Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horrorjátékok: Silent Hill 2-3 (<#worship>#worship>), Obscure, anno meg Alone in the Dark 1-2. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
romero rulz!!
(dél-koreai thriller, 120 perc, 2003, r: Chan-wook Park, sz: Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang, Dae-han Ji)
ezt is megtudtam...
nem Gothica-ra gondolsz??? mert az kicsit más téma/enyhén/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A néhány, a filmekhez fûzött kommentár alatt megerõsítést nyer az az állítás, hogy DL nem egészen normális, van olyan, hogy egy gondolatmenet közepén, egy egyszerû tõmondat elõtt fél percig a semmibe mered, aztán hirtelen észbekap, és rendkívül rossz beszédkészségével folytatja mondókáját. Zseni.
A filmek (animációk) eszméletlenek egytõl egyig. Az a látásmód, amit DL az animációival képvisel, a furcsa szóval igencsak gyengén jellemezhetõ. Eszünkbe juthat róluk Terry Gilliam Monty Python-os munkássága, de persze nem egy kategória. 😊 Kár, hogy csak ennyi kisfilm van bemutatva, sajnáltam, amikor vége volt. Erõsen ajánlott.
Elõtte a Frankenfish-t volt szerencsém megtekinteni. Igazi B-film, totál kiszámítható, már az elsõ pár perc után meg lehet mondani, hogy ki(k) éli(k) túl a kalandot a génmanipulált halacskával. Béna CGI, illetve nagyon futyi gumihal egy esetben, 1-2 egész jó gyilkolással, hullákkal, leszbikus szereplõ, jó kis ebonigörli a mandíner udvarlójával, magabiztos néger fõhõs, egy (illetve kettõ) elszánt vadász, kevés túlélõ, elmaradhatatlan (és persze elõre tudott) slusszpoén. Mégis jól szórakoztam. 😊
(Rendezõje készítette a Spawn-t is.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ejj de súlyos, pláne a világháborús részek 😄DDDDD
thx Cvd!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
V9ykn8_TZL0
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
I'm back
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Van egy Organ címû japán film, amiben szintén egy épkézláb ember sincs, mindenki beteg, szervkereskedelemmel foglalkozik, a testvérével kúrt a múltban, stb, stb... Érdemes megnézni, napokig értetlenkedtem rajta, aztán inkább feladtam. 😄
Lehet kedvet kapok az újranézéséhez. :-o
köcsög
még nem néztem meg 😄
aza film nekem is tetszett😊 szeretem azokat a filmeket amik az ertelmetlen meszarlasrol szolnak😊
22:50asszem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
csak reménykedem, hogy van rajta eredeti nyelv+értelmes felirat, nem csak szinkron...<#fejvakaras>#fejvakaras>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
<#wow3>#wow3><#nevetes1>#nevetes1><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk><#wow2>#wow2><#nyes>#nyes>
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Gorotica egy amatõr horror, fõ témája a nekrofília. Én jót mulattam rajta, igazi trash-film. 😊
Régebben írtam róla ebben a topikban: "2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetõben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetõlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élõkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!"
A Demons 2 cí,û filmhez tudna valaki egy torrentet küldeni?Sehol nem találom a filmet.
A 2 csaj miatt neztem meg a filmet (Angelica Lee,Kar Yan Lam) Eddig mindig kevertem a nevuket, de most szerencsere mar megtanultam 😛
na szal, a sztori tokre tetszett, voltak benne fordulatok ill. annyi megsem, mret a legtobb sztem kiszamithato volt. A hangulat sem volt rossz, de a "paraztatos" jelenetek elegge gyenusra sikeredett (tul sablonos). De osszesegeben nem volt rossz, 1,5orat ellehet mulatni vele. Ja es a vegen az a zene is tetszett.
7/10
I love this game!