Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
OMEN kemény horror film ?

nice legs. what time to open?

TheBerzerker
igen ezt a remake-et mar jo regota tervezik.varjuk ki a veget mert az assault on precinct 13-ban en pozitivan csalodtam.az egsz jo film lett.nekem tok tetszett.leszamitva a vegen egy jelenetet.

Jano
Igen, õ roolz, de ettõl a riméktõl félek, és nem azért, mert azt hiszem, hogy félelmetes lesz... :/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

John Carpenter <#worship>

Loál János
Újabb klasszikusrimék. Eltinihorrorosítás. Jajdevárom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Lammer
ez jo ez tetszik... idiotak... akkor velem mi van? en antiamcsi vagyok, most is az araboknak szurkolok <#hehe> viszont siman imadom a horrort, akkor en szimplan ABBER vagyok? <#eplus2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

de ilyen gyengécske a Gyerekjátékok 5 akrmi is...(

egyedül talán a Jenire Tilly melle ami jó😞

pörpög a gépem nézem mindig mit érdemes megnézni vagy letölteni..és vannak amik nagyon silányak😞(

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Glpetyus
Köszi,hogy szóltál.Kihagyom asszem 😊

tényleg nem fikázni akarok bármit is...de nagyon gyengécske..valami..!😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Glpetyus
Jóvanmá'....Lhiszem na <#idiota>

CCCCCCcccccccc....?

Mert...?

idõ feleslegas arra hogy megnézd...!

nem feled...nem lehet minden jó...mert kell néha szar film is..!

na ez az..!😞

fifi
nem olyan nagyon rossz...

zene is jó benne

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Én kérek elnézést 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Glpetyus
:C

unalmas szar😞

Glpetyus
A "Kárhozottak királynõje" milyen? <#gonosz1>

Glpetyus
Hát nem tudom,...inkább néztem meg volna sokadszorra egy kedvencet,mint ezt :S
Na,mind1...azért ha annyira szar lett volna,kikapcsoltam volna 😊
Csak bámultam,Lszívtam 2 cigit+ittam egy Kv-t,és még mindig csak 40 perc ment L a filmbõl :I

Glpetyus
np 😊

Loál János
Én jót röhögtem rajta, pont egy slashermentes idõszak után néztem meg.

Loál János
Bocsesz. <#vigyor5>

Glpetyus
Jaj,+ megnéztem a Freddy VS Jason-t D:
Sose szerettem se a Freddy-t,se a Péntek 13-at,de ezek után visszasírom azokat <#wilting>

Glpetyus
Bázzzeggggg 😄
<#banplz><#banplz><#banplz>

Glpetyus
^.^

Glpetyus
Nahát,az Ördögûzõ 3-nál szarabb folytatást L sem tudtam volna képzelni <#levele>
Mondjuk a 2-õt nem láttam 😛

Loál János
Mondom, nem néztem utána, nem kell mingyá kurvaanyázni! <#gonosz2>

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A doom szar lesz. Átírják az erdeti ördögidézõs (mellesleg kurvajó sztorit), vírusos megfertõzõs tucatfilmes sztorivá..pff..

Jano
Hát így hogy segítsek? <#confused><#sir>

Iori
nem a holtak hajnala, még vmi régebbi film, lehet hogy nem zombis volt

I love this game!

Jano
(Tudtomal) Az egyetlen zombifilm, ami 7 pont felett áll az imdb-n, az (tudtommal) a 2004-es Dawn of the Dead.

Iori
hellosztok, vki meg regen belinkelt egy zombis filmet aminek 7es koruli atlaga volt az imdbn, es nagyon veres az egesz, egesz fincsi vizualis kepekkel 😊 , annak a cimet megtudjatok adni? koszi elore is

I love this game!

Irak elõl a horrorba menekülnek az amerikaiak

Idén nyáron nem kevesebb, mint 12 horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami kereken a duplája a tavaly nyári felhozatalnak.

