Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
tesco? ott én is láttam akciósan de nem vettem meg...😄D

vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff

mér? sz*r kecskeméti mozi több hónappal a magyar premier elõtti filmeket szokott adni???
Iori
tölcsed le

I love this game!

vazzeg szar kecskeméti mozi nem adja pfff

fifi
nekem is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Õszintén szólva szerintem az eredeti nagyon gyenge volt.
A remake-et nem láttam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Glpetyus
Én tegnap megbüntettem magam a 2-vel <#wilting>
(érdekes ez jobban teccet,mint az 1.)

fifi
ahogy nekem lejött, nem akart ez semmi "korszakalkotót", semmi extrát... Megmaradt egy kicsit régivágású, normál, megszokott vonalvezetésû horrornak. És ebbõl nagyon kevés van manapság...

összességében nekem hibátlan

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Amityville Horror nekem is tetszett.

Next PC upgrade: 2022

fifi
Amityville horror /remake/
sajnos az eredetihez nem volt még szerencsém, de anno olvastam a történetet...
EZ etalon horrorfilm nekem. Egy perc üresjáratot nem találtam benne. Nagyon jól meg van csinálva, hihetetlen hangulatot áraszt...
Nekem ez 10/10, nem lehet mit hozzátenni! nagyon jó volt
OFF:
a fsz Ryan Reynolds meg nekem eleve szimpi, emlékeztet magamra/mielõtt nem kezdtem el a Sztojka Dzsémire hasonlítani testalkatilag 😄/

fifi
Hellraiser7
nem akarom nagyon fikázni, mert megtették már elõttem elegen. Ha egy kicsit visszavesznek a populáris vonalból, nem lett volna ez olyan rossz film/kuszaságától IS eltekintve/. Mert azért valljuk be, ennél sokkal sz@rabb horrorfilmeket is kiadnak 😊
bár lehet csak azért beszélek így az egészrõl mert az eddigi részek mindig is szívem csücskei voltak.
SPOILER
pl amikor elébred a csaj, hogy át van szúrva és a fürdõszobában agonizál.... na azt a jelenetet 5X nézem végig <#vigyor1>

de így összeségében NEM Hellraiser fan szemszögébõl kifejezetten gatya film volt...

PetruZ
Tudathasadok. 😊
Jano
Jano = PetruZ

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PetruZ
Én az 1-2-3-mat vettem meg így akciósan. 😊 (Volt már itt szó róla.)
Glpetyus
😊
Amit sikerült letöltenem,az is vmi vhs-rip :C

PetruZ
Oké, meggyõztél. 😊
Jano
Jól kiveséztem a témát. 😄

Jano

Jano
Láttam, és bizony ajánlottam is, mert jó. 😊

PetruZ
Hoppá, hoppá, ezt látta már valaki?
fifi
Hellraiser 2-t és 3-t én meg megvettem 999-ért akciósan... annyit megért. az 1 meg még original VHS-en van meg a hõskorból 😊

Glpetyus
Tegnap horror napot tartottam 😛
3 filmet is megnéztem o.O
(máskor 2 hét alatt sem nézek meg ennyit :S)

Ju-On....Hát nem volt rossz 😄
(ehhh...ezeket a japán lánykákat nagyon meg.... 😛)

Fûrész
Ezt láttam moziban,de így dvdn tán még jobban teccett 😊

Hellraiser 1
Hát....<#idiota><#eljen><#levele>
Olyan szeretlek is meg nem is. Nem untam,nem kapcsoltam le,de át sem karcoltam magamnak. Ez nem az én stílusom,legalább tudom 😊

Glpetyus
<#eljen>

Iori
mé nem az? 😊

I love this game!

Jano
Nekem tetszettek az eddigi részek - mint vígjáték. 😊

luketmájnikk <#papakacsint>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Iori
öhhh, hol is van ez? én nem mehetek? 😄

I love this game!

bocsika...<#idiota>
bájdövéj: ma este fogom megnezni az uj chucky-t, fenntartasaim vannak a filmmel kapcsolatosan, nekem sosem tetszett ez a babagyilkolaszos style... dehat egy 1,5 orat meger, foleg ha fizetnek is erte... <#idiota>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Loál János
Amúgy is Oprah Noodlemantra az igazi neve. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Nightmare on Elm Street?

