Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mér? sz*r kecskeméti mozi több hónappal a magyar premier elõtti filmeket szokott adni???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A remake-et nem láttam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
összességében nekem hibátlan
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sajnos az eredetihez nem volt még szerencsém, de anno olvastam a történetet...
EZ etalon horrorfilm nekem. Egy perc üresjáratot nem találtam benne. Nagyon jól meg van csinálva, hihetetlen hangulatot áraszt...
Nekem ez 10/10, nem lehet mit hozzátenni! nagyon jó volt
OFF:
a fsz Ryan Reynolds meg nekem eleve szimpi, emlékeztet magamra/mielõtt nem kezdtem el a Sztojka Dzsémire hasonlítani testalkatilag 😄/
nem akarom nagyon fikázni, mert megtették már elõttem elegen. Ha egy kicsit visszavesznek a populáris vonalból, nem lett volna ez olyan rossz film/kuszaságától IS eltekintve/. Mert azért valljuk be, ennél sokkal sz@rabb horrorfilmeket is kiadnak 😊
bár lehet csak azért beszélek így az egészrõl mert az eddigi részek mindig is szívem csücskei voltak.
SPOILER
pl amikor elébred a csaj, hogy át van szúrva és a fürdõszobában agonizál.... na azt a jelenetet 5X nézem végig <#vigyor1>#vigyor1>
de így összeségében NEM Hellraiser fan szemszögébõl kifejezetten gatya film volt...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
3 filmet is megnéztem o.O
(máskor 2 hét alatt sem nézek meg ennyit :S)
Ju-On....Hát nem volt rossz 😄
(ehhh...ezeket a japán lánykákat nagyon meg.... 😛)
Fûrész
Ezt láttam moziban,de így dvdn tán még jobban teccett 😊
Hellraiser 1
Hát....<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#levele>#levele>
Olyan szeretlek is meg nem is. Nem untam,nem kapcsoltam le,de át sem karcoltam magamnak. Ez nem az én stílusom,legalább tudom 😊
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
bájdövéj: ma este fogom megnezni az uj chucky-t, fenntartasaim vannak a filmmel kapcsolatosan, nekem sosem tetszett ez a babagyilkolaszos style... dehat egy 1,5 orat meger, foleg ha fizetnek is erte... <#idiota>#idiota>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
:o)))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
egyebkent meg nem Lori hanem Iori<#idiota>#idiota>
I love this game!
Plan 9-t még nem néztem meg. <#pardon1>#pardon1>
I love this game!
a dawn of the dead az egyik legidotallobb film.zsenialitasa pontosan abban rejlik hogy minden korra ra lehez huzni.olyan altalanos emberi sajatossagokat es tulajdonsagokat vonultat fel ami nem csak kori de embereisegi jellemzo.itt jon a mesteri benne.egy minden korra rahuzhato kokemeny tarsadalmi kis fricska!
abban a filmben mindennek megvan a miertje.arrol nem is beszelve hogy romero olyan dolgokat csinalt ami abban az idoben senki sem mert megtenni.
tudud hany ember tuntetett a film ellen?este es nappal is 100ak alltak a bevasarlo kozpont elott es oriasi tunteteseket szerveztek a film betiltasaert.
az osszes egyhazi szervezet is tiltakozott.a krisnas es apaca zombi se volt veletlen a filmben.ez volt romero uzenete a vallasoknak😊 (ezt tobbszor is elmondta😊 )
a helyszin sem veletlen.nem veletlenul lett egy bevasarlokozpont szinhelynek valasztva.a film 1978-as es nezd meg hol tartunk most is...a bevasarlokozpontoknal.idiota trendet es divatot hajszolo zombik vagyunk akik az aruhazakban elnek (mar aki).ez az amit romero meglatott abban a filmben, es az az egyik amirol a dawn szol (sok mas mellett)
jo lehet elfogult vagyok mert a dawn a kedvenc filmem!!de ez a film tenyleg merfoldko es nem a belezesei miatt😊
A #3170-et nem láttam, csak az imdb-s rövid sztorira néztem rá. 😊
I love this game!
uristen lovoldozo Zombik... <#wilting>#wilting>
5/10, lehet hogy még nem vagyok túl érett egy ilyen filmhez <#idiota>#idiota>
I love this game!