Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Meglestem a Hellraiser 4-et. Tényleg más volt mint az eddigiek. Tetszett, hogy többet foglalkozott a kocka múltjával, de az nem hogy ezzel újabb rejtélyek születtek.

Volt benne pár bukta is. Pl. mikor a csajszi bemenekült a tárgyalóba a kutya elöl, és a csaj rögtön elkezdte tekergetni a kockat, mintha tudná, hogy ezzel meglehet szivatni. De a csaj még csak nem isl átta ezt a kockát azelött, nemhogy kapasbóé tudja, hogy kell kinyitni.
fifi
olyan szinten van köze hogy itt az ember a tengeri malac/?/

javítson ki vki ha tévedek. állatkínzást én sem néznék...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Minden jöhet, csak állatokat ne nagyon szadizzanak benne, már ha a címnek van valami köze a tengeri malachoz 😊
gyépés fasz

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Ice from the sun

ha meg ütõset akarsz én van gyomrod akkor: Guinea pig összes

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Én is abba a hibába estem (a gyiló Ramza miatt!!!4), hogy baromi sok filmem van, és a felüket se láttam. De mit tegyek, dánlódfüggõ vagyok! 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Gyûjtögetem rendesen a filmeket, csak gyõzzem megnézni õket.
PetruZ
Bocsesz, elgépeltem. De nem bántó szándékból, hanem csak figyelmetlenségbõl! Remélem, ettõl még megúszom a hétvégét (egy kies, elfeledett vidéki házikó helyett egy lakótelepi tömbház legfelsõ emeletén leszek, de az majdnem ugyanaz)... 😊
Loál János
Igaz, sry. 😄
De akkor már nagybetûs Isten! 😊

PetruZ
Tudod jól, hogy ezt úgy szabad csak mondani, hogy "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az õ prófétája". 😊
I.C.ram
Akkor jó 😊
Loál János
Loál. 😄

Loál János
Alapmû az egész trilógia.

I.C.ram
Leszedem mind a hármat, abból baj nem lehet 😊
I.C.ram
Ez az Evil Dead 2 elég jónak tûnik. Vélemény róla?
I.C.ram
Köszi!
Loál János
Így.

Nézzé Nekromantik-ot! Örökzöld, szép, és jó! 😄

PetruZ
Ehun'e: imdb kategóriák 😊
I.C.ram
Nekem most valami nagyon elvont horrorhoz lenne gusztusom 😊 Nem tudtok valami jót?

IMDB-n nem nagyon tudok keresni, mert a címeket nem tudom, és nem tudom, hogy lehet-e kategorizált listában kutatni, amin csak horrorok vannak. Lehet ilyet?
Loál János
Én mindig belenézek AVIpreview-val az éppen csordogáló filmbe. A populárisabbja meg hamar lejön DC-n, a ritkaságokra viszont nem sajnálom az idõt. 😊

I.C.ram
torrent-et használok, de nevezhetjük kincsesbányának is, mert tényleg az! Szinte mindent megtalálok rajta, és legtöbb esetben baromi gyorsan lejön egy film (1 este). Ezért kattantam most rá ezekre a filmekre, mert régen nem volt lehetõségem beszerezni ezeket, mivel DC++-hoz nincs türelmem, hogy több hónapig jöjjön le egy film, aztán kiderül, hogy tök rossz minõség..
Loál János
Mi van, miféle kincsesbányára bukkantál? 😄

Nézelõdj imdb-n is esetleg, hátha talász valami gyöngyszemet, ami mi már ismerünk, és lebeszélünk róla, vagy rábeszélünk, vagy egy ismeretlen darabot, ami mindent aláz.

I.C.ram
Na, ma mit szedjek le? Melyiket ajaánljátok?
I.C.ram
Na lejött a Lifeforce. Látom ez is angol horror 😊

Bele-bele nézegettem, de nem sok rémisztõ dolgot láttam benne, remélem pont a nyugis részeket pillantottam meg. 😊 Bár volt egy-két szetaszalódott hulla, na az tetszett, remélem jó kis film. Ha unokatesóm is úgy akarja, akkor ma megnézem, de az is lehet, hogy ma is Hellraiser hétvége lesz 😊
I.C.ram
Azért már a 3ban is löki a bölcsességeket 😊 1-2-ben meg csak keménykedik, ja 😊
Loál János
Nem szar, csak MÁS. 😮))

Igen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Ja, mégis lehúzzák, mindenki a legszarabb részként emlegeti. :/

Loál János
Igaz, az elsõ 3 részben még csak keménykedik, a negyedikben viszont már elejt néhány bölcsességet. Valódi faszagyerek. 😄

JackDaniels
Nekem mind az összes része nagyon tetszik! Nem sok jobb horrort láttam. A 4. rész pont azért jó, mert kissé eltér az addigi "vonaltól".😊

\"Never say never!\" W Churchill

I.C.ram
egy r kiamardt.

