Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheBerzerker
igen a borrower amolyan ideg megszallasos xtro alien szeru b kategorias csoda. szokta nyomni a film+. nekem egyebkent tetszett. abody snachers-t nem lattam csak a 78-as invasion of the body snachers-t de azt eleg gyengenek tartom. nekem nagyon nem tetszett. amugy az is ment nallunk tv-ben nem is olyan regen kb fel eve.

Loál János
Elõbbit nem ismerem, utóbbit is csak névrõl, pedig klasszikusnak mondják (persze a '78-as verzióval együtt). 😞

Horrorjátékok: Silent Hill 2-3 (<#worship>), Obscure, anno meg Alone in the Dark 1-2. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mivel nincs most itt forgalom gondoltam offolok egyet( had legyen már nekem is egy 😊. Szoktatok horror játékokat nyomni? Én ritkán játszom de a Cold Fear,Doom3,Area 51 le tudnak ültetni a monitor elé és nyomkodom a WSAD-t.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Ezek milyen filmek,ismeritek: The Borrower(1991) , Body Snatchers (1993) ? Úgy értem látta ezeket valaki? A Borrower-rõl annyit tudok,hogy nálunk moziba nem jött,videóra viszont igen.És valami tök más cime volt talán Alien Killerként láttam a tékában.És úgy rémlik mintha szemtelen módon másolná a Bolygó nevét(ALIENS),mert mûholdon annak idején részleteket láttam belõle.Már régóta kerestem ezt a filmet,csak nem tudtam,hogy Borrower az eredeti cime.

TheBerzerker
tegnap megneztem a magyarorszagon is hamarosan megjelenlo (vagy lehet mar meg is jelent) bruiser cmu romero film magyar dvd verziojat. eddig bevallom oszinten eddig nem lattam a filmet de tok tetszett. az alapotlete jopofa volt es egy pillanatig sem lehetett komolyan venni. csakis romeronak juthat ilyen az eszebe😊

romero rulz!!

I.C.ram
Tehát Sziget, TV2 Moziverzum sátor Augusztus 13 szombat, 1:15-kor. Oldboy
(dél-koreai thriller, 120 perc, 2003, r: Chan-wook Park, sz: Min-sik Choi, Ji-tae Yu, Hye-jeong Kang, Dae-han Ji)
I.C.ram
Aki megy szigetre, annak mondom: Valamelyik nap lesz Oldboy vetítés. Mindjárt mondom bõvebb infót.
hú a Gacy elég béna film. amúgy megtörtént story. viszont a képvilága(70 es évek+ruha+frizura) félelmetesen autentikus,igazából lenyûgözõ talán sokkoló is.áradt a monitorból a retro amíg néztem.érdemes megnézni egyszer.A Frankenfish jó iparosmunka kb.De azért azt nem tudtuk az elején,hogy a fõszereplõnek induló csaj meghal.Végül néhány szó David Lynchrõl: ZSENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

fifi
???

ezt is megtudtam...
nem Gothica-ra gondolsz??? mert az kicsit más téma/enyhén/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

schrank
akik homofobiában szenvednek és szeretik a 70es éveket thrillerrel megspékelve azoknak a következõt ajánlom : GACY <#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jano
Tegnap este David Lynch rövid filmjei.

A néhány, a filmekhez fûzött kommentár alatt megerõsítést nyer az az állítás, hogy DL nem egészen normális, van olyan, hogy egy gondolatmenet közepén, egy egyszerû tõmondat elõtt fél percig a semmibe mered, aztán hirtelen észbekap, és rendkívül rossz beszédkészségével folytatja mondókáját. Zseni.

A filmek (animációk) eszméletlenek egytõl egyig. Az a látásmód, amit DL az animációival képvisel, a furcsa szóval igencsak gyengén jellemezhetõ. Eszünkbe juthat róluk Terry Gilliam Monty Python-os munkássága, de persze nem egy kategória. 😊 Kár, hogy csak ennyi kisfilm van bemutatva, sajnáltam, amikor vége volt. Erõsen ajánlott.

