9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
nekemisnekemis :P -
privát ment -
nekem ez 240mega -
^J^
-
:C
-
htxvm begyuzs ^o^
[megy megnézi] -
Nó. -
Jaja,egész jó volt :)
#4562 Ezt senki? :C -
hááát megnéztem a 1974-es TCM-et hááááát horrornak nem mondanám mert vért azt csak híbe hóba lehetett látni de nem is attól izgalmas egy film a 2003-as télleg pörgősebb véresebb de izgalomban a régi is kurvajó de én inkább thrillernek sorolnám be de abbból 10/10
amit nem értettem a filmben hogy jerry(a srác aki 2. ment a házba) hová tűnt ? ? ? lehet hogy benne lesz a folytatásokban találkozunk vele ?ma már nem nézem meg a többi feldolgozást(1986,1990,1994) mert csak kiugrana a szívem a helyéről -
Kösziek. :o)))) -
ja és Jánosnak boldog szülinapot o: -
ismeri valaki a Ház a kisértet hegyént cimü filmet? -
Demon Knight (1995)
Billy Zane iz da beszt. Én végig neki drukkoltam.
-
woooaw... nekem is kell!!! :DDDD
szerk: kozben edonkeyon talaltam 3 reszre szabdalt Zombie Hunter rar allomanyt darabjai 40 megasak... az is az? -
Honnan szedted le amúgy? -
Thx -
Ramza #4566 Igern, jópofa film, erős, de jó lopásokkal.
Nem igazán horror, sokkal inkább dráma. -
nya,mégegy kérdés = Láttátok ? -
Pár évtizeddel lemaradva ugyan,de megnéztem a Ragyogás-t.
Hát KURVÁRA tetszett,Jack Nicholson nagyot alakít

(pedig nem tartozik a kedvenceim közé,de le a kalappal)
10/10 -
#4563 Nekem bejött.Jó kis cucc.Kellemes meglepetés volt,mivel előtte nem is hallottam róla. -
Énis-énis :)
Tsui Hark: Vámpírok kora ?
vmi 2002-es hong-kong-i horror (?)
-
Igen, nem olyan rossz.
Nem mondanám, hogy félelmetes, de érdekes. -
Halott Madarak-at láttátok mán? -
Azt má leszettem. :) -
Gorotica rendezőjének másik fergeteges filmje:
gore_whore
nagyon kemény
[megvan neki Cvd-től] -
:))) Én is szedem! :) -
ma reggeli sikertelen pecázás után leültem a gép elé, és mit találtam/fel is villanyozta a kedvemet/ű
Zombie Hunter!!!
főszerepben Simon Pegg/ Shaun of the dead/
kőkemény film!!!
[Jano tudja hoonnan van :D] -
Áhhááá, kösszépen! :o)))) -
ja és még van egy 1994-es next generation is
ez 5 láncfűrészes nem hiszem hogy a benzinárak mellett érdemes motoros láncfűrésszel bárkit is "átplasztikázni"
-
Hát nagyjából a 74-es meg a 2003-as megyegyzik egy két apróság eltérésével. Az eredeti 1974-es verzió egy iszonatosan sokkaoló hatású mocskos módon hatásos film. Filmtörténelmi klasszikus!!! Azt minnél hamarabb tessék megtekinteni! -
Boldog szülinapot ^.^
-
HB2Y!!!! kedves Loál János! :D
(ha igaz) :P -
a tekszaszi láncfürészesnek 3 féle(1974;1986;1990) változatát töltöm mindegyi ugyanaz a sztori ? és milyen sorrendben nézzem meg őket ? a 2003-ast láttam de kiváncsi vagyok a régiekre is hátha azok is ütnek ? -
Minap én is megtekintettem.
Sajnos lehetett volna kicsit poklosabb,PH.és Tsi,jobban nyomulhattak volna.
Nekem valahogy a 3. rész jött be legjobban,ott több szerepük volt. -
Vámpírok bálja /Polanski/
imádom ezt a filmet. egyszerre kicsit félelmetes és komikus. a visszataszító szereplők pedig egyedi ízt adnak az egésznek... egyik legeredetibb hangvételű/nem történetű!/ vámpírfilm
10/10
ez_az -
meg: ritarded rivándzsá...
ezen beszartam... -
reanimator #4546 Deathwatch-most néztem meg kora délután. Egész érdekes film.Mondjuk picit túl van értékelve az IMDB-n.Talán csak a helyszín/időpont(I.VH,lövészárok) tetszett meg a képi világa.Zseniálisan csinálta a rendező,inkább a képi világgal tette nyomasztóvá a filmet.Gyakorlatilag végig zuhog az eső+ sötét színeket használ(szürke,kék,barna).Egyszer érdemes megnézni.
A Toxic Avenger 4 tényleg zseniális.Azt is megnézem ma :) -
ma este megnézem a Day Of The Dead-t
-
c-c-c a citizen toxie pedig mestermunka minden téren!!! -
Cvd #4543 Az a baj hogy ameddig Romániában fillérekből forgatják le ezeket a szemeteket addig az is elég ha összesen 3-an megveszik DVD-n, máris nyereséges, és így azonnal csinálják az újjabb folytatást.
Viszont a Toxic Avenger 4 télleg király volt. Igaz két menetben bírtam csak megnézni mert annyira keményen kreténség hogy egyben túl tömény lett volna. Amikor a szefós a kurvát (bitch) úgy ejti hogy bijjács akkor azt mondtam hogy mára elég.:)