Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Én is most töltöm.Képek alapján nem lehet rossz,de ki tudja.
A Punisherben elakadtam.A fõellenséget nem bírom az istennek se kinyírni.Mire odaérek már nagyon kevés az erõm😞És lusta vagyok elõbbre lépni,mert akkor megint sok idõt venne igénybe.
TheBerzerker
ez jo cucc?

erdemes leszedni?
nem nagyon vagyok kepbe a jatekok teren.

en csak a punisherrel jatszom amiota megjelent folyamatosan😊

Törölt felhasználó
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=mutat&x_id=905

Hellforces!Ez se semmi.Zombihentelés....
Törölt felhasználó
Csak vicceltem😊
Loál János
Hát én azt is egyformán nem csípem.
De azért megvan. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

TheBerzerker
ez egy par eves fellangolasa volt a tesztafoldi filmiparnak. nem volt tul jelentos (legalabbis szerintem) de a korites annal nagyobb port vert fel. a ferox a ginisz rekordok konyvebe is bekerult. 31 orszagban tiltottak be.

igen, én is erre a véleményre jutottam. sajnos az állatok leölése azért "kellett" mert az meg lehetett tenni büntetlenül, és úgy hihetõbb a film embergyilkosságos része is.a teknõst sajnáltam a legjobban.kurva anyjukat!a benszülöttek szaros rakását éppen egy az egybe agyonlõhették volna a hitelesség kedvéért, de a péniszlevágós, és emberdarabolós részek meg a karóba húzott nõ egyértelmûen trükkfelvétel, habár tegyük hozzá hogy vagy 30 éves lehet a film, és ahhoz képest igen jól megcsináltak, ha szkeptikusan állunk a dologhoz és a film nézése közben a hitelességet megingató hibákat keressük, csak akkor jönnek elõ a dolgok.

TheBerzerker
egesz pontosan 25 eves (vagy 26 tobb datummal is fut)
en nagyon nem komazom azt a filmet. ha kannibal filmekrol van szo akkor inkabb a cannibal ferox. azt viszont nagyon szeretem.

TheBerzerker
azert a legodabaszosabb horror jatek (resident 1 2on kivul) a siren. az valami nagyon kemeny!!!

Jano
Ifjú titánként bedõltem annak a filmnek, kb. 2 éve világosítottak fel róla, hogy rendkívül profin kivitelezett átcseszés. 😄
Érdekes alkotás, az biztos, de az állatöléses jelenetek igaziak, ezért nem csípem én sem. Akkortájt nagy divat lett az ilyet bemutatni, van vagy 3 filmem, ami hasonló témájú, és mindegyikben kinyírnak valami aranyos kis állakát is. :/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Glpetyus
Sz*r.
Engem spéci csak felidegesített...

nem akartam új topicot nyitni ennek, de látta vki a kannibál holokauszt címû filmet ? már elég régi, vagy 25 éves lehet, de nagyon brutális. vélemény ?

I.C.ram
Megnéztem ezt a Rob zombie-s filmet... háááát. Nem volt olyan nagy durranás.
Glpetyus
Én is így vagyok vele <#nyes>

fifi
meg Rob Zombie eleve marha nagy arc 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

House of 1000 corpses nekem tetszett.Nagyon jó a film látványvilága.Meg van benne egy jó kis csaj(pluszpont hogy gonosz).

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Jano

Nekem mindegy, csak sok zonbi legyen benne!!!!!!!!4 <#wilting>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PetruZ
Ld. pl. itt vagy itt.
PetruZ
(LotD) Olvastam sajtóvetítésrõl cikket, eléggé lehangoló volt, állítólag nagy csin-bumm-ratata, meg robbanás az egész, a szocio-horror rész elég gyengus. 😞
PetruZ
Ó, persze, nem vagyok az. Tényleg. Nézz már körül... 😊
IlluminatoR
Az nagyon jó!

Loál János
Csak rosszat olvastam róla, és nem is Miike rendezte. :/

Azt bizony már nagyon várom, szemezgettem valami TS, vagy mittomén milyen verzióval, de inkább várok még. 😊

Törölt felhasználó
Úgy tudom van második része is.Az milyen?

Más:Nemsokára augusztus 11. és jön a Land of the dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loál János
A Kör-höz hasonló (vagy épp majdnem ugyanolyan 😊) filek közül nekem eddig az tetszett a legjobban. Takashi Miike roolz.