Nekem Pinheadben a beszéd stílusa fogtt meg nagyon , ahogy artikulál, meg amilyen szavakat használ 😊
Jano
Barker

Én is nemrég láttam csak, mint kimaradt klasszikust. Az elsõ 2 rész után em bírtam megállni, hogy ne szerezzem be a többit, nagyon tetszik. Pinhead az egyik legnagyobb horror-arc, iszonyat aranyköpései vannak, a kedvencem talán a 4. részbõl van, nem lövöm le. E rész eléggé megosztja a közönséget, messze nem olyan, mint az ezt megelõzõk, nekem mégis tetszett a maga módján, baromira érdekelt a kocka titokzatos története.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Mûltkor végre hozzám került unokatesóm több száz darabot szánláló DVD gyûjteményébõl a Hellraiser.

Nagy tetszett a film, bár Clive Bakers-tõl nem is vártam kevesebbet. Maga a story is nagyon jó volt, de a színészek is tök jól csinálták a dolgukat. Fõleg az tetszett nagyon, ahogy Pinhead beszélt, na az nagyon tekintélytparancsoló volt 😊

Aztán megnéztem rá 3 nappal a 2-öt is. Ez is tetszett nagyon, de valahogy nekem mintha az elsõ rész jobban bejött volna, de nem tudom, hogy miért. 2. részbõl azt hiányoltam, hogy nincs benne a többi Cenobite átváltozásának története, csak Pinhead-é. Az új karakter is valami isten volt, ahogy megcsinálták! Tetszett ez is nagyon. A zenérõl nem is beszélve. Sajnos, ahogy belenéztem a 4. részbe, szomorúan konstatáltam, hogy lecserélték a zenét, valami gagyira 😞
I.C.ram
Én. pl. pont fordítva ismertem 😊 Nekem Peter Jackson mindig is a Dead Alive volt 😊 LOTR nekem nagyon nem tetszett, így nem is érdekelt, hogy ki rendezte...
Jano
Te nem akarsz vinyót hozni, mert elkurvultál, én meg nem kaptam meg attól a buzitól.
Szarrágó.

Ha esetleg nem csalnád el a hetek óta aktuális találkozónkat, megkapnád.
Paraszt.

Jano
Ázt kéne. Rááldozni egy napot, azt heló! De meg sincs, szal...

Egymás után a 3 bõvített verziót, ne legyél csirke!

Jano
Sajnos csak vicceltem, de ha belegondolok, lehet, hogy meg kéne néznem már a LOTR-t. 😄

fifi
azért errõl kb az emberek 0,0001%-a ismeri.
A maradéknak valljuk be úgyis a LOTR a párhuzam Peter Jacsonnal.

Jano
Az életmûve úgyis a Bad Taste marad, a Hullajó, és a Meet the Feebles mellett. 😄

fifi
azaz

és készülj fel minden idõk egyik legkreténebb/jó értelemben/ filmjére.

ki gondolta volna, hogy emberünk egyszer még LOTR-ot is rendezni fog egy ilyen kis nüansz után 😄DDD

Loál János
Eljön még a Mi idõnk... 😄

Loál János
Én csak 2x kb. Az egész filmet nem hittem el, úgy, ahogy van. 😄
Nem is tudom hogy lehetek ilyen ügyes, simán beszereztem egy ekkora gyöngyszemet. 😮)))

viszont imdb-n felkúszott 2,1 pontra, egyre jobban kezdi értékelni a világ! 😄

nincs, ez egy baszom nagy ritkaság

I.C.ram
Ezt nem találom torrenten 😞 nincs valami másik címe is?
Én pedig négyszer megnéztem egymás után, mert nem akartam elhinni, hogy ilyet meg lehet csinálni ilyen "színvonalon".
Meg lehet 😄

Loál János
Ennél a jelenetnél fogtam a fejemet, befostam, és sírtam is. 😄

Vazz, ez a legnagyobb 😄