9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Mausoleum(1983)

Háhá LOL film.Jót röhögtem rajta LOL.Leginkább a frizurák és azok a zakók miatt amik kívülről vannak a könyöknél megstoppolva LOL.
    Ja meg van benne egy jelenet amikor a gazdagasszony -"naccság"- csábítgatja a favágót a kertben,egyik kezében pezsgő másik kezével meg kidobja a bal mellét LOL.
    A favágó meg észreveszi de azért még kettőt odavág a fejszével és csak utána mosolyog a nőre LOL.
    Amúgy van benne egy jópofa fejszétrobbanás de inkább az is LOL.Viszont a démon jól néz ki benne az nem LOL.
    Összegzés: '83-ban jó lehetett de ma már ez LOL.És mint ilyen tökéletes helyen van itt.
  • Jano
    Úgy van, plusz azért ide sorolnám a Remény Rabjait is.

Nekem a Silver Bullet bizony klasszikus, gyermekkorom egyik meghatározó élménye. :) Nem tudom, miért utálják. :C
  • TheBerzerker
    Én king-et mint írót sem szeretem. A stand by me valóban nem horror de egy rettenetesen jól sikerült film. Legalábbis én szeretem.
  • Dying Soul
    Green Mile tényleg jó. A többit nem láttam :D
  • PetruZ
    Sztem van jó SK filmadaptáció, pl. a Pet Cemetery, a The Green Mile, vagy a Golden Age.
  • Lammer
    btw en ugyanigy vagyok HP Lovecraft mesterrel, en meg nem lattam jo adaptaciot... ne is legyen, ecceruen a mester zsenialis stilusa athozhatatlan(naeztjolmegasszondtam :D) a vaszonra... maradjon csak konyvben...

no azert az xboxos Call of Cthulhunak mar egesz jo a hangulata... szepen eltalat Innsmouth, full antiszoc befordult emberek, ez a darkos, kihalt, begubodzo feeeling, szep szammal talalt naplok, nyomozas, sanity loss, nem nagyon eksonos(legalabbis az elejen boven nem) ha esetleg megserul Jack (igen Jack walters roxxx :D) akkor elsosegelylada szepen testreszenkent kotozes, gyogyitas stbstbstb ... ahhh szal naon ottvan :D eltalatak a jatek hangulatat, no... :D majd ha jon pcre ti sem fogtok csalodni :D
  • reanimator
    Kösz.Silver Bullet-et láttam .Szerintem is gyökér film.Az a baj,hogy Stephen King filmben nincs jó.Könyvei jók de jó megfilmesítést még nem láttam,talán csak a Stand by Me adta vissza a könyv hangulatát ,az meg nem horror volt.(Ja nem vagyok KIng szakértő szóval nyugodtan lehet ütni:)

Viszont farkasembernek utánanéztem a neten és van belőle mint a szutyok,rengeteg.Paul Naschy lehet a nagy Farkasember-Isten,mert az Ő filmjeivel van tele a net.Kijelöltem vagy 30-at,karácsonyra le is jönnek.Lehet,hogy a fa alatt fogok üvölteni 24-én éjjel.
  • TheBerzerker
    An American Werewolf in London

Vagy a Wolfman filmek.
    Esetleg a Dog Soldiers. Aztán szerintem kifújt. Sokak szerint jó még a Silver Bullet de nekem nagyon nem jött be.
  • reanimator
    Monster Squad(1987)

Hú ez jó volt.Volt benne Dracula,Frankenstein,Múmia,Farkasember meg még érdekes dögök.Hab a tortán,hogy VHS Rip verziót láttam és nem DVD-t.Így sokkal hangulatosabb volt.

Tudtok mondani farkasemberes horrort? Most jöttem rá,hogy olyat még nem is láttam és a filmben jó volt.
  • báttyó02
    nemtom Ð.
    de megneztem kubrvazsar ÐÐÐ
    [natacatnaki]
  • cicai
    miért nincs kép?
  • cicai
    milyen film
  • Jano
    Azt nem írtam, hogy rossz lenne.
  • Glpetyus

Megvolt,azt is irtam,nem ? :o)
  • Glpetyus
    Az nem "a Gödör"
  • báttyó02
    helloszijasztok
    ki ismeri a Barlang(The Cave) cimü filmet?
  • fifi
    pedig jó...
  • Loál János #5085
    Rozz Williams - Pig
    23 perc zagyva szadizmus. Nem éreztem magam jól utána. :| Undorítóságok fekete-fehérben, aláfestésként zúgás, néha (talán orosz?) beszéd, egy ember megkínzása, eléggé nyersen ábrázolva. Volt benne egyetlen pozitívum, egy sötétszínű Daimler Jaguar, amivel a helyszínre vitték a szerencsétlent. Nem is ajánlom senkinek. :D
  • Lammer
    haaaaaaaaat skacok erosen 28 nappal kesobb, nagyon zuzos zenekkel :DDDDDD nem volt rossz... nekem meg midnig nem teccenek a rohano "zombik"

[napi nyugtatot megkapta]
    [holnapig kibirja huuuus nelkul]
  • fifi
    én már valahol mondtam korábban, hogy jó film volt...

