9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Most szedtem le én is. -
legalabbis elsore -
day of the dead 2 contagium eleg gyenge lett.... -
reanimator #4219 én is Poltergeistet javallom.Az első rész mennyei. -
Ultramant latott mar vki? Mikor kicsi voltam rendszeresen leultem a TV ele ezert a sorozatert, ma megneztem ket reszt vmi uj valtozatbol, hat ledobbentem hogy mekkora sz@r volt. Vkinek vannak emlekei errol a sorozatrol? kep itt:
-
Jó kísértetfilm? Hát, némileg határeset, de a Poltergeist-ek egész jók (az első kifejezetten jó), vagy a másik irányból határeset, de a The Frighteners is tetszett nekem. :) Vígjátéki elemei ellenére nagyon kemény horror részek is vannak benne. A Th1rt33nth Ghost (aka 13th Ghost) nagyon nem jött be, más meg most nem is nagyon jut az eszembe.
-
pedig a HBTC egy igazi old school horror film
[fasza] -
Annak elkezdtem letölteni dc-röl a remakjét és hát nemtudom valahogy nem volt az igazi. Lehet,hogy az eredetit kéne látnom. :) De azért köszi! :) -
Egyébként nincs véletlenül valakinek elfekvőben felirata a Dead Next Doorhoz? :) -

-
Hi
House on the Haunted hill? -
Én is láttam a bemutatóját tv-ben de én is kihagyom. Elég gagyinak tűnik. SZVSZ gagyi tucathorror lehet. :)
Petyus: G-töltő rulez! ;) Én egy 2-es 16V-t hajtok. :)
-
ehhh -
Szasztok! :)
Én még le vagyok maradva nagyon,még nem láttam a land of deadet de ma este tervezem,hogy megnézem. Jó dolog ez a torrent,csak sok filmet nem találok. :( Pl City of the living dead,let sleeping corpses lie. :( Megnéztem a traliereket a doom3 eléggé olyan lesz szerintem mint a resident evil 1-része. Inkább talán akciófilm lesz a szokásos leesik valami megijedünk feeling. :) Nem? :) A Fog remakje a tralier alapján nem lesz rosz,de kiváncsi vagyok hozza e majd azt a feelinget amit az első rész.
Nem tud nekem mondani valaki igazán izgalmas kisértetházas filmet? House1,2-t megvolt. :) A houseofhorrors.com-on láttam jópár faszának tünő kísértetfilmet de egyiket sem találtam torrenten. :( Pl house by the cemetery.
Jók legyetek! :) -
reanimator #4208 nem láttam és nem is fogom,mert a főszereplő(kate hudson) úgy nyilatkozott,hogy szerinte a filmben lévő varázslatok tényleg megtörténtek........höhö persze Kate persze -
Láttam vmi mozi bemutatót tegnap ,vmi "Skeleton key" ,vagy mi volt a címe,...
Ezt látta-e vki ? -
jelentem megnéztem várható volt hogy az első rész első felét nem tudják felülmúlni de hogy az egész titkolózást letudták egy párperces fogócskával a kukoricásba na mindegy 10ből 5öt kaphat mert végigtudtam nézni nemúgy mint a H20-at ami szerintem az igazi gagyi egyszinten van a sikoly-jal nem is néztem végig egyiket se
-
Nem vót vmi jó :I -
WTH #4204 Jeepers creepers 2? Az nagyon gagyi. -
valaki tud véleményt mondani az aki bújt aki nem 2 (Jeepers Creepers2)-ről mert az elsőnek az első fele a legizgalmasabb volt amire emlékszem kár hogy elbaszták azzal a szöcske-emberrel mint az alkonyattól pirkadatig-ot a köcsög vámpíros szarsággal na mindegy ha valaki szerint van olyan jó a második mégha csak az eleje is báááár most hogy elgondolkodom rajta nem lehet jó mert már nem titok a ballonos kalapos vérespokrócot csőbedobós spéci horror furgonos valakinek a személye na mindegy azért írjatok THX
-
Imdb-n a mostani user comment isteníti, szerintem hajrá! :) -
nekem megvan, de nem tudom rávenni magamat. hogy megcsekkoljam!!! :D -
Rajta van a beszerzendő listán; még nem. -
látta vki az Ice from the sun című remek filmet? -
A seggemet a földhöz vertem, amikor sikerült beszerezni. :))) -
amugy a crippled masters szerintem redves jo film! -
sot van zombie VS ninja is. nekem meg is van:) -
reanimator #4195 Csodálatos az internet,amiket mondtatok mind tölthetők :) köszi -
Berzerker jól mondja. :)
Na, az egy érdekes film, lassan ideje lenne megnézni.
Ha most Ramza itt lenne, szerintem ajánlaná a Kung Fu Zombie-t, továbbá a Kung Fu Cannibals-t is. :D Utóbbi nekem is megvan, de még azt sem néztem meg. :/ -
reanimator #4193 á köszi benned bíztam :) -
aza crippled masters.
meg szedd le a kung fu hustle-t esetleg a fight back to school-t. -
reanimator #4191 hú megnéztem a Shaolin soccer-t és tatszett nagyon.Annál a résznél amikor énekelnek és direkt röhögtetik egymást majdnem besz....am a röhögéstől.Tudtok mondani poénos kung-fu filmeket?Ninja wars-on kívül.Meg van egy kung fu film amiben egy olyan csávó bunyózik akinek vállból nincsenek kezei.Na annak a címe kéne nagyon mert részletet láttam belőle és sírtam a röhögéstől. -
ide is beirom, szal
Shaun of the dead:
Soha nem ertekeltem nagyra az angol humort, de ez a film megfogott. Talan a zombis tema miatt. Egy ket jelenetnel majdnem leestem a szekemrol a rohogestol (pl: a freezbees). A foszereplo meg a haverja (a dagi csavo) kozott baromi nagy parbeszedek mentek. De a vege nem igazan tetszett, kicsit halivudos lett. Ennek ellenere kellemes 1,5 ora volt. -
Kíváncsi leszek, mert - mint írtam - itt is volt bélkihúzás gyomron, szájon át, leszakadó testrészek, éppen elfogyasztás alatt lévő testrészek, szvsz elég jó volt a trancsír a mozis verzióban is. -
Pedig, amikor egyre többen ültek be a terembe, bizony eszembe jutott a kommented, és korábbi, saját rossz tapasztalataim is. Szerencsém volt. -
Eddig szinte soha nem értettem egyet ezzel a ... Wostryval :), mint ahogy most sem igazán. :D Nem hittem, hogy pont erre ad egy 5-öst. -
reanimator #4186 Infested(2002)-hú ez nagyon rossz film.Annyira gyenge,hogy pl a ház felrobbanását számítógépes trükkel csinálták de az is tök béna.És ezt ők maguk a készitők is tudták,mert totál képet erről nem mertek adni.De ezenkívül még hemzseg az igénytelenségtől.Én azt is el tudom képzelni,hogy 1 nap alatt forgatták le az egész filmet. -
-
semmivel nem lesz hoszabb a rendezoi.
ugy csinaltak meg hogy a cenzurazott verzioba a gore jeleneteket egy egy setalo zombival takartak el green box-ban vagy mi a faszban es azokat egyszeruen par kattintassal ki lehet venni. es voala...kesz is a rendezoi gore-ban bovelkedo land of the dead!! -
hmmmm, makos vagy, hogy nalad nem voltak "devians" elemek a vetitoteremben...
en varom a dvd verziot, hogy megnezzem "normalisan" ... :C