Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Pont fordítva. Az elsõ kettõ - amelyek tkp. nem szerves folytatásai egymásnak, bár úgy is lehet nézni - még elég komoly volt, aztán a harmadik direkt parodisztikus lett. Sztem az elsõ és a harmadik az igazi. 😊 A harmadiknak ráadásul van egy alternatív befejezése is: Ash nem a lepusztult jövõben ébred, hanem a jelenben, visszamegy dolgozni és... á, nézd meg! 😄
Iori
Hát ez egyénfüggõ, egyeseket az ilyen tipusu horrorok egyáltalán nem fognak meg de vannak akiket igen...változó ez. Sokan mondták hogy mennyire félõs az Ideiglelés, The Grudge, Másvilág és stb. engemt semelyik nem fogott meg(értsd:semelyiken nem féltem). De persze attól még lehetnek jó filmek. Engemt személy szerint a The Ring nagyon megfogott, az az egyetlen film amilyen féltem eddig. De persze mindenkinél más az etalon.

I love this game!

I.C.ram
Megnéztem az Evil Dead-eket. Elsõ két rész jó volt nagyon, bár affelõl kétségeim vannak, hogy az elsõ két részt komédiának szánták-e, de nagyon annak sikerült 😄

3. rész viszont teljesen más volt. Nem volt rossz, de gyengébb volt szerintem az elsõ két résznél. Ebben már nem sok horror volt, inkább valami fantasy kalandfilmnek nézett ki.
PetruZ
Hááát... a Kör, mint a paráztatós horror-best az erõs túlzás. Én kifejezetten untam azt a filmet, valamiért baromira nem jött be, nem tudtam elkapni a hangulatát, számomra csak annyi, mint egy csomó klisé egymásra dobálva, teljesen ötlettelenül. A nézése alatt valahogy a legcsekélyebb ingerenciát sem éreztem arra, hogy most itt félni kellene...
Persze, hogy az! Nagyon jó film!

Gorvik
Majd utánanézek jobban.

Amúgy valahol hallottam, hogy újra feldolgozzák, sajnos...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Jano
Most sem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
No problemo, klasszikusról bármikor, bármennyit. 😊
Itthon én nem nagyon leltem sehol dvd-n. :/

Iori
õõ, anyukám hozta nekem külföldrõl, de sztem mo.n is lehet kapni! Netes helyeken probálkozz

I love this game!

Gorvik
Hol lehet megvenni? Eddig nem láttam sehol, sajnos.

Gorvik
Bocs, nem akartam végigolvasni több száz hózzászólást. 😊

Iori
megvan itthon DVDn 😉

I love this game!

Jano
Bizony, volt is szó róla itt a topikban. Klasszikus. 😊

Jano
Sorum

Horror/thriller-nek írják, de szvsz egy drámához sokkal közelebb áll, mint bármelyik másik mûfajhoz. Nagyon lassú a film, nem kapkodták el a történet kibontását. Nagy hangsúly van a két fõszereplõ kapcsolatának alakulásán, a vége ehhez képest elég sûrû, de mégis megvan a balansz, és nyitott kérdések sem maradnak. Szomorú történet, nagyon életszagú sok szempontból az egész film, ettõl talán még jobb a végeredmény. Olyan nagyon nagy hatással nem volt rám, de mégis azt mondom, nagyon kellemes múvi.
Oldboy-fanoknak pedig kötelezõ. 😊

Gorvik
Ismeritek A dolog (The thing) címû filmet?
A 80-as években készült valamikor. Ami a legjobb benne, hogy nemcsak paráztat (bár nemannyira), hanem iszonyatosan izgalmas végig.

Lényege, hogy pár ezer évvel ezelõtt egy ufo lezuhant, befagyott az É-sarkon Norvégia közelében. Napjainkban folytatódik, megtalálják, kiássák, találnak is valamit, ami képes utánozni bárkit.

Most ez így nagyon átlagosnak hangzik, de nem az. Kurva jó film. Ha tudjátok feltétlen nézzétek meg. (Szerintem alapmû.)
A zenéje is iszonyat.

Jano
<#vigyor3>

Ilyen kéne nekem is! Haverom azt mondta, hogy õ a box-ot nézte eltakart szemmel...
Ma kiderül, hogy én mennyire szarok majd be <#idiota>

Iori
nekem annak idején a Kör volt ilyen, leginkább az atmoszférája volt félelmetes. Hihetelen volt, horrorok közül beszteszt. Egyébként persze csak este 10 után egyedül javasolt egy sötét helységben mint minden horror 😊

I love this game!

Loál!

Ma nézünk haverral 3 beteg japán horrort 😛
Asszuem ezek a címek: The box, Gombócok, meg nemtom<#idiota>

<#eljen>
basszus mintha en isrtam volna!!!
Mester! <#worship>
detto! <#vigyor2>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Jano
Én is utálom a kifejezést, de pl. a Grudge itthoni közönségének átlagéletkorát tekintve sajnos van létjogosultsága. 😞

fifi
jajó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gorvik
tinihorror... ez jó. Miket nem tanul az ember 😊

Jano
Tinikrõl szól, tiniknek! 😄D

fifi
mitõl tinihorror a "tinihorror"?

sztem azért annyira nem volt katasztrofális a 2...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Nem tudom, azt nem láttam, de jól emlékszem a bemutatóra, eltinihorrorosították. :/

Gorvik
Egyetértek.

