Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Az lesz szerintem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Jó értelemben. 😮)))

I.C.ram
772.2 megás?
rettenet??? <#rinya>

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Nekem valami olyan verzió van, ami bõven 700 mega felett van, rá sem megy, csak 90 perces CD-re, ahhoz van felirat, az tuti.

Loál János
They Don't Cut the Grass Anymore (rettenet)
Wild Zero (kurvajó)
Toxic Avenger kvadrológia, meg úgy általában a Troma filmek
Monster Man (nekem tetszett)
stbiek!

passz

I.C.ram
A Bad Taste melyik változatához van felirat, mert abból is találtam mindenfélét. Hány megás a jó változat(amihez van felirat is).
I.C.ram
Shaun- kikpipálva.
Mr. Vampire 😊

Shaun of the Dead

Bad taste

I.C.ram
esetleg van még valami nagyon jó horror-vígjáték, mint a Hullajó?
Ja, pölö:

😊

I.C.ram
Hehe, mikor beírtam, hogy a Lifeforce-ot szedem le, akkor még nem is láttam az üzeneted (nem frissítettem), akkor jó volt a megérzésem 😊
I.C.ram
Elkezdtem leszedn ia Lifeforce-ot.
Loál János
Ha kiváló látványra (is) vágysz, akkor Lifeforce.

I.C.ram
Ezek közül melyiket ajánlod a legjobban?
kivegeztem a "Hell Of The Living Dead" aka "Virus"-t eleg jo volt, nopersze mert Zombie fanatik vagyok, egy mai ember max tudom mar csak mosolyog a maszkirozason(bar voltak nagyon profi maszkok, es durva effektek, amik most is allnanak), meg Z-ket megszemelyesito emberektol, nembaj hangulat volt,amugy mostmar vegre tudom, hogy az RE1 liftes jelenetet honnan loptak... hmmm 😉
Tenyleg, nemtudom jogilag hogy van, de a 78as Dawn OSTjebol loptak, szerintem egyenesen... otthon megvan a 78as DOD OST, most lehet 1-2 helyen elter a muzsika , nemto'm, namind1... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

fifi
The beyond
Lifeforce
Xtro
Beyond the limits
Invasion of the body snatchers

most így két sör között locsolkodás után 😊

én meg most megyek, és megnézem a jól megérdemelt TRON dvd-met.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Végre kipróbáltam ezt a torrent nevû cuccot, és baromi gyorsan lejönnek a cuccok 😄 Nem kell szar DCC-vel szarakodni hetekig.
I.C.ram
Tudtok ajánlani valami nagyon brutálkirálytunkolós horrort? Valami tényleg nagyon jó. Na ne ilyen újakat, hanem a golden era-ból.
basszuskulacs...
ezt latattok mar?
uhh enyhen nyalcsorgatas...
Dawn of the Dead (Ultimate Edition) (1978) - 4DVDs ultramegahiperkiralyverzson :Ð

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

I.C.ram
Tud valaki a Hellraiser 3 extended, azaz kibõvített 700 megás verzióhoz feliratot? feliratok.hu-n nem nagyon találtam jót.
fifi
mindig is mondtam, hogy a jó filmek igaz történet alapján készülnek, csak mindig van pár suttyó aki hitetlenkedik!!!!!!!4

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

😮

Jano
Lehet, hogy ma megnézzük, ott van a lyánynál a saját példányom.

Ja, megnéztük a Szem-et, rosott rajta rendesen. Nagyon jó film.
A lemezen rajta vannak az elõzetesek is, az egyik elején kiírják, hogy "Igaz történet alapján", szal... 😮)))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Na megnéztem a Children of the corn IV-t.
Aggódtam, hogy gáz lesz, de ellenkezõleg, ez egy egész jó film volt. Árnyékot vet rá egy kicsit az, hogy ami elõzményt anno láttam az zavaros/be voltam rúgva/ és nem is tudom az hanyadik rész volt. De ezzel kedvet kaptam az 1-3 beszerzéséhez. Aki szereti az ilyen filmeket vegye meg, egy ezrest megér!

Loál János
Netpiacon 3 rongy az egylemezes, én ugyanennyiért 2 lemezest kaptam.

Nem fogok reklamálni. 😄

Érdekes nekem is megvan a Mullholland Drive, meg is néztem már egyszer, úgy tûnik nem elég alaposan...

fifi
ja 😊

Lammer
kosz neked is... akkor te is Karina vagy? juhejjj <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
Mullholland drive-ot hogyé' adták???

fifi
grat

Loál János
De, jó film!

És végre kiderül, hogy ki az a Kukor Ica. <#zavart2>

(Igaz történet alapján.)

Lammer
nekem is ma van... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem, de ettõl függetlenül ne szomorkodjál, szép ajándék 😊
Van benne Naomi Watts pölö.

Loál János
Boldog névnapot!
Én megvettem valamikor, de még nem néztem meg. Szerintem kb. középszar lehet. 😄

Ja, és megvettem a Szem-et, és a Mulholland Drive-ot is, továbbá Anyunak Húsvétra a Passiót, ajándék gyanánt.

fifi
Ma van a névnapom, aztán a Mankától jól megkaptam a Kukorica gyermekei 4-et...

jó-e a film?

Glpetyus
Monnyuk,nekem a Matrix kurvára nem jön be....,ez sokkal "élethübb",meg ezt akár el is tudnám képzelni egy pár évtized múlva...
Mind1,valakinek tetszik,valakinek nem,ez így van rendjén ^.^
Azt az egyet tudom,hogy nekem mostanában ez volt az egyik legjobb film.

Glpetyus
😄DD

<#eljen>jaja

Dynamic
Golyókerülgetés nem igazán volt benne, inkább arról szólt a dolog, hogy egy olyam harcmûvészet mestere volt, amiben "kiszámítják" a legideálisabb, leggyorsabb, leghatékonyabb támadási formákat.
Kiválasztottságról meg pláne nem volt szó.Csak egy ugyanolyan értésbûnözõ volt, mint sokan mások akik ráébredtek a társadalom hamisságára amiben éltek.
Az, hogy kerülgeti a golyókat, meg, hogy kiválasztott, stb...

Dynamic
Ettõl én is kész vagyok.Egyedül a látványvilág közt van nagyon enyhe hasonlóság, de azonkívül mi?A sztori pl. kb. annyira hasonlít egymáshoz, mint a Hófehérke a Rumcájszhoz.Akkor mi a Mátrix koppintás benne?
Pedig nagyon úgy tûnt...

marmegbocsassdemindenidiotamatrixxalhasonlitjaossze, HOLOTT SEMMI KOZE HOZZA!!! VAAAAAAAAA ettol idegbajt kapok!!!!
(es meg a boritora is rairjak...) <#idiota>
bocs, nem teged akartalak megbantani, csakma' tok idegesito... <#idiota>

Loál János
Amin lehidaltam, hogy megláttam az Auchan polcán, magyar kiadásban. Nem hittem, hogy elõ mernek venni egy ilyen filmet ezen a piacon.

Nekem annyira Matrix koppintásnak tûnt.