Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feher zaj? velemenyek?
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Sákin' szikk sztáff. 😊
Ilyen film sincs még egy. Sokaknak rohadtul nem tetszene, mert a cslekmény eléggé ül, és lassú, de szvsz vétek kihagyni a trancsírjelenetek tökéletessége miatt. Na jó, nem tökéletesek, a mûvér néha kicsit sok, de volt olyan, amikor már szarul voltam a látványtól. Rettenet profi, több jelenetet visszanéztem, egyszerûen zseniálisak a trükkök. Van itt minden.
SPOILER!!! Nagyajak, és mellbiNbó levágása, majd megevése, szemkiszedés, és elfogyasztás villával, testékszerek eltúlzott mértékû sk készítése, édesanya lesmárolása... /SPOILER!!!
Nehéz pontozni, a jelenetek überek, a párbeszédek rettenetesek, a zenérõl inkább ne beszéljük, a történetben semmi különös nincs.
Viszont igen sokkoló élmény. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
annyira otlettelen az elso reszhez kepst.az nagyon jo volt.meg a 2-s is tetszett.d e ez a 3-as...ez kritikan aluli.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Érdekes.
Nem tudok teljes véleményt mondani róla, ahhoz többször kell megnézem. Itt-ott rendkíül félelmetes, nyomasztó hangulatú, tartalmas horror. Utóbbit nem nehéz kibogozni, szó szerint el is mondják a filmben, mégis úgy érzem, hogy kevés az az 1 megnézés.
Majd meglátjuk. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megnéztem a Penge 2-õt.
Az 1 nálam amolyan "elmegy" kategóriában van,de ez határozottan tetszett :o
Jöhet a 3. ^.^
Egy teljesen felesleges "folytatás". Tv-film, ez sokmindent elárul. 😊
Hogyhogy az 1-et? :o
Vagy ez már második rész volt? <#idiota>#idiota>
Mert nem tünt fel <#idiota>#idiota>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fifi rácsempészte egyszer a winyómra, de csak beletekergettem, annyira sz*r volt hogy nem is néztem meg. Ha tudom hogy vígjáték és nem egy brutálgagyi "komoly" film akkor megnéztem volna.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Jókat nevettem! Dawn of the Dead-paródia Japánból. Sok idiótaság, barom poénok, sík hülye szereplõk, rettenet béna zombik, ótvar angol szinkron. Jó volt. 😮)))
<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#bohoc>#bohoc>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
+pont hogy jók a csajok! /amíg le nem nyomják nagy részüket/
Kár, mert szívesen olvasgatom a bemutatókat, mégha a pontozással kurvára nem is értek egyet sokszor. 😄
rajtam eddig se mult soha a dolog.
Mi van az oldallal/Veletek? Mostanában nem túl gyakoriak a frissítések.