9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • PetruZ
    Tessék, itt a megérdemelt pirospont:

• Lammer
    NEBASSZ!!!! HOL? mar veszem is! :D
  • Lammer
    Nutty from Happy Tree Friendsbol... ;) amugy igen ezert is jo nezni (meg tudni az amcsi korulmenyeket, igy sokaknak nem poen ;))
  • agnesb
    Van a 2.és 3.résznek egyáltalán bármi köze az elsőhöz?
  • báttyó02
    ?:D
    800megás filmetr hogy küldjek neked?:D
    amugy felmész mondjuk a www.torrentspy.com-ra,és rákeresel a candyman3-ra
  • agnesb
    El tudnád küldeni?
  • agnesb
    és az miről szól?
  • báttyó02
    mármint a kampókézből
  • báttyó02
    most néztem meg éppen a 3.részt
  • agnesb
    A Kampókéz filmek megvannak valakinek?Keresem továbbá a Mesék a kriptából sorozatot,és Az ember aki öl c.gyönyörűséget:)
  • zaki
    már készül...
  • fifi
    5169-re valaki???
  • fifi
    ja tegnap éjjel ahogy jól berúgtam itthon egyedül, megnéztem a The Craft/bűvölet/ című filmet...
    /Alapvetően engem ez csak Neve Campbell miatt érdekelt, mert ijesztően hasonlít valakire a korábbi életemből, akit soha nem fogok tudni elfelejteni, de ez most mindegy... :D/
    Naszóval ez ilyen boszorkányos/tinilányos/trendi film volt, sztem kifejezetten bugyuta, sőt néhol gagyi, de igaziból jól elvoltam rajta. Nem is vártam sokat, tehát nagy meglepetések sem értek.
    azt mondanám, hogy 7/10, mert nekem az ilyen filmeknél a max. a "7", de azt örökre a Ginger snaps 1-2-3 kapja...

tehát 6/10
    [tipikus 12 egy tucat]
  • fifi
    azt hittem, mindent láttam már GP fronton, így ez nekem is új, tud erről valaki valamit? Mert ezt találtam:
    "Guinea Pig - Lucky Sky Diamon (Unofficial Guinea Pig sequel)"
  • fifi
    mindig!!! :D
  • Cvd
    Lehet hogy az is. Nem szokott válogatni, az egyetlen feltétel hogy bántson.:)))
  • fifi
    köszi
  • Loál János #5165
    Ehh, viszki? :D
  • Cvd
    Neten láttam online boltban, de több helyen is ugyanennyi, valszeg benne van a karácsonyi hihetetlen nagy akciózásban amivel idén kísérleteznek először a kiadók. Mivel én úgyis fogok a napokban rendelni egy-két filmet, mellédobom a tiedet is a rendelésnek.
  • fifi
    há' ja...
    meg talán Szolnokra is betévedek... Nekem a Donnie Darko örök kedvenc.

[részeg]
  • Jano
    :O))) Csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy vétek kihagyni egy ilyen vételt, ugyanis rendkívül jó film, és a kétlemez kiadás is jó. Úgyis mégy valamikor Pest felé, bizti. -.-
  • fifi
    csak mi vidéki csávók vagyunk, és itt ez nem olyan egyszerű, mint gondolnád...
  • Jano
    Hagy ne jellemezzem azt az enbert, aki 990Ft-ért nem veszi meg a kétlemezes Donnie Darko-t. -.-
  • fifi
    na gondoltam, hogy ki fogod magyarázni, de nem lep meg... :)
    nagyon jól tudod, hogy éppen nekem nem kell a felirat előnyeiről magyaráznod...
    megvan /pont tőled/ a feliratos is, de mivel ráértem, lekaptam ezt is...

Donnie Darko-t hol láttad? ha összefutsz vele, vedd meg nekem is, és átmegyek érte
  • Cvd
    Namost a szinkron csak ront a dolgon, az eredeti hangot még a régi jó magyar szinkron is maximum megközelíti. A tuti release-nek meg semmiféleképp sem alapkövetelménye a szinkron.:)
    De ha már DVD vásárlásra adod a fejed, le van akciózva a Donnie Darko bővített+extrák (2DVD) verzió 990-re, ha érdekel (vagy bárki mást).
  • fifi
    2cd-s feliratos, amíg itt szinkronosról beszélünk ugye...
    akkor mivel is szaladtam csecsre? :)
  • Cvd
    Mondjuk akkor csecsre szaladtál a saját logikád szerint, mert pár hónapja volt belőle 2 CD-s is, az nyilvánvalóan tutibb release mint az általad reklámozott egy lemezes.:))
  • báttyó02
    amugy kijött vmi új frankensteines film
  • báttyó02
    ja értem :D
  • Glpetyus
    látnám,ha lenne hozzá felirat D:
  • PetruZ
    Azért megtévesztő, mert az angol "candy" az a kampós, öregemberes botra emlékeztető cukorka (is), amit filmekben, rajzfilmekben is látni (és még Nutty is nagyon szereti ;) - pirospont annak, aki kitalálja, kiről van szó :) ), általában spirális piros csíkozással. :)
    A cím meg sztem nem abból jött, hogy kampós a keze, hanem mert - ha jól emlékszem - a néger fickót anno mézzel kenték le, és a méhek csípték halálra. A fehér csaj biztos mondta neki utána, hogy "édesem". :D
    Sztem a magyar cím jobb, és "horrorosabb", bár vszleg nem fedi az angol eredeti jelentést. Vagy mi... ;)
  • zaki
    Ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmet látta vki? láttam a trailerjét, qrva zsír volt
  • báttyó02
    hát mondom én németes vok szal angolbol igen szarvagyok :D
    nekem az jött le hogy cukorember :D
  • fifi
    nem cukrosbácsi?
  • báttyó02
    mondjuk érdekes az angol cím
    candyman az cukorember vagy mi nem? :D
    [németes nemtud angolul nemmegölnihtx]
  • báttyó02
    ja és ha lesz erőm megnézem még este a kampókéz3-at(candyman 3)
  • fifi
    ja
  • báttyó02
    na mindegy mostmár,a léyneg hogy jó film volt :D
  • fifi
    nem a homemade_kendácsolt_suxx.takony.avi amit le kell szedni, hanem a tuti releaset...

[szerintem]
    A.kod.DVD-RiP.XViD.AC3.HunDub /ezt/
  • báttyó02
    bazz éppen most néztem meg énis :DD
    csak a film alján felirat futott,és nemtudtam kikapcsolni kurva idegesitő :@