Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mától a mozikban A holtak földje!!!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Nekem tetszett.Az eleje vontatott,de utána beindul és jó kis film lesz belõle.
Talán azért nem derûl ki,mert igaz történet ??
És ebbõl "következtetve" nyilván a valóságban sem kapták el...
1 nagy rakás sz@r!!!!
Föleg hogy nem derül ki hogy ki volt a gyilkos még 2:13 perc mulva sem...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Jahh.....,lehet offtopik,de láttam nemrég "A halál jele" cimû kóreai alkotást.
Habár nem horror,de érdemes megnézni,nekem nagyon teccett ^.^
Ez az.
Megnéztem tegnap este.
Nem volt rossz....,bár nem az a rosálós fajta sztem.
Meg megszereztem ezeket izs =
Szem 2.
Élõhalottak éjszakája (az újabb)
<#alien>#alien>
Akit érdekel némi elmebetegség, itt egy videóklip (Aphex Twin - Rubber Johnny). Aki látta már a Come to Daddy-t, az most sem fog csalódni. 😊
Ez szerintem nem lesz rossz movie!
Magyar cím....: Mélytengeri szörnyeteg
Angol cím.....: DeepStarSix
Vélemény érdekellne...😊))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Elég jó film, állítólag kult/?/ Én azért annyira nem ájultam el tõle, de tetszett. A dzsinn földi testét játszó faszi akkora karakter már a megjelenésével is, hogy olyat viszont ritkán látni...<#worship>#worship>
Feltûnt a sitten az a faszi, aki sok B Lorenzo Lamas filmben örök sittest játszik/mexikói/?/ körszakállas alacsony nyaktetkós kisköcsög/ ez külön fasza volt.
Mindemellett pár izgi halálnemmel kedveskedtek benne a magamfajtának/ügyvéd-lol/... 7/10
Böjtös jóvoltából este megnézem a 3-at
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
távol-keleti
fasza
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
lassan 4 eve foglalkozom a Troma flmjeivel.
Citizen oxie-t itthon nem kapod meg sehol az fix. En is kintrol rendeztem.
Ha erdekel olvashatsz Troma filmekrol a harvester-en
harvester.uw.hu
Toxic avenger elso resze nagyon jo!!!2-es is egesz jo a 3as sajna gyengebb es a 4es a legjobb.
Ha tetszett a citizen toxie ajanlom a figyelmedbe a Terror Firmer-t (ebben is van ron jeremy) vagy a Tales From the Crapper-t is
I love this game!
hol van mar a masolt kazettas horror kuriozum elmenye...megolte a piaci terjeszkedes😞
😊
Nagyon jó! És a dvd-n van egy rakat extra cucc! Ha valakit érdekel az "exkluzív rendezõi változat"-ot keresse...
alatta van egy felirat hogy subtitle file azt "X"-ed be es a settingben allitasd be a feliratot.
ennyi.
Careful what you look for. You just might find it.
I love this game!