Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nekem tetszett,bár nem rajongók a farkasemberes filmekért.
Glpetyus
+m

Glpetyus

Vélemény a Dog Soldiers filrõl ? ^J^

Loál János
Idõ híján... :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Mi az, melyik az?

Loál János
Talán inkább a filmek jellemvonása ez a sok baromság, a város neve is mindig Tromaville, és a nukleáris hulladék is mindben jelen van, és a baj is mindegyik filmben a rádióaktív szemétbõl származik. 😊

Ja és ezt látta valaki: Ninja Wars?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Hú hallod a Toxic Avenger 4 nekem a legmulatságosabb film a világon.Annyit még nem nevettem filmen mint azon.Különösen az Óz a csodák csodájának paródia jelenete fogott meg.Bár most,hogy egyre több TROMA filmet látok azért feltûnõen sok a poén ismétlés( rendszeres beszarások,hányások stb).

Törölt felhasználó
Sziasztok!Valaki lefordítaná a Deep Red (Profondo Rosso) címû film angol feliratát magyarra?
Loál János
Troma roolz, megvan pár film, azokon néha betegre röhögöm magam. A Terror Firmer-t még nem néztem meg, Toxic-kal is csak a 2. részig jutottam, de egyszer csak sorra kerülnek. 😊

Loál János
A 2. rész talán nekem is abban a verzióban van meg, a harmadik viszont dvd-s. Én azért jobb szeretem, ha szép a minõség, a klasszikus filmek úgyis régen készültek, abból az alapból a dvd-s kiadás sem csinál csodát. 😊

Tegnap este megnéztem a Terror Firmert.Hát elég különös film,nem ilyenre számitottam.A Toxic Avenger 4 jobban tetszett.A Toxic Av. 3-at ma nézem meg(rááltam a TROMA filmekre manapság).De azért a fogyatékos kislány jópofa volt a Terror firmerben.Ennyire naturalista filmet én még nem láttam.

fifi
én csak az 1-et láttam de az elég emlékezetes film volt

természetesen VHSrip

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nekem ezek a filmek sokkal jobban tetszenek a régi VHS minõségben.Most is töltöm az XTRO 2-t,belehúztam és látszik,hogy VHS kazettáról digizték be,még olyan fehér csik is megy a képen.Hihetetlen hangulatos.

Loál János
Haverom aszonta megvan, na mondom, ACCSAKIDE! 😊)) Még nem néztem meg, de ha nem hazudott, akkor egész jó minõség, magyar felirat.

TheBerzerker
meg a furos jelenet😊

Törölt felhasználó
Rendelted valahonnan?
Glpetyus

<#felkialtas><#felkialtas> DOOM tréler (kézikamerás) <#felkialtas><#felkialtas>
Ez elég komoly lesz <#worship>

Glpetyus
hehh,érdekes cikk 😊

"Nem olyan kemény,mint a Holtak Hajnala"

Ez fáj egy kicsit <#zavart2>

fifi
érdekes, mindenkiben ez a rész marad meg 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
Az, bár a The Beyond-ot jobbnak tartom.
báttyó02
uhh...😄
akkor ez tuti tetszeni fog nekem is 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jano
Épp tegnap kaptam meg dvd-n! <#gonosz1>

Persze csak 1 bizt.más. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Nem vagyok zombi rajongó de a legjobb zombis film nekem a City of the living dead.Az a rész amikor a kocsiban hányatja a beleket a pap......na ott nekem is émelygett a gyomrom.

báttyó02
thx<#eljen>

fifi
a filmmûveltség egyik alapja

PetruZ
Ha szereted az oldskool stílusú élõholtas filmeket, nem lesz vele gond. Sztem jó, és a zombis filmmûveltség egyik megnézésre érdemes darabját képviseli. 😊
báttyó02
a City of the living dead milyen jo film? valaki aki látta pár mondtatot rola plz

PetruZ
Land of the Dead kritika a sokkmagazin.hu-n.
PetruZ
Ez a Returner (aka Ritaanaa), amely magyarul ilyen ostoba, a tartalomhoz semmilyen szinten nem köthetõ címmel jött ki. Egyébként sztem nagyon jó film, idõutazós sci-fi, de a jobbik fajtából. A másik topikban még jó régen, a #13441-es sorszám alatt írtam róla csupa jót. 😊
Lehet ,hogy most offtopic leszek de lesz ma valamelyik HBO-n egy japán vagy hong kong-i vagy koreai scifi nem tudom pontosan.Begyûjtõ a cime.Látta ezt valaki?És érdemes megnézni? 23 körül lesz

I.C.ram
Feliratod nincs véletlen hozzá?
MrSpock
Clarky játszik benne😊
Lehet ,hogy jó lesz így a trailer alapján,bár szerintem olyan kis szokásos könnyed rémisztgetõs filmecske.

