Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ez egy tuti oldal, thanks. 😊
Loál János
Naked Blood-ot látta valaki?
Véletlenül akadtam rá valahol egy filmbõl kivágott jelenetre, amiben egy nõ villával kiszedi, majd megeszi a saját szemét. Nos, ez az a film. Asszem beszerzem. 😊 (Remélem lehetséges.)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János

TheBerzerker
ezt tessek megnezni....

http://dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=56343

csorog a nyalam...

fifi
nekem vobokban van meg és 84mega

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Akkor most a Kör-ben az a videó milyen eredetû?

oooh ne is mond... ehhh en gyulolom a 80as eveket, mert roszz gyerekkori emlekeim vannak, de baszuskulacs majdhogynem a legjobb filmek ott szulettek... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Jano
Na jó, talán egy kicsivel jobb a helyzet, mint a 2000-es évek legelején, de valljuk meg, hogy a '80-asok voltak az igazi kánaán a magunkfajtáknak. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
nem olyan inseges azert ez az idoszak.meg a mozikba is tornek be a horrorok.igaz aolyanok amilyenek...

Jano
Sosem láttam teljesen azt a filmet. :/

Ha régi filmekrõl akarsz beszélni, akkor tedd nyugodtan, ha kicsit visszábbolvasol, akkor láthatod, hogy az õs-klasszikus horrorfilmeket is (vagy leginkább azokat 😊) imádjuk, azokhoz képest a Faculty egy újszülött. 😄
Fõleg ilyen ínséges idõkben, mint manapság, muszáj elõvenni a régi nagyokat.

Jano
Freeze Me

Jó volt. Nyugtalan voltam, mialatt néztem, hatással volt rám. Kis költségvetés, szinte végig egyetlen helyszín, jól adagolt feszültség, rendkívül visszataszító figurák, néha szerencsétlenül béna fõszereplõnõ, néha viszont nagyon nem az... 😊
Szomorú, zavaró film, japán-rajongóknak mindenképpen ajánlott.

Tudom hogy retro téma, de Faculty az inváziumot látta valaki? Most elevenítettem fel, és qrva jó volt.

Jaja, mondom, nekem is ez tûnt a valószínûbbnek csak teljesen nem voltam benne biztos.

Nos szerintem egyértelmü miért lesz öngyilkos a Pulman...!

Mivel mindenki meghal aki a házzal vagy annak lakóival kapcsolatba kerülnek...!

Igy neki is meg kell halni...!

De mint láttad meghal a rendõr...meghal a csaj a srác huga aki a házban lakik!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Megnéztem valahára a Kör-t. Jó film, fõleg amikor kijön a tv-bõl, és a csávó elõtt terem, és a csávó hátraesik. Legjobb jelenet!

Ezenkívül a Haule Tension-t is (Magasfeszültség), és ezt psziho-horror kategóriába sorolnám, mert, az hogy a csaj skrizofrén, nagyot dob a filmen.

Jano
Bizony, õ kikattant, méghozzá azért, mert (mint ahogy a végén lepereg a csajszi szeme elõtt) rájön, hogy a család közvetett módon "miatta" halt meg, ugyanis a férj rájött, hogy a csaj belezúgott, és ezen feldühödve nyírta ki a kedves nejét, és kisfiát. Ezt a doki nem nagyon tudta feldolgozni - leugrott.

TheBerzerker
wishmasterre gondolsz?

nekem is tetszett.

Halálmester az egész jó kis film , valaki látta már ?

Constantine az nem horror, csak nagyon kis mennyiségben vannak a horror elemek benne. Valami akció-thriller démonokkal, de ha már mondod én nem nagyon rajongok az ilyenért. Egyszer megnéztem, nagyokat lõttek benne, de semmi maradandó. Én elbasztam rá a pénzem és így utólag nem érte meg.

Csá! 2x megnéztem az Átok filmet (az újat a félreértések elkerülése végett) Minden vili, kivéve azt hogy Bill Pullman miért halt meg. Lehet hogy elkerülte valami a figyelmemet? Mert vagy az átok fogott rajta is vagy öngyilkos lett a ferde csaj miatt. Én az utóbbit tartom valószínûnek de már idegesít hogy nem tudom biztosan szal ha valaki biztos benne az lenyugtatna ha elmondaná.

TheBerzerker
tenyleg itt mik a velemenyek a constantine-rol?engem iszonyatosan felidegesitett aza film.ilyen egy raklap szart mar regen lattam.csak azt vigasztal hogy volt annyi eszem es nem neztem meg moziban es nem basztam el ra a penzemet.

