Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheBerzerker
violent shit 3 egesz pontosan.

amugy nekem tetszettek a violent shit-ek. ha azt nezzuk hogy milyen korai filmje mr schnaas-nak es hogy szarbol hugybol forgatta mar mas a helyzet.

Loál János
Neménvoltam.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
ma este az RTL klubon: nagyonveszélyes

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Na hát azért színvonalban ne emlegessük már egy súlycsoportban a TCM-et ezzel a sz@rral!!! Abban azért volt egy értelmes sztori, egy normális rendezés, egy jó hagulat, egy faszán fenntartott feszültség... És azért ne feleddjük, hogy a több rész ellenére a láncfûrészes egy egész jó történet. A stealth-ban meg a színvonal olyan magas pl a férfihangú számítógéppel, mint a Cartoon Network egyes rajzfilmjeinél!
Már látom, úgy fogunk vitázni, mint anno a Kill Bill 2-n 😄DDD sry

[[]]
a halál jele! Azt olvastam, hogy megtörtént a dolog, és máig nem kapták el hivatalosan a gyilkost! Ki látta a filmet? Mi a véleménye? Nekem tetszett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Most valszeg szentségtörést követek el hogy pont itt írom le, de ha valaki elfogultság nélkül belegondol akkor valszeg igazat ad nekem:
Igen, tényleg gáz a filmre nézve hogy csak J. B. miatt "érdemes" megnézni. Dehát nem ez az elsõ ilyen filmje nálam, a tavalyi Texas chainsaw remake-et is csak miatta szenvedtem végig. Hogy téged idézzelek a Lopakodóról:"Förtelmesen laposra összedobált kliséhegyek, buta történeten alapuló NULLA színészi játék stb.. stb... stb... Egyszerûen hihetetlen, hogy 2005-ben ilyenre van igyény/?/!" - az évszámtól eltekintve pontosan illik a Texas-ra is, csak az nálad akkora handycappel indul hogy ez fel se tûnik.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
ez Violent Shit nemtom mennyi /tuti nem az 1/...
abból az elsõ rész sztem minden idõk egyik legförtelmesebb, legötlettelenebb, legtrógerebb filmje... Ráadásul VHS-re van véve, így a nézhetõség határát súrolja.

a 2-3-4 már elmegy 😄

<#gonosz2><#gonosz1>

I.C.ram
Peter Jackson szerintem nem mondható jó rendezõnek. GyU alatt majdnem bealudtam, olyan uncsi volt. Inkább G Lucashoz hasonlítanám, kreatív fazon, de renedzõnek középkategóriás.
TheBerzerker

ujabb talalos kerdes...ezt azert illik tudni.

TheBerzerker
😊)

TheBerzerker
bad taste!!

bazzeg ezt senki se tudja??

fifi
gratulálunk

Lammer
enistudom, enistudom ... <#idiota> PJ a rendezo, hogy ne csak kamuzzak <#papakacsint>
kb fel masodperc volt kitalalni...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
egy vadászrepülõs akciófilmben...

Énistudoménistudom, de nem mondom meg! 😊)

A Lopakodó (Stealth, hogy angol címet is mondjak) télleg nem nagy dobás, viszont pár jelenet simán az év egyik legemlékezetesebb filmjévé emeli nálam. Gondolok itt a Jessica Biel bikiniben nyomul, ugyanõ feszes luciban mászik a sárban, ésatöbbi jelenetekre, egyszerûen feledhetetlen momentumok!😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Glpetyus
<#fejvakaras>

báttyó02
ehhhhh 😄DDDDDDDD
köszi 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

báttyó02
azaz!
köszi

fifi
Land of the dead

báttyó02
mostanába jött ki valami zombis film,nemjut eszembe a neve ti biztos tudjátok?!
plz az angol nevét ha tudjátok :S

fifi
mindemellett egész korrekt filmeket csinált, és csinál majd...

Jano
Annyit segítek, hogy a film rendezõje mára már (VERISAJNOS) kinõtte magát a rettenetes z-horrorok alkotásából, és nagyon híres hálivúdi rendezõ lett.

fifi
nem-e

fifi
ja a remake-t

minden 100Ft üzletláncban 1200Ft !

Glpetyus
Én nemtom mibõl van,de érdekelne,mert rossz nem lehet <#gonosz1>
Német film-e ?

Jano
Én tom, de hagy mondja meg más. -.-

Jano
Reanimator a Piranha-ra gondolt. 😊

Egyébként lesz belõle egy 2006-os verzió is. D:

báttyó02
^^

báttyó02
<#gonosz1>

Glpetyus
megijedtem 😄

fifi
mindemellett Cvd komámtól megkaptam táppénzes napjaimra az Éjféli expressz címû filmet...

ismeri valaki? bennem elég mély nyomot hagyott anno amikor láttam, most készülök megint megnézni! nem horror, nem B, simán csak megrázó/meKtörtént/

Glpetyus
<#csodalk>

fifi
egy hangszórót kap aki tudja, melyik filbõl van.
URL-t nézni-cheatelni nem ér!!!

úgysincs soha kép

fifi
ezek után ha van eredetije is, én nagyívben elkerülöm, bár sztem nem egyrõl beszélünk...

fifi
én nemtom.
ez a tufa vadászrepülõs film...

ez

Hú az Zsííír ! Melyiket nézed a régit?Vagy a remake-t amelyben a Baywatchos csaj van (Alexandra Paul vagy ki)?Amúgy a két verzió gyakorlatilag kockánként megegyezik 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

én most be mérgesedtem és a Shrek 2 nézem meg😊 😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fifi
oké-zsoké
én most megnézem a Piranha címû klasszikus VHS cuccot...

/a Lopakodó címû förtelem után kell valami szórakozás is!!! 😄 /

Sajna annyi sok szar van már hogy az idõt sajnálom arra hogy megnézzem 1általán...!

holnap meglátom milyen és beszámolok😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fifi
így jobb 😄

nem láttam még, de tervezem, ellenben elég gagyinak titulálták egy másik horror fórumon!

Magyar cím....: Az átjáró
Angol cím.....: Devour

igy jó...?

fifi
megint felhívnám a figyelmedet, hogy ANGOL címekkel hamarabb düllõre fogunk jutni...
hadd ne kelljen már a szutyok magyar fordításokat fejben tartani...

pölö>>>4014

Valki látta már az Átjárót..?

Vélemény....???

Glpetyus
Nemrég láttam mindkettõt,nekem bejöttek.

fifi
megvan ez:halál_jele

nagyon régen kíváncsi vagyok már rá
mindemellett a Paranoia 1.0-ra is

TheBerzerker
aki szereti a Troma filmeket azoknak csak annyit tudok ajanlani hogy ezentul vasarolja a fangoriat!!

a tobbit majd meglatjatok!

TheBerzerker
huhu mekkora klasszzikus ninaj trash film az. van benne vomit attack meg minden szar. igazi 80-as évek...

nezd meg!!

Glpetyus
htx ^o^

fifi
nekem nagyon tetszett anno...
bár nekem ebben a Ginger snaps részei az etalonok

báttyó02
Nahát nemjöttle a city of the living dead :@
nemigaz...