9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
hát, pedig rossz volt:| -
szerintem elég gáz egy film...........viszont Paris Hilton hozta a formáját benne :) -
ehhh,... egész jó volt ez a 2005-ös House of wax
-
reanimator #4939 Na aki birja Stephen Chow filmjeit annak szólok,hogy megvan mindhárom Fight back to school felirat.Elkezdtem fordítani őket.Csak az a baj,hogy időzíteni is kell ami mocskos sok és unalmas meló.kb 1 hónap mire kész mindhárom.Gyorsabb is lennék ha nem lenne suli. Ha valaki tud Sleazy Dizzy feliratot(angolt) az szóljon please. -
htx! -
Jaja. Én még hozzátenném, hogy a színészi alakítások is jócskán felülmúlják az átlagos B kat. cuccokét. Ahogy James Karen játszik benne, az valami kegyetlen. :DDD -
Ez itten -
Melyik is az? htx -.- -
Szörnyű az a cikk! :D -
#4933 Szívesen!
Szerintem is az egyik legjobb oldal:) -
Hát, Dögg, még egyszer örörk hálám a torrent linkért. Olyan filmeket szedek le onnan, amikért annó hónapokat kellett rohangálnom. Most kanalazom le a Plan 9 from Outer Space-t, ezalatt pedig meg fogom nézni a Return of the Living Dead-et. Qrva nagy érzés ám ez!
-
#4931 Feldolgozzák a Holtak napját is:
http://www.sg.hu/cikkek/40556 -
Na, lassan minden klasszikust bepótolsz. :D -
hmm kedvet kaptam hozzá :DDD
honnan lehet megszerezni?
-
detto, csatlakozom :D
-
én nagyon szeretem azt a filmet!
elsők közötti horrorélményeim egyike... -
The Return Of The Living Dead (1985)
"Brains! ...Live brains!"
Eddig azért nem néztem meg, mert a címe alapján valami bugyuta klónnak hittem, de a Harvester-en egész jókat olvastam róla (jut eszembe, rossz az ottani évszám a cikk fejlécében, '88 van odaírva), szóval mégis rászántam azt a másfél órát, és tkp. nem csalódtam. Jó volt, ötletes volt, és akadt egy-két igazán jó rész is benne. Pl. annak a "kukalakónak" félelmetesen jó mozgása és "arcmimikája" volt, nagyon tetszett (olvastam, hogy a későbbi részekben visszatért, bár azt nem igazán vágom, hogyan, hiszen a film végefelé... hátizé, ne spoilerezzek... szóval átalakították kicsit :) ). Vagy amikor a mentősöket rendesen lebodicsekelték a hullák a sárban. :)
Értékelés: 8/10
Megj.: Ezek az intelligens élőholtak messze jobban "működtek", mint a nagy garral beharangozott, de számomra nagyon nagy csalódást okozó LotD hasonszőrű zombijai... :(
-
Ismét nosztalgianapot tartottam, és elővettem az 1982-es Poltergeist-et. Még mindig a legjobb kísértetfilm. Külön pozitívum, hogy kábé három perc elteltével már történik valami, ami megadja a kellő hangulati felültést és izgalmat, és ez a film végéig (ami majd' két óra) simán kitart. Spielberg + Tobe Hooper = 10 pont. 

Ui.: Legközelebb a The Fog (az eredeti 1980-as :) ) kerül sorra. ;)
-
-
htx, régi. ¦-) -
Jó logó cenuak! -
Sok ilyen van. Konkrétabban plíz. -
sztem egész jó, de inkább nyomasztó, mint igazán horror. -
Szerintem közepes. Semmi extra durvaság. -
reanimator #4918 Ja és melyik az a ninja film ahol a föld alatt kapar a ninja,úgy jut előre mint egy vakond? -
reanimator #4917 Milyen az eredeti Dark Water? Mert az amcsi verzió kaki. -
Á, dehogy. Viszont a DVD-futár külföldről beszerezhető listáján rajta van, jó drágáé biztos behozzák. :) -
:DDDDDDDDDD
badmovies.org
hallatlan:| -
reanimator #4914 Na meg is néztem megint.Csak ülök és bámulok.Leborulok a film nagysága előtt. Ezt lehet kapni itthon DVD-n?Mert ez frankón kéne. -
Olyasmi.
-
eredetibe???
[kukacoskodik]
:Ð -
Nekem DVD-n is megvan.
[BÜZKE] -
[letölti] -
Micsoda, nem ismered a beszt film evört??? D:
Stílusteremtő, egyedülálló, finoman szólva nem hétköznapi, gyöngyszem, stb., stb., stb... :o)))2 -
mi ez pontosan? -
dugném-.- -
reanimator #4906 Hú ez a Story of Ricky mekkora film.Öcsééééém ezt mégegyszer megnézem.Annyi brutál jelenet van benne mint egy jobb horror filmben.Lógó belek,agy....stb. Jó étvágyat kívánok :) -
Fifi, htx a HotLD feliratot, az Ace verzióhoz is tökéletesen stimmel. -.- -
Mintha múltkor valaki a Dark Wasszer-hez keresett volna feliratot.
Nos a feliratok.hu-n már van. -
:DD!