9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • TheBerzerker
    aza jelenet tetszett amikor a csavo azzal a sok urgevel bunyozik. zsenialis hogy oldalrol lett felveve egy snittben vagas nelkul. az egesz olyan volt mint a regi platformjatekok.
  • IlluminatoR
    :D
  • PetruZ
    "Tehát Dél-Korea megint megverte USA-t." Ugye ezt akartad mondani? :)
  • IlluminatoR
    10/10

^^
  • reanimator
    Tegnap este megnéztem az Oldboyt.Hát mit mondjak?Nem semmi egy film.Egészen pontosan :Sokkoló. A film közepéig fogalmam sem volt miről fog szólni és végül amiről szólt ....na arra aztán végképp nem gondoltam volna.Ilyen témában még nem is láttam filmet(és nem hiszem ,hogy sok lenne).Aki még nem látta annak márcsak ezért is érdemes megnéznie.Hab a tortán,hogy a film zenéje is jó.A kezdőjelenetet már legalább 20-szor néztem vissza.Na és amikor kiderült,hogy miről szól ,annál a jelenetnél végigfutott a hideg a hátamon.Hú ahogy azt ott megcsinálták,amikor lapozza a könyvet.....Tuti elmegyek a Szigetre amikor vetítik és nézni fogom az arcokat,a nézői reakciókat ennél a jelenetnél.Mert ez az a film ami után nem vihogva jönnek majd ki az emberek.Szóval ez a film UNICUM,zseniális rendezés+zseniális színészi játék+jó zene.Tehát Japán megint megverte USA-t.
  • reanimator
    Hát a vége jó nagy baromság lett.
  • IlluminatoR
  • Loál János #3855
    Jó kis komótos borzongás. Jó film.
  • IlluminatoR
    Végre lent van a Stephen King - IT című film. :)
    Az első részt is csak a háromnegyedéig láttam, szal semmi biztosat nemtudok.
    Haverral beülünk majd és élvezkedünk.:D
  • báttyó02
    O:
  • Glpetyus
  • Glpetyus

DOOM múvi tréler !!
  • TheBerzerker
    az eredeti elso reszet nem lehet kulon kapni.
  • schrank
    felattam másfél rész után a hellréjzörnézést pedig a második sokkal érdekesebbnek mutatkozott sztori ügyben de jött egy áramszünet amit isteni jelnek fogtam fel és kikapcsolva maratt a dévédé
    az eredeti tekszaszi láncfűrészest lehet kapni dévédén vagy tékába ?nekem teccett az új is csak rövid volt nem nagyon áskálóttak a szerencsétlen henteslegény életrajzába
  • schrank
    felattam másfél rész után a hellréjzörnézést pedig a második sokkal érdekesebbnek mutatkozott sztori ügyben de jött egy áramszünet amit isteni jelnek fogtam fel és kikapcsolva maratt a dévédé
  • TheBerzerker
    most csinaltam meg a takagi epuletet a jakuzas reszt hard-on. most jon a borton. 1szer mar vegigvittem hard-on gondolom 2odszor is ment.
    amiota megjelent ez a jatek azota mindig rajta van a gepemen. egyszeruen imadom!!!
  • IlluminatoR
    János Atya segít, mer rendes.
  • Glpetyus

Gyónnom kell.
    Vagy 1 éve láttam az Undead-et. Át sem írtam dvd-re,sőt még itt kicsit le is fikáztam,.....
    Megbántam...
    Igen.Az is fent van.Már csak 1 felirat kéne hozzá.
  • Glpetyus
    Fennt van a "Night of the living dead" is :)
    Jujjdejó :DD
    A jó kis klaszikusok meg a régi szép idők :)
  • Glpetyus
    Én épp a White zoNbit töltöm onnan :)
  • reanimator
    A Hellraiser I-III kurva jó ! És ennyi jó abból a sorozatból,mert eddig horrorok nekem.A IV. részt nem tudom hova tenni.Az V-VI-VII. részek pedig már inkább (misztikus)krimik.Summa summarum az első három rész nagyon együtt van és magasan kilóg a sorból a többi előtt.
    http://www.archive.org/download/nosferatu/nosferatuVCD.mpg

Innen letöltheted a Nosferatut ingyen.
    A jakuzás rész tényleg szopás volt.
  • schrank
    a most ülök neki egyhuzamba végignézni a hellréjzör l-lV -t de ha megint átbasztatok mérges leszek
  • Glpetyus

Ehhhhhh...tegnap meglestem vmi "Rémségek könyve" (asszem eredeti címe Urban Legend) múvit....
    Deszar vót
  • fifi
    dede
  • Jano
    Filmet meg senki nem néz?
  • TheBerzerker
    nem olvastad a punisher vol 3 4-et. ha olvastad volna zsenialisnak tartanad a jatekot.

jigsaw-t konnyu kinyirni. amig repul mindig alatta kell mozogni es ugy loni. ha a foldon van akkor is konnyu csak jol kell celozni hogy kinyird az uregeket akiknel a bombak vannak.

szerintem a legnehezebb resz a jatekban amikor tartanod kell magadat a jakuzakkal szemben es utanna kimenekulni.
  • reanimator
    Hát a Decoys film......nem volt jó,most néztem meg.Tini genyák vannak benne és már unom ezeket nagyon.Ettől függetlenül háromszor-négyszer rendesen megugrottam a széken flashek miatt.
  • Lammer
    :DDDD
    ehh en most vittem vegig ketszer a resident evil 2 Dual shock editiont PS1en... sajnos elsore nagyon!!! bena voltam 0 mentes es csak 3 ora 59 perc... utana a keresztbejatszasnal 3 ora 3X perc... 0 mentessel... szal en sem vagyok egy nagy best, de azert mar nem rossz... jah es kinyilt vagy 3 fajta jatekmod! nagyon jok!!! ;)
  • Lammer
    oohhno!!! kiszaladok a vilagbol... :((((
    par dolgot varok meg a kozeljovoben, de azt mar betegesen!!! koztuk "volt" a land of the dead :((((((( (Stalker PCre, meg meg 1-2 konzol stuff)
    Milyen szar dolog,hogy a Romero-Day of the dead ,Cannibal Holocaust 2. címmel jelent meg Magyarországon vhs-en.
  • reanimator
    Cannibal Holocaust ? Arról az jut eszembe,hogy szegény teknős meg szegény oposszum.Meg az idióta professzor aki hülye fejjel néz minden irányba.Van egy haverom az Attila aki a mai napig meg van győződve,hogy minden hiteles benne.Én már nem is fárasztom magam,hogy elmagyarázzam neki.Csak ezt szoktam mondani: "Igen Attila igazad van, így történt". A Cannibal Holocaust 2-t(Amazonia néven is fut) pedig pár napja néztem meg mert már nem emlékeztem rá pointosan.Elég gyenge még az elsőnél is gyengébb.Sőt annyira gyenge,hogy amikor a krokodilos jelenet van,nos én ott már a krokodilnak szurkoltam.
    Igen.Jigswa-ra gondolok.

Jó játék,de azért zseniálisnak nem mondanám.A kivégzések nagyon jók:)
  • TheBerzerker
    meik foellenesgre gondolsz?

jigsaw-ra?

en most viszem vegig 2odszor hardon. nem birok leakadni rola annyira zsenialis!!
    http://media.filmforce.ign.com/media/490/490104/vids_1.html
    Nem néz ki rossznak.
  • STREEX
    Láttátok már a doom film első teaser-ét?