9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
    A hatodiknál mindenképp jobb, azt aláírom. :)
  • TheBerzerker
    szerint az inferno volt az utolso jo hellraiser film pont jokor jott hogy valtottak es valami ujjat hoztak a sorozatnak.
  • Jano
    Ja.

Nekem nem igazán jött be, kicsit besokalltam addigra az ilyen fogalmam-sincs-hogy-ez-most-valóság-e-vagy-csak-illúzió-rengetegből, viszont a végén egy kis Silent Hill-es fílinget sikerült belevarázsolnia a rendezőnek, az bizonyos szempontból pozitív volt. :)
  • fifi
    az az Inferno???
  • I.C.ram
    Max Payne*
  • I.C.ram
    Na meglestem a Hellraiser 5-öt. Nem volt rossz. Kicsit más volt, mint az eddigiek. Tiszta May Payne fílingje volt a filmnek :)
  • TheBerzerker
    szerintem aza film joindulattal kozepes. le akartak masolni a redneck zombies csak nem tette bele poenoket:)
  • fifi
    Dead meat
    Szeretem az alacsony költségvetésű filmeket, ez is tetszett, bár volt pár érdekes megoldás benne
    SPOILER
    az, hogy a zombik alszanak csoportosan, meg az ember torkát elharapó tehén/persze kergemarhakór a magyarázat/ kicsit meredek volt egy nem vígjátéknak szánt filmben. És az zavart még, hogy a faszkalap rendező nem figyelt a linearitásra. Mikor a csaj összefut a sírásóval és mennek a házához, akkor hol nappal van, hol szürkület, hol hajnal. Első nézésre 3napszak tuti>viszont az egész út 3mérföld. Na mindegy, végülis ez nem ront sokat az öszzképen.
    Alapvetően viszont kellemes kis hent volt...
  • Lammer
    ohhh vegre itthon, hat hogy ontopik legyek a Gorog lanyok eleg HORROR kategoriasak... amugy franko volt ;)
    ?
  • báttyó02
    [utána is néz]
  • Jano
    Fogalmam sincs, de már kezdenek átmenni ultramegahyperszánalmasba ott Hálivúdban. Én csípem a Fly-t, Cronenberg bácsi ott van a szeren, sőt, még a második is tetszett, ez a Todd Lincoln meg egy ilyen film rimékjével kezdi a szakmát, hát kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Valszeg egy CGI-s foshalmaz lesz.
  • Glpetyus
    Minek egy 20 éves filmnek remake ??
  • Glpetyus
    Eljött az idő!
    Mától a mozikban A holtak földje!!!
  • Szolnokboy
    Látta már valaki a Kardfog című filmtörténeti mérföldkövet ?? Aki nem az pótolja annál szarabb nincs...
  • Jano
    [BŐG]
  • Glpetyus
  • reanimator
    A Mélytengeri szörnyetegből is volt pár darab különböző neveken .Kapcsiból 3 film beugrik,amit láttam.Az egyikben meghal mindenki az volt a legjobb.Én csipem ezeket a "viz alatti cigánykodós" filmeket ezért a véleményem ,miszerint ,hogy mindegyik jó nem lehet mérvadó, mert elfogult vagyok :) a www.videodetective.com oldalon van fenn trailerje
    Én láttam a 2005-ös verziót.
    Nekem tetszett.Az eleje vontatott,de utána beindul és jó kis film lesz belőle.
  • Glpetyus

A "Viasztesteket" látta-e vki ?

Én mintha a régit láttam volna,de nem emléxem pontosan :S
  • Glpetyus
    Jó,hát nekem teccett.
    Talán azért nem derűl ki,mert igaz történet ??
    És ebből "következtetve" nyilván a valóságban sem kapták el...
  • deicide
    én is megnéztem ezt a remekbe szabott koreai alkotást..!!!

1 nagy rakás sz@r!!!!

Föleg hogy nem derül ki hogy ki volt a gyilkos még 2:13 perc mulva sem...!
  • Glpetyus

Jahh.....,lehet offtopik,de láttam nemrég "A halál jele" cimű kóreai alkotást.
    Habár nem horror,de érdemes megnézni,nekem nagyon teccett ^.^
    Ez az.
  • Glpetyus

Megnéztem tegnap este.
    Nem volt rossz....,bár nem az a rosálós fajta sztem.
    Meg megszereztem ezeket izs =
    Szem 2.
    Élőhalottak éjszakája (az újabb)
  • shaba23 #3957
    találtam aranyos plakátot:) saw2
  • Jano
    Mindenkinek ajánlom, iszonyat. :D
  • Jano
    Úgy legyen.

Akit érdekel némi elmebetegség, itt egy videóklip (Aphex Twin - Rubber Johnny). Aki látta már a Come to Daddy-t, az most sem fog csalódni. :)
    The Exorcism of Emily Rose

Ez szerintem nem lesz rossz movie!
  • Jano
    Hát, volt egy pár ilyen jellegű film, amit láttam, de a címekről fogalmam sincs. Én anno nagyon élveztem ezeket, szerezd be, azt kész! :)
  • Jano
    Végre megnéztem Stephen King Holtsávját, beugrott, hogy sok-sok évvel ezelőtt láttam belőle egy keveset valamelyik német adón. Nem rossz film, de igazából semmi kiemelkedőt nem leltem benne. Christopher Walken roolz, a sztori King-es, de igazából D. Cronenberg sem nyújtott semmi érdekeset.
  • deicide
    Láttam már valaki ezt a filmet....???

Magyar cím....: Mélytengeri szörnyeteg
    Angol cím.....: DeepStarSix

Vélemény érdekellne...:)))
  • TheBerzerker
    aza csavo mar az elso reszben is egyedul vitte a hatan az egesz filmet.
  • fifi
    Wishmaster2

Elég jó film, állítólag kult/?/ Én azért annyira nem ájultam el tőle, de tetszett. A dzsinn földi testét játszó faszi akkora karakter már a megjelenésével is, hogy olyat viszont ritkán látni...
    Feltűnt a sitten az a faszi, aki sok B Lorenzo Lamas filmben örök sittest játszik/mexikói/?/ körszakállas alacsony nyaktetkós kisköcsög/ ez külön fasza volt.

Mindemellett pár izgi halálnemmel kedveskedtek benne a magamfajtának/ügyvéd-lol/... 7/10
    Böjtös jóvoltából este megnézem a 3-at
  • Glpetyus
    thx
  • fifi
    egyszer meg lehet nézni, de sztem felejthető..
  • Glpetyus

hi
    A ház a kísértethegyen-t láttátok ?
    Milyen ?
  • Iori
    megvan dvdn
  • reanimator
    Olyan mint a Kör,csak telefonnal :)
  • fifi
    ja
    távol-keleti
    fasza