Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Careful what you look for. You just might find it.
miért elsõre nem hitted el? 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Rob Zombie rosszat még nem csinált...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
vélemény...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
És ez a Madhouse milyen jellegû film? <#zavart1>#zavart1>
Mihez lehetne hasonlítani?
Mert pl. ha olyasmi mint a Hellraiser,akkor azt inkább nem kérem 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Errõl tudna valaki egy rövid véleményt mondani?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Dracula/1930-as klasszikus/
Nosferatu /1922/
Un Chien Andalou /ezt nem ismerem, de jónak tûnik/
Das Kabinett des Doktor Caligari
izgi!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
www.xploitedcinema.com
www.pokerindustries.com
www.sendit.com
http://video.barnesandnoble.com/index.asp?r=1&userid=1I7t3fAB1D (ez egy kifejezetten jo honlap. a legaprobb reszletekig meg lehet nezni mik vannak a lemezen)
nezz utanna interneten meik honlaprol erdemes megrendelni.sokmindentol fugg.lehet van ahol akcios vagy olcsobb a postakoltseg.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
amugy ez az 5.1 mar tuti ujrakevert... mert eredetileg ugye DD2.0 az anyag... nekem ugy van 😞
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
usa-bol rendeltem ahogy a dupla Day of the Dead-et meg a NOTLD milleneum edition-t is.
BTW: igen ANdy naon jopofa csoka volt... talan meg Steve volt meg karakteres... 😉
BTW2: honnan szervaltad??? mennyi volt? gondolom nincs rajt hun felirat...
4 lemez...a film 3 verzioja talalhato rajta
- Dawn of the Dead 116 min (Argento cut)
- Dawn of the Dead 126 min (Theatherical cut)
- Dawn of the Dead 136 min (Directors cut)
a4dik lemezen pedig 2 dokumentumfilm talalhato
- The Dead will Walk
- Document of the Dead
- + extrak
(van a filmnek egy egyedik verzioja de az ugy tudom valami nemet ceg kezei kozott van es csak nemetul jelent meg. ez a leghosszabb 156 perces verzio.)
ja es a 4 lemez egy szep fekete ilyen kihajthato dobozba van csomagolva. gyonyoru komolyan mondom orom fogdosni😊

kez es labtorest meg hasonlok!!!
/nemtud mit kivanni kinjaban mert nemtudja mit kell

csá all!
😄
Mondom a DOD remakebol aZ Extran terpeszkedo Andy kisfilmje volt a legjobb, az kb egy lapon emlitheto a regi nagy feelingjevel...
btw: korabban irtad a 4 lemezes nagy oreget... miafene tud lenni rajt 4 lemez??? <#vigyor2>#vigyor2> leirod plz?
---
noigen a Night remake az nagyon eltalalt... <#worship>#worship>
egyedul a savini fele night remake volt jo.
Akkor legalabb ne basszak el!!! PLZZZ ne rohangaljanak a feelingek, meg ne lovoldozzenek... plzplzplz
ujabb amerkai filmes betegseg. egy tema nepszeruve valik velemenynire (zombik) de idiotak vagyunk es nincs sajat otletunk igy visszanyulunk a jol bevalt dolgokhoz a penzkeszites jegyeben.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
<#beka3>#beka3>
Nekem nagyon bejott.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
hátõõõõ érdekes a helyzet, mert nekem mindig is tetszettek az olyan filmek amiben magukból kifordult, megtébolyodott emberek szerepelnek <#eplus2>#eplus2>
ez sem volt olyan nagyon gáz, de azért lehetett volna még ehhez hozzátenni, mert kicsit kiforratlnnak tûnik az egész... összességében azért tetszett.