Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alapötlet jó, meg a trailer is jó, csak maga a film elég gagyi, unalmas. Vér akad benne. Egyszer azért nézhetõ.

Careful what you look for. You just might find it.

fifi
ja <#hawaii>

miért elsõre nem hitted el? 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
fasza

Rob Zombie rosszat még nem csinált...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
ajajj

maozedong
mért B ?

Resurrection!

kösz😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

valaki látta már az 1000 Halott Házát..?

vélemény...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Glpetyus
thx 😛

Jano

Glpetyus

És ez a Madhouse milyen jellegû film? <#zavart1>
Mihez lehetne hasonlítani?
Mert pl. ha olyasmi mint a Hellraiser,akkor azt inkább nem kérem 😊

Jano
😄 Nem hiszem, csak még nem futottam össze vele. 😊

Glpetyus
Akkor ez már nagyon über-giga-mega-brutál szar gagyi g*ci lehet,ha még Te sem ismered... <#idiota>

Glpetyus
:/

Jano
Pássz.

Glpetyus
<#help>
😊

Glpetyus

Errõl tudna valaki egy rövid véleményt mondani?

Loál János
Az Andalúziai kutyus érdekes, nagyon régen az 1-esen láttam, a többi nem érint. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
hazassag???

te beteg vagy😊)

Te tényleg megházasodtál? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
Na egyik nagyon jó cimborámnak azt mondtam, ne költsön nászajándékra, hanem adjon pár veszélyes filmet... ezek lettek:

Dracula/1930-as klasszikus/
Nosferatu /1922/
Un Chien Andalou /ezt nem ismerem, de jónak tûnik/
Das Kabinett des Doktor Caligari

izgi!!!

Glpetyus
<#zavart1>

Jano
Légy szíves valaki mondja meg, hogy miben van ez a kedvesség:

TheBerzerker
dawn of the dead-et meg anno megjelenes elott preorder-be rendeltem😊 nem is tudom hany honapja vartam azt a megjelenest.

TheBerzerker
www.amazon.com
www.xploitedcinema.com
www.pokerindustries.com
www.sendit.com

http://video.barnesandnoble.com/index.asp?r=1&userid=1I7t3fAB1D (ez egy kifejezetten jo honlap. a legaprobb reszletekig meg lehet nezni mik vannak a lemezen)

TheBerzerker
hat nemtudok arakat mondani.
nezz utanna interneten meik honlaprol erdemes megrendelni.sokmindentol fugg.lehet van ahol akcios vagy olcsobb a postakoltseg.

jah bocs arakt meg nem mondtal... erdekel mind3... postakoltseg etcetc...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

oooh kar legalabb angol felirat lenne rajt... 😞
amugy ez az 5.1 mar tuti ujrakevert... mert eredetileg ugye DD2.0 az anyag... nekem ugy van 😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

TheBerzerker
nincs angol sincs rajta.csak angol nyelv.5.1 thx meg minden szar.
usa-bol rendeltem ahogy a dupla Day of the Dead-et meg a NOTLD milleneum edition-t is.

<#finom> nekem csak a magyarorszagon megjelent Directors Cut van meg, amugy dobtam egy hatast amikor atvaltottam a magyar hangsavra, nem hittem volna, hogy neves magyar szinkronszineszek adjak a hangjukat egy iylen "buta" filmhez(tudod a trendy mass...)
BTW: igen ANdy naon jopofa csoka volt... talan meg Steve volt meg karakteres... 😉
BTW2: honnan szervaltad??? mennyi volt? gondolom nincs rajt hun felirat...

TheBerzerker
andy volt a remake-ben az egyetlen kreativ szereplo aki szemelyiseggel rendelkezett. a sakkozos jelenet nagyon tuti volt😊 de a film amugy nulla.

4 lemez...a film 3 verzioja talalhato rajta

- Dawn of the Dead 116 min (Argento cut)
- Dawn of the Dead 126 min (Theatherical cut)
- Dawn of the Dead 136 min (Directors cut)

a4dik lemezen pedig 2 dokumentumfilm talalhato

- The Dead will Walk
- Document of the Dead
- + extrak

(van a filmnek egy egyedik verzioja de az ugy tudom valami nemet ceg kezei kozott van es csak nemetul jelent meg. ez a leghosszabb 156 perces verzio.)

ja es a 4 lemez egy szep fekete ilyen kihajthato dobozba van csomagolva. gyonyoru komolyan mondom orom fogdosni😊

picsaba, bena vagyok...

ELJEN!!! 😄 IMG]http://www.tar.hu/relaks/smilies/smilies/egyebek2/woohoo.gif[/img]
kez es labtorest meg hasonlok!!!
/nemtud mit kivanni kinjaban mert nemtudja mit kell

Jano
😄D Minden jókat.

fifi
na akkor én most megyek és megházasodom...

csá all!

😄

egyetertek mester... sok a ha nalam is a DOD remakkel kapcsolatosan... ha nem futnanak a feelingek, ha kicsit jobban ki lennenek dolgozva a szereplok szemelyisegei... ha ha ha... akkor nem nezne meg csak az elvakult retrofanreteg, mint mi... nem lenne bevetel, ezert kell kommerszesiteni <#szomoru1>
Mondom a DOD remakebol aZ Extran terpeszkedo Andy kisfilmje volt a legjobb, az kb egy lapon emlitheto a regi nagy feelingjevel...
btw: korabban irtad a 4 lemezes nagy oreget... miafene tud lenni rajt 4 lemez??? <#vigyor2> leirod plz?
---
noigen a Night remake az nagyon eltalalt... <#worship>

TheBerzerker
annyira ruhellem ezt hogy a kedvenc filmjeimhez hozzanyulnak. mar a dawn remake is okadek volt szoval nem varok sokat.

egyedul a savini fele night remake volt jo.

right... <#rinya>
Akkor legalabb ne basszak el!!! PLZZZ ne rohangaljanak a feelingek, meg ne lovoldozzenek... plzplzplz

TheBerzerker
az....sajnos az.

ujabb amerkai filmes betegseg. egy tema nepszeruve valik velemenynire (zombik) de idiotak vagyunk es nincs sajat otletunk igy visszanyulunk a jol bevalt dolgokhoz a penzkeszites jegyeben.

hoppa ez most remake lesz?

TheBerzerker
ha en lennek romero most zokognek....

http://www.imdb.com/title/tt0462248/

TheBerzerker
file cserelovel toltottem le.

Glpetyus
Adhatnál egy linket <#alien>

Eh. Alulrol kezdtem olvasni de nem jutottam a tetejere. Atyam.. 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

fifi
3275???

<#beka3>

Nemtom biztos volt mar rola szo, de a madhouse nagyon rulzik. 1000x otletesebb mint a saw meg a texasi gyilkolos..
Nekem nagyon bejott.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

TheBerzerker
megneztem az aces go places 2-ot kb 100adszorra es meg mindig zsenialis film!!!

fifi
Madhouse
hátõõõõ érdekes a helyzet, mert nekem mindig is tetszettek az olyan filmek amiben magukból kifordult, megtébolyodott emberek szerepelnek <#eplus2>
ez sem volt olyan nagyon gáz, de azért lehetett volna még ehhez hozzátenni, mert kicsit kiforratlnnak tûnik az egész... összességében azért tetszett.

TheBerzerker
letoltottem a land of the dead forgatokonyvet.asszem elolvsom.kivancsi leszek mi az amiben valtoztattak a filmben.

Glpetyus
Király.
Nagyon várom.