Elõtte a Frankenfish-t volt szerencsém megtekinteni. Igazi B-film, totál kiszámítható, már az elsõ pár perc után meg lehet mondani, hogy ki(k) éli(k) túl a kalandot a génmanipulált halacskával. Béna CGI, illetve nagyon futyi gumihal egy esetben, 1-2 egész jó gyilkolással, hullákkal, leszbikus szereplõ, jó kis ebonigörli a mandíner udvarlójával, magabiztos néger fõhõs, egy (illetve kettõ) elszánt vadász, kevés túlélõ, elmaradhatatlan (és persze elõre tudott) slusszpoén. Mégis jól szórakoztam. 😊

(Rendezõje készítette a Spawn-t is.)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Darko Ferkó
Az a Gothica.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Jano
Én nagyokat röhögtem rajta, fõleg az AIDS-es megel bácsin. 😄

jointeer
az inkább thriller

köcsög

PetruZ
Nekem viszont teszik. 😊
Fúj ez a Gorotica de szutyok film volt.Gusztustalan figurák meg beteges hangulat.Volt már olyan,hogy ez elég volt de ahogy Pély Barna mondaná: " ez most nekem nem jött át".

fifi
na akkor én kérek elnézést....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja elég béna még Boldrick is gáz (Khai lealázza).És inkább ne férjen ide mert az egy sorozat és nem is "B" kategóriás mert BBC vagy valamelyik nagy adójuk a producer.

TheBerzerker
aza sorozat szerintem szornyu!! bar en nagyon csippantom az angol humort de a fekete vipera katasztrofalis!

fifi
nemtom belefér-e a B filmek közé, de itthon idáig a részeg vendégekkel Fekete Viperát néztünk...

ejj de súlyos, pláne a világháborús részek 😄DDDDD

thx Cvd!

báttyó02
akkor nemtom nekem miért jön egy normális otrrent 150kb/s-al😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fifi
meg kell tanuni a torrentet. Szvsz sokkal gyorsabb és biztosabb mint a DC.

Davidus
torrentet utálom... töltök 4k-val tõlem meg 15el szednek😮 Meg lehet kérdezni hogy melyik DC hub?😛

V9ykn8_TZL0

Loál János
+ torrent.

fifi
is

Davidus
Honnan szeded ezeket a filmeket? DC?

V9ykn8_TZL0

fifi
Organ pedig kurv@ jó film...

Darko Ferkó
Á, semmi különös, idõutazgatás, mekdöglés, ilyesmi 😄

Loál János
😄D! Mizu?

Darko Ferkó
- Horror- és B-film topik (2658 új üzenet)
I'm back

Loál János
Mindkettõre vannak jó példák, szal szerintem felesleges ezen elmélkedni. 😊

Loál János
Ja, tényleg nagyon szórakoztató az a film. 😊 A fõszereplõnél nagyobb gyökeret nem nagyon tudnék elképzelni, nem mondanám pozitív hõsnek. 😊
Van egy Organ címû japán film, amiben szintén egy épkézláb ember sincs, mindenki beteg, szervkereskedelemmel foglalkozik, a testvérével kúrt a múltban, stb, stb... Érdemes megnézni, napokig értetlenkedtem rajta, aztán inkább feladtam. 😄
Lehet kedvet kapok az újranézéséhez. :-o

jointeer
melyik az igazi horror: amelyikben csomó zombi/szörny/õrült terrorizál, vagy amelyikben csak egy negativ hõs van?

köcsög

TheBerzerker
a foldkerekseg legkultabb filmje megy az mtv1-en!!!

csutak a mikrofon mogott!!

fifi
hátõõõ ebbõl a kópiából nem tudnám 100%-ra megmondani...

