Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egyedül talán a Jenire Tilly melle ami jó😞
pörpög a gépem nézem mindig mit érdemes megnézni vagy letölteni..és vannak amik nagyon silányak😞(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mert...?
idõ feleslegas arra hogy megnézd...!
nem feled...nem lehet minden jó...mert kell néha szar film is..!
na ez az..!😞
zene is jó benne
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na,mind1...azért ha annyira szar lett volna,kikapcsoltam volna 😊
Csak bámultam,Lszívtam 2 cigit+ittam egy Kv-t,és még mindig csak 40 perc ment L a filmbõl :I
Sose szerettem se a Freddy-t,se a Péntek 13-at,de ezek után visszasírom azokat <#wilting>#wilting>
Mondjuk a 2-õt nem láttam 😛
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I love this game!
Idén nyáron nem kevesebb, mint 12 horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami kereken a duplája a tavaly nyári felhozatalnak.
A stúdiókat a tavalyi nagy horror-boom késztette arra, hogy most ekkora vehemenciával hozzák a frászt a nézõkre: a mûfaj darabjai sorra meglepõen szép bevételt hoztak a mozikban. A jelenségre a pszichológusok is felfigyeltek, és egyértelmûen az amerikaiak hatalmas frusztrációjának tulajdonítják, hogy teljesen önként filmes borzalmakra váltanak jegyet. A kutatók úgy vélik, az iraki helyzet megoldatlansága, az emberveszteségekrõl folyamatosan érkezõ jelentések késztetik arra az amerikaiakat, hogy a valóság feldolgozhatatlan rémségei elõl a mesterségesen gerjesztett rettegés világába meneküljenek.
A tucatnyi nyári horrorfilm választéka igen széles. A paletta egyik szélén a Doom címû klasszikus lövöldözõs játék felturbózott mozi változata áll, míg a The Skeleton Key a horror gyökeréig nyúl vissza: egy fiatal szociális munkás (az Oscar-díjas Kate Hudson) egy boszorkányszekta hálójába kerül. (Doom – hazai bemutató: 2005. IV. negyedév, The Skeleton Key – hazai bemutató: 2005. augusztus)
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Ngyon kedvemre való zombi múvi lesz <#taps>#taps><#taps>#taps>
Megvan az elsõ két rész mangában (nem elektronikusan...), láttam az összes japán és angol részt többször, valahogy mégis az amerikai elsõ rész fogott meg legjobban.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
nekem az amerikai után az eredeti ringu tömény unalom volt. fordítva talán másképpen hatott volna.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem tetszett.Gyakorlatilag semmit sem vártam,de kellemesen csalódtam :o
<#eljen>#eljen>
Haver megszerezte a Ringu-t DVD-n.Oly sokan emlegették itt,hogy azt hiszem én sem hagyhatom ki.
"Sajnos" már láttam az amcsi változatot.
Van "értelme" megnézni ezt is,szerintetek?
Vagy gyakorlatilag ugyanaz a kettõ?