9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #4542 Ja miután leírtam megnéztem a neten.Hibáztam.Előbb kellett volna turkálni:)
De az első két rész az nagyon ott van. -
Neki már csak annyi köze van a filmhez, hogy az Ő könyvéből vannak a figurák (mármint Pinhead és tsai), igazából csak az első filmet rendezte, és a második rész történetét írta átólcettig. A többi mind smafu. (Sajnos. :C) -
reanimator #4540 Hellraiser 8 tényleg trutyi.Igazából nem is Hellraiser.És azt sem hiszem el,hogy Clive Barker írta,mert ilyen szarokat ő nem adna ki a kezéből.Ha meg tényleg Ő írta akkor egy 9mm-es Berettát nyomtak közben a fejéhez. -
Da Tail of 2 Sistaz [NIGÖ]
Hű, ez most jó volt. Tény, hogy láttunk már ilyesmiket egyéb szellemes filmekben, de mivel koerrktül volt adagolva a feszültség, és egy kicsit megkavarták végét, működött a dolog.
SPOILER!
Az elején azonnal bevillant, hogy kb. mi lehet a lényeg, amikor az Apa szólt a 2 lánynak :), hogy "Nem szállsz ki?", bár az is megfordult a fejemben, hogy csak egy félrefordítás. :)
/SPOILER!
Szóval tetszett, tipikus távolkeleti horror-dráma, jó megvalósítással. Nyolcat azért nem kap, mert lásd a spoileres részt, de 7.5-öt megérdemel így is. -
"Mert az attól volt HR, hogy benne voltak a cenobiták"
tehát a mondat helyesen:
csak azért tudtam hogy Hellraiser filmet nézek, mert voltak benne cenobiták, meg Pinhead, de semmi egyedi hagulatot, bölcs PH beszólást, HR atmoszférát, borzongást nem lehetett felfedezni...
[ígéri ma már több fröccsöt nem iszik itthon]
[ezért elmegy fórumközelből inkább kocsmába] -
Hellraiser8
nekem ez tetszett
volt benne gyilok, csöcsök, meg minden ami kell...:D
de Hellraiser sorozatban ilyet kiadni nagy bunkóság. Mert az attól volt HR, hogy benne voltak a cenobiták... Szemétségnek tartom Rick Bota-tól hogy így adta ki.
simma tizedrangú tinihorrornak elment volna, mondjuk 7-/10-en
de hellraiserban 2/10/csak a fejlevágás, meg hogy a gyereket úgy kivéreztették a kampón mint egy disznót:DDDD/
!!!petíciót Rick B. ellen, hogy többé ne koszolhassa be a Hellraiser kultuszt!!! -
Az összes cimén kerested? -
navarj, beugrott!!!! broaaaf de gagyi vagyok... ezt lattam :ÐÐÐÐÐÐ en nem mondok velemenyt, mert elfogult vagyok egy csoppet a temaban, de nekem teccett... najo a szintje nem eri el a nagyoket, de szerintem jo... most beugrott... jujjdeciki... -
feliratozni akarom, de égen-földön nem lelem... -
Huu a Hell of the living Dead mekkora egy tróger film:) De pont ezért szeretjük!!:) -
öööooooááá en meg ezt nemlattam... VAAAAAA akaroooooooooom ovoneni!!!! AKAROooooom :Ð
/vezekel :D -
Nem.
Hell of the Living Dead
Cannibal Virus
Inferno dei morti-viventi
Night of the Zombies (USA)
Zombi 4 (USA) (pre-release title)
Zombi 5: Ultimate Nightmare (Italy)
Zombie Creeping Flesh
Zombie Inferno
Zombie of the Savanna -
Hell of the living dead anno ment Zombia apocalypse címen is? -
pfüü...elkezdtem szedni a rémségek könyve2-t,haver délelött mondta hogy szerinte szar,most elkezdtem nézni,hát feléig birtam....szerintem is kurvaszar
[kikapcsoltaéstörölte:@] -
+ megnéztem ezt a Hasfelmetszőket itt a melóhelyen az elöbb......
