9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    akkor gondolom a Perfect circle is sokat mond neked...

nagyon szeretem
    [fan, nagy gyűjteménnyel]
  • TheBerzerker
    Hát igen a tool klippek zseniálisak!!! Egyszerűen imádom a Tool-t. Beszarás mennyire jó az a zenekar! Nem sok olyan banda van a zenei palettán mint ők.
  • fifi
    a torrent maga egy másik oldalról van amit majd mondok
  • fifi
    nemnagyon
    amiatt, mert én is csak a kliensben látom az url-t. tehát webes oldal nincs
    sry
  • Penya
    óóha! Kerhetek linket? akar privibe...
  • fifi
    tracker
  • Penya
    Mi is ez az inferno? valami ftp?
  • fifi
    az Infernora feltették a Troll1-et!

[óóóó jeeeeee] :DDDD
    [leszedi]
  • fifi
    akartam én már régebben is itt mondani, hogy van pár videoklipp amit érdemes végignézni az itteni fanoknak, zenei ízléstól függetlenül.
    Mondom ezt azért mert ma vinyórendezés közben találtam pár érdekes cuccot itthon/ pl az Xtro1-et amit azt hittem töröltem/ és pl a Tool klippgyűjteményemet. Ha valaki hozzáfér a nézze meg őket, mert hihetetlen töltés/szürreális képek/sőt egyenesen képzavarok/ vannak bennük. Nekem a Parabola a kedvencem, zenével nézve meg a Sober... De hangsúlyozom, mindet érdemes megnézni, mert nem mindannapi dolgok vannak bennük...
    ami még erős az a NIN azon belül főleg a Closer.../nekem van egy olyan érzésem, hogy Marilyn Manson nagy "egyedi" mivoltát 90%-ban innen nyúlta/zenét pláne/
    javítsatok ki, ha tévedek...
  • báttyó02
    #4645 -.-
  • deicide
    jó ez a fórum de szerintem nem fogok ide irogatni tök felesleges...!

felesleges..mert választ nem igen kapok...akkor meg mindek erölködni...!!
  • Jano
    Basszus, akkor a vágottat láttam, jól kicsesztek velem!

Bizony, bizony, meg fogom még nézni a maszkok, gore miatt. :)
  • reanimator
    Az Antropophagous jó film.Évente egyszer meg szoktam nézni.Ha jól tudom van ennek egy folytatása vagy remake-ja? Az milyen ?
  • PetruZ
    Az uncut verziót láttad? Az annyival hosszabb, hogy a kocsiban a csaj melléről finom mozdulatokkal, borotvával szedik fel a kokót. :) Nem tom' miért pont ezt a jelenetet vágták ki belőle ahhoz képest, hogy a filmben mi minden egyéb előfordul még. :) Egyébként jó film, nekem is tetszett. Akárhányszor nézem, mindig eszembe jut, hogy anno vhs-en láttam, és kb. a film felénél azt vettem észre, hogy mindenki kiszivárgott a szobából, mert nem bírták nézni a horror-jeleneteket. Hja kérem, az (h)őskor... ;)
  • jointeer
    igen, én igen
  • Prypiat
    Szasztok! :)

Volt anno az msat-on egy Horror Háza nevü baromi jó kis horror sorozat,minden rész különálló történet volt,erre emlékszik még valaki? Fasza lehetne,ha valahonnan lehetne letölteni néhány epizódot.
  • Jano
    Demons

Úgy emlékeztem, hogy régen volt szerencsém a filmhez, de nem, soha nem láttam ezelőtt.
    Jól szórakoztam, a kornak megfelelő, szórakoztató, helyenként remek effektusokkal bővelkedő romantikus film. ¦-))) Egyedül az elején voltam totál idegbeteg a mozi-a-moziban állandó sikítozásaitól, ordítozásaitól, ami egy kicsit sok volt, de ezt leszámítva egy kellemes film, az éra rajongóinak kötelező (ha még van olyasvalaki, aki nem látta).

Tékelés. -.-
  • Jano
    Pássz.
  • deicide
    Moviename : Glass Trap #
    Movie Hun : Üvegcsapda

láttam már valaki....???

vélemény....?
  • Ramza
    Azért nem adom kölcsön, mert nem tudnád elviselni az agresszív jeleneteket :)
  • Ramza
    Túl kell élni az első harminc percet, aztán jó lesz az.
  • TheBerzerker
    Hu az antro mekkora egy unalmas szar film!:) nem is emlékszem hányszor aludtam el rajta.
  • Loál János #4640
    Belial roolz! Chucky szintén. :)

A Kichikut jóideje sehonnan sem tudom megszerezni. :C

[SEMMIRE SEM CÉLOZ EZZEL]
  • Ramza
    No mostanában:
    Gyerekjáték 1 - sosem szerettem különösebben a sorozatot, de most újranézve jópofa volt, bár italoztunk közben rendesen. Azt hiszem végignézem majd valamikor az egész sorozatot.

