Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#buck>#buck><#duma>#duma>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Land of the dead uncut trailer
<#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien>
hatha a 8as jobb lett.arrol azert jobbak a velemenyek.
nemhiaba az utolso jo hellraiser film az inferno volt ez ketsegtelen.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
én pl nem tartom fejben a sok kretén magyar félrefordított címet...
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Valaki látta már az Õrültekháza c.horrort?Most jött ki!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
vegulis... vegulis...
csak kar, hogy Andy extraja ezerszer feelingesebb, mint maga a film...
ha nem lattatok nezzetek meg...
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
nekem tetszett
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
gagyi not equal szar...
gagyi lehet a korlátozott lehetõségek miatt is...
sry
nem pedig azt hogy Magyarorszuág 10éves költségvetésébõl csinálunk egy kétes kinézetû CGI monsztát...
Egyedüli kivétel a DOD remake... az elmegy.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
B-Z kategória... 😄DDD
nem moziba kell menni a jó horrorért...
curse 1-2
de valamelyik rész eleje egyenlõ az elõzõ rész végével, vagy valami hasonló, már régen láttam õket... átfedés van ez a lényeg...
De asszem így 23 évesen jövök rá,hogy kurvára imádom a horrort ^J^
megmutatják a keleti kollegák hogyan lehet egy kisgyerek arcát fény-árnyék játékkal KIB@SZOTT ijesztõen bemutatni például... sztem egyik legkeményebb legijesztõbb keleti film a One missed call mellett...
Nekem nagyon tetszett mind a 4rész /átfedések ellenére/
A különös ház és annak szelleme kinyir mindenkit..!
Nekem a remake jobban tetszett...!
Viszont érdemes megnézni a Ju-On 2 jó kis folytatás lett belölle...))
Szerintem elég jó lett...!
Sok mindenki nem örül annak amit most irok...de szerintem sok "remake" jobb mint az eredeti...!
Igy volt szerintem a Kör és The Grudge is...!
Ha abbol indulok ki hogy jó volt az eredeti D.W. akkor a remake még jobb lesz..!
bocs ha vótmá'
Species 3. ezt egyszerûen ugy tudtamvégignézni,hogy közben takaritottam,egyebek...igy (mivel hánytam a primitivségétõl),nem okozottakkora gondot..annak modja szerint egybõl fel is mostam...magamat is.Hihetetlen hogy ezeket a filmeket DVD-n is kiadják,mert max a retekklubb hétköznap este 11.utáni szinvonalát üti meg.
meg olyan cuccaid lehetnek amit ebben a büdös életben itthon nem szerzel meg...
Ha meg lassan jön, hát lassan jön. Megéri. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ja, meg a Dead Next Door. 😄
<#taps>#taps><#worship>#worship><#mf1>#mf1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
hát ez marha jó film.
kedvet is kaptam a másik ilyen baromsághoz, a Dead and breakfasthoz...
Egyetértek. Meg is lepõdtem ezen egy picit anno, amikor láttam õket.
Careful what you look for. You just might find it.