TheBerzerker
jaja azok a vertexesek voltak.es anubys hellraiser heliratat nyultak le.na meg kiadtak azt az okadek minosegu dvdt.
eleg nagy anyazs ment hozzateszem jogosan.

HEPPIBÖRSZDÉÉÉJ TÚJÚÚÚ! <#vigyor2>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Jano
Ejj, na mind1, mostmá megnézek valami fröcsögõset az egészségedre! <#gonosz1>

fifi
köszi.

bár érdekes a dolog, mivel én április 1-én születtem, és anno ezt is állítottam be...

na mind1

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LOOOOOOOOOL! <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
BSzN a fifibá! <#gonosz1>

Jano
Passz. 😞

Jano
A felirat és a minõség is a flém tárgya volt.

newil
Hello,valaki tudja mi a címe annak a filmnek amiben 1 házaspár felfogad 1 babyszittert,de õ az éjszaka kellõs közepén véráztatva elfut a házból.A "gyereket" a bemutató alatt nemmutatták,de mikor az õ szemével látjuka világot akkor csak hörgést lehet hallani.A "gyerek" az ajtó alatt kicsúsztatva egy papírra leírva adja az utasításokat a babyszitternek.Nemtudom mi a címe mertarról már lecsúsztam,mostani film.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

fifi
flém asszem más miatt volt. Az irgalmatlan gatya minõség, és a stáblista utáni fitnessvideó/!/ miatt...

de lehet én tévedek.

xpress.hu
irgalmatlan nagy cirkusz volt, azt hiszem a kiadó egyik fõ embere jött osztani az észt, és még neki állt feljebb

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
És mekkora flém ment a kiadó egyik emberével a mittoménmámelyik honlapon... 😄

I.C.ram
Jaja lopott felirat 😄

www.feliratok.hu-n az egyik felirathoz ez van írva: (valami ilyesmi) kurva anyád, aki ellopta a hellraiser feliratomat... stb... nagyot röhögtem mikor megláttam 😊
angol+magyar hanggal és felirattal.

szegény ember vízzel fõz alapon egy warezoldalról loptt felirattal😊 az elsõ rész kivitelezése még igénytelen lett, késõbb a kiadó szerencsére javított.
Loál János
Én is megvettem pár hete õket, semmi extra semmilyen szinten, de megvan. 😊 Bár a magyar szinkron extrasilány. 😄

Loál János
www.imdb.com - a legnagyobb mozis oldal (Internet Mozi Adatbázis), érdemes berakni a kedvencekbe.

PetruZ
Tegnapelõtt a kekszárdi tekkóban megvettem a Hellraiser 1-3 DVD-ket, darabja 990 volt. 😊 Láttam már ugyan õket, de nem voltak meg, és ennyit megértek. 😊 Még nem csekkoltam, milyen minõségûek, a dobozok szerint vágatlan, 16:9 verziók angol+magyar hanggal és felirattal.
"imdb-n" ez mi lenne mire gondoltál..?

De valaki látta már ezt a filmet...?

vagy miröl szól pontosan...?

Magyar oldalt se nagyon találtam sehol erröl a filmröl...((!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

huhhh, ok, plot outline meg infoban nem esik szo Zombikrol ? dekar... <#rinya>
najo idokozben a komment irasa kozben megneztem... hattelleg... <#szomoru2>

Jano
Szellemes/természetfelettinek írják.

nemmerek beleolvasni a plotokba, mert soxor Spoileresek... ez Zombis film???? meg az elso outlinet is inkabb letakarom a monitoron... <#idiota>

Jano
Itt van. Eltérõ vélemények az imdb-n, összpontszáma nyolc tizeddel nagyobb a Kör 2-énél, huszadannyi szavazat alapján.

fifi
akkor nem...

hát nem tudom most jelent meg a film..!

és ennyi a címe...!

a boritóján egy eltorzult emberi arcszerû valami van...aki olyan mint ha segitséget kérne..

a film olyan mint ha 1800 években játszodna...!

fifi
nem lehet hogy annak az alcíme az hogy Zombie flesh eaters???

Sziasztok😊

valaki láttam már vagy halott valamit a Dead Birds c. filmröl...?

I.C.ram
Meglestem újra a Hullajót 😊 Filmtörténet egyik legbárgyúbb filmje, de mégis olyan jóóó 😄
JackDaniels
Lehet olvasott róla valahol.😊)))
Vagy látta az elsõ 3részt.😊))

\"Never say never!\" W Churchill