9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Loál János #3742
    Mindkettőre vannak jó példák, szal szerintem felesleges ezen elmélkedni. :)
  • Loál János #3741
    Ja, tényleg nagyon szórakoztató az a film. :) A főszereplőnél nagyobb gyökeret nem nagyon tudnék elképzelni, nem mondanám pozitív hősnek. :)
    Van egy Organ című japán film, amiben szintén egy épkézláb ember sincs, mindenki beteg, szervkereskedelemmel foglalkozik, a testvérével kúrt a múltban, stb, stb... Érdemes megnézni, napokig értetlenkedtem rajta, aztán inkább feladtam. :D
    Lehet kedvet kapok az újranézéséhez. :-o
  • jointeer
    melyik az igazi horror: amelyikben csomó zombi/szörny/őrült terrorizál, vagy amelyikben csak egy negativ hős van?
  • TheBerzerker
    a foldkerekseg legkultabb filmje megy az mtv1-en!!!

csutak a mikrofon mogott!!
  • fifi
    hátőőő ebből a kópiából nem tudnám 100%-ra megmondani...

még nem néztem meg :D
  • reanimator
    Ja a Khai :))) mekkora figura.eheh nem ,hogy ellene nem lennék de még egy csapatban sem lennék vele:) Hát nem semmi film,kiirtam lemezre is(mert megérdemlem),holnap megmutatom havernak kíváncsi vagyok mit mond majd,mert általában neki 100-ból 99 film szar.Komolyan ez a film most nagyon a szívemhez nőtt.Khai pedig kedvenc mese hősöm lett :)
  • TheBerzerker
    kai?:) vagy hogy a francba hivjak az urget.
    aza film nekem is tetszett:) szeretem azokat a filmeket amik az ertelmetlen meszarlasrol szolnak:)
  • reanimator
    One missed call- nem rossz.De végig olyan érzésem volt,mintha a Kör-t nézném újra csak telefonnal megy a story. Ebola Syndrome-ez viszont ZSENIÁLIS!!!!Ekkora szemét filmet rég láttam.Hatalmas poén figura a főszereplő,a felirat is nagggyon jó,és elég gusztustalan is a film.Egyszer sem ásítottam a film közben,ami nálam nagy szó.
  • báttyó02
    na havalakit érdekel ma reteklubbon dracula 2000

22:50asszem
  • Jano
    Kiadták itthon? :O
  • fifi
    megszereztem az Uzumakit dvd-n!
    csak reménykedem, hogy van rajta eredeti nyelv+értelmes felirat, nem csak szinkron...
  • Cvd
    No meglestem én is s Shuttert, de nem áradoznék róla különösebben. A megszokott távolkeleti tisztességes iparosmunka, de semmi több. Helyenként kifejezetten unalmasak már a sokadjára előrángatott stílusjegyek, a csattanóra sem mondanám hogy hűde nagy, de legalább valamennyire új ötlet. Ettől függetlenül a stílus kedvelőinek nyugodt szívvel ajánlom, nem fognak benne csalódni, de pl. Fifivel ellentétben nem emelném ki a stílustársai közül csak azért mert a "hűdemekkora" csattanó alapján ítélem meg az egész művet.
  • fifi
    izgi :DDDDD
  • IlluminatoR
    Nünüke. -.-
  • Jano
    Várjá, azt nem a csontvázas logóra montam, hanem arra a nagyon baNbaképű integetősre. :D
  • Ramza
    Igen, ekkor még kövér voltam, de már nem :)
  • Loál János #3726
    Akkor DC-zz.

A Gorotica egy amatőr horror, fő témája a nekrofília. Én jót mulattam rajta, igazi trash-film. :)

Régebben írtam róla ebben a topikban: "2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetőben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetőlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élőkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!"
    Milyen film az a Gorotica?
    Sziasztok!

A Demons 2 cí,ű filmhez tudna valaki egy torrentet küldeni?Sehol nem találom a filmet.

• Iori
    Koma(2004):

A 2 csaj miatt neztem meg a filmet (Angelica Lee,Kar Yan Lam) Eddig mindig kevertem a nevuket, de most szerencsere mar megtanultam :P
    na szal, a sztori tokre tetszett, voltak benne fordulatok ill. annyi megsem, mret a legtobb sztem kiszamithato volt. A hangulat sem volt rossz, de a "paraztatos" jelenetek elegge gyenusra sikeredett (tul sablonos). De osszesegeben nem volt rossz, 1,5orat ellehet mulatni vele. Ja es a vegen az a zene is tetszett.

7/10
  • deicide
    ez az ez az...! erre voltam kiváncsi hogy látta e már valaki..!
  • Loál János #3721
    Vagy ez az?
    Ezzel szemezgettem, de végül nem szereztem be, úgyhogy passz.
  • reanimator
    Rémlik nekem.Tavaly valamelyik kereskedelmi tévé leadott egy filmet ami a tónál játszódik és van benne egy rém .Egyszer nézhető volt(ha ez az) de nem maradt meg semmi belőle
  • deicide
    már most okos modjára kérdezek először...))

Loch Ness mélyén látta már valaki....?
  • deicide
    A film valamkor februárban jelent meg vagy is azt olvastam hogy akkor kerül ki a tékékba..! A helyett szerntem 2 hete jött ki tékába...!

Lehetett volna valami nagyobb emberkét is találni a csatornamanus helyett!
    olyan kicsinek tünt nagy testi erővel...!:(
  • Glpetyus
    Nekem frankón bejött az egész film
  • IlluminatoR
    Hehe, igazán semmit mondó ez trailer, de az a kis fejszerkezet, nagyon aranyos. :D
  • IlluminatoR
    Woáw!

Most néztem meg a Creep című filmet. Hááát, ami nagyon pozitív dolog, az a csatornaember karaktere, és ahogy ott a végén elkezdi a csaj elnáspángolni a kis gonoszt. :)
  • Glpetyus

Saw 2 tréler
    sry,ha már vót
  • reanimator
    okés! ráküldtem a robotomat
  • fifi
    ha nem láttad eddig, mindenképpen nézd meg!!!
  • PetruZ
    Oldboy
  • IlluminatoR
    Az egyik legjobb :)

http://imdb.com/title/tt0364569/

Nálam 10-et kapott. :o
  • reanimator
    Ez melyik film?
  • IlluminatoR
    Na igen erről nem szóltam. Igen készül a remake.

Hagy idézzem egyik torrentfórumos hozzászólásomat:

""hogy készül az amcsi remake (hál' istennek.....)........."

Le fogom szedni. És tudod miért?

Azért, mert kíváncsi leszek az elbutított szövegekre és jelenetekre. Ebben a filmben megjelenik az őszine megalázkodás, ami keleten teljesen alap. Kíváncsi leszek arra, hogy az ameriakai csávó is csúszik majd a földön mint egy kutya.
    Pfúj!

Btw, jelenleg nem láttam ennél jobb filmet."
  • fifi
    és a nyakamat rá, hogy az Oldboy-t is záros határidőn belül remakelik.
  • reanimator
    Én ezért imádom a szar filmeket (cápaember pl.) Ezekből sosem lesz remake (remélem)
  • fifi
    se OFF, se spam nem volt, tehát nem baj :)

kreatív osztag
  • báttyó02
    bazeg 23üzenet 20perc alatt :DDD
  • fifi
    az hogy a Grudge-t el lehet adni, az engem különösképpen nem zavar, csak annyiban, hogy kicsit "más tollával"... Mindemellett egy számomra kult/lehet mások számára nem/ film emlékét b@sszák össze...

részemről ennyi