Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenképpen érdemes emgnézni
eddigi kedvenc horrorfilmeim : Gonosz halottak , Hellraiser , Rémálom az Elm utcában ; ezek a toplistám csúcsai , még egy film se volt ami ezeket ûberelni tudta volna.. sajna
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
manapság cgi cgi hátán, akarva-akaratlanul ide-oda, fel-le, lassan több a machinált képkocka mint az eredeti.
lásd Van Helsing
ez nekem visszataszító
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ecseeem, de 1re gondolunk... <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Azaz konpúteres speceffektek, trükkök, rajzok.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagyon-nagyon igaz.
Careful what you look for. You just might find it.
regen meg nem volt szukseg kompromisszumokra😊tombolt a horror igy mindent meg lehetett csinalni.manapsag meg a cenzura melle bejonnek az anyagiak es a lelkesedes mar csak az amator filmesekben van meg.marpedig szelsoseges filmekre nem adnak penzt a producerek.
ket fajta filmes van.az egyik penzt akar keresni a masik meg alkotast letrehozni.mondanom sem kell meik meik fajta...
ezért nem szeretem ha fikázzák az old school filmeket. hiszen itt teljesen más formát öltött az alkotói azabadság, és a trükközés.
TOm Savini ROXXx, es meg szerepel egyket filmben is, amugy nem szeretem a digokat(legyen az teliver taljan, vagy amcsiolasz tok mind1), de o tok szimpi!!! 😉
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
nem birtak a feszultseget😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
hat igen a regi szep idokben hemzsegtek a videotekak polcai a szemettol😊de szep is volt az....)
amugy a cannibal ferox pl a ginisz rekordok konyvebe is bekerult.a legtobb orszagban tiltottak be szamszerint 31-ben asszem.
Forrás - Harvester
ezek kozul melyikek a zombisak???
/baromi lusta
<#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor gondolom nem vmi "gagyi",ha ilyen "alapkõ" 😊
No mind1,3 lemezt megér,max elajándékozom ^^
Thx a helpet ^^
(Nekem a maga módján a 4 is bejött, bár tény, hogy elüt a többi résztõl, az 5, 6 meg szerintem átlagos. A 7-8-at már nagyon várom (június, szeptember)).
Ezek a Hellraiser filmek milyenek?
Úgy nagyvonalakban...
Egy haver kérdezte,hogy kell-e nekem,mert kölcsön kapta valakitõl,de magának nem írja át.Én meg nem tudok átmenni,hogy belekukkantsak,mert melózom :S
Szal valaki egy pár mondatban plz,köszi.
<#help>#help>
kivallo alkotas mondanom sem kell😊
Nem a hatásra gondoltam egyébként, na mind1. 😊
Ilyen szempontból?