Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenül akadtam rá valahol egy filmbõl kivágott jelenetre, amiben egy nõ villával kiszedi, majd megeszi a saját szemét. Nos, ez az a film. Asszem beszerzem. 😊 (Remélem lehetséges.)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha régi filmekrõl akarsz beszélni, akkor tedd nyugodtan, ha kicsit visszábbolvasol, akkor láthatod, hogy az õs-klasszikus horrorfilmeket is (vagy leginkább azokat 😊) imádjuk, azokhoz képest a Faculty egy újszülött. 😄
Fõleg ilyen ínséges idõkben, mint manapság, muszáj elõvenni a régi nagyokat.
Jó volt. Nyugtalan voltam, mialatt néztem, hatással volt rám. Kis költségvetés, szinte végig egyetlen helyszín, jól adagolt feszültség, rendkívül visszataszító figurák, néha szerencsétlenül béna fõszereplõnõ, néha viszont nagyon nem az... 😊
Szomorú, zavaró film, japán-rajongóknak mindenképpen ajánlott.
Mivel mindenki meghal aki a házzal vagy annak lakóival kapcsolatba kerülnek...!
Igy neki is meg kell halni...!
De mint láttad meghal a rendõr...meghal a csaj a srác huga aki a házban lakik!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ezenkívül a Haule Tension-t is (Magasfeszültség), és ezt psziho-horror kategóriába sorolnám, mert, az hogy a csaj skrizofrén, nagyot dob a filmen.
eleg nagy anyazs ment hozzateszem jogosan.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
bár érdekes a dolog, mivel én április 1-én születtem, és anno ezt is állítottam be...
na mind1
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
de lehet én tévedek.
irgalmatlan nagy cirkusz volt, azt hiszem a kiadó egyik fõ embere jött osztani az észt, és még neki állt feljebb
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.feliratok.hu-n az egyik felirathoz ez van írva: (valami ilyesmi) kurva anyád, aki ellopta a hellraiser feliratomat... stb... nagyot röhögtem mikor megláttam 😊
szegény ember vízzel fõz alapon egy warezoldalról loptt felirattal😊 az elsõ rész kivitelezése még igénytelen lett, késõbb a kiadó szerencsére javított.
De valaki látta már ezt a filmet...?
vagy miröl szól pontosan...?
Magyar oldalt se nagyon találtam sehol erröl a filmröl...((!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
najo idokozben a komment irasa kozben megneztem... hattelleg... <#szomoru2>#szomoru2>
és ennyi a címe...!
a boritóján egy eltorzult emberi arcszerû valami van...aki olyan mint ha segitséget kérne..
a film olyan mint ha 1800 években játszodna...!
valaki láttam már vagy halott valamit a Dead Birds c. filmröl...?