Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyós megoldás lesz most is, vagy írkáljak valamit?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nekem is csak szerencsével sikerült leszedni, amikor újraindult a Crazymazey és volt öt napom, hogy ne bannoljanak (gyakorlatilag betarthatatlanok voltak a szabályok, faszok...), bár lehet, hogy okos helyeken azért fent van.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kichiku Dai Enkai
A film kér részre oszlik: az elsõ felében nem történik semmi durva, felvezetik a történetet, megismerjük a szereplõket, stb.
A második fele maga az öncélú erõszak, néhány olyan jelenettel, hogy felszisszentem. Beteg, nagyon keményen, a teljesen más jellegû Guinea Pig után a legdurvább ázsiai cucc, amit láttam.
Spoiler!
Érdekes, amikor shotgunnal elégít ki a bácsi egy nénit, majd miután az elélvezett, belelõ egyet - nem sok marad a hölgy testébõl.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Történetileg egy sablonhalmaz (Kör), de Takashi Miike (Ichi the Killer) rendezése felülemeli az összes többi klónon szvsz. Valami olyan dolgokat érintett az agyamban, hogy hiába tudtam mi fog történni, féltem.
De horrort is!
3 perces katarzis...
Eddigi legjobb thriller amit láttam.<#eljen>#eljen>
Nem igazán horror, de nem lehet faarccal, üres aggyal végignézni. Valamit mindenképpen kihoz az emberbõl. 😊
Amúgy érdekes kér(d)és!
Nekem a Hellraiser volt egy olyan élmény, hogy szinte zsinórban nézem meg az összes addig megjelent részét (6-ot), mert újat nyújtott, fenntartotta az érdeklõdésemet, jó effektek voltak benne (fõleg a korábbi részekben!), és az elsõ 3 epizódnak igazi, hamisítatlan '80-as évek horror-fílingje van.
Viszont Neked más kéne, úgy látom.
Staplerfahrer Klaus? 😄
Trancsírt akarsz, vagy lélektani lealázást?
Valaki tud mondani nekem egy vagy több olyan horrort, amit nem lehet szünet nélkül megnézni, mert annyira szörnyû?
és hogy lehetne hogy nekem is legyen..?😊
milyen formátumban van neked..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
vagy nálam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Keresem The Eye 2 részét..!
valaki megtudja mondani hol találom meg...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
De az Eibon-sztori stimmel 😊
Tudnátok nekem segíteni? Említettek nekem a minap egy 80-as évek körüli horrorfilmet, amely valami "Eibon" (legalábbis csak hallásra, nem tudták megmondani pontosan, hogy hogyan kell írni) címet visel.
A film egy festõrõl szól, aki egy házat vesz, a ház pedig tele van gonosz szellemekkel.
Tudtok segíteni? Melyik film lehet ez?
De ne felejts el írni róla, ha megnézted! 😊
/futyureszik
hat izeee, meg nem... <#idiota>#idiota>
majd ma hajnalban meglesem
akkor szeresem nezni horrormuvikat... demivel most RE4 laz van, ezert szinte reggelig gamezok vele... pont most jott be ugye a laz!!!
😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Loál! Jó vígjáték, sok idiótasággal. Rettenet barom poénok, az elsõ harcjeleneten bepisáltam, nagyon ott van. A Shaolin Soccer, és a Kung Fu Hustle még hasonló, mindhárom film zseniális a maga nemében.
(Amúgy hülye egy film, csak Ramzának nyalok. 😮D)
Na akkor sikerült a Nightmare City-t megnéznem 😊
De amúgy nincs meg 😞
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Nekem pont az jott be, hogy ez egy elszeparalt kis kozosseg, minden "ELDER"-nek van vaj a fule mogott, es ez a mestersegesen fenntartott kis kozonseg, tok hangulat... ahhh mind1, nekem tetcett 😛
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Nézhetõ, semmi több.
Az alaptörténet a szokásos átkozósdi, tinilányokkal a központban, egy titokzatos múltú kis faluban.
Ha egy kicsivel jobban lenne összerakva, akkor még ütõs is lehetne, de így sajnos csak középszerû. Van 1-2 elég komoly jelenet, fosatós arcokkal, viszont a végén már kezdtem kicsit belezavarodni a nevekbe, és az összefüggésekbe, ki kicsoda, stb, de nem emiatt 6 pont, hanem mert semmi extra.
Akárcsak a Shaolin Soccer, ez is egy remek vígjáték, szintén Stephen Chow-tól (és -val). Ugyanaz a stílus, remek képek, jó speciális effektek, jó zenék, jó hangulat, iszonyat zúzások, rettenetes figurák. 😄
Jól esett így vasárnap délután! 😊
Erdemes belekukkantani...
A Brain Damage-el már volt alkalmam megismerkedni Frank Henenlotter munkásságval, a Basket Case is tök ugyanaz a stílus. Nagyon frankó filmek, hülyére röhögtem magam, fõleg ahogy ordít az a szerencsétlen kriplimaradék. 😄
A második rész tényleg nem olyan jó, pedig az már '90-ben készült, nyolc évvel az elsõ után, mégis az elsõben a kistesó sokkal jobban tetszik minden szempontból.
Majd beszerzem a harmadikat is.
Megnéztem a lyánnyal a 28 nappal késõbb-et dvd-n, és összetörtem.
Spoiler
Anno kétszer láttam moziban, és egyik alkalommal sem tûnt fel, hogy a Jim által hazavágott kisfiú mondana bármit is, majd mikor magyar szinkronnal néztem meg a filmet videón, totál fel voltam háborodva, mikor a jelenetben azt kiabálta, mikor Jim rálép a mellkasára: gyûlõllek!
Teljesen abban a hitben voltam, hogy a magyar szinkronstúdió engedte szabadjára fantáziáját, és tették hozzá a filmhez ezt a kis pluszt, ami számomra egy kurvanagy mínusz. (Nem térek ki rá, miért, azt hiszem érthetõ.)
A dvd-verzión tényleg mondja a kisgyerek, tisztán, érthetõen, angolul. 😞 Most vagy én vagyok a hülye, vagy utólag rakták be.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mi az?