Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Audition, Takashi Miike-tõl
Bunshinsaba, érdekes, ellentmondó véleményekkel (ergo tuti kurvajó 😄)
Ichi, megint meg kell néznem
Battle Royale, dettó
Gummo, anno az HBO leadta, rajtam kívül 2 embernek tetszet... 😄 <#eljen>#eljen>
Meg a Basket Case-eket is meg kéne már hesszölni.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Careful what you look for. You just might find it.
megkoszonnem
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
fol tudnatok ftpre dobni?
btw: tudom nem igazan horror, de multkor az abnormal beauty-t lestem meg az ejcakka foylaman, otthon, hmmm nem volt rossz, az is BETEEEEg...
😄
must see
kesz passz.
<#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egy - divatos szóval élve - flashback, kedves porózus halmazállapotú negatív fõszereplõ barátunk gyermekkorába.
Szegénynek az édesapja bevarrta a száját, és minden este meglátogatta ágyánál, s miután jól meghúzta a nála lévõ piásüveget, jól megverte a fiút, aki bevarrt szája miatt nem tudott sírni. Ezalatt egy "kedves" gyermekdal forgott a kis lemezjátszón, és a szoba falán lévõ festményrõl egy mosolygó bohóc keserédesen meredt a semmibe.
Valahogy tetszik ez a jelenet. A zene, a kis lemezjátszó a piros koronggal, a nyüszítõ gyerek, a bohóc a festményen, nagyon szomorú hatással van rám.
Megnéztem ismét az ominózus részt (illetve részeket, mert 3 darabra van szedve), és még mindig tetszik, nem csak az emlékeim szépítették meg.
Értitek? 😮)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szmiát melyin serenrodbn vnanak a bte?k egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az esl? és az ultosó bte?k a hölyeükn lneegyek. A tböbi bte? lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bte?t mgaát, hneam a szót eszgébéen"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
így van
OFF:
ja és köztes vagy
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd!
Nem hittem el a saját szememnek sem, hogy emberek képesek ilyet "mûvelni". Ennél szarabb filmet még nem láttam, de abszolút pozitív értelemben.
Sopiler
Kikoponyázás roolz! Kár, hogy minden áldozatnak ugyanaz a fogatlan koponyája volt. 😄
A véreffektushoz csinált párnák... Nem hittem el. 😄
Totál fogalmam nem volt, hogy a maszkos figura (Jacab, nem tudom miért nem Jacob, imdb-n az, de a végefõcímben Jacab) miért kezdett el hányni az 50. kibelezés közben, de nagyon szép volt.
A legüberebb a dinamitos jelenet, hozzáfûzni sem tudok semmit. Kész.
/Spoiler
Mindenkinek ajánlom, remek története, a szereplõk alakítása, a kiválóan megrajzolt karakterek (a fõhösökkel való azonosulás elkerülhetetlen), és a rendkívüli speciális effektusok miatt!
Ugyanolyan furcsa vágások, furcsa színek, baljós árnyak, titokzatos hangvétel...
en most neztem meg nagyon bejott.elegge durva es sajatsagos hangulata van a filmnek.mindenkeppen ajanlott.
<ÜGYES>ÜGYES>
Mert ugye 1579-re volt válasz...
mik vannak...

Köszike,igen ez lesz az!<#worship>#worship>
Haver görcsölt minden netes külföldi fórumon,bár páran látták nemtudták,mondtam neki majd én elintézem,és lám köszönet neked!
THX!!!
Go Jeff Go!!!!
arra emlékszem egy szörny volt benne,és olyan kis tapadókorongokat dobált,az rátapadt az áldozatra és úgy pulzálva szívta kis a vérét.
mi lenne a címe,mert az egyik haverral sehogyansem emléxünk ö aztmondta valami nádasból,vagy mocsaras részrQl indul,meg az elején valami lakókocsis jelenet.Ezt kellene kinyomozni,hátha valaki látta köszike a segítséget!
Go Jeff Go!!!!