A stúdiókat a tavalyi nagy horror-boom késztette arra, hogy most ekkora vehemenciával hozzák a frászt a nézõkre: a mûfaj darabjai sorra meglepõen szép bevételt hoztak a mozikban. A jelenségre a pszichológusok is felfigyeltek, és egyértelmûen az amerikaiak hatalmas frusztrációjának tulajdonítják, hogy teljesen önként filmes borzalmakra váltanak jegyet. A kutatók úgy vélik, az iraki helyzet megoldatlansága, az emberveszteségekrõl folyamatosan érkezõ jelentések késztetik arra az amerikaiakat, hogy a valóság feldolgozhatatlan rémségei elõl a mesterségesen gerjesztett rettegés világába meneküljenek.

A tucatnyi nyári horrorfilm választéka igen széles. A paletta egyik szélén a Doom címû klasszikus lövöldözõs játék felturbózott mozi változata áll, míg a The Skeleton Key a horror gyökeréig nyúl vissza: egy fiatal szociális munkás (az Oscar-díjas Kate Hudson) egy boszorkányszekta hálójába kerül. (Doom – hazai bemutató: 2005. IV. negyedév, The Skeleton Key – hazai bemutató: 2005. augusztus)

Glpetyus
<#eljen><#eljen>

<#guluszem1> VAAAAAAAAAAA toltom!!!! nyami-nyami ezt varom 2005ben a legjobban.... vaaaaaa

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Glpetyus
Van a hardwired-en egy LAND OF THE DEAD (vagy mi) tréler.
Ngyon kedvemre való zombi múvi lesz <#taps><#taps>

Glpetyus
sry :/

Én is így voltam vele.
Megvan az elsõ két rész mangában (nem elektronikusan...), láttam az összes japán és angol részt többször, valahogy mégis az amerikai elsõ rész fogott meg legjobban.

ok 😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Hugival meglestuk a Blade3at ecccaka... hat hugom velemenye Berzerker kommentjet surolja, nekem viszont tetszett(uristen most trendizalodok??? <#idiota>) jo nem kell varni tole magasztos parbeszedeket, de a (ver)farm az sokkolt, kb olyan volt, mint a MAtrix a farmjaval, csak kisebb dozisban... <#buck>

Glpetyus
Nem gépen van,+ net sincs otthon 😊

Glpetyus

Megnéztem a Ringu-t.
Jobb mint az ami változat és kár,hogy nem ezt néztem meg elöbb :S

így van, kinek hogy.

nekem az amerikai után az eredeti ringu tömény unalom volt. fordítva talán másképpen hatott volna.
Lammer
ehhh az nekem is kell, miylen neted van??? <#papakacsint> 3mbitem van itthon lekapnam 3.5 ora alatt... <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Glpetyus
Megnéztem az Ördögûzõ-A kezdet c. filmet.
Nekem tetszett.Gyakorlatilag semmit sem vártam,de kellemesen csalódtam :o
<#eljen>

Glpetyus
<#eljen>

TheBerzerker
hat kinek hogy.szerintem az amcsi egy kupac szar ami egy kopetet sem er.viszont az eredeti egy iszonyatosan hatasos es eltalalt film.

Loál János
Én csak beletekergettem az eredetibe, nem néztem meg rendesen.

Hopp, hopp!

Glpetyus
😊
Haver megszerezte a Ringu-t DVD-n.Oly sokan emlegették itt,hogy azt hiszem én sem hagyhatom ki.
"Sajnos" már láttam az amcsi változatot.
Van "értelme" megnézni ezt is,szerintetek?
Vagy gyakorlatilag ugyanaz a kettõ?

Glpetyus
😄

Jano
Filmes topikban írtam róla véleményt, nekem átlagos, a történet érdekesen kezdõdik, a vége nem tetszett, Keaton miatt +1 pont, az összesen 6. De bõven nézhetõ.