9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Loál János #4062
    A 2. rész talán nekem is abban a verzióban van meg, a harmadik viszont dvd-s. Én azért jobb szeretem, ha szép a minőség, a klasszikus filmek úgyis régen készültek, abból az alapból a dvd-s kiadás sem csinál csodát. :)
  • reanimator
    Tegnap este megnéztem a Terror Firmert.Hát elég különös film,nem ilyenre számitottam.A Toxic Avenger 4 jobban tetszett.A Toxic Av. 3-at ma nézem meg(rááltam a TROMA filmekre manapság).De azért a fogyatékos kislány jópofa volt a Terror firmerben.Ennyire naturalista filmet én még nem láttam.
  • fifi
    én csak az 1-et láttam de az elég emlékezetes film volt

természetesen VHSrip
  • reanimator
    Nekem ezek a filmek sokkal jobban tetszenek a régi VHS minőségben.Most is töltöm az XTRO 2-t,belehúztam és látszik,hogy VHS kazettáról digizték be,még olyan fehér csik is megy a képen.Hihetetlen hangulatos.
  • Loál János #4058
    Haverom aszonta megvan, na mondom, ACCSAKIDE! :))) Még nem néztem meg, de ha nem hazudott, akkor egész jó minőség, magyar felirat.
  • TheBerzerker
    meg a furos jelenet:)
    Rendelted valahonnan?
  • Glpetyus

DOOM tréler (kézikamerás)
    Ez elég komoly lesz
  • Glpetyus
    hehh,érdekes cikk :)

"Nem olyan kemény,mint a Holtak Hajnala"

Ez fáj egy kicsit
  • fifi
    érdekes, mindenkiben ez a rész marad meg :DDDD
  • PetruZ
    Az, bár a The Beyond-ot jobbnak tartom.
  • báttyó02
    uhh...:D
    akkor ez tuti tetszeni fog nekem is :D
  • Jano
    Épp tegnap kaptam meg dvd-n!

Persze csak 1 bizt.más. :D
  • reanimator
    Nem vagyok zombi rajongó de a legjobb zombis film nekem a City of the living dead.Az a rész amikor a kocsiban hányatja a beleket a pap......na ott nekem is émelygett a gyomrom.
  • báttyó02
    thx
  • fifi
    a filmműveltség egyik alapja
  • PetruZ
    Ha szereted az oldskool stílusú élőholtas filmeket, nem lesz vele gond. Sztem jó, és a zombis filmműveltség egyik megnézésre érdemes darabját képviseli. :)
  • báttyó02
    a City of the living dead milyen jo film? valaki aki látta pár mondtatot rola plz
  • PetruZ
    Land of the Dead kritika a sokkmagazin.hu-n.
  • PetruZ
    Ez a Returner (aka Ritaanaa), amely magyarul ilyen ostoba, a tartalomhoz semmilyen szinten nem köthető címmel jött ki. Egyébként sztem nagyon jó film, időutazós sci-fi, de a jobbik fajtából. A másik topikban még jó régen, a #13441-es sorszám alatt írtam róla csupa jót. :)
  • reanimator
    Lehet ,hogy most offtopic leszek de lesz ma valamelyik HBO-n egy japán vagy hong kong-i vagy koreai scifi nem tudom pontosan.Begyűjtő a cime.Látta ezt valaki?És érdemes megnézni? 23 körül lesz
  • I.C.ram
    Feliratod nincs véletlen hozzá?
  • MrSpock
    Clarky játszik benne:)
    Lehet ,hogy jó lesz így a trailer alapján,bár szerintem olyan kis szokásos könnyed rémisztgetős filmecske.
  • I.C.ram
    Te már láttad? Azthittem, hogy még ki sem jött rendesen.
  • I.C.ram
    Hát szerintem a film nem volt nagy szám. De mival nem nagyon van más, érdekel a második része is :P
  • I.C.ram
    Én annó - jobb hijján - Boogeymant néztem meg moziban, tök kevesen voltunk a teremben, max 20-an, erre megjelenik Pély(?) Barna meg Galambos Dorina, és az a kis lányka nem bírta kis sikítozás meg egyéb hangeffektek nélkül, az amúgyis szar filmet :P
  • deicide
    valami ki horror nem jelent meg a tékékban...?

nem tud valaki ajánlani valamit...???

Olvastam itt a mozis tapsztalatokat..!

Én Néha a Corvinba megyek el...a mulkor voltunk a Világok Harcán..!

Átlag életkor az 11-12 év volt..!
    Nem messze töllünk 1 köcsög..a fil alatt a telefonjával szorakozott...hivták vagy őt hivták..de ha nem akkor meg nyomkodta...!
    Nem volt villágos ez most moziba van vagy hol....?
  • PetruZ
    Ez igaz. :)
  • Lammer
    na ilyen lancfureszes erzeseim voltak nekem is akkor...
  • Lammer
    :)
    morgolodtunk is, hogy miert nem az ejfeli vetitesre jottunk, de allitom akkor is lettek volna "plazalakok" :C bar igy is elb*sztam, mert sajnos a westendbn kellett megnezni a filmet, nem a DunaP.ban... 9re ertunk oda, hat kondolkoztunk, hogy ejfelit megnezzuk, de addig meg volt 3 ora...
  • winnie
    ha bejött a house of 1000 corpses, akkor csekk a folytatást a The Devil's Rejects-et, ami szerintem sokkal jobb lett, mint ez első.
  • fifi
    a mostani tini-menekülős horroroknál sokkal jobblett, mi több:eredetibb!!!
  • TheBerzerker
    most akkor nem tetszett a film?
    leszamitva a faszkalapokat akik dumaltak alatta.
  • PetruZ
    Nekem az volt a bajom vele, hogy zoNbisfilm helyett (hé, hát az ürge művészneve is Rob Zombie, vagy mifene :) ) tinihorroros-menekülős lett. Azt a stílust meg nagyon nem csípem. Azt elismerem, hogy rengeteg dolog volt benne, nem csak egy témára épült, valamint pluszpontot ért a jó befejezés, de azért mégsem tetszett. Egy jól feltupírozott láncfűrészes / leatherface / Manson sztori volt, amit én nem igazán szeretek. :)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
  • TheBerzerker
    regen en csak es kizarolag (amig meg volt) elfej utan jartam moziba mert volt csak en meg a 2 haverom voltunk a tzeremben. aztan sajnos megszuntettek azt a vetitest.

en a batman-el szoptam be. egy 8 eves gyerek NAGYANJAVAL jott be es a gyerek mindent kommentalt es melletem ult. aztan a kello pillanatban gonosz arckifejezessel odaneztem es szolidan elmesletem neki hogyan tepem le a fejet ha nem kussol el:) utanna csond lett:)
  • TheBerzerker
    house nekem is tetszett igenyesen es jol lopkodta ossze amit osszelopkodott. barcsak mindenki aki lenyul dolgokat igy tenne...
  • reanimator
    House of 1000 corpses nekem bejött.Kurva nagy látványvilága volt, igazi beteges.Amúgy moziban én utoljára 9 (kilenc!) éve voltam.Már akkor is parasztok jártak be gondolom azóta felnőtt még egy való-világ generáció vagyis a helyzet még rosszabb.De lehet,hogy egyszer benézek majd ,mondjuk egy láncfűrésszel.......
  • PetruZ
    Persze, a zenéjével nekem sincs bajom, de... hát nem véletlenül nem írtam egy sort sem a House of 1000 Corpses-ről. ;)