Hellraiser 7-8 - már mindfen elhangzott itt róla, nem tudok mit hozzátenni. A hetedik klasszikus videotékás tucatszar, a nyolcadik annál is rosszabb, ráadásul semmi közük a HR univerzumhoz :(

Antropophagus - soha nem fogják ezeket a gigaszar olasz filmeket már felülmúlni, egyszerűen tökéletesek, ráadásul ez eddig valahogy kimaradt, D'Amatot annyira nem kedvelem, de ez nagyon bejött. Ráadásul az all-time gusztustalan jelenetek top 3-as listájára is feliratkozott az a rész, amikor a terhes nő méhéből kitépett gyereket eszi meg a bácsi.
    (a másik kettő top 3-as, ha valakit érdekel:
    Basket Case 2 - Belial és kedvesének szeretkezése, bármelyik nekrofil filmet lealáz undorítóságban
    Kichiku Dai Enkai - egy hölgy kielégítése egy shotgun csövével, majd a ravasz meghúzása...)
  • Lammer
    okoszike! ;)
  • Glpetyus

:DDDD
  • fifi
    Gore Whore

most rászántam magamat, és végignéztem... Ennyire kiszámíthatatlanul szar, kretén, idióta filmet régen láttam. Kicsit a Cradle of fear juott az eszembe, de az ennél igényesebb volt, ami nagy szó úgy gondolom.
    Az egész egy nőről szól, aki sztem kurv@ gázul néz ki,mégis sokat mutatják meztelenül...Vmi szérummal tartja életben magát amit egy zombitól kap egy sírból ja meg eleve temetőben elégíti ki magát.
    Emellett van benne injekciósfecskendőre szerelt műf@sz, lefejezett zombi, leharapott pöcs és hasonló förtelmek. Ebben a filmben eleve sok dolog a "f@sz" körül forog :DDDD

eszméletlen szar film volt, egyedül a zuhanyzó rendőr néni tetszett/hogy ebben a jelenetben mi értelme volt a csávó halott csaját bevagdosni-megint csak nem értem/

2/10 de ezt is csak a pár amputálás és egyéb durva jelenetek miatt
    nem ajánlanám senkinek, nem is értem miért kell pénzt feccelni ilyen filmekre. Áhh nem is tudok összefűggőt írni annyira szar volt
    inkább 1,5/10 /a csöcsökért 1, a többi a brutál dolgokért/
    a rendező meg monnyonle'...!!!
  • TheBerzerker
    Nekem az tetszett benne, hogy nem volt kézzel fogható. Mert nem volt benne gyilkos. Meg a szőke csaj:)
  • Glpetyus
    hmmm :o)
    Gonosznak gonosz volt,az biztos.
    Pl amikor a nagydarab mamlasz fülébe illesztette a csavarhúzót,az nem teccet :/
  • fifi
    sztem pont attól tetszett, hogy "tinihorror" volt, de mégsem a megszokott kerékvágásban... Nekem nagyon bejött...
    jó vót.
  • EmThor
    régebben láttam, nekem tetszett, olyan gonosz :)
  • Loál János #4631
    Az majd kell, htx. Már kiírtam volna lemezre, deinkábbmajdcsakha meglesz a felirat. :)
  • Glpetyus
    BSZ így utólag :)
  • Glpetyus
    Mi a véleményetek a Cabin Fever-ről?
    Tegnap megnéztem,de a fene se tudja,mit gondoljak róla.
    Tetszett is,meg nem is.Egyszer egy átlag tinihorrror volt,ami már a könyökömön jön ki,máskor meg tényleg izgalmas,durva film.
    (a kliséktől rosszúl voltam mondjuk : mindig van egy srác/vagy csaj aki egyedűl megy,mindig van egy srác aki bunkó,mindig oltári faszságokat kell csinálni,pl. nem indulunk el gyalog,mert még elfárad a lábunk,a környékbeliek meg mindig retardáltak,stb....)
    Na,mind1 én többet vártam,de egyáltalán nem bánom,hogy megnéztem.

• fifi
    csinálgatom ezt a Hell of the living dead-et, és hát néha egyszerűen megállok röhögni...
    Ekkora loál filmet... Néha annyira komolytalannak tűnik/pedig sztem komolyan gondolták anno/ hogy az elképesztő...

:DDDDD
  • Lammer
    HÁTÉIKSZ!
  • Loál János #4626
    BSzN a Lammer. :-o
  • Glpetyus

:)
  • Iori
    ájszí
  • Jano
    Most nézte meg. Úgy kell érteni, hogy EDDIG még nem látta, csak az újat. :o)))