9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#4902 A lényeg hogyha szart csinálsz,akkor csináld büdösre! -
#4901 Minek több :) -
erről beszélek!
gondolom kb. 5dollárjuk volt forgatásra... :D -
Az. Iszonyú primitív trükkök vannak benne, a legtöbb dolgot vágásokkal oldják meg, meg úgy alapvetően egy rakás szar kéne hogy legyen az egész, de valahogy mégsem az. Kegyetlen beteg a hangulata, meg úgy általában rohadt nyomasztó. A remake tényleg a nyomába sem ér. -
pázze' megint végignéztem a Tob Hooper féle láncfűrészest...
AHoz képest, hogy 30éves film, ez valami eszméletlen! Hihetetlen feszültsége van a filmnek, és érdekes, de nekem pl a tolókocsis csávó egy ilyen menekülős filmben eleve zavaró. Mármint lehet sejteni kit fognak meg.
Ami még feltűnt, hogy bőrmaszkban láncfűrésszel rohangálások között is van különbség. Ami ebben van az vmi hihetetlen hatásos, teéjesen más mint a nagyobb költségvetésű remakeban...
Aztán ez a "rohangálás" a sötétben, úgy hogy a csaj mögött ott zúg nyélgázon a fűrész....
eszméletlen ez a film!
nagyon jó! -
meg vérben forgó szemei, és két szép konyhakés a kezében -
nekem is, szép copfja van :) -
főszörny a legjobb D: talán még a kukadobálós zombicsöves übereli -.- -
nekem a késelős kislány a kedvencem:o -
én ma este már nemmerek lefeküdni -.- ez jobban odabasz mint a Romero trilógia :|||w -
BAZZE :D:D:D:SA:S:::DSDD -
nagyondurva zombihent DDA:::DA:D: csak erős idegzettel omg lol -
ja, én is, mert a képek alapján elég kemény... :DDD -
#4889 Pont amiatt nézném meg. -
reanimator #4888 Hood of the living dead- kerüljétek mert ez egy szar.A legrosszabb zombifilm amit láttam.Usa-s gettóarcok csinálták, ezért lett kaki. -
reanimator #4887 Hell of the living dead jó volt ! -
sakuraba39 #4886 Szia.
Nem a Faculty az eza folm jóval régebbi. 80as évek közepe. -
RR film :)))) -
edk #4884 sakuraba39: Ha jol remlik, akkor a The Faculty (Invazium) az a film.
link -
Sajnos nem tudom, mi lehet ez, de jól hangzik. -
sakuraba39 #4882 Sziasztok.
Keresek egy horror filmet a 80as évekből de nem emlékszem a címére.
A történet kb annyi,hogy kis gilisztákhoz hasonló lények az emberek testnyílásain bejutva zombikat csinálnak belőlük akik az emberi agyra mennek rá.
Vannak benne szalagavatóra készülő gimisek /zombik/ ház alaksorában agyat zabáó kukacok.Naggyából ennyire emlékszem a filmből.Ha valaki tudná a címét azt nagyon megköszönném.
Egyépként van vagy 150 klasszikus horrorom szívesen cserélgetnék. -
Szasztok! :)
Akinek van felirata a cabin fever-hez elküldené nekem a vwgolffanatic kukac internetmail pont hu címre? :)
Köszönöm előre is! :) -
Az nekem már megvan egy ideje. Anno belenéztem nem volt annyira rossz. -
ha vkinek megvan , csinálhatna nekem egy másolatot.....természetesen nem ingyen :) -
URISTEN! nekem is beugrott!!! :DDDD LÁÁÁL mar visszagondolva tok gagyi volt, de megneznem ujra ;)
/elmereng
ahhh hos alamondasos videoskorszak...
-
Prof William #4877 Arra emlékszem! Nem volt rossz. Kíváncsi lenék rá mai szemmel. -
a főszörny frizbi-szerű lényeket dobált , amik emberre rátapadva kiszívták vérüket :) -
Keresek egy filmet , amit még gyerekkoromban láttam és majd besz@rtam rajta 
Without Warning - 1980-ból
....ez volt az első horrorfilm , amit láttam......jó lenne megnézni újra. -
reanimator #4874 Többen beszéltek már a Shutter filmről.Most szántam el magam és megnéztem délután.Mit mondjak? Jópárszor az infarktust hozta rám a múvi.Jó volt de egy picit már uncsik ezek az egykaptafára készülő Ring-Grudge-One missed call-Jian gui féle "klónfilmek".Apró vérfrissítés ráférne a keleti trendi horrorokra.Ettől függetlenül a végig nyomasztó hangulat telitalálat és csak ismételni tudom magam:jó film,de.... -
Pont msot jott le ;) -
-
aha_itt -
felkerült a feliratok.hu-ra a HOTLD felirat!!!
-
Masters of horror-t látta már valaki?
elég ígéretesnek tűnik! -
mármint a Stink of flesh-t... -
ezt már láttam vhol
HOTLD-ből a [DVDrip BloodWeiser] ami sztem jó, ehez is készült alapjaiban a cucc... -
Hopp-hopp!!! kedves forumtarsak! uj film a lathataron! Stink of flesh na erre racsobbanok :D -
reanimator #4865 Persze ,köszönöm. -
melyik a legjobb verzio minosegben??? nekem regebben megvolt a HOTLD , de letoroltem...
most ujra nezem az emulen van egy par, remelem a bloodweiser release jo lesz... node van egy masik ami tobb sourceal rendelkezik annak a neve siman hell of the living dead - night of the zombies - 1980.avi
-
a Nightbreedet nagyon szeretem!
a HOTLD kész van, per pillanat Slayer igazgat még rajta vmit. Amint felkerül a netre beszólok ide is! Oké?