még nem néztem meg 😄

Ja a Khai 😊)) mekkora figura.eheh nem ,hogy ellene nem lennék de még egy csapatban sem lennék vele😊 Hát nem semmi film,kiirtam lemezre is(mert megérdemlem),holnap megmutatom havernak kíváncsi vagyok mit mond majd,mert általában neki 100-ból 99 film szar.Komolyan ez a film most nagyon a szívemhez nõtt.Khai pedig kedvenc mese hõsöm lett 😊

TheBerzerker
kai?😊 vagy hogy a francba hivjak az urget.
aza film nekem is tetszett😊 szeretem azokat a filmeket amik az ertelmetlen meszarlasrol szolnak😊

One missed call- nem rossz.De végig olyan érzésem volt,mintha a Kör-t nézném újra csak telefonnal megy a story. Ebola Syndrome-ez viszont ZSENIÁLIS!!!!Ekkora szemét filmet rég láttam.Hatalmas poén figura a fõszereplõ,a felirat is nagggyon jó,és elég gusztustalan is a film.Egyszer sem ásítottam a film közben,ami nálam nagy szó.

báttyó02
na havalakit érdekel ma reteklubbon dracula 2000

22:50asszem

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jano
Kiadták itthon? 😮

fifi
megszereztem az Uzumakit dvd-n!
csak reménykedem, hogy van rajta eredeti nyelv+értelmes felirat, nem csak szinkron...<#fejvakaras>

No meglestem én is s Shuttert, de nem áradoznék róla különösebben. A megszokott távolkeleti tisztességes iparosmunka, de semmi több. Helyenként kifejezetten unalmasak már a sokadjára elõrángatott stílusjegyek, a csattanóra sem mondanám hogy hûde nagy, de legalább valamennyire új ötlet. Ettõl függetlenül a stílus kedvelõinek nyugodt szívvel ajánlom, nem fognak benne csalódni, de pl. Fifivel ellentétben nem emelném ki a stílustársai közül csak azért mert a "hûdemekkora" csattanó alapján ítélem meg az egész mûvet.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
izgi 😄DDDD
<#wow3><#nevetes1><#guluszem1><#wilting><#csodalk><#wow2><#nyes>

IlluminatoR
Nünüke. -.-

Jano
Várjá, azt nem a csontvázas logóra montam, hanem arra a nagyon baNbaképû integetõsre. 😄

Igen, ekkor még kövér voltam, de már nem 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Akkor DC-zz.

A Gorotica egy amatõr horror, fõ témája a nekrofília. Én jót mulattam rajta, igazi trash-film. 😊

Régebben írtam róla ebben a topikban: "2 bankrabló haver közül az egyik szolgálatteljesítés közben elhalálozik, ami barátját rohadtul nem hatja meg. El akarja földelni a srácot, de a temetõben találkozik Death Metal Lady-vel, aki épp hulláért indult szokásos temetõlátogatására. Kapóra jön, hogy találkoznak, ugyanis a hölgy abból él, hogy hullákat szerez egy mazochista homoszexuálisnak, aki, mivel AIDS-es, élõkkel már nem szeretkezhet. Bonyolódik a történet, izgalom, dráma, kalandok, stb.!"

Törölt felhasználó
Milyen film az a Gorotica?
Törölt felhasználó
Sziasztok!

A Demons 2 cí,û filmhez tudna valaki egy torrentet küldeni?Sehol nem találom a filmet.

Iori
Koma(2004):

A 2 csaj miatt neztem meg a filmet (Angelica Lee,Kar Yan Lam) Eddig mindig kevertem a nevuket, de most szerencsere mar megtanultam 😛
na szal, a sztori tokre tetszett, voltak benne fordulatok ill. annyi megsem, mret a legtobb sztem kiszamithato volt. A hangulat sem volt rossz, de a "paraztatos" jelenetek elegge gyenusra sikeredett (tul sablonos). De osszesegeben nem volt rossz, 1,5orat ellehet mulatni vele. Ja es a vegen az a zene is tetszett.

7/10

I love this game!