9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Iori
    a 78as DOD, mert elöszőr azt írtad hogy még nem láttad, de aztán már azt írtad hogy a 78as jobban tetszett mint a 04es :D, akkor most láttad vagy nem?
  • TheBerzerker
    Ne gyűlölj a szépségem miatt:))
  • Lammer
    nekem eredetiben vanik meg, ehh kevenc..., bar Berzerker polgartarsnak a 4dvds verzio van meg :O (szemetlada :P)
  • Glpetyus
    Mármint mit ?
    Piranha-t még nem,de már láttam párszor régebben.
  • Iori
    akkor most megnézted vagy nem? :O
  • Glpetyus

Megszereztem dvdn az 1978-as Holtak Hajnala-t.
    Még nem láttam,csak az újat.
    Azt imádom,de ez jobban teccett annál is,ez egy remekmű.
    Ha legközelebb látom valahol,meg is veszem.
    + vettem 990-é' Piranha b-horrort a teszkóban :)
    Eszméletlen szar,de gondolom ismeritek :)
  • Voltan
    Váov!
  • STREEX
    Úgy látom a halo rendezője mással is előrukkol 2007-ben...Egy újjabb folytatás.
  • WTH
    > Peter Jackson elvállalta,hogy a hülyét játsza a filmjében :)

A hülyét, és még valakit.
  • reanimator
    Megnéztem a Bad Taste filmet.Nagyon tetszett,szerintem kegyetlen jól megcsinálták.Peter Jackson elvállalta,hogy a hülyét játsza a filmjében :) Jól csinálta.Nála hitelesebb csak egy ember lett volna ebben a szerepben: Jeffrey Combs :)
  • báttyó02
    reteklubbon ma 23:00-tól az Ördögüző3
  • fifi
    pont azzal b@szkódom :)

[időzít]
    de Slayernek a nagy köszönet, mert hallás után fordít, mint a gép...
  • reanimator
    Remek.Pont most töltöm a Hell of the Living dead-et :)
  • Lammer
    csak ennyi
  • fifi
    annyit akarok mondani, hogy Slayer komámmal közösködve hamarosan összehozzuk a Hell of the living dead feliratát...
    Ja meg lassan elkezdem/ha Slayer is úgy akarja :D/ vmi suttyó film feliratát is összedobni, vmi Terror firmer vagy mi a címe... :DDDDDD

megint vmi szutyok:DDDDD
  • reanimator
    Film+ a héten leadta a FROM BEYOND filmet Tágra nyílt elme cimen.Mostanában ez gyakran a műsorukon lesz.Érdemes megnézni mert jó film.
  • Jano
  • TheBerzerker
    Frisült a harvester meg a dark heroes honlap is mindenféle hasznos infókkal!!!
  • Jano
    A 23. percnél van egy új jelenet.
    Pár perccel hosszabb csak a mozis verziónál.
  • Iori
    a borítóján rajta van az Ogre :)
    http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=sub&id=62
  • Loál János #4601
    Ez nekem bizony megvan. :)
    Csak belepörgettem, kb. Shaun of the Dead szintű baromkodás. Jónak ígérkezik.
    http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=0&cont=cikk&ean=A3240A

Ez de szar lehet :)
  • NiGhTM4R3
    Köszi!
  • fifi
    ehhh
    meg is nézem megint...

:DDDDd
  • Iori
    emitivil
  • NiGhTM4R3
    Hi, nem igazán ide tartozik de nem találtam jobb topicot eme furcsa kérdésre, szal ezt a Rettegés Házát h kell ejteni?
    "Amityville" ?
  • TheBerzerker
    ezt egy interjúban olvastam...

"It was the greatest night. Me and Edgar flew over and met a lot of the cast of 'Day of the Dead'. I remember just after the film Quentin Tarantino – who George hadn't met before – was going on and on, being very flattering, and George just turned around and went 'Oh, grow up."

Kibaszott jó:)
    Romero mester mindig is jó arc volt:)
  • TheBerzerker
    De olvastam olyat is, hogy ezen megoldás miatt ugyanolyan hosszú a cenzúrázot és cenzúrázatlan verzió. Ha megnézem a rendezőit is kiderül mi a különbség:)
  • TheBerzerker
    Én úgy tudom nem sokkal, max 3 perccel. Úgy lettek megoldva a cuccok, hogy ahol valami nagyon gore jelentet van ott a vágott verzióba beraktak a jelenet elé egy zombit amit digitálisan ki lehet szedni a képből és láthatóvá válik a cenzúrázatlan jelenet.
    UNRATED
    Az UNBRATED verziót láttad már?
    Nem tudod mennyivel hoszabb az eredetinél?
  • TheBerzerker
    Pontosan ez volt az én véleményem is...Az új fangóban bnne is lesz.
  • fifi
    Land of the dead

na úgy érzem megszületett az a film, ami üdítő erejűleg hat a manpaság annyira elharapózott, egy kaptafára készülő "horror" dömpingre...
    Ezt nagyon jól megcsinálták...És fikázókkal ellentétben azt mondom, igenis tett pluszt az asztalra, a "holtak ellepik a földet" címkéjű testvérei mellett...

9/10
  • reanimator
    Este megnéztem a Day of the Dead-et.Egész jó volt.Utána meg a 2004-es Dawn of the Dead-et,ami nagyon jó lett.
  • Lammer
    /kicsurgott a nyala...

/bar mar latta moziban, azert veeeegre nyugiban otthon ujra megnezheti...
  • Jano
    Land of the Dead dvd is out.
  • báttyó02
    uhh megnéztem....kurvajo film volt!
    én 10böl oylan 9-et adnék rá,ami kell szvsz benne van,nagyobn fosatós :D
  • báttyó02
    99-es :)
    köszi
  • reanimator
    Ház a kísértet hegyen ? (House on haunted hill) Melyikre gondolsz ebből, az 1959 -esre vagy az 1999-esre? Én az utóbbit láttam és nagyon tetszett.Jó beteg a film .Néha csodáltam a rendezőt néhány apró jelenet miatt.Amúgy csak egy szimpla szellemes film,nekem a pszichiatria miatt tetszett meg,hogy viszamennek oda és beüzemelik a korabeli(30 as évek) gyógyító eszközöket.És Famke Janssen is jól játsza benne a perverz hisztis nőt.