Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love this game!
3. rész viszont teljesen más volt. Nem volt rossz, de gyengébb volt szerintem az elsõ két résznél. Ebben már nem sok horror volt, inkább valami fantasy kalandfilmnek nézett ki.
Amúgy valahol hallottam, hogy újra feldolgozzák, sajnos...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Itthon én nem nagyon leltem sehol dvd-n. :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
I love this game!
Horror/thriller-nek írják, de szvsz egy drámához sokkal közelebb áll, mint bármelyik másik mûfajhoz. Nagyon lassú a film, nem kapkodták el a történet kibontását. Nagy hangsúly van a két fõszereplõ kapcsolatának alakulásán, a vége ehhez képest elég sûrû, de mégis megvan a balansz, és nyitott kérdések sem maradnak. Szomorú történet, nagyon életszagú sok szempontból az egész film, ettõl talán még jobb a végeredmény. Olyan nagyon nagy hatással nem volt rám, de mégis azt mondom, nagyon kellemes múvi.
Oldboy-fanoknak pedig kötelezõ. 😊
A 80-as években készült valamikor. Ami a legjobb benne, hogy nemcsak paráztat (bár nemannyira), hanem iszonyatosan izgalmas végig.
Lényege, hogy pár ezer évvel ezelõtt egy ufo lezuhant, befagyott az É-sarkon Norvégia közelében. Napjainkban folytatódik, megtalálják, kiássák, találnak is valamit, ami képes utánozni bárkit.
Most ez így nagyon átlagosnak hangzik, de nem az. Kurva jó film. Ha tudjátok feltétlen nézzétek meg. (Szerintem alapmû.)
A zenéje is iszonyat.
Ma kiderül, hogy én mennyire szarok majd be <#idiota>#idiota>
I love this game!
Asszuem ezek a címek: The box, Gombócok, meg nemtom<#idiota>#idiota>
basszus mintha en isrtam volna!!!
Mester! <#worship>#worship>
detto! <#vigyor2>#vigyor2>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sztem azért annyira nem volt katasztrofális a 2...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bár engem nagyon zavart, hogy hamar vége volt. Legalábbis ez volt az érzésem. Valamint a végén hiányérzetem volt, de szvsz így volt jó.
A második rész is ilyen?
Szerintem szenzációs ötlet, a legtöbben csak azért hánytak rá, mert várták a csúnya szörnyet/gonosz boszorkányt/rettenetes szellemet, és õk tényleg nem kaptak semmit. Nekem is nagyon tetszett, akinek nincs saját fantáziája, azt biztos csak idegesíti, számomra egy igen kellemes utazás volt a saját félelmeiben, amit nem rontottak el azzal, hogy mutatnak egy béna gumibábut, vagy CGI-kísértetet. 😄
A 28 nappal késõbb például ilyen volt (moziban), viszont a legtöbb ismerõsöm, akinek ajánlottam, igencsak lefikázta.
A Poltergeist azért nagy kedvencem, mert gyermekkoromban láttam elõször, akkor persze iszonyatosan féltem, és ha ma megnézem, felidézõdnek az akkori emlékek. 😄
Ugyanez érvényes a Beyond-ra is.
Akkor lehet, hogy egy kölcsönzõi verzió az, ami szinkronos? Fogalmam sincs, mindenesetre magyarul láttam. 😄
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Stúdió/Forgalmazó: Columbia-TriStar/Warner Home Video
Hang: angol (DD 5.1), olasz (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)
Kép : 1,85:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, görög, hindi, holland, lengyel, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török
Régiókód: 2
Hossza: 87 perc
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Igazán még nem láttam olyan horrort, legyen zombis/trancsirózós/szellemes/stb ami alatt igazán féltem volna végig.
Tehát nekem mindegy milyen horror, az a lényeg, hogy "a budi a hónom alatt legyen" a film teljes hossza alatt.
Nagyon ötletes old school horror. Szellemes, nagy házas, beköltözõs, paráztatós. Bár én igazán egyszer sem ijedtem meg rajta, de ennek ellenére tetszett. Ahogy el kezdenek nyomozni, és lépésrõl lépésre derül ki az igazság, meg a szeánszos rész is tetszett. Lehet, hogy annak idején ez fosatós film volt, de aki parázni akar, inkább hagyja ki. Bár érzésem szerint a vége kicsit összecsapott és enyhén zagyvaság, de még így is pozitív az összhatás.
Legyen olyan 7/10
Milyen jellegû horrorfilmektõl szoktál félni? Szörnyek/zombik, szellemek/túlvilági?
Tudtok ajánlani valami igazán paráztatós filmet? De olyat, amitõl még egy erõs idegzetü ember is minimum beleszar a gatyójába.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Megnéztem szinkronosan. Semmi extra, kb. olyasmi, mint egy Kukorica Gyermekei rész. Kizárólag egyszer nézhetõ kategória, 12 egy tucat, voltmár, stb., de még a jobbik fajtából.
Ez az E.T.-s Elliott fijú hogy megnõtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4