9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
ez azér elég könnyű volt:)
na keresek én is egyet... -
#4141 "A Groove Games bejelentette legújabb játékát, ami George Romero zombis filmőrületén alapul majd, ami a Land of the Dead. A Brainbox Games fejlesztésében készülő Land of the Dead: Road to Fiddler's Green egy Unreal enginnel megáldott FPS csoda lesz, ráadásul a megjelenés is közel, ha minden igaz PC és Xbox platformra is megérkezik idén októberben." -
reanimator #4140 Antropophagous ?
-
reanimator #4139 Beyond ? -
Ezt tudom, a minap szedtem le (újból). -
Akkor nem tartozom a mindenkibe, mert nem láttam még. :C -
???
azért ennyire ez nem nehéz -
[gyűjti gyorsan a képeket a további feladványokhoz]
[ehez át kell lapozni tetemes filmgyűjteményét] -
htx
de ez könnyű/aki fanatikus/
a film kib*szott jó! -
pontosan!!
megvan a nyertes.
tied a kovetkezo kep berakasanak joga:) -
Zombie Holocaust -
ha azt mondom marino girolami mi ugrik be? -
#4130 Csak nem azok lesznek dvd-n? -
reanimator #4129 cannibal holocaust ? -
reanimator #4128 Én is passzolok , de olasz munkának tűnik :) -
na varok meg egy kicsit:) -
na jó én nemtom...
tlru za metzéngem
jéé tényleg láttam! -
szerintem tuti lattad!!
ezt a filmet mindenki latta.
na meg varok egy kicsit hatha valaki befut:) -
Nemtom mi ez, nem láttam még. -
aki esetleg akar meg talalgatni...annyit elarulok nagy klasszikus. -
violent shit 3 egesz pontosan.
amugy nekem tetszettek a violent shit-ek. ha azt nezzuk hogy milyen korai filmje mr schnaas-nak es hogy szarbol hugybol forgatta mar mas a helyzet. -
Neménvoltam. -
ma este az RTL klubon: nagyonveszélyes
-
Na hát azért színvonalban ne emlegessük már egy súlycsoportban a TCM-et ezzel a sz@rral!!! Abban azért volt egy értelmes sztori, egy normális rendezés, egy jó hagulat, egy faszán fenntartott feszültség... És azért ne feleddjük, hogy a több rész ellenére a láncfűrészes egy egész jó történet. A stealth-ban meg a színvonal olyan magas pl a férfihangú számítógéppel, mint a Cartoon Network egyes rajzfilmjeinél!
Már látom, úgy fogunk vitázni, mint anno a Kill Bill 2-n :DDDD sry
[[[más]]]
a halál jele! Azt olvastam, hogy megtörtént a dolog, és máig nem kapták el hivatalosan a gyilkost! Ki látta a filmet? Mi a véleménye? Nekem tetszett... -
Cvd #4118 Most valszeg szentségtörést követek el hogy pont itt írom le, de ha valaki elfogultság nélkül belegondol akkor valszeg igazat ad nekem:
Igen, tényleg gáz a filmre nézve hogy csak J. B. miatt "érdemes" megnézni. Dehát nem ez az első ilyen filmje nálam, a tavalyi Texas chainsaw remake-et is csak miatta szenvedtem végig. Hogy téged idézzelek a Lopakodóról:"Förtelmesen laposra összedobált kliséhegyek, buta történeten alapuló NULLA színészi játék stb.. stb... stb... Egyszerűen hihetetlen, hogy 2005-ben ilyenre van igyény/?/!" - az évszámtól eltekintve pontosan illik a Texas-ra is, csak az nálad akkora handycappel indul hogy ez fel se tűnik.
-
ez Violent Shit nemtom mennyi /tuti nem az 1/...
abból az első rész sztem minden idők egyik legförtelmesebb, legötlettelenebb, legtrógerebb filmje... Ráadásul VHS-re van véve, így a nézhetőség határát súrolja.
a 2-3-4 már elmegy :D

[eplus2]
-
Peter Jackson szerintem nem mondható jó rendezőnek. GyU alatt majdnem bealudtam, olyan uncsi volt. Inkább G Lucashoz hasonlítanám, kreatív fazon, de renedzőnek középkategóriás. -
ujabb talalos kerdes...ezt azert illik tudni. -
:)) -
bad taste!!
bazzeg ezt senki se tudja?? -
gratulálunk
[nem volt egy beugratós kérdés] -
enistudom, enistudom ...
PJ a rendezo, hogy ne csak kamuzzak 
kb fel masodperc volt kitalalni... -
egy vadászrepülős akciófilmben...
-
Cvd #4109 Énistudoménistudom, de nem mondom meg! :))
A Lopakodó (Stealth, hogy angol címet is mondjak) télleg nem nagy dobás, viszont pár jelenet simán az év egyik legemlékezetesebb filmjévé emeli nálam. Gondolok itt a Jessica Biel bikiniben nyomul, ugyanő feszes luciban mászik a sárban, ésatöbbi jelenetekre, egyszerűen feledhetetlen momentumok!:) -
-
ehhhhh :DDDDDDDDD
köszi :D -
Van pár. ¦D -
azaz!
köszi -
Land of the dead
[???] -
mostanába jött ki valami zombis film,nemjut eszembe a neve ti biztos tudjátok?!
plz az angol nevét ha tudjátok :S