-
Devils Rejects joak-e ? ^^
Jónak tűnik
-
#4526 http://www.sg.hu/cikkek/39602 -
hé Zsánni írtam privátot, mert szopok azzal a dologgal...
sry -
mondjuk megkapták az eredeti Alien Predator jelmezeket... -
Köszönöm! Már meg is néztem. Ez valami eszetlenül jó! Joker is, a Batman is telitalálat. Hihetetlen, hogy egy félprofi (bár ki tudja) kis stáb ilyet csinál... Az operatőr is zseniális. A zene, a hangok... Jó, persze az előbbi az originál filmzene, de irgalmatlan jól megcsinálták. Ráadásul 2003-as, az AVP, meg a Batman Begins előtti. Hát, csak ámulok. Meg is nézem még egyszer!
-
Semmi gond:)
Ha tudok szívesen segítek:) -
Megvan már, köszönöm. Előbb jöttem ide rinyálni, mint hogy körülnéztem volna. -
szerintem bármelyik filecserélőn megtalálod. -
Bocs. H-lye vagyok. A Gúgli a barátod... Én kérek elnézést.
-
Kis témaváltás. Segítséget kérnék! A Harvester oldalon olvastam a Batman-Dead End című rövidfilmről. Van mellékelve letöltési link is, de nem műkszik már. Valakinek megvan? Nagyon érdekelne. Help plz!
-
Szerintem ez tök frankó, utálom a mesterkélt elöregítő-sminkeket, megvénítő-maszkokat. :) -
ezt gatyamadzagpengetésnek hívják... -
"Tarantino újból megerősítette azt a Kill Bill 2 bemutatója idején tett nyilatkozatát is, hogy mindenképpen szeretné elkészíteni majd a harmadik részt is. Erre azonban még elég sokat kell várnunk: a történetet tíz évvel később akarja folytatni, amikor Vernita Green kislánya - akinek az édesanyját a szeme láttára gyilkolta meg a Menyasszony - már felnőtt, és bosszúra szomjazik. Ehhez persze meg kell várnia, hogy a kislány a valóságban is felnőjön, Uma Thurman pedig tíz évet öregedjen."
Na bazz. Azt hiszem, ezt hívják öncélú rendezői allűrnek. :/
-
Szerintem ez ide illik. :)
-
Mindent visszaszívok a netpiacról. Megrendeltem mind3 kollekciót. Dracula, Wolfman, Frankenstin és 1 héten blül ot volt mind3. Pedig azt irták elfogyott.
Két dologban jobb ez a kiadás mint az emrikai...egyrészt ha jól láttam nincs rajta az a hülye szar Van Helsing-es audiokommentár mint a kintin és a kintiben a dobozban lévő dvd tok ilyen papír széthajthatós izé a magyarban meg szétnyitható műanyag tokban vannak a lemezek. Én spc utálom a papír tokot mert sérülékenyebb. -
nem rossz darab, érdemes megnézni -
thx.
Asszem beszerzem. -
Megvan egy ideje, de még nem néztem meg. Elég jókat írnak róla netszerte. -
:/ -
Ezt láttátok ?
Vélemény ? -
ide is beirom, csak hogy ne pazaroljatok felesleges pénzt a moziban :)
Dark Water:
Nagyot csalódtam, de nagyon. Kataszrofális a forgatókönyv, tele kisebb-nagyobb bakikkal, halál unalom az egész. A zene a film 3/4 alatt semmi pluszt nem nyujtott. Az egyetlen jó pontja az anyát illetve lányt alakító színész (Jennifer Connely & Ariel Gade). Kár volt beülnöm...még a Kör 2 nél is gyengébb szvsz
3/10 (2 pont a 2 színésznek & azért mégis csak Koji Suzuki írta) -
Akkor magyarázd el a végét! :D -
seed #4505 Én tegnap megnéztem ai Ichi, the Killert. Az elején nem sok mindent értettem, de egész ügyes sztorit hoztak össze. Azért elég vicces film... -
Ehun e! -
A Hasfalmetszőket le lehet tölteni a hivatalos Cruel World Team-oldalon.