9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
a 78as DOD, mert elöszőr azt írtad hogy még nem láttad, de aztán már azt írtad hogy a 78as jobban tetszett mint a 04es :D, akkor most láttad vagy nem? -
Ne gyűlölj a szépségem miatt:)) -
nekem eredetiben vanik meg, ehh kevenc..., bar Berzerker polgartarsnak a 4dvds verzio van meg :O (szemetlada :P)
-
Mármint mit ?
Piranha-t még nem,de már láttam párszor régebben. -
akkor most megnézted vagy nem? :O -
Megszereztem dvdn az 1978-as Holtak Hajnala-t.
Még nem láttam,csak az újat.
Azt imádom,de ez jobban teccett annál is,ez egy remekmű.
Ha legközelebb látom valahol,meg is veszem.
+ vettem 990-é' Piranha b-horrort a teszkóban :)
Eszméletlen szar,de gondolom ismeritek :) -
Váov!
-
Úgy látom a halo rendezője mással is előrukkol 2007-ben...Egy újjabb folytatás. -
WTH #4614 > Peter Jackson elvállalta,hogy a hülyét játsza a filmjében :)
A hülyét, és még valakit.
-
reanimator #4613 Megnéztem a Bad Taste filmet.Nagyon tetszett,szerintem kegyetlen jól megcsinálták.Peter Jackson elvállalta,hogy a hülyét játsza a filmjében :) Jól csinálta.Nála hitelesebb csak egy ember lett volna ebben a szerepben: Jeffrey Combs :) -
reteklubbon ma 23:00-tól az Ördögüző3 -
pont azzal b@szkódom :)
[időzít]
de Slayernek a nagy köszönet, mert hallás után fordít, mint a gép... -
reanimator #4610 Remek.Pont most töltöm a Hell of the Living dead-et :) -
csak ennyi
-
annyit akarok mondani, hogy Slayer komámmal közösködve hamarosan összehozzuk a Hell of the living dead feliratát...
Ja meg lassan elkezdem/ha Slayer is úgy akarja :D/ vmi suttyó film feliratát is összedobni, vmi Terror firmer vagy mi a címe... :DDDDDD
megint vmi szutyok:DDDDD
-
reanimator #4607 Film+ a héten leadta a FROM BEYOND filmet Tágra nyílt elme cimen.Mostanában ez gyakran a műsorukon lesz.Érdemes megnézni mert jó film. -
-
Frisült a harvester meg a dark heroes honlap is mindenféle hasznos infókkal!!! -
A 23. percnél van egy új jelenet.
Pár perccel hosszabb csak a mozis verziónál. -
a borítóján rajta van az Ogre :) -
#4602 http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=sub&id=62 -
Ez nekem bizony megvan. :)
Csak belepörgettem, kb. Shaun of the Dead szintű baromkodás. Jónak ígérkezik. -
#4600 http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=0&cont=cikk&ean=A3240A
Ez de szar lehet :) -
NiGhTM4R3 #4599 Köszi! -
ehhh
meg is nézem megint...
:DDDDd -
emitivil -
NiGhTM4R3 #4596 Hi, nem igazán ide tartozik de nem találtam jobb topicot eme furcsa kérdésre, szal ezt a Rettegés Házát h kell ejteni?
"Amityville" ? -
ezt egy interjúban olvastam...
"It was the greatest night. Me and Edgar flew over and met a lot of the cast of 'Day of the Dead'. I remember just after the film Quentin Tarantino – who George hadn't met before – was going on and on, being very flattering, and George just turned around and went 'Oh, grow up."
Kibaszott jó:)
Romero mester mindig is jó arc volt:) -
De olvastam olyat is, hogy ezen megoldás miatt ugyanolyan hosszú a cenzúrázot és cenzúrázatlan verzió. Ha megnézem a rendezőit is kiderül mi a különbség:) -
Én úgy tudom nem sokkal, max 3 perccel. Úgy lettek megoldva a cuccok, hogy ahol valami nagyon gore jelentet van ott a vágott verzióba beraktak a jelenet elé egy zombit amit digitálisan ki lehet szedni a képből és láthatóvá válik a cenzúrázatlan jelenet. -
#4592 UNRATED -
#4591 Az UNBRATED verziót láttad már?
Nem tudod mennyivel hoszabb az eredetinél? -
Pontosan ez volt az én véleményem is...Az új fangóban bnne is lesz. -
Land of the dead
na úgy érzem megszületett az a film, ami üdítő erejűleg hat a manpaság annyira elharapózott, egy kaptafára készülő "horror" dömpingre...
Ezt nagyon jól megcsinálták...És fikázókkal ellentétben azt mondom, igenis tett pluszt az asztalra, a "holtak ellepik a földet" címkéjű testvérei mellett...
9/10 -
reanimator #4588 Este megnéztem a Day of the Dead-et.Egész jó volt.Utána meg a 2004-es Dawn of the Dead-et,ami nagyon jó lett. -
/kicsurgott a nyala... 
/bar mar latta moziban, azert veeeegre nyugiban otthon ujra megnezheti... -
Land of the Dead dvd is out. -
uhh megnéztem....kurvajo film volt!
én 10böl oylan 9-et adnék rá,ami kell szvsz benne van,nagyobn fosatós :D -
99-es :)
köszi -
reanimator #4583 Ház a kísértet hegyen ? (House on haunted hill) Melyikre gondolsz ebből, az 1959 -esre vagy az 1999-esre? Én az utóbbit láttam és nagyon tetszett.Jó beteg a film .Néha csodáltam a rendezőt néhány apró jelenet miatt.Amúgy csak egy szimpla szellemes film,nekem a pszichiatria miatt tetszett meg,hogy viszamennek oda és beüzemelik a korabeli(30 as évek) gyógyító eszközöket.És Famke Janssen is jól játsza benne a perverz hisztis nőt.