9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Mindkettőre vannak jó példák, szal szerintem felesleges ezen elmélkedni. :) -
Ja, tényleg nagyon szórakoztató az a film. :) A főszereplőnél nagyobb gyökeret nem nagyon tudnék elképzelni, nem mondanám pozitív hősnek. :)
Van egy Organ című japán film, amiben szintén egy épkézláb ember sincs, mindenki beteg, szervkereskedelemmel foglalkozik, a testvérével kúrt a múltban, stb, stb... Érdemes megnézni, napokig értetlenkedtem rajta, aztán inkább feladtam. :D
Lehet kedvet kapok az újranézéséhez. :-o -
melyik az igazi horror: amelyikben csomó zombi/szörny/őrült terrorizál, vagy amelyikben csak egy negativ hős van? -
a foldkerekseg legkultabb filmje megy az mtv1-en!!!
csutak a mikrofon mogott!! -
hátőőő ebből a kópiából nem tudnám 100%-ra megmondani...
még nem néztem meg :D -
reanimator #3737 Ja a Khai :))) mekkora figura.eheh nem ,hogy ellene nem lennék de még egy csapatban sem lennék vele:) Hát nem semmi film,kiirtam lemezre is(mert megérdemlem),holnap megmutatom havernak kíváncsi vagyok mit mond majd,mert általában neki 100-ból 99 film szar.Komolyan ez a film most nagyon a szívemhez nőtt.Khai pedig kedvenc mese hősöm lett :) -
kai?:) vagy hogy a francba hivjak az urget.
aza film nekem is tetszett:) szeretem azokat a filmeket amik az ertelmetlen meszarlasrol szolnak:) -
reanimator #3735 One missed call- nem rossz.De végig olyan érzésem volt,mintha a Kör-t nézném újra csak telefonnal megy a story. Ebola Syndrome-ez viszont ZSENIÁLIS!!!!Ekkora szemét filmet rég láttam.Hatalmas poén figura a főszereplő,a felirat is nagggyon jó,és elég gusztustalan is a film.Egyszer sem ásítottam a film közben,ami nálam nagy szó. -
na havalakit érdekel ma reteklubbon dracula 2000
22:50asszem -
Kiadták itthon? :O -
megszereztem az Uzumakit dvd-n!
csak reménykedem, hogy van rajta eredeti nyelv+értelmes felirat, nem csak szinkron...
-
Cvd #3731 No meglestem én is s Shuttert, de nem áradoznék róla különösebben. A megszokott távolkeleti tisztességes iparosmunka, de semmi több. Helyenként kifejezetten unalmasak már a sokadjára előrángatott stílusjegyek, a csattanóra sem mondanám hogy hűde nagy, de legalább valamennyire új ötlet. Ettől függetlenül a stílus kedvelőinek nyugodt szívvel ajánlom, nem fognak benne csalódni, de pl. Fifivel ellentétben nem emelném ki a stílustársai közül csak azért mert a "hűdemekkora" csattanó alapján ítélem meg az egész művet. -
izgi :DDDDD

-
Nünüke. -.- -
Várjá, azt nem a csontvázas logóra montam, hanem arra a nagyon baNbaképű integetősre. :D -
Ramza #3727 Igen, ekkor még kövér voltam, de már nem :) -
Akkor DC-zz.
A Gorotica egy amatőr horror, fő témája a nekrofília. Én jót mulattam rajta, igazi trash-film. :)
Régebben írtam róla ebben a topikban: "2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetőben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetőlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élőkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!" -
#3725 Milyen film az a Gorotica? -
#3724 Sziasztok!
A Demons 2 cí,ű filmhez tudna valaki egy torrentet küldeni?Sehol nem találom a filmet.
-
Koma(2004):
A 2 csaj miatt neztem meg a filmet (Angelica Lee,Kar Yan Lam) Eddig mindig kevertem a nevuket, de most szerencsere mar megtanultam :P
na szal, a sztori tokre tetszett, voltak benne fordulatok ill. annyi megsem, mret a legtobb sztem kiszamithato volt. A hangulat sem volt rossz, de a "paraztatos" jelenetek elegge gyenusra sikeredett (tul sablonos). De osszesegeben nem volt rossz, 1,5orat ellehet mulatni vele. Ja es a vegen az a zene is tetszett.
7/10 -
deicide #3722 ez az ez az...! erre voltam kiváncsi hogy látta e már valaki..! -
Vagy ez az?
Ezzel szemezgettem, de végül nem szereztem be, úgyhogy passz. -
reanimator #3720 Rémlik nekem.Tavaly valamelyik kereskedelmi tévé leadott egy filmet ami a tónál játszódik és van benne egy rém .Egyszer nézhető volt(ha ez az) de nem maradt meg semmi belőle -
deicide #3719 már most okos modjára kérdezek először...))
Loch Ness mélyén látta már valaki....? -
deicide #3718 A film valamkor februárban jelent meg vagy is azt olvastam hogy akkor kerül ki a tékékba..! A helyett szerntem 2 hete jött ki tékába...!
Lehetett volna valami nagyobb emberkét is találni a csatornamanus helyett!
olyan kicsinek tünt nagy testi erővel...!:( -
Nekem frankón bejött az egész film
-
Hehe, igazán semmit mondó ez trailer, de az a kis fejszerkezet, nagyon aranyos. :D -
Woáw!
Most néztem meg a Creep című filmet. Hááát, ami nagyon pozitív dolog, az a csatornaember karaktere, és ahogy ott a végén elkezdi a csaj elnáspángolni a kis gonoszt. :) -
Saw 2 tréler
sry,ha már vót -
reanimator #3713 okés! ráküldtem a robotomat -
ha nem láttad eddig, mindenképpen nézd meg!!! -
Oldboy
-
Az egyik legjobb :)
http://imdb.com/title/tt0364569/
Nálam 10-et kapott. :o -
reanimator #3709 Ez melyik film? -
Na igen erről nem szóltam. Igen készül a remake.
Hagy idézzem egyik torrentfórumos hozzászólásomat:
""hogy készül az amcsi remake (hál' istennek.....)........."
Le fogom szedni. És tudod miért?
Azért, mert kíváncsi leszek az elbutított szövegekre és jelenetekre. Ebben a filmben megjelenik az őszine megalázkodás, ami keleten teljesen alap. Kíváncsi leszek arra, hogy az ameriakai csávó is csúszik majd a földön mint egy kutya.
Pfúj!
Btw, jelenleg nem láttam ennél jobb filmet." -
és a nyakamat rá, hogy az Oldboy-t is záros határidőn belül remakelik. -
reanimator #3706 Én ezért imádom a szar filmeket (cápaember pl.) Ezekből sosem lesz remake (remélem) -
se OFF, se spam nem volt, tehát nem baj :)
kreatív osztag -
bazeg 23üzenet 20perc alatt :DDD -
az hogy a Grudge-t el lehet adni, az engem különösképpen nem zavar, csak annyiban, hogy kicsit "más tollával"... Mindemellett egy számomra kult/lehet mások számára nem/ film emlékét b@sszák össze...
részemről ennyi