Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
természetesen VHSrip
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> DOOM tréler (kézikamerás) <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Ez elég komoly lesz <#worship>#worship>
"Nem olyan kemény,mint a Holtak Hajnala"
Ez fáj egy kicsit <#zavart2>#zavart2>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor ez tuti tetszeni fog nekem is 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Persze csak 1 bizt.más. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Lehet ,hogy jó lesz így a trailer alapján,bár szerintem olyan kis szokásos könnyed rémisztgetõs filmecske.
Go Jeff Go!!!!
nem tud valaki ajánlani valamit...???
Olvastam itt a mozis tapsztalatokat..!
Én Néha a Corvinba megyek el...a mulkor voltunk a Világok Harcán..!
Átlag életkor az 11-12 év volt..!
Nem messze töllünk 1 köcsög..a fil alatt a telefonjával szorakozott...hivták vagy õt hivták..de ha nem akkor meg nyomkodta...!
Nem volt villágos ez most moziba van vagy hol....?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
morgolodtunk is, hogy miert nem az ejfeli vetitesre jottunk, de allitom akkor is lettek volna "plazalakok" :C bar igy is elb*sztam, mert sajnos a westendbn kellett megnezni a filmet, nem a DunaP.ban... 9re ertunk oda, hat kondolkoztunk, hogy ejfelit megnezzuk, de addig meg volt 3 ora...<#wilting>#wilting>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
en a batman-el szoptam be. egy 8 eves gyerek NAGYANJAVAL jott be es a gyerek mindent kommentalt es melletem ult. aztan a kello pillanatban gonosz arckifejezessel odaneztem es szolidan elmesletem neki hogyan tepem le a fejet ha nem kussol el😊 utanna csond lett😊