Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szár. :/
imdb
I love this game!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az elsõ részt is csak a háromnegyedéig láttam, szal semmi biztosat nemtudok.
Haverral beülünk majd és élvezkedünk.😄
az eredeti tekszaszi láncfûrészest lehet kapni dévédén vagy tékába ?nekem teccett az új is csak rövid volt nem nagyon áskálóttak a szerencsétlen henteslegény életrajzába<#conf>#conf>
amiota megjelent ez a jatek azota mindig rajta van a gepemen. egyszeruen imadom!!!
Gyónnom kell.
Vagy 1 éve láttam az Undead-et. Át sem írtam dvd-re,sõt még itt kicsit le is fikáztam,.....
Megbántam...<#whatever>#whatever><#rolleyes>#rolleyes>
Innen letöltheted a Nosferatut ingyen.
Ehhhhhh...tegnap meglestem vmi "Rémségek könyve" (asszem eredeti címe Urban Legend) múvit....
Deszar vót <#kuss>#kuss><#duma>#duma>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
jigsaw-t konnyu kinyirni. amig repul mindig alatta kell mozogni es ugy loni. ha a foldon van akkor is konnyu csak jol kell celozni hogy kinyird az uregeket akiknel a bombak vannak.
szerintem a legnehezebb resz a jatekban amikor tartanod kell magadat a jakuzakkal szemben es utanna kimenekulni.
ehh en most vittem vegig ketszer a resident evil 2 Dual shock editiont PS1en... sajnos elsore nagyon!!! bena voltam 0 mentes es csak 3 ora 59 perc... utana a keresztbejatszasnal 3 ora 3X perc... 0 mentessel... szal en sem vagyok egy nagy best, de azert mar nem rossz... <#papakacsint>#papakacsint> jah es kinyilt vagy 3 fajta jatekmod! nagyon jok!!! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
par dolgot varok meg a kozeljovoben, de azt mar betegesen!!! koztuk "volt" a land of the dead 😞(((((( (Stalker PCre, meg meg 1-2 konzol stuff)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Jó játék,de azért zseniálisnak nem mondanám.A kivégzések nagyon jók😊
jigsaw-ra?
en most viszem vegig 2odszor hardon. nem birok leakadni rola annyira zsenialis!!