Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
"Ne térjenek le errõl az útról! Ahogy túlmennek a Holtember kanyaron, egy kerítéshez érnek, úgy nevezik: Ördögkerítés. Onnan gyalog menjenek, amíg egy völgybe nem jutnak, amit úgy neveznek: Az Eltûnt Szappan Katedrálisa. A völgy közepét úgy hívják: Az Elfelejtett Tejesember Négyszöge. Tartsanak jobbra a Csupasz Koponyák Ösvényén, és egy helyre jutnak amit úgy hívnak: Haláltisztás. A kunyhó épp ott van. Nem lehet eltéveszteni."

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
The Lost Skeleton of Cadavra (trailer)

Ez totál kész, ronggyá röhögtem a rekeszizmaimat, besorolódik szépen a Kung Fu Hustle mellé, mint legloálabb vígjáték, egyszerûen zseniális. A magyar felirat egyetlen helyen durva félrefordítással bír, de ettõl eltekintve az is jó volt, de asszem az alapanyag csúcs, ugyhogy...

báttyó02
Na megneztem a lény c. film elsõ részét,nekem aránylag bejött,bár ez inkább akció mint horror,meg nem igazán fosatós 😄
5-bõl 3,5-et adnék rá 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

TheBerzerker
flying saucers over holywood a cime.

Jano
Ahhoz még nem volt szerencsém.
Az Ed Wood film Johnny Depp-el meg szintén überfaszányos. 😊 Jó rég láttam.

TheBerzerker
ja az nagy kiraly film. es a dvdn van egy csodas dokumentumfilm is!!

Jano
Végre teljes egészében megnéztem a Plan 9 from Outer Space-t.
A remek díszletekkel, a komoly trükkfelvételekkel, a kiváló akciójelenetekkel, a félelmetes sikeredett zombikkal, a jól megírt párbeszédekkel, a sok szép színhellyel, a top vágásokkal, és a csúcs színészekkel tûnik ki a kor hasonló alkotásai közül, sõt, még ma is megállja a helyét szinte minden téren. 😊
Hihetetlenül bájos film, nagyon nem bánom, hogy beszereztem, bár elég sokáig halogattam, hogy meg is nézzem rendesen. Übergigahyperkult.

PetruZ
A Carpenter's Vampires nekem bejött, de inkább csak James Woods és a karaktere miatt. 😊
TheBerzerker
egy kis kultura ma estere...

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2872563&i_where=1&i_where_tv=1

TheBerzerker
szerintem szornyu...bar a vampires-nel sokkal jobb.

báttyó02
van egy filma amit még megszerzek,vélmények róla? :Mars Szelleme(ez is carpenter féle film,akcio horror,és 2001-es ha jol tudom)

TheBerzerker
meg nem valaszolt😊
most kicsit leultek a dolgok az oldalon de remelhetoleg meginul egy kis fellendules es helyre lesz rakva a dolog.

The Berzerker- Sirály ! Rohadt jó az oldalatok, az írásaitok is jók.Én spec sírva szoktam röhögni azokon az esszéiteken amiket a szar filmekrõl írtok.Meg amúgy is jók a dumák.A Dudikoff válaszolt már a leveletekre?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

jointeer
holtak hajnala? látta valaki?

köcsög

Lammer
osztom... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

báttyó02
<#eljen>

báttyó02
aki esetleg nem ismeri:

A lény
(Species)
színes amerikai sci-fi, horror, 108 perc
1995
Elõállítási költség: 35 millió dollár

Szereplõk:
Ben Kingsley (Xavier Fitch)
Alfred Molina (Dr. Stephen Arden)
Forest Whitaker (Preston Lennox)
Andrzej Bartkowiak (Xavier Fitch)
Jordan Lund (Aide)
Dennis Feldman (Dan Smithson, Empath)
Marg Helgenberger (Dr. Laura Baker)
Natasha Henstridge ( Sil)
Michelle Williams (a fiatal Sil)
Rendezõ: Marg Helgenberger (Dr. Laura Baker)
Forgatókönyvíró: Conrad Buff
Operatõr: Roger Donaldson
Vágó: Christopher Young
Zene: Ben Kingsley (Xavier Fitch)
Producer: Dennis Feldman
rendezõ: Roger Donaldson
forgatókönyvíró: Dennis Feldman
zeneszerzõ: Christopher Young
operatõr: Andrzej Bartkowiak
vágó: Conrad Buff

A tudósok súlyos tévedésbe esnek: azt hiszik, õk kísérleteznek egy földönkívülivel. A kísérlet tárgya azonban kitör a laboratóriumból, és megszökik, senki sem sejti, mik a szándékai. Nem sokat tudnak róla, de már ennyi is elég az aggodalomhoz.
A kutatások vezetõje különleges csapatot toboroz össze, hogy a lény nyomára akadjon. Csupa rendkívül képzett ember. Egy bérgyilkos, akit csak akkor vesz igénybe a kormány, ha nagy bajba került; a látó , aki természetfeletti, de legalábbis megmagyarázhatatlan képességekkel rendelkezik; valamint egy biológus és egy antropológus. Szupertitkos küldetésük egyszerûnek tunik: megtalálni a szökevényt bármi áron. De nem számoltak minden rájuk leselkedõ veszéllyel.
A lény egy roppant csábító nõ alakját ölti magára. És céltudatosan nekilát terve megvalósításának. Egy gyanútlan férfit keres, akivel párosodva olyan utódot hozhat létre, mely majd kiírtja az emberiséget a Föld színérõl. Megkezdõdik a versenyfutás az idõvel. Fennmaradásunk forog kockán.

