Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hozzank augusztusban jon.elore hoztak a decemberi megjelenest.
House of Wax-ban sok szöveg van?
Next PC upgrade: 2022
szerintem szervezunk egy szokasos 14 oras horror maratont a haverokkal.)
ez a Dead Meat ez jó film? most van pár szabad órám és nagyon szemezek vele 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
-> a két Curse-t már láttam, de ez kimaradt eddig.
Hát röhögnöm kell az amerikai remake-en, illetve azon, hogy sokak szerint az eredeti Grudge jobb, mint az amerikai.
Hát kb. 4 másodperc lehet a kettõben, ami különbözik, ennyi erõvel azt is meg lehetett volna csinálni, hogy az eredeti helyszínekre odamontírozzák az amerikai szereplõket, hiszen tökugyanaz minden.
Továbbra is a Curse rulezik, ez közepes.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
tud vki spec TRASH film lelõhelyet???
mert van itthon bõven, de szeretném kibõvíteni a kollekciómat 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azt hittem a Kung-fu Cannibals-nál nem lehet szarabb filmet csinálni, de tévedtem.
Worst.Film.Ever.
Mondjuk a Robot Ninját még nem néztem meg, az is hasonlóan király lehet, elképzelhetõ, hogy átveszi a minden idõk legrosszabb filmje posztot.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I love this game!
király lesz, még emléxem a filmre a f@sza VHS korszakból alámondással 😊
Ismeritek ezt a filmet?Szerintem nagyon jó volt.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Üdv: Pripyat
itt volt dawn of the dead 2004 magyar szinkronnal!!! kb 3000ert😊
mondjuk nallam aza film max 200 forintot er tobbet nem😊
www.ezydvd.com.au - nagyon ajánlatos. postaköltséggel is lehet magyar feliratos eredeti dvd-t olcsóbban venni, mint itthon.
www.pokerindustries.com
www.xploitedcinema.com
ezek kifejezetten horror es kult filmekkel foglalkoznak.
de vannak meg altalanos oldalak is
www.amazon.com
www.sendit.com (ok angolok itt vannak magyar feliratos cuccok is)
meg van egy ausztral oldal aminek nem jut eszembe a cime...itt is vannak magyar feliratos cuccok is. (pl egy idoben lehetett ott kapni majmok bolygolya diszdobozt ugyanazt mint itthon posakoltseggel egyutt feleannyiert mint itthon)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
btw, én a múltkor próbálkoztam, de még mindig nem láttam magyaroszágot a paypal rendszerben. tuti az infó?
hat attol fugg honnan rendelsz (en foleg az usbol).elvileg nem kell hozza dombornyomott kartya.van kifejezetten netes vasarlashoz is kartya.vagy ahogy tudom par hete nallunk is mukodik mar a paypal rendszer amit mindenutt elfoganak es az usaban fokeppen azt is hasznalja mindneki.
Prypiat
Köszönöm elõre is újfent! 😊
Prypiat
Jómagam is nagy horrorrajongó vagyok,Friday the 13Th,The Fog... 😊 Nemrég kötötték be hozzánk a szélessávú netet és szeretnék érdeklõdni a többi "profitól",hogy a netröl honnan lehet kult horrorfilmeket szedni? ftp,web,esetleg dc-hub?
Köszi elõre is! 😊
Prypiat
Azért Berlin felett az ég és Élõholtak éjszakája...
Maradjon inkább minden a régiben.
Te meg ne buzulj be, írd szépen a mûvészfilm kritikákat a filmes topikba.
Na csszd szét ezt 😊
Mondjuk alcímcsere nem ártana, rühellem, amikor a rövid és hosszú cím megegyezik.
Azért ide, mert nem mai film, a filmes topikban úgyis csak a mertoszexuálisok írkálnak szupy trendy filmekrõl. 😄
Jóformán semmi köze hozzá a City of Angels-nek, totál más a két film. A német verzió egy kõkomoly mû, az amerikai egy jóval könnyedebb szerelmesfilm, az eredeti háttértörténettel ellátva. Szerintem a "rimék" is teljességgel megállja a helyét, számomra nem rontott semmit rajta, hogy láttam az "eredetit", pont azért, mert szinte mûfajbeli különbségek vannak a két film közt.
Nagyon sûrû, súlyos, ezernyi gondolattal teli alkotás, örökérvényû bölcsességekkel. Többször nézendõ, aki nem szereti a lassú, hosszan mesélõ filmeket, az ne merje megnézni. Depresszióban szenvedõk szintúgy.
Meg amúgyis amikor pesten már nyomták a bukást, utána két hónappal se nyomták még a kecskemétibe..