:o)))

Ez így van.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

TheBerzerker
igaz nem elsore de megertettem😊

TheBerzerker
en meg nem lattam olyan filmet amiben johnny depp szar lett volna megjegyzem😊

Hát bazz, próbáld elképzelni életed legzsibbasztóbb sztoriját, szorozd meg öttel, tegyél hozzá a végén néhány óriási közhelyet, és megkapod a Plan 9-t 😊

Iori
nem azt mondom hogy a sok CGI a majer, de azt nem lehet letagadni hogy egyes dolgokat sokkal realisabban abrazolja a vaszonon...persze nem ettol fugg hogy egy jo film jo vagy rossz

egyebkent meg nem Lori hanem Iori<#idiota>

I love this game!

Loál János
Kurvajó film, Johnny Depp nagyon nagy Ed Wood-ként. :o)))
Plan 9-t még nem néztem meg. <#pardon1>

Megnéztem az Ed Wood-ot, és nagyon tetszett. Ezután azonnal kedvet kaptam a Plan 9 megnézéséhez is, ami tulajdonképpen kellemes meglepetés volt, mert sokkal rosszabbra számítottam 😊

BOCS! en a temat, nem a temara ertettem!!!! hanem a megvalositasra,,, ma mar persze amatornek laccik meg midnen, hanem en Lorival probaltam azonosulni es gondolom legfokebb neki(mint minden trendy arcnak altalaban, jajj bocs Lori most nem akarlak megbantgani telleg 😉) a robbanasok a sok CGI meg a majer bállittájm a nyero style jon be, ezert irtam ugy,hogy a tema nem az a tema, nah remelem ertheto voltam... <#idiota>

KOSZI! lertad helyettem THNX!

Iori
Hmmm, ok értem már. Kösz a felvílágosítást, bár csak visszatudnék utazni 78ba 😊 és akkor mindent értenék. Na mind1, megnézzem a 2004est, hátha az segít vmennyit 😉

I love this game!

TheBerzerker
szerintem tokeletesen ugyanaza tema most is.lasd amit egyel lentebb irtam.

TheBerzerker
eloszor is a dawn-hoz nem art ismerni akkori politikai es tarsadalmi helyzetet.
a dawn of the dead az egyik legidotallobb film.zsenialitasa pontosan abban rejlik hogy minden korra ra lehez huzni.olyan altalanos emberi sajatossagokat es tulajdonsagokat vonultat fel ami nem csak kori de embereisegi jellemzo.itt jon a mesteri benne.egy minden korra rahuzhato kokemeny tarsadalmi kis fricska!
abban a filmben mindennek megvan a miertje.arrol nem is beszelve hogy romero olyan dolgokat csinalt ami abban az idoben senki sem mert megtenni.

tudud hany ember tuntetett a film ellen?este es nappal is 100ak alltak a bevasarlo kozpont elott es oriasi tunteteseket szerveztek a film betiltasaert.
az osszes egyhazi szervezet is tiltakozott.a krisnas es apaca zombi se volt veletlen a filmben.ez volt romero uzenete a vallasoknak😊 (ezt tobbszor is elmondta😊 )
a helyszin sem veletlen.nem veletlenul lett egy bevasarlokozpont szinhelynek valasztva.a film 1978-as es nezd meg hol tartunk most is...a bevasarlokozpontoknal.idiota trendet es divatot hajszolo zombik vagyunk akik az aruhazakban elnek (mar aki).ez az amit romero meglatott abban a filmben, es az az egyik amirol a dawn szol (sok mas mellett)

jo lehet elfogult vagyok mert a dawn a kedvenc filmem!!de ez a film tenyleg merfoldko es nem a belezesei miatt😊

Jano
Jieáh, most töltöttem le!

A #3170-et nem láttam, csak az imdb-s rövid sztorira néztem rá. 😊

Iori
Sok embernek a kedvence, de azt áruljátok már el hogy mi az ami megfogott benne, csak kíváncsiságból kérdezem. Egyébként tisztelem a véleményedet.

I love this game!

fifi
hulladék...

<#banplz> nekem a szivem csucske(megvan magyar gonodzasban megjelent Directors cut eredeti dvdn, kincsem <#idiota>) ... hatigen amugy mai szemmel mar mas a tema, deakkoris a kedvenc...

<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>Lenne!!!
uristen lovoldozo Zombik... <#wilting>

Glpetyus
<#mf3><#violent>

Iori
Megnéztem a 78' DODet...hát nem tudom mit mondjak, de nem jött be. Mai szemmel nézve egyszerûen csak "gagyinak" tudnám nevezni, persze ez érthetõ mert nem mai film. Egy-két "paráztatós" jeleneten meg jól elmosolyogtam 😊. Kaphatna egy komédia besorolást az IMDBn.
5/10, lehet hogy még nem vagyok túl érett egy ilyen filmhez <#idiota>

I love this game!

Glpetyus
Láttad? 😄