Loál János
Azért az elsõ mondat igencsak erõs. 😊
A játék Neki nem jön be, van ilyen. :/ (Tudná, mitõl fosztja meg magát. <#gonosz1>)

Törölt felhasználó
Nem volt rossz film.A második részét már régóta meg akarom nézni,de szerintem helyette megnézem végre a One missed call-t.
Loál János
Szép film.
Ha eddig nem tetted, akkor nézd meg a második részt is. 😊

Loál János
Félni nem féltem, totál más ez, mint egy film, de a Silent Hill 2-be egész beleéltem magam, pár napig lekötött, az AvP pedig párszor megijesztett.

Törölt felhasználó
Akkor nem vagy horror-fan.
Az undying-on kajak be lehet szarni.A Silent Hill se kutya.Igaz a Resident evil nem egy rémiszgetõs fajta,de a többi game jó.
IlluminatoR
Megnéztem a The Eye címû filmet, igazából dráma szerintem, de jó kis film volt. Amikor ott a végén az emberek lelkei ott sétálnak, akkor nem értettem még mi fog történni, de miután bevillant a régi kép, rögtön beugrott. 😊

PetruZ
Háááát... ti ezeken a játékokon féltek? Engem vhogy egyik sem tudott megfogni, sem megrémíteni - sem lekötni. 😞
Törölt felhasználó
Játékok között még a Cold fear is elég jó!
A Blair witch projekt játékok annyira nem kötöttek le,de Clive Barker Undying-ja nagyon jó volt.Azt kétszer is végigtoltam.
Loál János
Jó lenne, ha megjelenne a teljes sorozat, és azt egyben meg lehetne venni.
Valszeg én is rászánnám magam. 😊

Davidus
Be kéne ruházni rá... Gyerek koromban ment ez a sorozat a tévében és annyi maradt meg belõle hogy isten hangulata van és hogy nagyon féltem tõle😛
Ennyivel tartozom a filmiparnak a sok warez után hogy ezt megveszem😄

V9ykn8_TZL0

Loál János
Az elsõ évad jelent meg eddig, 4-lemezes, szép dobozban.
Kölcsönben volt nálam, szerintem korrekt kiadvány. Magyar szinkron nincs rajta. 15 rongy körül volt (van) asszem.

Davidus
tudja valaki hogy a Twin Peaks kijött é magyarországon DVD-n?

V9ykn8_TZL0

fifi
nekem tetszett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Én nem láttam, úgy emlékszem többen is dícsérték itt. Elmebetegség. 😊
Szigetre sajnos nem megyek, de már úgyis láttam a filmet moziban is. Na nem mintha nem sokszorújranézõs film lenne. 😊

I.C.ram
Ja csak azért mert ma nézem meg 😊 és jó?

Apropó szigetre jön valaki oldboyt nézni? 😄
Loál János
Igen, volt róla szó többször is. House of 1000 Corpses.
Nyomass egy témábankeresést alul.

I.C.ram
Hallottatok már valami olyanról, hogy 1000 zombi háza, vagy valami ilyesmi? Rob Zombie rendezte asszem.
TheBerzerker
en cxsak az elsovel de azt imadtam!!

Loál János
😄!

Tényleg, az is nagyon állat volt. A 2. résszel játszottam csak, nagyon jó volt.
iJedni, sry :o))

Nagyon tudom ajánlani az AVP szériát is. Fiatal, makkegészséges szervezettel is majdnem szívrohamot kaptam, mikor az elsõ részben befordultam egy hosszú folyosóra, aminek a végén vibrált a meleg levegõ. Közelebb érve megpillantottam a kis vörös fényt a tetejénél, asszem annyira még soha életemben nem ilyedtem meg. Jópár másodpercig nem mertem a billentyûzethez nyúlni, nehogy meghallja a leütés hangját és támadjon. Szerencsére a trigger még nem indult be így nem támadott, mert akkor lehet hogy tényleg leáll a szívem.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Glpetyus
Meg a Suffering-en is befostam itt-ott ... <#gonosz1>

Glpetyus
dúm rulz 😊

schrank
hamá ezeknél a gémeknél tertunk én anno végigjáccottam az összes rezidentívölt pléjsztésönön így nem csoda hogy a belõle készült filmek neveccségesen rosszak lettek a gémhez képest az elsõ rész meg rendesen unalmas a második már nézhetõ de a holtak hajnala jobban lett mekcsinálva
hmmm...az RE 1 et nem jáccottam végig mert kurva nehézvolt<#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Loál János
Hú, az Alone 4 is megvan még, de kb. 10 percet játszottam vele. :/
Az elsõ 2 rész alap, meg a Silent Hill 2, 3. <#eljen>

Törölt felhasználó
Az Obscure-t elkezdtem.Jónak tûnik!Az Alone in the dark 4.el játszottam,nem volt rossz,de a Resident Evil sokkal jobb.
Loál János
Xtro-szerû? Hmmm... 😊