9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
te meg nezel ilyen csatornat??? en mar evek ota bojkottalom az ilyen "szinvonalas" adokat
-
reanimator #5021 Dc -n fenn van,meg Emule-on is.Csak utóbbi tetű lassúJa torrenten nem tölti nekem se a filmet. -
Éppen most volt vége a sziklának az RTL KLUB-on. egyre jobban utálom ezt a catornát. Konkrét részt kivágtak a filmből szó nélkül. Méghozzá fontos részt. Kezd jányingerem lenni tőlük komolyan. Ilyen egy tetves mocskos undorító bandát már régen láttam. -
jo a logoak... ;) -
Ogé. -
jó, reggel előhalászom azt is...
azóta van borítóm is hozzá! -
Előbbi, az az! -.- -
Ice from the sun volt az, ha jól emléxem.
vagy a Splattenstein
neked kéne tudnod ;D -
Jóvan. Jó peccantást.
Amiről beszéltünk má vagy 2 hónapja az kéne, csak má nemtom mi volt. %) -
nemtom mert a kisa nem enged fel...
meg ma megyek pecázni, tehát holnap megbeszéljük...
neked kell valami?
[vízparton kitalálja] -
Ja. Hol? -
honnan?
nem találtam csak 1 db torrentet ott is 99,4%-ig tudod leszedni, mert seed nincs... -
megosztod?
[van logoja!!!] -
Si. -
reanimator #5008 Nekem nincs de elolvastam miről szól és jónak tűnik.Le is töltöm.
Alligator(1980)-na ez LOL film volt. -
megvan itt valakinek a Kairo(PULSE) című film? -
reanimator #5006 Ja jó ez a Devil's Rejects.De az első azért jobb volt. -
reanimator #5005 A francba enyém volt a 4999-es.Most várnom kell 6000-ig :)
Vagy holnap reggelig írok 1000-et.höhö -
Persze, tök direkt volt, láttam.
-
ejj b+ 5000-es ték az enyém volt, és nem is figyeltem...

-
:@ -
Jó volt ,nekem is tetszett. -
mindenképpen nézd meg, ha módodban áll! -
reanimator #4999 Szeretem a House of 1000 corpses-t. Az egy jó film.Nem is tudtam,hogy jön folytatásféle vagy mi. -
Devil's rejects
Ez a film ott kezdődik ahol a House of 1000 corpses véget ér.És pont azt kaptam, amit vártam...Az ideg/elmebeteg család menekülése a rendőrök elől. Koszos-mocskos-véres-obszcén film sztem nagyon eltalált karakterekkel. Kár hogy Tiny ilyen keveset szerepelt benne. A nő/zombie felesége/ nekem nagyon bejött, jó csaj. Semmi agyontrükközött jelenet, CGI, vagy bármi más vakítás. Csak egy kemény menekülés, persze jó kis elverésekkel, emberrablással, brutális gyilokkal fűszerezve.
A végső képsorokon majdnem komolyan sajnálni kezdtem ezt a három elmebeteg majmot :DDDD Nagyom szép/!/ jelenet volt!
remélem Rob Zombie fog még rendezni, bár én akkor örülnék a legjobban, ha következő filmjébe önmaga is benne lenne mint szereplő...
8/10 -
LOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL baszmeg poenbol betettem a filmet(eredeti Vodafoneos verzio) es telleg a magyar szinkron igy kezdodik!!! ez rohadt muris, ez ujdonsag, SOHA nem nezek szinkronnal semmit, origi manias vagyok... tobbek kozt ezert nem szeretem a szinkront... minidg "belekoltenek" oylan baromsagokat, hogy csak lesi az ember...
szerk: khmmm
-

mekkora kretén volt a demobunyós idiot...
-
Torrente 1. :)
-
most nézem:Dacas-C-os -
most következik a Capoeira című film...
a főszerepben: Mark Dacastos
[Dacastos, MARK Dacastos, ő most az új ász a keleti harcművészetekben...]
ki tudja, honnan van a zárójeles idézet???
Cvd-nek nem ér válaszolni. -
Hát szép...
Ettől függetlenül az RTL Klub remek filmjeinek alcímeit tényleg nagyon tehetséges emberek alkotják, ebben biztos vagyok. :D -
Nem tudtam eldönteni, hová tegyem, de sztem itt jobb helye lesz ennek a hírnek (a JP4-es megjegyzés miatt).
-
Én is így voltam vele. Amikor megvettem, otthon beraktam a lejátszóba, kiválasztottam a szinkront, ráböktem a lejátszásra, hátradőltem, és... az "alcím" hallatán csak néztem ki a fejemből, még az első akciójelenetnél is csak döbbenten ültem, alig figyeltem oda. Szerencsére más ilyen marhaság nincs rajta/benne (úgy rémlik, csak nagyon apró értelmezési hibákat véltem felfedezni, azokat is inkább a feliratos változatban). :)
-
RTL klubon 21:55-től elég durva film lesz...
feltették egy magyar oldalra az 1910-es Frankeinsteint, mint enyhén szólva kuriózum. -
htx -.- -
Jesszusúristen.
Köszi az infót. :D -
ja,vótmá,uupsz -
nem a retek nevezte el így :)
Nekem ez van a dvd borítón is
-
ja -
ja