Jano
A lény egy sci-fi horror, elmegy kategória.
A Hullajó minden idõk egyik legjobb filmje.

báttyó02
Na ma két filmet sikerült még megszereznem,biztos ismeritek 😊

-A lény(Species) az elsõ része,mivel a többi elég bukás lett...amugy ha jól tudom ez '95-ös film

-Hullajó 😄
ez meg horror-vígjáték,azt halottam eddig rola,hogy nagyon durva,fõleg a vége....

na asszem este megnézem valamelyiket<#vigyor1>

TheBerzerker
akkor roviden...mnind2 film jo de az eredeti a legjobb!!

báttyó02
na a carpenter félére gondolok 😊

akkor ezt a filmet megnézem mindenképp.
köszi

TheBerzerker
ha a village of the damned-re gondolsz....

az elso verzioja az 1960-ban keszult wolf rilla altal rendezett film volt. nekem ez a verzio nagyon bejott.igazi klasszikus (mellesleg a TCM egy idoben eleg surun leadta).
aztan carpenter csinal ebbol egy remake-et 1995-ben amiben christopher "superman" reeve volt a foszereplo. igaz nem annyira zsenialis mint z eredeti mega klasszikus de kellemes szorakozast nyujto 1.5 ora.

báttyó02
Szevasztok

valaki egy pár mondatot tudna nekem errõl a filmrõl mondani?:
Elátkozottak faluja

kiváncsi lennék rá,hogy mi a véleményetek errõl,ha már láttátok 😊
mert most szerzek be egy két horrorfilmet,de még nemtudom pontosan melyiket,de asszem inkább régebbi tipusu lesz 😄

TheBerzerker
nem vagy indiszkret😊
igen a harvesteres berzerker vagyok.sot ha mas forumon is ilyen nevu emberket talalsz nagy valoszinuzseggel az is en vagyok😊
meg nem talalkoztam massal aki ezt a nevet hasznalna.

Lammer
detto eggyuterzek veled "testver" <#papakacsint>
80asevek alamondasos horrorfilmjei ROXXX huu nagyon hangulatosak voltak a maguk nemeben... En ebben az evben toltom a 27et(az veletlen, hogy kedvenc filmemet is 78ban adtak ki😉 ->DOD), szal ugy kb aterzem amit irtal 😉

Berzerker -Lehetek indiszkrét azzal a kérdésemmel,hogy te a Harvesteres Berzerker vagy?Esetleg csupán nicknévazonosság?

Végülis konkrétan az Infernoval nagy bajom nincs, mert akkor inkább a 6. részt szapulnám.(na meg a Vérvonalt).De az elsõ 2 rész annyira jól egybevan,hogy ezek után már kár keresnem azt az érzést ( lenyûgözés) amit ezek adtak.Igen,asszem az elsõ 2 rész megtekintése után õrültem meg 😊 (Szóval kértem egy Rubik kockát és elkezdtem nyomkodni a közepét höhö) Nos az Inferno csak hozzájuk viszonyítva teljesít gyengébben( nálam legalábbis),amúgy jobb mint a 4. , 6. és a 7. rész.
Meg én azt vettem észre,hogy a 80-as években gyártották a legjobb horrorfilmeket.Persze lehet ez csak azért van,mert akkor voltam kisgyerek és a házibulikon VHS kazettákon néztük a korabeli filmeket(Poltergeistek,Hellraiser1,zombis genyafilmek 😊... stb),és az a hangulat bevésõdött örökre.Apropó lenne is ezzel kapcsolatban egy kérdésem: Ti mit gondoltok a 80-as évek horrorfilmjeirõl?

TheBerzerker
megneztem a dead meat-et.1szer nezheto redncl zombies komolyra veve poenok nelkul.semmi extra.nehol kisse unalmas is volt.

TheBerzerker
mi a bajod az infernoval?

szerintem zsenialis az egyik legjobb resze a sorozatnak.

