípem én sem. Akkortájt nagy divat lett az ilyet bemutatni, van vagy 3 filmem, ami hasonló témájú, és mindegyikben kinyírnak valami aranyos kis állakát is. :/
  • Glpetyus
    Sz*r.
    Engem spéci csak felidegesített...
  • steweee
    nem akartam új topicot nyitni ennek, de látta vki a kannibál holokauszt című filmet ? már elég régi, vagy 25 éves lehet, de nagyon brutális. vélemény ?
  • I.C.ram
    Megnéztem ezt a Rob zombie-s filmet... háááát. Nem volt olyan nagy durranás.
  • Glpetyus
    Én is így vagyok vele
  • fifi
    meg Rob Zombie eleve marha nagy arc :DDDD
  • reanimator
    House of 1000 corpses nekem tetszett.Nagyon jó a film látványvilága.Meg van benne egy jó kis csaj(pluszpont hogy gonosz).
  • Jano

Nekem mindegy, csak sok zonbi legyen benne!!!!!!!!4
  • PetruZ
    Ld. pl. itt vagy itt.
  • PetruZ
    (LotD) Olvastam sajtóvetítésről cikket, eléggé lehangoló volt, állítólag nagy csin-bumm-ratata, meg robbanás az egész, a szocio-horror rész elég gyengus. :(
  • PetruZ
    Ó, persze, nem vagyok az. Tényleg. Nézz már körül... :)
  • IlluminatoR
    Az nagyon jó!
  • Loál János #3801
    Csak rosszat olvastam róla, és nem is Miike rendezte. :/

Azt bizony már nagyon várom, szemezgettem valami TS, vagy mittomén milyen verzióval, de inkább várok még. :)
    Úgy tudom van második része is.Az milyen?

Más:Nemsokára augusztus 11. és jön a Land of the dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Loál János #3799
    A Kör-höz hasonló (vagy épp majdnem ugyanolyan :)) filek közül nekem eddig az tetszett a legjobban. Takashi Miike roolz.
  • Loál János #3798
    Azért az első mondat igencsak erős. :)
    A játék Neki nem jön be, van ilyen. :/ (Tudná, mitől fosztja meg magát. )
    Nem volt rossz film.A második részét már régóta meg akarom nézni,de szerintem helyette megnézem végre a One missed call-t.
  • Loál János #3796
    Szép film.
    Ha eddig nem tetted, akkor nézd meg a második részt is. :)
  • Loál János #3795
    Félni nem féltem, totál más ez, mint egy film, de a Silent Hill 2-be egész beleéltem magam, pár napig lekötött, az AvP pedig párszor megijesztett.
    Akkor nem vagy horror-fan.
    Az undying-on kajak be lehet szarni.A Silent Hill se kutya.Igaz a Resident evil nem egy rémiszgetős fajta,de a többi game jó.
  • IlluminatoR
    Megnéztem a The Eye című filmet, igazából dráma szerintem, de jó kis film volt. Amikor ott a végén az emberek lelkei ott sétálnak, akkor nem értettem még mi fog történni, de miután bevillant a régi kép, rögtön beugrott. :)
  • PetruZ
    Háááát... ti ezeken a játékokon féltek? Engem vhogy egyik sem tudott megfogni, sem megrémíteni - sem lekötni. :(
    Játékok között még a Cold fear is elég jó!
    A Blair witch projekt játékok annyira nem kötöttek le,de Clive Barker Undying-ja nagyon jó volt.Azt kétszer is végigtoltam.
  • Loál János #3790
    Jó lenne, ha megjelenne a teljes sorozat, és azt egyben meg lehetne venni.
    Valszeg én is rászánnám magam. :)
  • Davidus
    Be kéne ruházni rá... Gyerek koromban ment ez a sorozat a tévében és annyi maradt meg belőle hogy isten hangulata van és hogy nagyon féltem tőle:P
    Ennyivel tartozom a filmiparnak a sok warez után hogy ezt megveszem:D
  • Loál János #3788
    Az első évad jelent meg eddig, 4-lemezes, szép dobozban.
    Kölcsönben volt nálam, szerintem korrekt kiadvány. Magyar szinkron nincs rajta. 15 rongy körül volt (van) asszem.
  • Davidus
    tudja valaki hogy a Twin Peaks kijött é magyarországon DVD-n?
  • fifi
    nekem tetszett...
  • Loál János #3785
    Én nem láttam, úgy emlékszem többen is dícsérték itt. Elmebetegség. :)
    Szigetre sajnos nem megyek, de már úgyis láttam a filmet moziban is. Na nem mintha nem sokszorújranézős film lenne. :)
  • I.C.ram
    Ja csak azért mert ma nézem meg :) és jó?

Apropó szigetre jön valaki oldboyt nézni? :D
  • Loál János #3783
    Igen, volt róla szó többször is. House of 1000 Corpses.
    Nyomass egy témábankeresést alul.