Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skaclik!
feher zaj? velemenyek?

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Jano
Áz! 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
hoho en mondtam hogy jo😊

Jano
Naked Blood

Sákin' szikk sztáff. 😊
Ilyen film sincs még egy. Sokaknak rohadtul nem tetszene, mert a cslekmény eléggé ül, és lassú, de szvsz vétek kihagyni a trancsírjelenetek tökéletessége miatt. Na jó, nem tökéletesek, a mûvér néha kicsit sok, de volt olyan, amikor már szarul voltam a látványtól. Rettenet profi, több jelenetet visszanéztem, egyszerûen zseniálisak a trükkök. Van itt minden.
SPOILER!!! Nagyajak, és mellbiNbó levágása, majd megevése, szemkiszedés, és elfogyasztás villával, testékszerek eltúlzott mértékû sk készítése, édesanya lesmárolása... /SPOILER!!!
Nehéz pontozni, a jelenetek überek, a párbeszédek rettenetesek, a zenérõl inkább ne beszéljük, a történetben semmi különös nincs.
Viszont igen sokkoló élmény. 😊

TheBerzerker
szerinted nem szornyu?

annyira otlettelen az elso reszhez kepst.az nagyon jo volt.meg a 2-s is tetszett.d e ez a 3-as...ez kritikan aluli.

nem... most vagyok... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Jano
Kaïro

Érdekes.
Nem tudok teljes véleményt mondani róla, ahhoz többször kell megnézem. Itt-ott rendkíül félelmetes, nyomasztó hangulatú, tartalmas horror. Utóbbit nem nehéz kibogozni, szó szerint el is mondják a filmben, mégis úgy érzem, hogy kevés az az 1 megnézés.

Mégis milyen sok embernek tetszik....
Glpetyus
Ehhh...szintén melóhelyen? ^.^

Loál János
Amcsiban már bemutatták, az imdb-s pontszámok mögött igencsak szélsõséges pontozások húzódnak meg, jelenleg 5.8-on áll.

Majd meglátjuk. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
The Amityville Horror (2005) filmrõl mit tudtok?

Next PC upgrade: 2022

TheBerzerker
annal szarabb idetlenebb bargyubb irritalobb filmet nem sokat lattam.

Lammer
hehe a 3 itt figyel a vinyon, de nem volt idom megnezni, pedig mar nagyon kivancsi vagyok... namajd hetfon 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Glpetyus
<#zavart1>

PetruZ
Te jó ég... <#wow2>
Glpetyus
Hmm...
Megnéztem a Penge 2-õt.
Az 1 nálam amolyan "elmegy" kategóriában van,de ez határozottan tetszett :o
Jöhet a 3. ^.^

Glpetyus
Én ezt láttam :o

Lammer
oooizebigyo... igen 1.
ehh ize, regebbire szamitottam...
>>>LINK<<<

Lol, osztálytársam látta, csak jókat zengett róla 😄D

Jano
Muszáj ezt a témát feszegetni? 😄

Egy teljesen felesleges "folytatás". Tv-film, ez sokmindent elárul. 😊

Az Ómen 4 -rõl mi a véleményetek?<#idiota><#idiota>

Glpetyus
😊
Hogyhogy az 1-et? :o
Vagy ez már második rész volt? <#idiota>
Mert nem tünt fel <#idiota>

Lammer
ehh az joo, en az 1et lattam meg anno amikor a videokorszak meno volt <#idiota> de jo film volt, mert valszeg bennem maradt... "gazdag szeretnek lenni" meg "csak a testemen at" <#hehe>

Glpetyus
😄
Az elöbbi 😊

Loál János
Az most a Wishmaster, vagy Terminator alámondásosan? 😄

Glpetyus
Megnéztem ezt a "Halálosztó"-t...
Jó volt <#idiota><#eljen>

Node elmondtam már ezerszer nem adok arra amint mondasz. Szerinted a szárnyasbetét reklám is jó lenne ha kék tinta helyett paradicsomlével nyomatnák.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Loál János
Pedig többször hangosan felröhögtem, annyira idióták! 😄 Fasza kis vígjáték, vasárnap esti kikapcsolódás. 😊

fifi
mondtam neked hogy jó!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Vazz ne mondd hogy az vígjáték!
Fifi rácsempészte egyszer a winyómra, de csak beletekergettem, annyira sz*r volt hogy nem is néztem meg. Ha tudom hogy vígjáték és nem egy brutálgagyi "komoly" film akkor megnéztem volna.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

eheheee az ql nagyon, hugival meglestuk, nekunk is tecccettt nagyon!!! 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Jano
Bio Zombie

Jókat nevettem! Dawn of the Dead-paródia Japánból. Sok idiótaság, barom poénok, sík hülye szereplõk, rettenet béna zombik, ótvar angol szinkron. Jó volt. 😮)))

fifi
Tescoban megtaláltam a Hellraiser 2-3-t az akciós dvd turkálóban...

<#nyes><#eplus2><#bohoc>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
amugy regen anubys es tenykedett a harvesteren.

TheBerzerker
hat nem az enyem az oldal.
en csak a szarokat okadom ki magambol😊

Lammer
szerintem ANubys cimbit be kene fogni, meg innen esetleg par arccal kiegeszulve ujra frissek lehetnetek... 😉

Lammer
<#worship> detto

Loál János
Michael Jackson - LEGO-Thriller, kurvajó. 😄

Jano
Nesztek még egy oldal.

fifi
pont most nézem 😄DDD

+pont hogy jók a csajok! /amíg le nem nyomják nagy részüket/

TheBerzerker
szerintem se volt olyan gaz de olyan jo sem.olyan 5-6 pont.

Jano
Én utáltam, mint a szart. Függetlenül bármítõl. 😄

fifi
eltekintve a Wrong turn- Texas Chainsaw.... párhuzamtól; a Wrong Turn nem olyan rossz film... Nekem tetszett.

TheBerzerker
ahha.nallam a nightmare city egy jo 7-es.kozepszerunel jobb olasz elegge trash beutesu mocsoksag.amugy nem is zombik vannak benne hanem inkabb ilyen vampir szeru rothado izek.ha jol remlik akkor vert isznak a sracok.aztan lehet tevedek mert regen lattam.

Loál János
Azt nem láttam még, engem pl. a Wrong Turn 8 pontja háborított fel, én (enyhén szólva) sokallom, gondolom a Nightmare Citynél fordított a helyzet, azt alulpontozottnak tartod.

TheBerzerker
neha en sem ertek egyet a tobbiek velemenyevel😊pl a legutobb a nightmare city-vel nem ertettem egyutt.

Loál János
Hmmm, tenksz az infót.

Kár, mert szívesen olvasgatom a bemutatókat, mégha a pontozással kurvára nem is értek egyet sokszor. 😄

TheBerzerker
blizz kollega a fangorianal van.banshee csinalta az utolso frissitest de most nemtudom mi van.nemtudom ki a gore😊irtam mind2nek semmi valasz.johnny se tud semmit.szoval passz😊

rajtam eddig se mult soha a dolog.

Loál János
Vazz! 😄
Mi van az oldallal/Veletek? Mostanában nem túl gyakoriak a frissítések.

TheBerzerker
nallam a dawn of the deadÍ(1978) van az elso helyen.mint ahogyan a harvesteren fent is van a listam😊