Go Jeff Go!!!!

I.C.ram
Te már láttad? Azthittem, hogy még ki sem jött rendesen.
I.C.ram
Hát szerintem a film nem volt nagy szám. De mival nem nagyon van más, érdekel a második része is 😛
I.C.ram
Én annó - jobb hijján - Boogeymant néztem meg moziban, tök kevesen voltunk a teremben, max 20-an, erre megjelenik Pély(?) Barna meg Galambos Dorina, és az a kis lányka nem bírta kis sikítozás meg egyéb hangeffektek nélkül, az amúgyis szar filmet 😛
valami ki horror nem jelent meg a tékékban...?

nem tud valaki ajánlani valamit...???

Olvastam itt a mozis tapsztalatokat..!

Én Néha a Corvinba megyek el...a mulkor voltunk a Világok Harcán..!

Átlag életkor az 11-12 év volt..!
Nem messze töllünk 1 köcsög..a fil alatt a telefonjával szorakozott...hivták vagy õt hivták..de ha nem akkor meg nyomkodta...!
Nem volt villágos ez most moziba van vagy hol....?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

PetruZ
Ez igaz. 😊
Lammer
na ilyen lancfureszes erzeseim voltak nekem is akkor... <#eplus2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
😊
morgolodtunk is, hogy miert nem az ejfeli vetitesre jottunk, de allitom akkor is lettek volna "plazalakok" :C bar igy is elb*sztam, mert sajnos a westendbn kellett megnezni a filmet, nem a DunaP.ban... 9re ertunk oda, hat kondolkoztunk, hogy ejfelit megnezzuk, de addig meg volt 3 ora...<#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ha bejött a house of 1000 corpses, akkor csekk a folytatást a The Devil's Rejects-et, ami szerintem sokkal jobb lett, mint ez elsõ.
fifi
a mostani tini-menekülõs horroroknál sokkal jobblett, mi több:eredetibb!!!

TheBerzerker
most akkor nem tetszett a film?
leszamitva a faszkalapokat akik dumaltak alatta.

PetruZ
Nekem az volt a bajom vele, hogy zoNbisfilm helyett (hé, hát az ürge mûvészneve is Rob Zombie, vagy mifene 😊 ) tinihorroros-menekülõs lett. Azt a stílust meg nagyon nem csípem. Azt elismerem, hogy rengeteg dolog volt benne, nem csak egy témára épült, valamint pluszpontot ért a jó befejezés, de azért mégsem tetszett. Egy jól feltupírozott láncfûrészes / leatherface / Manson sztori volt, amit én nem igazán szeretek. 😊
Glpetyus
<#vigyor1>

Glpetyus
<#eplus2>

TheBerzerker
regen en csak es kizarolag (amig meg volt) elfej utan jartam moziba mert volt csak en meg a 2 haverom voltunk a tzeremben. aztan sajnos megszuntettek azt a vetitest.

en a batman-el szoptam be. egy 8 eves gyerek NAGYANJAVAL jott be es a gyerek mindent kommentalt es melletem ult. aztan a kello pillanatban gonosz arckifejezessel odaneztem es szolidan elmesletem neki hogyan tepem le a fejet ha nem kussol el😊 utanna csond lett😊

TheBerzerker
house nekem is tetszett igenyesen es jol lopkodta ossze amit osszelopkodott. barcsak mindenki aki lenyul dolgokat igy tenne...

House of 1000 corpses nekem bejött.Kurva nagy látványvilága volt, igazi beteges.Amúgy moziban én utoljára 9 (kilenc!) éve voltam.Már akkor is parasztok jártak be gondolom azóta felnõtt még egy való-világ generáció vagyis a helyzet még rosszabb.De lehet,hogy egyszer benézek majd ,mondjuk egy láncfûrésszel.......

PetruZ
Persze, a zenéjével nekem sincs bajom, de... hát nem véletlenül nem írtam egy sort sem a House of 1000 Corpses-rõl. 😉