Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sztem az még nem elérhetõ. bárki bármit mond, nekem Rob Zombie neve garancia a minõségre itt is, és zenében is. tudom mit várhaok tõle!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ugyanez volt a Fûrésznél is :C
Megölném ezeket....
Az a legjobb amikor fél órát zörög a kib*szott zacskóval hogy kivegyen 1 (!) cukorkát... <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
Meg a telefon... <#mf3>#mf3>
ois szeresse a zombis filmeket... 😛PPP Battya fertozte meg... 😄DDD
kep majd lesz(normalis)... mert ami van az eleg gaz...
mondom, majd itthon nyugodt korulmenyek kozott vegignezve lesz ertekeles is...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De a film maga jó volt?
Kpnyorgom mi a picsaert kell a plazacicaknak, meg a macso baratjanak beulni egy ilyen filmre???? konyorgom, miert??? olyan szinten szetbasztak a hangulatot, hogy meg tudtam volna oket folytani oket siman... rengetegen voltak, rohogtek, kacarasztak az egesz film alatt... meg a legfeelingesebb jelenetekben is... hat komolyan mondom... duhomet mostmar egysfajta keseruseg valtotta fel, majd lenyugszom... majd itthon meg1X megnezzuk hugommal a filmet es utana ertekelunk... pont hugom az elo pelda, hogyha valaki full pinkbe oltozik es jol nez ki, nem feltetlen RomeroPlazaZombi, forgattuk is a fejunket a sok tahora, es mergelodtunk, de nem vettek a lapot... ahhhh a qrva eletbe :////// igy sajnos nem tudok semmi ertekelheto elmenyt beszamolni, mert... :////
Apropo! Savini(Sok agyatlan taho azt sem tudta kit latott epizodszerepben) ROxx volt, megint szerepelt 😉
NA off... en meg fustolgok egy kicsit es levonom a nap tanulsagat, es leckejet... "soha nem megyek moziba fellinges filmre!!!!"
PS: tudom, hogy beteg Zombifetisiszta vagyok, meg a lo tuloldala vagyok, de azert keremszepen... :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
de most hogy megneztem elegge vegyesek az erzelmeim. a film alapkoncepcioja nagyon bejott. jo volt a tortenet es jopofa volt a gyilkos. de azzal a sok hulye flashback-el olyan szinten szettordeltek es tonkrebasztak a filmet hogy felelmetes. egyszeruen nem kellettek volna bele ezek a baromsagok. alapbol nem szeretem a flash back-et de ebben a filmben kulonosen szarok voltak.
Két testben -elszabadulva /ez a GS unleashed/
Két testben -újra és újra /ez a GS back/
GRATULÁLOK!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De így is örülök,ha 10-ig bejön egyáltalán a hülye kollégám :-/
nem jon senki??? 😄
Keira Knighley melle 😊))...Semmi több
Kötve hiszem. :/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
legalábbis nekem
Stephen(Sing Chi) Chow forever
pszicho thriller, elég érdekes sztorival, pár iskolás ellóg az osztálykirándulásról. és egy katonai bunkerben vannak 2hétig. Itt irígység-féltékenység-szex-horror-vér-bél... NEM horrorfilm, de jó volt...
Anatomy már izgibb, bár én csak az 1-et láttam... Fsz. Franka Potente /imádom a csajt>>>Lé meg a Lola-ból/
Ejjj...megnéztem az 90'-es Night of the living dead-et.
Mekkora film 😄
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Viszont talán elsõként írhatsz majd róla egy kis kedvcsinálót, csak óvatosan a spoilerekkel! 😊
/csuriban a keze es rimankodik, hogy Romero neve 1et jelent a minoseggel... <#szomoru1>#szomoru1>
A Kocka elõtörténete mégis fenntartotta az érdeklõdésemet. Mintha valami mystery-film háttértörténetét néztem volna egy extra-dvd-n. 😄
Nekem nem igazán jött be, kicsit besokalltam addigra az ilyen fogalmam-sincs-hogy-ez-most-valóság-e-vagy-csak-illúzió-rengetegbõl, viszont a végén egy kis Silent Hill-es fílinget sikerült belevarázsolnia a rendezõnek, az bizonyos szempontból pozitív volt. 😊
Szeretem az alacsony költségvetésû filmeket, ez is tetszett, bár volt pár érdekes megoldás benne
SPOILER
az, hogy a zombik alszanak csoportosan, meg az ember torkát elharapó tehén/persze kergemarhakór a magyarázat/ kicsit meredek volt egy nem vígjátéknak szánt filmben. És az zavart még, hogy a faszkalap rendezõ nem figyelt a linearitásra. Mikor a csaj összefut a sírásóval és mennek a házához, akkor hol nappal van, hol szürkület, hol hajnal. Elsõ nézésre 3napszak tuti>viszont az egész út 3mérföld. Na mindegy, végülis ez nem ront sokat az öszzképen.
Alapvetõen viszont kellemes kis hent volt...