9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
mindemellett egész korrekt filmeket csinált, és csinál majd... -
Annyit segítek, hogy a film rendezője mára már (VERISAJNOS) kinőtte magát a rettenetes z-horrorok alkotásából, és nagyon híres hálivúdi rendező lett. -
nem-e -
ja a remake-t
minden 100Ft üzletláncban 1200Ft ! -
Én nemtom miből van,de érdekelne,mert rossz nem lehet 
Német film-e ? -
Én tom, de hagy mondja meg más. -.- -
Reanimator a Piranha-ra gondolt. :)
Egyébként lesz belőle egy 2006-os verzió is. D: -
^^
-
-
megijedtem :D -
mindemellett Cvd komámtól megkaptam táppénzes napjaimra az Éjféli expressz című filmet...
ismeri valaki? bennem elég mély nyomot hagyott anno amikor láttam, most készülök megint megnézni! nem horror, nem B, simán csak megrázó/meKtörtént/ -
-
egy hangszórót kap aki tudja, melyik filből van.
URL-t nézni-cheatelni nem ér!!!
úgysincs soha kép -
ezek után ha van eredetije is, én nagyívben elkerülöm, bár sztem nem egyről beszélünk... -
én nemtom.
ez a tufa vadászrepülős film...
ez -
reanimator #4087 Hú az Zsííír ! Melyiket nézed a régit?Vagy a remake-t amelyben a Baywatchos csaj van (Alexandra Paul vagy ki)?Amúgy a két verzió gyakorlatilag kockánként megegyezik :) -
deicide #4086 én most be mérgesedtem és a Shrek 2 nézem meg:) :) -
oké-zsoké
én most megnézem a Piranha című klasszikus VHS cuccot...
/a Lopakodó című förtelem után kell valami szórakozás is!!! :D / -
deicide #4084 Sajna annyi sok szar van már hogy az időt sajnálom arra hogy megnézzem 1általán...!
holnap meglátom milyen és beszámolok:) -
így jobb :D
nem láttam még, de tervezem, ellenben elég gagyinak titulálták egy másik horror fórumon! -
deicide #4082 Magyar cím....: Az átjáró
Angol cím.....: Devour
igy jó...? -
megint felhívnám a figyelmedet, hogy ANGOL címekkel hamarabb düllőre fogunk jutni...
hadd ne kelljen már a szutyok magyar fordításokat fejben tartani...
pölö>>>4014 -
deicide #4080 Valki látta már az Átjárót..?
Vélemény....??? -
Nemrég láttam mindkettőt,nekem bejöttek. -
megvan ez:halál_jele
nagyon régen kíváncsi vagyok már rá
mindemellett a Paranoia 1.0-ra is -
aki szereti a Troma filmeket azoknak csak annyit tudok ajanlani hogy ezentul vasarolja a fangoriat!!
a tobbit majd meglatjatok!
-
huhu mekkora klasszzikus ninaj trash film az. van benne vomit attack meg minden szar. igazi 80-as évek...
nezd meg!! -
htx ^o^ -
nekem nagyon tetszett anno...
bár nekem ebben a Ginger snaps részei az etalonok -
Nahát nemjöttle a city of the living dead :@
nemigaz... -
#4072 Nekem tetszett,bár nem rajongók a farkasemberes filmekért. -
+m -
Vélemény a Dog Soldiers filről ? ^J^ -
Idő híján... :/ -
Mi az, melyik az? -
Talán inkább a filmek jellemvonása ez a sok baromság, a város neve is mindig Tromaville, és a nukleáris hulladék is mindben jelen van, és a baj is mindegyik filmben a rádióaktív szemétből származik. :) -
reanimator #4066 Ja és ezt látta valaki: Ninja Wars? -
reanimator #4065 Hú hallod a Toxic Avenger 4 nekem a legmulatságosabb film a világon.Annyit még nem nevettem filmen mint azon.Különösen az Óz a csodák csodájának paródia jelenete fogott meg.Bár most,hogy egyre több TROMA filmet látok azért feltűnően sok a poén ismétlés( rendszeres beszarások,hányások stb). -
#4064 Sziasztok!Valaki lefordítaná a Deep Red (Profondo Rosso) című film angol feliratát magyarra? -
Troma roolz, megvan pár film, azokon néha betegre röhögöm magam. A Terror Firmer-t még nem néztem meg, Toxic-kal is csak a 2. részig jutottam, de egyszer csak sorra kerülnek. :)
^^