9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
-
http://www.fangoria.hu/hirek.html
Hirek cimszóban jól elrejtve apró betükkel e letölthető a Dark Heroes első trailere. -
Nincs de szallagfos magnós kiadása lesz:) Az első melléklet Zombie the Flesh Eaters lesz Gulyás László tolmácsolásában:) -
Az a baj, hogy nem tudok rippelni:( Már megtettem volna. A Hasfalmetszőkkel együtt. -
reanimator #4498 Láttam .Végülis nem rossz.Egyszer nyugodtan nézhető. -
#4497 Az új filmre gondolsz? -
Sonic13 #4496 Viasz ház-at (Vax of House) látta már vki? -
#4495 Ezt látta már valaki?
http://www.imdb.com/title/tt0416315/ -
Rippeld be :P
Már ekzd engem is érdekelni :o) -
reanimator #4493 A Fangoria-nak nincs VHS mellékletes kiadása ? :) -
/me sárgul az irígységtől -
Nehogy azt hidd, hogy az legális. :D -
Nagyon jó. Én imádom. nekem megvan de csak vhs-en (eredeti vico kiadás:) ) -
reanimator #4489 A francba sehol sem találtam a Curse of the blue lights filmet.Pedig a cikk alapján jó lehet. -
Ramza #4488 igen, bocs -
Úgy van, majdhogynem Uwe Boll szintű a tag. :C -
Elolvastam a cikket. Gratulálok hozzá, könnyesre röhögtem rajta magam, tényleg! Most már még inkább meg akarom szerezni ezt a mesterművet, asszem, teszek egy próbát a DC-n. Hátha. -
Berzerk koma megelőzte, hogy én reklámozzam az oldalukat. :) -
Sokra ne számíts:) De az emule mindenképpen megér egy misét.
A büdös életben nem jelent meg ez a kiválló film dvdn. Vhs-en is csak kivétles helyeken pl nállunk (Csona pici hangjával:) )
Amúgy meg harvster.uw.hu
Itt találsz a kiválló kis oldalunkon róla cikket. -
HUÁÁÁÁ, köszönöm! El se hinnéd milyen régen kajtatok utána. De hát angol cím nélkül lehetetlen megszerezni. Most már van esélyem legalább! -
Megnéztem a hellraiser 8-at. Többek véleményével nem értek egyet úgyanis a 8-hoz képest a 7 legalább egy keresztapa, vagy egy citizen kane. Ilyen hatalmas rklap szart mint ez a hellworld még nem láttam. Olcsó szar kiszámítható dolgok, primitiv (enyhén az ultra zseniális 5dik részből nyúlt dolok) és ez a szerencsétlen balfasz rick bota.
Kéne valami peticiót indítani nehogymár ez a balfasz csinálja a következő filmet. Bár lehet ezzel a fosal szegény pinhead-éket örökre száműzte a pokolba!! -
curse of the blue lights
Ez volt az angol címe. Az egyik kedvenc filmem!! -
Keresek infót egy filmről, aminek, ha jól emlékszem Kék lidércek volt a címe (az angolt sajna nem tudom) arról szólt, hogy tanyát üt egy temetőben két "démon", egy dagadt pasas, meg egy szőrös majom szerű valami. Életre akarnak kelteni valami ősi óriás humanoid lényt, ezért hullákat ásnak ki és azzal etetik, de két tinédzser kölyök persze megállítja őket. Régen láttam, azóta se tudok a nyomára akadni, segítsetek pls! -
reanimator #4479 Rene Zellweger a Texasi 4 ben van. -
Ramza #4478 Igen, arra is emlékeztem :)
Meg a Texasi 3-ban talán René Zellweger. -
#4477 Az első részben pedig Jennifer Aniston van:)
-
Ramza #4476 Te jó ég, hat része van? :)
Arra emlékszem, hogy a másodikban jó kis szőke csaj volt, de "afölött" már nem láttam egyet sem. -
#4475 Én a Leprechaun-t néztem tegnap
LOL!
Ha kb. 2 percet kivágnának belőle,akkor vasárnap délutáni matiné is lehetne belőle.Azért megnézem a többi részt is,de sok jóra nem számitok.A 4. részig van meg nekem felirattal.Sajnos pont azokhoz nincs felirat amik érdekelnének is.
Leprechaun 5-In the hood
Leprechaun 6-Back 2 tha hood -
reanimator #4474 Megnéztem a Plane 9 from outer space-t.Megmosolyogtam mert mai szemmel az a film "tündéri".A ruhák, a fejek, a hangok mind mind egy letűnt kor emlékei.Szórakoztató,hogy nagyszüleim ezen a filmen féltek a moziban.(már ha adták egyáltalán nálunk) Lugosi darabos mozgásán,széles mozdulatain és meredt tekintetén egyenesen röhögtem.Viszont a fekete hajú csaj (Vampira) még mai szemmel is kurva jó nő. -
Ő az ! :D -
Hát ja, ez a Wostry úr izé...
De volt már 1 kritikája, amivel egyetértettem. :D -
Driller #4471 Döntsd el te ;-)
http://www.sokkmagazin.hu/kritikak/ -
Kemény oldal.Van film amiről valami jót is írnak ? :I
Elolvastam vagy 10 kritikát,de csak a fika megy...
-
deicide #4469 hallgattam rád...!
még ha nem is azt sajnálom hogy letöltöm..sokkal inkább az időt amit rászánok hogy megnézzem..!
igy most megmenekültem...ettöl...))
örök hála...)
-
Driller #4468 A link oda mutat - a Sokkon is kérdezte valaki hogy mi ez a film - de megmondom én neked külön is: ez a kalap szar, egy unalmas, béna amerikai félamatőr horror. Még letölteni sem érdemes. -
deicide #4467 most regeltem be...
de hol keressem...az El Charrot...? -
Driller #4466 Válasz El Charro-kérdésre -
deicide #4465 akkor puding próba... -
Ramza #4464 fogalmam sincs mi ez -
Ha senki nem válaszol, az általában azért van, mert senki nem ismeri a filmet.
Én pl. utálom beírni, hogy "fogalmam sincs mi ez". :(