Bár engem nagyon zavart, hogy hamar vége volt. Legalábbis ez volt az érzésem. Valamint a végén hiányérzetem volt, de szvsz így volt jó.

A második rész is ilyen?

Jano
A nagy vitákat kavart Ideglelés. 😊

Szerintem szenzációs ötlet, a legtöbben csak azért hánytak rá, mert várták a csúnya szörnyet/gonosz boszorkányt/rettenetes szellemet, és õk tényleg nem kaptak semmit. Nekem is nagyon tetszett, akinek nincs saját fantáziája, azt biztos csak idegesíti, számomra egy igen kellemes utazás volt a saját félelmeiben, amit nem rontottak el azzal, hogy mutatnak egy béna gumibábut, vagy CGI-kísértetet. 😄

Jano
A japán horrorokat minden mennyiségben ajánlom, mostanában szvsz majdhogynem csak azokon lehet rosni egy rendeset.

Gorvik
Érdekes, nekem nagyon tetszett az Ideglelés. Sajnos a barátom mesélt elõtte róla, hogy nincsen benne semmi lény, így elrontotta az egészet, de ha nem tette volna meg, akkor paráztam volna igazán.

Jano
Ilyen filmet én sem láttam még, maximum olyat, aminél nagyon sûrûn volt gyomoridegem.
A 28 nappal késõbb például ilyen volt (moziban), viszont a legtöbb ismerõsöm, akinek ajánlottam, igencsak lefikázta.
A Poltergeist azért nagy kedvencem, mert gyermekkoromban láttam elõször, akkor persze iszonyatosan féltem, és ha ma megnézem, felidézõdnek az akkori emlékek. 😄
Ugyanez érvényes a Beyond-ra is.

Jano
Loál, télleg, sorry. <#idiota>
Akkor lehet, hogy egy kölcsönzõi verzió az, ami szinkronos? Fogalmam sincs, mindenesetre magyarul láttam. 😄

PetruZ
Olvass vissza itt pár oldalt, volt úgy egy-két hónapja 2-3 oldal linkje, ahol efféle filmek review-jei voltak, meg beszéltünk is ilyesmikrõl a többiekkel.
Gorvik
Pl-t tudsz mondani?

Gorvik
Nem mondom paráztam alatta egy kicsit, de utána rájöttem, hogy paraügyileg egy nagy shit. 😞

PetruZ
Én ilyet még nem láttam. Gyomorforgatót igen, többször is, de igazán fosatósat nem. 😊
Nekem az etalon még mindig a The Grudge...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

de itt azt irják hogy...hol van itt Magyar szinkron...?

Stúdió/Forgalmazó: Columbia-TriStar/Warner Home Video
Hang: angol (DD 5.1), olasz (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)
Kép : 1,85:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, görög, hindi, holland, lengyel, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török
Régiókód: 2
Hossza: 87 perc

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Gorvik
Midegyiktõl szoktam félni, ugyanakkor semelyiktõl (utólag visszagondolva).

Igazán még nem láttam olyan horrort, legyen zombis/trancsirózós/szellemes/stb ami alatt igazán féltem volna végig.

Tehát nekem mindegy milyen horror, az a lényeg, hogy "a budi a hónom alatt legyen" a film teljes hossza alatt.

LezLee
Az elcserélt gyermek (1980)

Nagyon ötletes old school horror. Szellemes, nagy házas, beköltözõs, paráztatós. Bár én igazán egyszer sem ijedtem meg rajta, de ennek ellenére tetszett. Ahogy el kezdenek nyomozni, és lépésrõl lépésre derül ki az igazság, meg a szeánszos rész is tetszett. Lehet, hogy annak idején ez fosatós film volt, de aki parázni akar, inkább hagyja ki. Bár érzésem szerint a vége kicsit összecsapott és enyhén zagyvaság, de még így is pozitív az összhatás.

Legyen olyan 7/10
Jano
Az elsõ mondatban írt tény miatt igen nehéz a kérdésre válaszolni.
Milyen jellegû horrorfilmektõl szoktál félni? Szörnyek/zombik, szellemek/túlvilági?

Gorvik
Látom megoszlanak a véleménynek, hogy melyik horror jó.

Tudtok ajánlani valami igazán paráztatós filmet? De olyat, amitõl még egy erõs idegzetü ember is minimum beleszar a gatyójába.

Jano
Ez is tuti belejátszik természetesen. 😊

Jano
Én kérek elnézést. -.-
😄

Jano
Igen, itt van pl. Én privát ftp-n leltem rá.

fifi
lenne rá tíz ezresem, hogy ha az a kéró nem a kukoricásban van/valóságban különben Románia/ nem mondtad volna a Kukorica gyermekei hasonlatot... 😊

jajjj neeeeeee, istenkaromlas, hittipras... AAAAA kesz vege... menjetek haza... <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

mejelent szinkronosan...?

Jano
Dead Birds

Megnéztem szinkronosan. Semmi extra, kb. olyasmi, mint egy Kukorica Gyermekei rész. Kizárólag egyszer nézhetõ kategória, 12 egy tucat, voltmár, stb., de még a jobbik fajtából.

Ez az E.T.-s Elliott fijú hogy megnõtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4