Hellótok ! Egyik szemem nevet, itt legalább vannak Hellraiser rajongók.De a másik szemem sír, mert tegnap éjjel én is megnéztem.És ezt a filmet még Kari Wuhrer sem menti meg,pedig Õ a kedvencem a SLIDERS-bõl.És asszem a forgatókönyvbe Barker is segített de nem lett jó.Nem tudom nekem fura lett ez az egész széria. Elsõ 3 még tetszett(Hellraiser II rulez),de azóta egyre bénábbak.Nem baj talán a nyolcadik.....
De azért a vége tetszett, legalább a lelkét megmentette 😊 Ja és Pinhead is keveset van benne, ráadásul a 2 cenobytát sem lehet látni rendesen.De azért az kivehetõ,hogy a Bukaresti metró lealázza a Pestit 😊

Lammer
most megkovezel(tek), de erdekes nekem nem tunt olyan szarnak, lehet mert volt benne egy jo nagy adagnyi elvontsag??? hmm who knows, nekem a hangulata bejott >.<

TheBerzerker
en is lattam.
szegeny pinhead is alig van benne😞 (mondjuk az 5ben is alig volt ami igy is zsenialis volt)
hellraiser 7 = vastag szar!

Jano
Hi! Volt szerencsém hozzá, a #3072-ben le is fikáztam rendesen. :/
Sajnos nagyon gyenge rész, nem hogy semmi újat nem nyújt, hanem még régit sem. 😄
Talán a VIII, augusztusban. 😊

Ja jut eszembe.Ma 22.35-kor RTL Klubbon ÓRIÁSPÓKOK 2 cimû mestermû 😊 Ahogy Cartman mondja " a szõrös pók óriás para " 😊

Hellótok ! Látta már valaki a legújabb HELLRAISER-t?( Hellraiser VII 😄eader)

Nem, halálosan komoly voltam. Ettõl még bunyózhatunk ha nagyon akarsz, de akkor se fogok viccelni.😊
Egyébként szerintem tényleg nagyon semmitmondó film. Mielõtt újranéztem, hónapokig szemezgettem vele mert folyton a kezembe akadt és egyszerûen semmit sem voltam képes velõle felidézni. Sõt az elsõ 10-15 perc után kedzett csak rémleni hogy tényleg láttam már, addig azt hittem hogy tévedek.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
te most szórakozol velem... ebbõl bunyó lesz 😄DDD

idõvel kapod a nászajándék filmjeimet is... van bõven; több embertõl 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Egyébként szvsz már adtam, vagyis láttad. Csak szegénykém annyira semmitmondó tucattermék minden szempontból, hogy teljesen belesimult az akkori felhozatalba (Darkness falls, Feardotcom, satöbbi), és semmiféle maradandó nyomot nem hagyhatott maga után. Én legalábbis újra megnéztem pár hónapja, mert egyszerûen nem tudtam belõle semmit felidézni, majdnem úgy néztem végig mintha elõször látnám. De ettõl függetlenül átpasszolhatom.😊 Télleg, notebook nem kell az útra? Akkor bárhol nézhetnél ilyen okosságokat, letölthetnéd a cumót a fényképezõgéprõl, menõzhetnél a csajok elõtt (ja azt már nem..😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
adhatod ha hazajöttem... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
azaz 😛

Van simán "They" címmel is egy 2-3 éves tucatmû. Szõke cicababát kerget a "sötétség", elképesztõen eredeti. De ha érdekel..😊

fifi
az nem az Elpuszíthatatlanok címû film??? /They live!/
egyszer találkoztam vele így még VHS-en

Glpetyus
thx

Közben tegnap megszereztem,szal már csak meg kell nézni. 😊
Meg megjött ez a Madhouse is <#alien>
+ b.nõm bátyjától lenyúltam vmi "ÕK" c. filmet is 😊

Jano
Ja, meghesszöltem végre a Dead End-et. Tényleg egész kellemes kikapcsolódás, semmi extra, kicsit több trancsír is lehetett volna (idegbeteg voltam, hogy az Istennek se mutatták meg pl. a gyökér kiscsávó holttestét 😄), Ray Wise egy király fószer, de a már kikattant felesége is aranyos volt.

fifi
ahogy érzed... 😄DDD

Nemigaz, mert pl. Csucsu már elõttem órákkal is a körösparton meditált háton fekve. Én magamat mindenképpen mögé sorolnám.😊

fifi
OFF:

és a "ki tud legjobban berúgni" verseny gyõztese: CVD !!!!
aki kb 1,5 liter mézes pálinka elfogyasztása után lefeküdt aludni...

😄DDD

fasza volt...
2. helyezett: öcsém/neki csorgott a nyála beszéd közben/
3. helyezett: egy pesti kajakos haverom

Azt meg tudom erõsíteni hogy egy menyasszonyi ruhát viselõ tündérrel beültek egy templomba ahol sokáig beszélgettek mindenféle papokkal az élet nagy kérdéseirõl, aztán volt egy nagy garden parti sok szesszel.😊

fifi
pedig megtörtént

kijötta Crow4-Wicked prayer
tudom, hogy a 2 gagyi volt/nekem tetszett/ a 3-ról nem is beszélve, de ez az új rész elég ígéretesnek tûnik...
<<<más>>>
tegnap egy nagy vízipipázás közben tesómmal megint megnéztem a Gépész címû filmet...
csak egy szó: perfect

Nem.
Valahogy olyan hirtelennek tûnt a bejelentés 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!