[megvan neki]
  • báttyó02
    tetszett
  • TheBerzerker
    Na ennek majd jól utánnajárok letöltés ügyileg:)
  • Lammer
    JAjajjaj atsiklottam szepen a Dead men walkingon... huuu inseges idokben jol jon egy kis szaraz kenyerdarab beteg kis lelkemnek... (nemmintha kilora lennenek mostansag... keves )

Szerk: jajjj ez finomsag lesz a sample alapjan!!! :DDDDDDD Berzerker!!!!! lesd meg a sampleben van agyloccss!!! es joak naon!!!! :D
  • Dying Soul
    Megnéztem a 28 nappal később-et. Nem csalódtam, Cillian isten.
  • TheBerzerker
    Hát nézd azért nézd meg. Ki tudja lehet neked bejön.
  • Loál János #5077
    Ugyammá. -.-
  • Glpetyus
    Tudtam,hogy megbánom,ha megkérdem
  • TheBerzerker
    Éppen most fejeztem be. A film közben azért olvasgattam forumba irogattam. Roppantmódon lekötött. Ennek a filmnek nem lett volna szabad elkészülnie. Nem a játék miatt, mert a játékért sem voltam oda soha. Csak egyszerűen felesleges volt elkészíteni ezt a filmet.
  • Loál János #5074
    Írtam róla a topikjában, kapkodva kifejtettem, hogy mi volt vele a bajom. (Illetve, hogy volt-e a bajokon kívül más is. )
  • Glpetyus

izé..tecett valakinek a DOOM film ? :)
    [neki nagyon]
    Jobb lett,mint gondoltam.
  • Loál János #5072
    Örök vitatéma. :)
  • Glpetyus
    :)
    Én is eredetihang-buzi vagyok :)
  • Lammer
    naja ezert sem nezek TVadast... :DDD nekem is megvan original dvdben, de en meg sosem kapcsoltam at 1iket sem magyar hangsavra :D max multkor az equilibriumot, hogy rohogjek az elejen levo forditasnal :DDDD
  • Loál János #5069
    htx
    Asszem akkor inkább nem töltöm le. :C
  • fifi
    há' én ha jól emléxem a mozis témákat szokták első körben KVCD-ben kiadni, de rendes MPEG az... tehát VCD/SVCD minőség lehet!
  • Loál János #5067
    Jó ez a zaerc, mi? :)

A KVCD formátum (?) az milyen? VideoCD minőség? Mert egyik gyermekkori kedvencem, a Biggles (már volt szó róla valahol errefelé) beszerezhető most, csak megijedtem ettől a KVCD-től.
  • TheBerzerker
    Amúgy megvan kik mikre háklisak. Németeknél általában a brutális jeleneteket vagdosták ki régebben a filmekből az angolok meg a sexuális töltetűeket.
  • Glpetyus
    Ez egy katasztrófa,amit a filmekkel csinálnak...
    Nem elég,hogy a szélesvásznút nagyitják fel,ezálltal levágva egy jó nagy darabot a két széléből (!!),de még vágják is....
    10 percet néztem belőle,mert megvan dvdn,és inkább azon nézem meg mégegyszer,mert így csak idegrohamot kapok... :)
    Arról,hogy mondat közben bebasszák a reklámot,már ne is beszéljünk...
  • TheBerzerker
    Megmondom őszintén nekem azért tetszett a resident evil első része. nem azt mondom, hogy nagyon jó film de elment. Én sokkal rosszabbra számítottam anno. De a cgi zombi fejektől megőrültem. Viszont ha megnézed a kutyákat azok nagyon jól megvoltak csinálva és halál egyszerűen. Gyakorlatilag otthon is megtudja csinálni az ember a kutyájával:)
    De hihetetlen, hogy ilyen tipusú filmnél nem adnak a speciális effektkre. Itt nem pénzre gondolok, hanem igényre. Lásd a fejlövéseket. lehet velem van a hiba de a Smuggler fejszétlövéses jelenetét vagy a The Beyond-ét egyszerűen nemtudok kiverni a fejemből:)
    A cgi tök jó dolog a megfelelő helyen, de ha rossz helyre rakják leginkább szánalmas hatást kelt.
  • Lammer
    noigen.. meg beleneztem egy kicsit, a magyar szinkron ooo hugom nagyon ra volt tapadva a TVre... kerdezem: jo? (nemmintha mar 300X latta volna) asszondja, aha... csak a szinkron nagyon mondom jolvan nezzed csak az akcio filmet...