9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
A hatodiknál mindenképp jobb, azt aláírom. :) -
szerint az inferno volt az utolso jo hellraiser film pont jokor jott hogy valtottak es valami ujjat hoztak a sorozatnak. -
Ja.
Nekem nem igazán jött be, kicsit besokalltam addigra az ilyen fogalmam-sincs-hogy-ez-most-valóság-e-vagy-csak-illúzió-rengetegből, viszont a végén egy kis Silent Hill-es fílinget sikerült belevarázsolnia a rendezőnek, az bizonyos szempontból pozitív volt. :) -
az az Inferno??? -
Max Payne* -
Na meglestem a Hellraiser 5-öt. Nem volt rossz. Kicsit más volt, mint az eddigiek. Tiszta May Payne fílingje volt a filmnek :) -
szerintem aza film joindulattal kozepes. le akartak masolni a redneck zombies csak nem tette bele poenoket:) -
Dead meat
Szeretem az alacsony költségvetésű filmeket, ez is tetszett, bár volt pár érdekes megoldás benne
SPOILER
az, hogy a zombik alszanak csoportosan, meg az ember torkát elharapó tehén/persze kergemarhakór a magyarázat/ kicsit meredek volt egy nem vígjátéknak szánt filmben. És az zavart még, hogy a faszkalap rendező nem figyelt a linearitásra. Mikor a csaj összefut a sírásóval és mennek a házához, akkor hol nappal van, hol szürkület, hol hajnal. Első nézésre 3napszak tuti>viszont az egész út 3mérföld. Na mindegy, végülis ez nem ront sokat az öszzképen.
Alapvetően viszont kellemes kis hent volt... -
ohhh vegre itthon, hat hogy ontopik legyek a Gorog lanyok eleg HORROR kategoriasak...
amugy franko volt ;)
-
#3973 ? -
[utána is néz] -
Fogalmam sincs, de már kezdenek átmenni ultramegahyperszánalmasba ott Hálivúdban. Én csípem a Fly-t, Cronenberg bácsi ott van a szeren, sőt, még a második is tetszett, ez a Todd Lincoln meg egy ilyen film rimékjével kezdi a szakmát, hát kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Valszeg egy CGI-s foshalmaz lesz. -
Minek egy 20 éves filmnek remake ??
-

-
#3968 Eljött az idő!
Mától a mozikban A holtak földje!!! -
Szolnokboy #3967 Látta már valaki a Kardfog című filmtörténeti mérföldkövet ?? Aki nem az pótolja annál szarabb nincs... -
[BŐG] -
-
reanimator #3964 A Mélytengeri szörnyetegből is volt pár darab különböző neveken .Kapcsiból 3 film beugrik,amit láttam.Az egyikben meghal mindenki az volt a legjobb.Én csipem ezeket a "viz alatti cigánykodós" filmeket ezért a véleményem ,miszerint ,hogy mindegyik jó nem lehet mérvadó, mert elfogult vagyok :) a www.videodetective.com oldalon van fenn trailerje -
#3963 Én láttam a 2005-ös verziót.
Nekem tetszett.Az eleje vontatott,de utána beindul és jó kis film lesz belőle. -
A "Viasztesteket" látta-e vki ?
Én mintha a régit láttam volna,de nem emléxem pontosan :S -
Jó,hát nekem teccett.
Talán azért nem derűl ki,mert igaz történet ??
És ebből "következtetve" nyilván a valóságban sem kapták el... -
deicide #3960 én is megnéztem ezt a remekbe szabott koreai alkotást..!!!
1 nagy rakás sz@r!!!!
Föleg hogy nem derül ki hogy ki volt a gyilkos még 2:13 perc mulva sem...! -
Jahh.....,lehet offtopik,de láttam nemrég "A halál jele" cimű kóreai alkotást.
Habár nem horror,de érdemes megnézni,nekem nagyon teccett ^.^
Ez az. -
Megnéztem tegnap este.
Nem volt rossz....,bár nem az a rosálós fajta sztem.
Meg megszereztem ezeket izs =
Szem 2.
Élőhalottak éjszakája (az újabb)
-
találtam aranyos plakátot:) saw2 -
Mindenkinek ajánlom, iszonyat. :D -
Úgy legyen.
Akit érdekel némi elmebetegség, itt egy videóklip (Aphex Twin - Rubber Johnny). Aki látta már a Come to Daddy-t, az most sem fog csalódni. :) -
#3954 The Exorcism of Emily Rose
Ez szerintem nem lesz rossz movie! -
Hát, volt egy pár ilyen jellegű film, amit láttam, de a címekről fogalmam sincs. Én anno nagyon élveztem ezeket, szerezd be, azt kész! :) -
Végre megnéztem Stephen King Holtsávját, beugrott, hogy sok-sok évvel ezelőtt láttam belőle egy keveset valamelyik német adón. Nem rossz film, de igazából semmi kiemelkedőt nem leltem benne. Christopher Walken roolz, a sztori King-es, de igazából D. Cronenberg sem nyújtott semmi érdekeset. -
deicide #3951 Láttam már valaki ezt a filmet....???
Magyar cím....: Mélytengeri szörnyeteg
Angol cím.....: DeepStarSix
Vélemény érdekellne...:))) -
aza csavo mar az elso reszben is egyedul vitte a hatan az egesz filmet. -
Wishmaster2
Elég jó film, állítólag kult/?/ Én azért annyira nem ájultam el tőle, de tetszett. A dzsinn földi testét játszó faszi akkora karakter már a megjelenésével is, hogy olyat viszont ritkán látni...
Feltűnt a sitten az a faszi, aki sok B Lorenzo Lamas filmben örök sittest játszik/mexikói/?/ körszakállas alacsony nyaktetkós kisköcsög/ ez külön fasza volt.
Mindemellett pár izgi halálnemmel kedveskedtek benne a magamfajtának/ügyvéd-lol/... 7/10
Böjtös jóvoltából este megnézem a 3-at -
thx -
egyszer meg lehet nézni, de sztem felejthető.. -
hi
A ház a kísértethegyen-t láttátok ?
Milyen ? -
megvan dvdn -
reanimator #3944 Olyan mint a Kör,csak telefonnal :) -
ja
távol-keleti
fasza